Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 15, 2006 8:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
kiva ez tartalmas... Legalább tőled többet vártam Mien keresőt használsz? nekem googlen 744 oldalt dobott be arra h "zengőlégy" _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 3:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
én megnéztem a tankönyveimet is, magyarázatot azokban sem találtam arra, hogy mitől különleges a zengőlégy szárnyfelépítése és repülési mechanizmusa
abban viszont biztos vagyok, hogy nem a legyek voltak az első repülő rovarok, sőt ha belegondolok ők az egyik legspecializaltabb csoport
a legyek nagyszerű repülésében szeritem a billérnek nevezett egyensúlyozó szerv lehet a ludas, ami a 2. pár szárny módosulata |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 9:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
A legyek: undorítóak. Hogy néznek már ki? Egy pillangó legalább ad magára  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az módosulat? nem gondoltam volna... Igen erről az újság is írt... De nem a légy őse merészkedett először a levegpbe? hát akkor mi? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szomb. Jún. 17, 2006 12:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
I was Terros! ez rímel! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 8:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én szeretem a rovarokat, a legyet is. És marha jól néz ki. Egy miniatűr kis robot. Okos, hatékony, és szarik bele az emberek mentál-higiénés dolgaiba, meg nézeteibe. Szimpi kis különc
De a legfaszább akkoris az imádkozó sáska. Kicsi, elegáns szamuráj droid. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A hernyó a legjobb Az jófej, és annak ellenére, hogy csúnya, mégis jól tartja magát  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 10:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg méginkább a degukat csipázom, rohadt intelligensek, mindegyiknek más a személyisége, hihetetlen jellemek.
Nekem az első degum, nagyon látványosan besértődött ha felébresztettem, és utána órákig duzzogott. Amik most vannak, olyanok, hogy az egyik marhabátor, kíváncsi, a másik meg ha almahéjat nyomok neki, inkább nem fogadja el, és a földről keres magának almát. Erről jut eszébe
A jó zenét imádják, de hangosan visítanak ha öcsém zenéjét kell hallgatniuk, és úgy alszanak, hogy az egyik háton, a másik rajta keresztbe lógatja a mellső lábát.
Nem mintha érdekelhetne valakit is, de azért leírtam  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 8:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Engem érdekel, és az imádkozósáskák az én kedvenc rovarjaim, a skorpiokkal fej fej mellett _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel én skorpió jegyben születtem nekem ezek az állatok külön helyet foglalnak a szívembe, egyébként kedvenc állatom az elefánt, mivel elég inteligensek és természetesen elég nagyok is, szóval elég hasonlóak hozzám .D    |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jún. 20, 2006 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és Band voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 8:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kedvenc növény?
Nekem szinte minden fa. Főleg tudattágított állapotban tudnak sokat mesélni...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja es a szitakoto is a kedvencem szal igy harom egzforman kedvenc rovart szedtem ossze es wick a hallucinogenekhez irj a tudatmodositasrol pls amugy az en kedvenc novenzem az egzik husevo de nm a venusz legzcsapoja hanem az egyik masik _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Jún. 23, 2006 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már kedvenc növény akkor a kancsocskákat kell mondanom, mivel jól néznek ki és ráadásul csendes gyilkosok a rovarok számára  _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 10:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mit írjak róluk Terros? Konkrét növényre vagy kiváncsi? Vagy csak hatásokra, hallucinációkra, érzetekre, jelenségekre? Vagy hatóanyagokra? Esetleg minden, hozzá egy kis kultúrális háttérrel?
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|