|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Kék vagy zöld? |
Piros |
|
41% |
[ 5 ] |
Cinóber |
|
0% |
[ 0 ] |
Beige (vajszín) |
|
25% |
[ 3 ] |
Lila |
|
16% |
[ 2 ] |
Sötét fehér vagy világos fekete |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Összes szavazat : 12 |
|
Szerző |
Üzenet |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:47 am Hozzászólás témája: Csevegő kávézó |
|
|
Arra az esetre ha mindenki a fórumon van  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba most te is fórumon vagy, nem jössz fel MAB-ra?
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 7:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos emberek ha ez egy kávézó akkor bármiről lehet beszélni nem?
Nos akkor hadd vágjak bele Annyit szeretnék mondani h tekintve h jókedvem van improvizálni fogok és irok vmi értelmeset...vagy értelmetlent...Van egy iromány amit be kell küldenem Wicknek aki beküldi Koppnak majd olvassátok el pls... Van egy iromány ami majd a merengőbe kerül és szeretném a biologusokat hallani akik kinyilvánitják véleményüket felőle...(kiva zsombi előtérbe ) Na akkor ide kerüljön a zene perpill a TCS-t (Tankcsapda) hallgatok az összes számukat egy cd-n
Én szeretem az AC-t a gunsn'-t a Metallicát a Queen-t régebben szerettem a Greendayt de mostanában az idegeimre megy és a Gorillazt is de az ma már semleges érzéseket kelt bennem... Szal én alapjáraton rokot hallgatok de a zúzósabb-fajta popot is szívesen meghallgatom... Nővérem technos, Acidos a régebbi tipusu technopartikat szereti ahol stilusváltozattosság volt és nem pedig egy stilust nyomtak végig kedvence a z Acid és utálja a GOA stilust (asszem ez az). A Queent meghallgatja de csak mert nem annyira rokos hanem van benne klasszikus zene is, mert szereti azt is meg a Dzsesszt is mondjuk az utobbival egyet is értek. Másik nővérem és anyám mindenhallgató de anyukám preferálja a rokot és a cubai zenét másik nővérem pedig semmit se preferál... Apám Illés-mániás... Na egyenlőre ennyi reakciokat várok  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 6:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na. Jómultkor egy másik topicban elmondtam, ne olyan gitártépős rock legyen a filmben.Elmondom,nekem nincs semmi bajom az olyan stílusu rockkal metállal,hallgatom őket.Van egy bátyám aki mindig ilyet hallgatott mondhatni ilyen zenén nőttem fel pl Slayer AC/DC Skid Row Iron Maiden Metallica G n' R Napalm Death meg minden ilyen régi nagy kedvenc amit a tesó hallgatott. Jelzem SOHA értitek? SOHA nem fogok kinőni a jó zenéből, nálunk is nagy a zeneszeretet.Mostanában a nagy kedvenc Deák Bill nagyon birom. Lord Akela Hobo.... sok régi jó zenész sajnos elnyálasodott az idők folyamán :S De maradtak még...a kevés azok közt imádom Beatrice-t Pokolgép rengeteg ilyen stílusu nagy régi van.Sorolhatnám reggelig.
AZT HOZZÁ KELL TENNEM A LEG A KORMORÁN NÁLAM !!! Azután jön a Kárpátia!!!!
Az én apám is Illéses! Ja nem csoda mekkora dolog volt az akkor!Bekell valljuk,nem rosszak!!!A mai 15 évesek persze nem díjazzák de határozottan mondom azok a szövegek amik a régi dalokban vannak sokkal jobbak mint a mostani nemis tudom milyen nevüek vannak
Szóval jók nekem:
Varga Miklós,Zorán,Omega,Illés Ákos Beatles,hogy ne csak magyart mondjak
De meghallgatok minden zenét szeretem Enya-t Andrea Bochellit Red Hot Chilli Peppers
De vannak filmzenék amik nagyon jók pl Kill Bill meg a Ponyvaregény
Viszont nem csak ezeket a stílusokat kedvelem mint mondottam hanem az összes zenét ez kedvtől, tevékenységtől függ. Vannak olyan zenék ahol pl az énekesnő hangja tetszik Black Eyed Peas
Ezt a témát lehet a végtelenségig folytatni..a kv-m kihült
Jó zenehallgatást JK közben:)
Tudom ajánlani mindenkinek,ha játszik nézze meg milyen zene van a mapon sok mapnak nagyon jó alap van, meg duel is van egy nagy kedvenc nálam.Osival játszottam elősször arra a zenére 1o-est huuuu izgi volt teljesen felpörgetett a zene...Osi is bennevolt a témában...emlékszem.....eleje langy /amkneel...bejött egy ütem páff egyszerre feláltunk.....még akkor sem volt olyan pörgős ...sétáltunk körbe....ujabb ütem kardot kivettük egyszerre......úgy séta...lement a fél szám addigra......séta körbe........gyorsult a szám...készültünk a harcra.... egyszercsak a pörgős résznél....elkezdődött a harc......
nagy móka volt előttem van most is. régi szép idők....megis hallgatom ha tudnám belinkelném nektek ide. de nem tudom :S _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba erre még énis emlékszem!
Jó az a szám, de a legeslegvége az borzalmas kakofónia. Összevissza nyivákolós hegedű vagy mittomén mi. Pfeh.
Szerintem a filmben jó kis atmoszférikus ambient zene lenne jó, mondjuk az SW filmek zenéje, mert ott minden hangulat megtalálható. Szerintem egy Gánz end Róziz szám pl elég illúzió romboló lenne...
Énis Acid-es vagyok, ennek minden alműfaja (Acidrock, Acidpsy, Acidgoa, Hard Acidtechno, Acidtrance etc. ). A rendes jó régi goa zene az jó az, de a mostani ratyi számok az őrületbe kergetnek. Az egész mára már fantáziátlan, köze nincs a pszihedelikumhoz, idegesítő nyekergés, nyikorgás, vinnyogás, fingás, klón számok. Ha egy mai Dj tehetségtelen, akkor elmegy goát, vagy hard szarokat csinálni, mint pl a zene kakiszexe a speedcore. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugottan megnyugodhattok, mert ezt nem a filmbe ajánlotta! Az elején irtam h improvizáltam mások zenei érdeklődése érdekelt nem a filmre akartam ráerőszakolni az én stilusom azt különben is az Akadémia Film-hez irtam volna! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros voltam ha nem jöttetek volna rá.... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
ÉS wick nem azt hallgat az öcséd? speedcoret?  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jut eszembe mutattad is télleg ennél sokkal szívesebben hallgatok bármit _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja az lesz az, a szpíd-kór (szinte már találó). De igazándiból az nem is zene, bármelyik értelmi fogyatékkal élő képes rá hogy ilyet csináljon, többnyire mondjuk akár süketet, vagy vakok is.
Én tom hogy nem filmbe ajánlottad, csak gondoltam leírom, hogy szerintem mi kéne oda. (ajjaj már látom is a következő üzidet: Ja ne haragudj Wick, nem tudtam, ezer bocsánat ) najó csak viccelek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
b Wick nemtuttam....
Amugy meg asszem emlitettem MSN-en is de az nem egy elektronikusan gyorsitott dob? má a speedcore... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De de az, de most mivan az akadémiával? Mindenki csendben nézi ahogy megszűnik, vagy most mivan? Senkitől semmit nem hallottam, Mommi mondta hogy Mamba nem ér rá, és ideiglenesen felfüggesztődik az aksi, de most mi??? HIsze valaki benne hogy ha felfüggesztődik, akkor beindul valaha is? MIÉRT ez az egész? Annyi megoldás van! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 4:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Wick!
Számold össze a két kezeden,hány ember volt aki bejött minden nap.És ha be is jött,azt akkor tette,mikor látta már vannak fet.Elindítani a hullámot,ezt nem tette szinte senki.Párszor hallottuk már,hogy mostanában olyan kihalt az Aksi.Kérdem én tett ellene valaki valamit?
Ha pl én felmentem és még nem volt senki az tuti,hogy 1o percen belül már jöttek sorra.Ezt kellett volna sok embernek megtenni,csak 1o perc és máris sorakoznak.De miért csak akkor jönnek,ha más is van fent?!
Nem tudom.Most szünet van. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 8:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Mamba!
Majd délután ha haza értem, meg te is otthon leszel, akkor szeretnék veled beszélni, sztem fontos dologról!
Sokat gondolkodtam, és igy lesz majd, jó! Nem itt a forumba akarom elmondani majd msn en, vagy a mabon! Majd ahol épp elérlek!
Remélem meghallgatsz!
Szia |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 10:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mindig meghallgatok mindenkit. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|