Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 11:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
És talán a zenekar dobhatná össze a film zenéjét is  _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ne legyen ének.legyen madárcsicsergés!!!!!az nyugtató hatású. _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 8:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
ok....de ki tud csicseregni?  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
majd felvesszük azt is!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én megszólalásig utánzok bármilyen énekes madarat!! Tök komoly. Szóval ebben szívesen segítek. Jah és tudok csiripelve dallamokat is előadni. Végülis egyszer majd szinkronszínész leszek  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Júl. 05, 2006 8:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
KIRÁLY! akkor plz vegyél fel egy kis csicsergést is linkeld ide be miután feltöltötted  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
A madárcsicsergés elnyomja az erősytőt meg a gitárt szal sajnálom de nem lehet róla szó... tul erős a hangja és elnyomja a zenét... Nem szeretem a madárcsicsergős-üvöltözős rokkot...  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 11:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
pont azér döntöttünk úgy hogy csak csicsergés lesz és azzal senkinek nincs gondja. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 12:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
de akkor mi lesz a dobbal meg a gitárral? az lehet, h senkinek nincs, de nekem van bajom vel e _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Júl. 08, 2006 7:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hehh...akkor kezdünk kedves csicsergéssel, aztán hirtelen jó kis pörgős metállal folytatjuk és néha bele-bele csicsereg a madárkánk, Cere  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Júl. 08, 2006 7:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja meg a madár elkezdi a dallamot csicseregni aztán felváltja a gitár ugyanazzal a dallammal egyre gyorsul átmegy egy szólóba, hatalmas dobpergés, aztán erőteljesen megütöd a cint 3x és jön a riff itt kéne az ének, de akkor inkább legyen csicsergés.  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Júl. 09, 2006 8:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na vok
Akkor megvan a klip is három jedi sétál a parkban... csicsereg a madár átveszi a bassus mélynyomoja és elkezdenek dumálni az egyik elkezd beszélni a csajáról... hát igen jo volt az este... az én kedvesem maeste egész este dolgozott mondja a másik a harmadik megszolal ja az enyém is tulorázott... ez a szöveg csak rimbe szedve és három énekessel és korusban megszolalnak "ja a dori jo csaj" felüvöltenek és beszol a gitár és a dob egyszerre... aki elöször szolalt azt egybőkl levágják, hogy "te lefüküttél a csajommal?!" két penge hasitja át a torkát... ezzel kezdődika metál ahogy fényszabják kinyilnak... és az egyik elkezdi
"A dori a tied és az enyém"
"Senki másé"
"Tul jo csaj h ne küzdjünk"
"Össze kell vesznünk"
Ez dallamban leirva majd elküldöm AC-nak
ÉS a full letorzitott gitár felbug ahogy a harc megkezdődik... MAjd máskor folytatom most eddig jutottam _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na nem voltam 4 napig és már a klip készülődik.de kreatív mindenkki!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Júl. 16, 2006 12:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na majd később feljövök táéborban voltam és gondoltam körbenézek mijahelyzet _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|