Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Biológusoknak!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kiva ez tartalmas... Legalább tőled többet vártam Very Happy Mien keresőt használsz? nekem googlen 744 oldalt dobott be arra h "zengőlégy"
kiva
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 3:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laughing
én megnéztem a tankönyveimet is, magyarázatot azokban sem találtam arra, hogy mitől különleges a zengőlégy szárnyfelépítése és repülési mechanizmusa

abban viszont biztos vagyok, hogy nem a legyek voltak az első repülő rovarok, sőt ha belegondolok ők az egyik legspecializaltabb csoport

a legyek nagyszerű repülésében szeritem a billérnek nevezett egyensúlyozó szerv lehet a ludas, ami a 2. pár szárny módosulata
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 9:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A legyek: undorítóak. Hogy néznek már ki? Razz Egy pillangó legalább ad magára Wink
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az módosulat? nem gondoltam volna... Igen erről az újság is írt... De nem a légy őse merészkedett először a levegpbe? hát akkor mi?
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

I was Terros! Razz ez rímel!
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 8:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én szeretem a rovarokat, a legyet is. És marha jól néz ki. Egy miniatűr kis robot. Okos, hatékony, és szarik bele az emberek mentál-higiénés dolgaiba, meg nézeteibe. Szimpi kis különc Smile

De a legfaszább akkoris az imádkozó sáska. Kicsi, elegáns szamuráj droid.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 9:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A hernyó a legjobb Very Happy Az jófej, és annak ellenére, hogy csúnya, mégis jól tartja magát Wink
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 10:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Meg méginkább a degukat csipázom, rohadt intelligensek, mindegyiknek más a személyisége, hihetetlen jellemek.
Nekem az első degum, nagyon látványosan besértődött ha felébresztettem, és utána órákig duzzogott. Amik most vannak, olyanok, hogy az egyik marhabátor, kíváncsi, a másik meg ha almahéjat nyomok neki, inkább nem fogadja el, és a földről keres magának almát. Erről jut eszébe Smile
A jó zenét imádják, de hangosan visítanak ha öcsém zenéjét kell hallgatniuk, és úgy alszanak, hogy az egyik háton, a másik rajta keresztbe lógatja a mellső lábát.
Nem mintha érdekelhetne valakit is, de azért leírtam Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 8:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engem érdekel, és az imádkozósáskák az én kedvenc rovarjaim, a skorpiokkal fej fej mellett
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mivel én skorpió jegyben születtem nekem ezek az állatok külön helyet foglalnak a szívembe, egyébként kedvenc állatom az elefánt, mivel elég inteligensek és természetesen elég nagyok is, szóval elég hasonlóak hozzám Very Happy.DVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és Band voltam
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 8:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedvenc növény?

Nekem szinte minden fa. Főleg tudattágított állapotban tudnak sokat mesélni... Wink
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja es a szitakoto is a kedvencem szal igy harom egzforman kedvenc rovart szedtem ossze es wick a hallucinogenekhez irj a tudatmodositasrol pls Razz amugy az en kedvenc novenzem az egzik husevo de nm a venusz legzcsapoja hanem az egyik masik
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 11:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha már kedvenc növény akkor a kancsocskákat kell mondanom, mivel jól néznek ki és ráadásul csendes gyilkosok a rovarok számára Very Happy
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 10:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mit írjak róluk Terros? Konkrét növényre vagy kiváncsi? Vagy csak hatásokra, hallucinációkra, érzetekre, jelenségekre? Vagy hatóanyagokra? Esetleg minden, hozzá egy kis kultúrális háttérrel?
Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban