Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Javaslatok, ötletek a filmhez
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát azér sajnálnám nekivágni egy hülyegyereknek Laughing de amugy kösz

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 3:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nm te is jo dobolást kivántál volna ha uj dobszerkót kapok nem?
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 6:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

aha Smile

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 6:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na azért... Cool
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hölgyeim és Uraim!...else hiszem hogy eljött ez a nap...de eljött, itt van!!!!nem még nincs kész a film Laughing de már felvettük az összes jelenetet!!!!ugyhogy lehet izgulni hogy eltolom e vagy nem Very Happy hát azért olyan szörnyü biztos nem lesz, nem, ha velem lesz az erő, akkor szuper lesz Very Happy Very Happy Very Happy sajnos a swoopos jelenet kimaradt.De G3cc0 ne aggodj keresek a zenédnek egy másik helyet a filmben Wink Ja és sorry annak aki nem tudott szerepelni a filmben, de szeretett volna.Sajna de kicsit elhuzodott eza forgatás és már nagyon be akartuk fejezni, igyhát amikor fent volt egy jo adag ember,vagy ródiai esetleg zabrak Very Happy elkezdtük felvenni a hátramaradt részeket.Na de nem kell búslakodni, talán lesz még 1 film Wink de csak TALÁN Smile

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

tudom ezt nem várjátok annyira mint tavaly a május 19et Very Happy

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nah...néha néha azért be fogom irosgatni ide hogy hogyan haladok Very Happy Tehát!Öszzepakolgattam a jeleneteket, szépen idörenbe, párszor végignéztem,mellesleg 12perc körül van,igy hogy még semmi extra nincs benne.Nézegettem, és jöttek a jobbnál jobb ötletek,amiket nem fogok leirni ide mert akkor mi lesz a meglepetéssel? Very Happy Annyit irok hogy nézegettem a mesélös részt (a legeleje) szép kis merengős,nyugalmat áraszt Smile és találtam is hozzá egy nagyon tutko zenét, szép nyugis az is.A címe és előadója : Led Zeppelin - Stairway to Heaven.Nagyon szép szám aki még nem hallotta az bánhatja Very Happy ha esetleg kiváncsi vki rá akkor irjon ide és töltök fel belöle egy darabot.Természetesen nem az egész szám lesz a filmben mert kb 8 perces asszem Very Happy Jah, azt is ideírhatjátok, ha esetleg nem szeretnétek olyan számokat a filmbe amiket nem John Williams írt Smile Ha a többség ezt irja akkor törlöm is a mesés rész alol a Led Zeppelint, és összepakolok vmi SW zenét neki.De azért gondoltam arra hogy ne csak az legyen mert már egy csomo JK-s filmet láttam, és nagy részükben csak John Williams-es zene van, SŐT egy csomoban ugyanaz(ok).De a divatot is követhetjük, ez csak az én véleményem volt Smile IRJATOK

Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 04, 2006 5:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ac, sztem a Led Zeppelin egy nagyon jó szám ha a többi részhez is ilyen jó számok kerülnek akkor egy nagyon tuti kis film lesz belőle. Remélem lassan de biztosan kész lesz, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha minden jol megy, akkor a jövőhét előtt meglesz.De kéne Mamba meg Koppány szövege ami az elején van,A mese meg a Mommis rész.Ezek kellenének és akkor már tudnám csinálni megállás nélkül.Jövőhét elött még mindenképpen be szeretném fejezni mert nem leszek itthon!Szoval plz Mamba és Kopp írjátok le msn-en vagy vhogy juttassátok el hozzám.

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ac hol lehet pár jk-s filmet megnézni???és azt írtad tavaly is sikeredett az hol van???és hol lesz ez megnézhető???
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Relikviáknál az Akadémia honlapon (galakt-akademia.atw.hu)
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HAHÓÓÓÓÓ KOPP!!!MAMBAAAAAA OLVASSÁTOK A FÓRUMOT? Surprised Surprised Shocked Exclamation

Vissza az elejére
An!cen!t
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 3:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

2006-jún-10-16:24 -szeretném megtududni Miért kaptam a kicket az előbb említett napon amikor ugyanis a MAB serveren duel verseny volt
és számos embertől azt hallottam hogy nem tudnék viselkedni
kifagyasztanám a servert stb. stb.. de kérem hisz nem si tudok
fagyasztani viselkedni mikor úgy hozza kedvem vagy épp csak muszáj
tudok,tehát kérlek válaszolj! m i é r t ??
-ezt az üzenetet több helyre beteszem hogy negyobb esély
legyen Mamba "válaszára"...
meséletlenekben...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 11, 2006 11:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos. szerény meglátásom szerint azért kaptál kicket mert Mamba többszöri felszólítása ellenére sem hagytad el a szervert. Lehet nem vetted észre hogy szólt vagy nem tudom. A lényeg hogy a verseny ideje alatt a szerveren csak a szervezők, a meghívott vendégek és a volt illetve jelenlegi versenyzők tartózkodhattak.

Azt hiszem ezért lehetett a dolog.
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 14, 2006 4:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HOL LEHET MEGNÉZNI A FILMET!??!?! KÉSZ VAN EGYÁLTALÁN?!?!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Következő
6 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban