|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 10:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Huhhh Amikor a topic elejét olvastam szinte hallottam ahogy kiabáltok
Tényleg ennyire sok smileyt használok? végülis ja, de azért hívják őket hangulat jeleknek hogy kifejezzék a hangulatomat érzéseimet.A confused/zavart a legjobb, mert a kettőspont dé után talán azt használom a legtöbbet lehet hogy sokszor vagyok összezavarodva.
Ami az aksi sorsát illeti...hmmm... ha folytatódna én biztos benne lennék, csak lehet nem sok időm lenne rá, de napi 1óra biztos jutna az aksira.Ahogy elnézem elég zsúfolt lesz nekem minden, új suli, több tanulni való meg még a gitártanszak és a programozás De felújított géppel biztos jobb lenne , meg akár ha csinálnánk még 1 filmet akkor az jobb minőségű is lenne
Jó ebbe a részbe egy kicsi magánélet is jutott, nemtom kit érdekel de azér leírtam WiCK lehet hogy csak a smileykat számolgatja, akkor itt van még 1
AC
Hallgassatok egy kis Bob Marleyt vidám zenéket
"Dont worry, be happy" _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 11:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na jó!
Elmegyek arra a gyűlésre, de BANolva vagyok
Majd lécci vegyetek le a ban listáról, ip-t küldöm majd
Cono már nem nagyon jk-zik már! Havonta 1x 2x feljön:S
Megunta azt mondja! Ennyit tok róla! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos hát...Én baromi ritkán írok fórumba, és mostanában egyre ritkábban olvastam de ez.......ez tényleg dúrva. Érezni a feszültséget az elején de ebben csak a magánéletről volt szó és nem az akadémia sorsáról. Mindazontáltal én úgy gondolom hogy az Akadémia egy menhely az olyanok számára akik lámamentes, és boldog hangulatú társaságban és környezetben akarnak lenni. Mert hát....Mért is akar bekerülni oly sok mindenki az aksira? Miért? hogy megtanuljanak jól harcolni és elmenjenek? Nem... Hogy megtanujanak olyan dolgokat amiket CSAK a tapasztaltabbtól tudnak! Nem számít ki hány vées ha tapasztaltabb azon vagy ezen a téren. Hiába mondják azt hogy megakarnak tanulni harcolni, legtöbben nem alkalmazzák VALÓBAN a tanultakat csak azok, akik megtanultak VISELKEDNI, EGYÜTT ÉREZNI, FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a tetteikért. Mert ahogy nekem a JK-ban Kopp volt a példaképem olyan akartam leni mint ő. És ahogy egyre jobban akartam hasonlítani rájöttem hogy én nem vagyok ő de viselkedhetek ÚGY mint ő. Mert a legtöbb kezdő JK-s azokra néz fel akik Jobban harcolnak nála, akiknek a viselkedése kitűnik a tömegből. Az embereknek a JK-ban az az álma hogy aksisok legyenek, noha nem mindnek de egy jó párnak. Kell egy álom amie kapaszkodhatnak, Kell egy Akadémia amire feljárhatnak. És megtanulják hogy SOHA nem adhatják fel még ha elsőre nem is veszik fel őket. ( By Mamba ) Szerintem amióta nincs Akadémia AZÓTA vanak veszekedések, és azóta van hanyatlás a JK-ban. Ha elgondolkodtok rajta szerintem rájöttök...
Mástnem igen tudok mondani nem vagyok valami nagy szónok... Csak egy "VAD"állat  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Pedig látom a szónoklatra is odafigyeltél azért, kedves amerikai filmeken felnőtt Raisen komám
Én szerintem nem erről van szó, nem hinném hogy a bekerülni vágyókat a tapasztaltabbtól tanulás motiválja. Legalábbis nem csak ez.
Szerintem a nem aksis ifjoncok látják rajtunk az aksi hangulatát. Meghajlás, tiszteletkifejezés, és ahogy mondod, a viselkedés. Látják a tagok közötti viszonyokat, folyton hallják, hogy az aksival ez meg az van, és kiváncsiak lesznek. Az újonnan bekerültek sokat áradoznak, vagy csak csak beszélnek mások előtt az aksis életről, mert az aksi már státuszkérdés. De ami még érdekesebb, olyan emberek akik nem tagjai, sőt el is utasítottuk a bekerülésüket, úgy gondozzák magukban az aksi szellemét, hogy az minimum figyelemre méltó.
Nekem ez a bizonyság, hogy az aksi nemcsak egy szerver, nemcsak egy karddal hadonászni megtanító iskola. Mérhetetlenül több annál. Szerintem aki jelen volt, az mindenképpen emlékszik a mesélésekre, a ceremóniáinkra, Mamba névnapjára, a Zsoltok névnapjára, az udvari tornákra, a filmforgatás lelkes statisztálásaira, és az apró jelenetekre: befelé haladás a sárga termekhez, útközben sétáló, beszélgető emberekbe botlás, a dojok szélén üldögélő pihenő emberekre, fán, vagy a ceremónia terem peremén álldogálókra, a sírnál a főhajtásokra, és a körbeülésekre. Koppány hátratett kézzel való fel alá járkálására, Mamba beszélgetéseire és tanácsaira a diákjaival, általánosságban az órákra, Raisen Jedivé válására, Hair jawa szótárára, Banderas kitüntetéseire, a tanácsteremre, ahol sokszor kevesebb volt az üres szék, mint a teli, a chat szerű fórumozásra, satöbbi, satöbbi.
Szerintem ezekből áll össze az aksi. Nem azt mondom, hogy az aksi az maga a története, hanem azt, hogy az aksi a hely, ahol ezek megtörténhettek.
Szerintem az aksi az a hely, ahol a barátok találása mellett mindenki azt tehette amit szeret, hol politizálhatott, hol diplomataként viselkedhetett, hol gyerek módjára játszhatott, meséket hallgathatott, odafigyelhetett a másik gondjaira, bajaira, és mindvégig tudta, hogy részese valaminek, aminek részese kell hogy legyen.
Na ilyenekért KELL az akadémia. A nyár jó volt arra, hogy feltöltődjünk ezen a téren is, a többit meg megoldjuk, ahogy eddig is mindent megoldottunk.
Éljen az Akadémia, remélem végig olvastátok  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 10:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen Wick a szokásos regényírásodat végigolvastam és ennél szebben meg se lehetne fogalmazni a aksi lényegét.
Miközben olvastam egyre egyre feleszembejuttotak azok a képek mondatok, amiket helyzetekben mondtak, vagy csináltak az egyedek, Pl Mamba névnapja, mikor majdnem elsírta magát, vagy a tömeg képe ahogy hallgatjuk az egyik társunk meséjét a sírnál. Ezek az emlékképek nyugtatják lelkem, mikor szembetalálkozok egy jk világromboló egyeddel(láma).
Azért remélem a jővőben még sok sok ilyen képet örizhetek meg a fejembe, az emlékeimbe. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 10:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Dejó.WiCK ahogy olvastam a HSZ-edet kezdem úgy gondolni hogy tegnap a film készítésénél ráéreztem hogy mi kell bele, és talán még a ti tetszéseteket is elnyeri (igen ez van, mindig parázok mielőtt látják a filmemet).
Egy kisebb hír azoknak akik nem olvasnák a film topicot: Ma, felkerül az internetre az akadémia múvija picivel több info a film topicban. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 6:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én 1et nem értek.Mindenki mondja hogy maradjon meg az aksi.Akkor miért van ez a tanácskozás hogy megmarajon-e?Mindenki vissza akar térni a jó öreg alma materba(HP könyvekből is tanulok,aki ezért beszól.....)Jó na akkor én nem akarok kötekedni és nem voltam ott azokon az eseményeken amiket Wick tanult kollegánk leírt.De mintha ott lettem volna.Elképzeltem és gondoltam hogy szeretnék aksis lenni,hogy ilyen pillanatokat átéljek amikor ne adj isten megtudnátok a szülinapom és meglepnétek.vagy csak a fórumon köszöntenétek.(ajándékot az alábbi postai címre ).Soha nem voltam aksis de nekem is hiányzott nyáron.én azóta klánt alapítottam nevet változtattam és átéltem 1 pár lámatámadást(ha jól számolom százat).De itt én vok a jövő.Az aki nem akadémiás de lehet ha fennmarad akkor lehet hogy még atanár is lennék és mesélném padáimnak és az aksis ifjocoknak:Volt idő amikor az akadémia meg akart halni,mint 1 kihalóban lévő állatfaj.de jöttek az emberek és megmentették a kipusztulástól és ezek......és itt felsorolnám a neveket.Én még mindig aksis akarok lenni jobban mint bármikor. _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 6:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ui:a 15 éves suhanc is tud fogalmazni nem csak a felnőttek!!!!  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ööööö nos.
Ez az "itt én vok a jövő" egészen Clint Eastwood-os volt. A fogalmazásos utóirat részt most hagyjuk
Szerintem - nekem van egy olyan érzésem - a gyűlésen nem maga az Akadémia sorsának tovább folyása, hanem az újra beinduló Akadémia változásai lesznek a meghatározóbb témák.
Szerintem minden aksisnak (és nem aksisnak) vannak elképzelései, hogy mi változzon meg, és mi az aminek muszáj maradnia. Akinek nincs elképzelése, azt nem érdekli az akadémia. Már alig várom a gyűlést.
Az aksi nem haldoklott, csak a bürokrácia túlzottan elhatalmasodott, és ebben ha nem is mindenkinek, de sokaknak (így nekem is) részem volt. Hagytuk, hogy a fejünkre terpeszkedjen a fásultság fekete gyökere...
Mostmár tudjuk, hogy mit nem szabad elkövetnünk, és ilyen szépen összeválogatott, összeszokott, együttműködő bagázstól egyedül a probléma megoldás az egyetlen logikus, és elfogadható lépés. Merem állítani, hogy mindenki egyetért velem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
wick bátyó tanult kollega!!
Lehet hogy ez a pici probléma csak mégközelebb hozta a csapatot.mert 1 emberként harcoltunk azért hogy maradjon meg eme csodás "intézmény".neked erről mi a véleményed? _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
wick nem eastwoodos.ha elolvasom az utána lévőt elég jól hangzik.büszke vok magamra!!!!  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 9:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt én sem tudom.Lehet már volt?
Hmm... újítás?... Minden nap este 8tól FFA vagy TFFA! Növelné a waros képességeket.Plusz egész jól éreznénk magunkat Emléxem amikor a nyár elején, szép napsütéses napon felmentem és nagyban dúlt az FFA.Beszálltam és az vmi iszonyatos jó érzés volt.Pörgött a játék, fénykardok zümmögtek ide oda, és kiáltások hallatszottak az egész mapon.Életet vitt az Aksiba újra, bár csak 1 napig tartott, de jó volt.
Ja és azon gondolkoztam hogy van már egy csomó rang meg "hivatás" az aksin, de kéne egy vagy több olyan ember is aki alkalmanként kitalál vmit, pl a lovagi tornát nemtom ki találta ki de marha jó A filmben is egész jól mutat (ami elkészült csak nem olvassátok a film topicot ) _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretlek titeket.Tudtátok?Nem?Akkor már tudjátok.
A gyűlést a tanároknak,és rendfentartóknak terveztem.Nem semmi,hogy érdeklődtök.Na,most mitcsináljak? Bővítsem a résztvevőket? Akkor nagy a nyüzsi,és nem lesz nyugi.Hmm.Hmm.Mi legyen,mi legyen....
Sokminden eldől ezen a gyűlésen,és szeretném,ha mindezt nyugodtan meglehetne beszélni anélkül,hogy egymás szavába vágnánk.Néhány régi tag kap majd meghivót.Akik nem kapnak ne haragudjanak meg.Köszönöm.Egyenlőre ennyi.
Könnyes szemmel meghatódva szioka mindenkinek. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is jobb nyugalomban, tiszta fejjel megbeszélni az aksi további sorsát.Ha nem kell mennem akkor itt megvárom, csak ebben az esetben WiCK vagy Terros legyen ott és részletes értesítőt kaphatunk WiCK meg aztán különösen jól tud részletezni
Fúúha már augusztus 20-a van repül az idő.  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|