Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 1:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát azér sajnálnám nekivágni egy hülyegyereknek de amugy kösz _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nm te is jo dobolást kivántál volna ha uj dobszerkót kapok nem? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 6:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na azért...  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 5:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hölgyeim és Uraim!...else hiszem hogy eljött ez a nap...de eljött, itt van!!!!nem még nincs kész a film de már felvettük az összes jelenetet!!!!ugyhogy lehet izgulni hogy eltolom e vagy nem hát azért olyan szörnyü biztos nem lesz, nem, ha velem lesz az erő, akkor szuper lesz sajnos a swoopos jelenet kimaradt.De G3cc0 ne aggodj keresek a zenédnek egy másik helyet a filmben Ja és sorry annak aki nem tudott szerepelni a filmben, de szeretett volna.Sajna de kicsit elhuzodott eza forgatás és már nagyon be akartuk fejezni, igyhát amikor fent volt egy jo adag ember,vagy ródiai esetleg zabrak elkezdtük felvenni a hátramaradt részeket.Na de nem kell búslakodni, talán lesz még 1 film de csak TALÁN  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tudom ezt nem várjátok annyira mint tavaly a május 19et  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nah...néha néha azért be fogom irosgatni ide hogy hogyan haladok Tehát!Öszzepakolgattam a jeleneteket, szépen idörenbe, párszor végignéztem,mellesleg 12perc körül van,igy hogy még semmi extra nincs benne.Nézegettem, és jöttek a jobbnál jobb ötletek,amiket nem fogok leirni ide mert akkor mi lesz a meglepetéssel? Annyit irok hogy nézegettem a mesélös részt (a legeleje) szép kis merengős,nyugalmat áraszt és találtam is hozzá egy nagyon tutko zenét, szép nyugis az is.A címe és előadója : Led Zeppelin - Stairway to Heaven.Nagyon szép szám aki még nem hallotta az bánhatja ha esetleg kiváncsi vki rá akkor irjon ide és töltök fel belöle egy darabot.Természetesen nem az egész szám lesz a filmben mert kb 8 perces asszem Jah, azt is ideírhatjátok, ha esetleg nem szeretnétek olyan számokat a filmbe amiket nem John Williams írt Ha a többség ezt irja akkor törlöm is a mesés rész alol a Led Zeppelint, és összepakolok vmi SW zenét neki.De azért gondoltam arra hogy ne csak az legyen mert már egy csomo JK-s filmet láttam, és nagy részükben csak John Williams-es zene van, SŐT egy csomoban ugyanaz(ok).De a divatot is követhetjük, ez csak az én véleményem volt IRJATOK _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ac, sztem a Led Zeppelin egy nagyon jó szám ha a többi részhez is ilyen jó számok kerülnek akkor egy nagyon tuti kis film lesz belőle. Remélem lassan de biztosan kész lesz, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha minden jol megy, akkor a jövőhét előtt meglesz.De kéne Mamba meg Koppány szövege ami az elején van,A mese meg a Mommis rész.Ezek kellenének és akkor már tudnám csinálni megállás nélkül.Jövőhét elött még mindenképpen be szeretném fejezni mert nem leszek itthon!Szoval plz Mamba és Kopp írjátok le msn-en vagy vhogy juttassátok el hozzám. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ac hol lehet pár jk-s filmet megnézni???és azt írtad tavaly is sikeredett az hol van???és hol lesz ez megnézhető??? _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 8:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Relikviáknál az Akadémia honlapon (galakt-akademia.atw.hu) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
HAHÓÓÓÓÓ KOPP!!!MAMBAAAAAA OLVASSÁTOK A FÓRUMOT?  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 3:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
2006-jún-10-16:24 -szeretném megtududni Miért kaptam a kicket az előbb említett napon amikor ugyanis a MAB serveren duel verseny volt
és számos embertől azt hallottam hogy nem tudnék viselkedni
kifagyasztanám a servert stb. stb.. de kérem hisz nem si tudok
fagyasztani viselkedni mikor úgy hozza kedvem vagy épp csak muszáj
tudok,tehát kérlek válaszolj! m i é r t ??
-ezt az üzenetet több helyre beteszem hogy negyobb esély
legyen Mamba "válaszára"... _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Vas. Jún. 11, 2006 11:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nos. szerény meglátásom szerint azért kaptál kicket mert Mamba többszöri felszólítása ellenére sem hagytad el a szervert. Lehet nem vetted észre hogy szólt vagy nem tudom. A lényeg hogy a verseny ideje alatt a szerveren csak a szervezők, a meghívott vendégek és a volt illetve jelenlegi versenyzők tartózkodhattak.
Azt hiszem ezért lehetett a dolog. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
HOL LEHET MEGNÉZNI A FILMET!??!?! KÉSZ VAN EGYÁLTALÁN?!?! _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|