Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 08, 2006 7:32 pm Hozzászólás témája: Javaslatok, ötletek a filmhez |
|
|
Minden ötlet és probléma és minden ami ehhez a témakörhöz tartozik. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 3:51 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Dunakeszi / Budapest / Balatonendréd / Siófok
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv
Elöször is szeretnék mindenkitől elnézést kérin aki a film készítésében részt vesz, mivel az én hanyagságom miatt rájuk több feladat hárul. Bocsánat.
Lenne egy olyan ötletem hogy körbe kéne kérdezni a tagokat hogy melyik 3 szóval jellemezné az akadémiát. A 3 számára legjellemzőbb tulajdonságot mondja el, én felírom....
Ez a statisztika azért kéne hogy a filmbe ne csak üres szavakat írjunk hanem tényleg azt, amit a tagok számára az Akadémia jelent.
Várom a Vezetőség véleményét. _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 3:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát sok akadálya nincs csak ne ugy zajlódjon hogy most 1 szavas irományok jönnek.
az én 3 om szavam akkor:
-Barátság
-Béke
-Rend _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 7:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nekem többet jelent az Akadémia 3 szónál....
Szeretek ott lenni még ha csak ülünk is és nem beszélünk.....
Legfőképp az ott lévő embereket szeretem,a hangulatot azt, hogy mindenki mindenkivel jo viszonyban van mondhatni barátságban.Mindent tudunk egyásról,a problémákat megbeszéljük,aggodunk egymásért mégha ez néha nem is látszik mert ha beindulnak a poénok......
Ezt is birom bent ...a hülye poénokat néha olyan idióták vagyunk,de ez a móka benne.Birom,hogy nekem jönnek panaszkodni,hogy ez vagy az a szabály felesleges...és mindeig azok jönnek,akik nincsenek sokat fent csak néha(akik bentvannak tudják ezeket eddig is betartottuk kivéve bind)azt is birom,hogy sokan nem szeretnek engem ezért...én vok a "Fekete" a szigoru..... Azt is szeretem,hogy mindenkinek van egyéni kis élete bent játéknak játék,de elég komolyan kialakitottuk már az Rpg-t.Jó hogy mindenki tesz ezért valamit.Szóval egy szónak is száz a vége SZERETLEK TITEKET Kicsit sokat irtam bocsi  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Fekete Mamba írta: | ...Birom,hogy nekem jönnek panaszkodni,hogy ez vagy az a szabály felesleges...és mindeig azok jönnek,akik nincsenek sokat fent csak néha(akik bentvannak tudják ezeket eddig is betartottuk kivéve bind)azt is birom,hogy sokan nem szeretnek engem ezért...én vok a "Fekete" a szigoru..... |
Oks, vettem a lapot...de te is vedd, hogy jót akarok és nem mindig voltam távol, csak pár hete kóborlok
Amúgy én is pecsezek mindenkit Téged is, Mambinátor  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 10:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Igyekezzünk a Filmre koncentrálni ebben a topicban. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Azt nem tudom, hogy mit, hogyan akartok felvenni, de emberkék (szereplők) biztosan lesznek benne. Szerintem úgy kellene összehozni, hogy mindenki, de legalábbis majdnem mindenki szerepeljen, mégha egyik jelenetben egyszer valaki, másikban másvalaki, de benne legyen. Így mindenki hozzátenne, és látszana, hogy ide tartozik. Na most, az igaz, hogy ez elég nehéz, merthát igencsak sokan vagyunk, de ez csak egy ötlet.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
KZS Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 21:06 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hoppá, az előző én voltam, elfelejtettem bejelntkezni, bocsi  _________________ „Gondolataid olyanok legyenek, mint egy hibátlan vágás a pengével: tiszta és egyenes.” |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 3:51 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Dunakeszi / Budapest / Balatonendréd / Siófok
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi Koppány hogy megkaptam a 3 szavamat
Mamba: kérlek emeld ki azt a 3 szót ami a legjellemzőbb az aksira!
Mindenkitől kérném ez ügyben hogy kövesse Koppány példáját és ne kisregényt írjon  _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 10:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
társaság
tanulás
szigor  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bandaror írta: | társaság
tanulás
szigor  |
Köszi
társaságot azonosítom Kopp barátságával
szigort azonosítom a rendel
tehát:
barátság: 2
rend: 2
tanulás: 1
béke: 1 _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 2:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pedig az utóbbit nem annak szántam  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
most már mind1  _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
[OD]Renamon

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha nem bánjátok és is hozzátenném a véleményem.
Tisztelet
Becsület
Béke |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 7:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tisztelt Nagykövet Úr!
Nagyon köszönjük a hozzászólást!
Most lekellene írnom a 3 szavast
1. Barátság.
2. Nyugalom.
3. Tisztelet.
Ez az első 3 A következő 3:
1.Segítőkészség
2.Humor Harrrrrrrrrrrrrrr:)
3.Szórakozás
Jujj de majdnem kifelejtettem a 3 legjobbat:
1. Rend!!
2. Szigor!!!
3. Ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na asszem most válogathattok a 3 szavasokból  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|