|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 2:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja.áááááá tényleg hamarosan suli!!!!!
na akkor itt most happy end lesz az aksival kapcsolatban!!!!de lóóóóó  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 4:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja remélem ott lehetek. Egyébként szerintem az összes hivatást, meg rangot sutba lehetne dobni, és mindenki aki akar írhatna pl krónikát, és én amellett hogy folytatnám, amolyan lektor lehetnék Terrossal. Persze nem azt mondom, hogy mindenki legyen admin is, de pl lovagi tornát bárki találhasson ki, aztán max szavazás. Meg majd kéne egy Akadémia ötletek topic is, ami csak és kizárólag arról szólhat ami a neve is. Szerintem. MÉg majd írok, ha akarjátok ha nem, most AC filmjét nézem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát...Ez a film...hihetetlen. Ahogy néztem eszembe jutott mikor Mixi rámtámadott és azt hittem le DFA-z mert háttal áltam és azt hittem elrontom a filmet mint mindent mindíg...Aztán meg mikor KZS ellen harcolok a Lovagi Tornán a pillanat heve ugyanúgy fűtött akűr akkor. Nem lenne illendp mondanom de...baszottul meghatódtam és kurva jó a film eszembe juttatta a régi, rengeteg aksis emléket. És tök kedves Deetől hogy legelőre írta a nevemet Most ahogy így gondolkodok baromira hiányzik az aksi De sztema mesélés kimaradt a filmből...nem? De így is tök Isten nem took mit mondani...baszott zsír. És lécci bocsássatok meg a sok káromkodásomért de kikellett fejeznem magam...Útálom magamba folytani az érzéseimet mert most nagyon sok van Ez hihetetlen...tényleg elsírtam magam Ki hitte volna...én ilyet is tudok...Vajon mennyit jelenthet az embernek a hosszú életében egy jelentéktelennek számító játékban egy jelentéktelennek számító szerver? Sokat...Van aki az utcán érzi jól magát huligánok között, van aki bulikban sok állat között. És aki egyiket sem akarja? Annak ott a neki aranyat érő de másnak jelentéktelen szerver. Nekünk ez az az élet, ami megtanít TISZTELNI, és legfőképpen VISELKEDNi másokat. azelőtt hogy Aksis lettem még csak le se gugoltam az ellenfél előtt, Alig mondtam hogy gf szinte csak a harc éltetett...És nagyon sok lámát látam de tudtma mit csinálnak és épphogy ellenáltam a csábításnak, annak ami mindenkit a rossz útra sodor. És mióta benn vagyok/voltam, azóta már reflexből legugolok tiszteletem jelélül az ellenfél iránt, mondom hogy Jó harc volt, Fegyelmezem magam, amennyire lehet és mikor nem az ital dolgozik bennem De általában nem vok bolond...annyira...akiktől a elgtöbbet tanultam: Bandi, Mamba meg Kopp Mert ugye a tapasztaltabbtól és az idősebbtől lehet a legtöbbet tanulni... Nem is tudok mit mondani...asszem ennyi Ha lehet a sírást ne sok mindenkinek említsétek köszi  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
UGYE MINDENKI JÓL VAN A VIHAR UTÁN?? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
BAKKER!!!Az akivel azt a DFA-s jelenetet csináltad az MMixi volt?????????ÁÁÁÁÁÁ még 1 embert kihagytam Én azt hittem hogy az Skandar volt.Hát zöld szegélyes ruha, szőke csákó. De ciki... legközelebb nem csinálok stáblistát
Egyébként örülök hogy tetszett, úgy néz ki hogy sokkal jobb lett mint amire számítottam.
A szereplőknek még emlékezetesebb a forgatás mint nekem Nagyon jó, pedig én mindenütt ott voltam, mivel én kameráztam.De mindig csak annyi jut eszembe hogy ég a kezem alatt a billentyűzet, mert egy csomó mindent le kellett írnom, és mindenki sietett, meg felvétel közben azon paráztam hogy nehogy én rontsak el vmit. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Wick köszi érdeklődésedet, én jól vagyok köszönöm szépen, hála az égnek olyan mákom volt hogy alig hiszem el.
Én szombat éjjel levezettem Balatonra, majd vasárnap jöttem is vissza egy kiadós alvás és a németek megérkezése után. Pont úgy lett kiszámolva az eső kezdeti időpontja hogy mikor beálltam az autóval és bepakoltam a cumomat a házba akkor szakadt le az ég. Áldottam az eget hogy csak akkor kezdet rá.
De az a lényeg hogy nem történt semmi baj a környezetembe, (mind virtuális (remélhetőleg) mind a valóságban). _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAZTAAAAAAAAAARRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOHAAAAAAAAAAADDDTTTTTTTTTTTTTT!
Mijazanyámért csak most jöttem haza?
Na mindegy asszem kicsit megtornáztatom a kezem és jön a jó fiatal TERROS RENAféle regényírás! (roppanó ujj hangja)
Akkor pontról pontra.
Ezek szerint az AKsi ha nem történik vmi roppant váratlan és rossz akkor újraindul. Malarnak rossz napja volt momminak ezért majdnem ugyanolyan rossz napja volt, mivel Malar rossz napjában az Ő magánéletét vette a szájára. Hmmmmm, Hmmm ez van, túl lehet élni szerintem nem lesz belőle baj én mindkettejüket kedvelem és se Malart nem ismerem olyannak aki ilyet komolyan gondol, se Mommit olyannak aki ezért sose bocsátana meg. Erről ennyit.
Az Aksi értelme, mibenléte és lényege?
Wick kivételesen jol mutatta be EGY jó tulajdonságát. De egy másik NAGYON jó tulajdonsága h mindig számíthatsz a másikra. Mondjuk mit tudomén rossz kedvem volt és vki mindig meghallgatott. Itt nyugodtan panaszkodhattam senki se szidott le így vagy úgy, hogy " milyen hülye még élni se tud" vagy " sajnáltasd magad máshol!". Nem történt ilyen velem. Senki se nézett le akármit követtem el. Senki se mondta, hogy "Magának tanul dobolni? Biztos jo szar". Amikor nagyzoltam Rai előtt h legyőztem nem nyult a konzolhoz h beirja a BANt hane, leült elmagyarázni, hogy miért ne tegyem. Utána persze százszor megvert, mert akkor csak mázlim volt. Amikor egyszer abba akartam hagyni a JK-t Koppány kiállt mellém megnyugtatott elmondta, hogy nincs baj, meg fogjuk oldani és elkezdett engem oktatni (nem, nem vívásra) nyugalomra. Nem leszidott h " Hogy képzeled ezt bunkó? itt hagysz minket te tahó?" Nem itt senki se teszi ezt. Pedig nem érdemeltem ki. Semmivel se. Azzal a pár fogalmazással? Az kiváltaná ezt? Álmomban sem!
Magánélet. Asszem én mindig nyitott könyv voltam mindenki előtt az AKsin. Nektek bármit el mertem mondani. Azt is el mertem volna mondani ha buzi lennék Koppány majd eligazítana (nem mielőtt bárki megkérdezi, nem vagyok az). (kiegyensúlyozott párkapcsolatot folytatok egy velem egyidős 7 c-s chellistalánnyal szeretjük egymást.) Naszal mindig mindent meg mertem mondani. Szóval bárki bármit kérdez én válaszolok! Zenei ízlésem is nyitott volt előttetek sose titkoltam kedvenc bandáim.
És úgy érzem ti se titkoltátok előttem ha vmi nem tetszett nektek rajtam.
Persze lehet hogy tévedek, tévedni emberi dolog. De rám szólhattok és szót fogadok. (huh ezt sose mondjátok el a szüleimnek még rákapnák a rám szólásra). Naszal én mindig mindenkit igazságosan próbáltam kezelni, de úgy érzem hogy engem nem kezeltetek igazságosan, túlbecsültetek, és, éés...Én nem vagyok ennyi. Egyszerre vagyok ennél kevesebb és több, de nélkületek csak kevesebb. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 5:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na csak ennyi. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm erre a gyűlésre elmehetk én is? erre a társas estre szeretnék szervezkedni szerintem nem hülyeség _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba, Kopp mi van veletek? Ugye csak áramszünet, internet problémák, látogatók, utazás, vagy hasonló problémák voltak 27-én, nem autóbaleset, családi perpatvar, kórház, vagy ilyenek?
Adjatok vmi életjelet! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
és ugye rendben vagytok a vihar után? (b WICK nem birtam kihagyni) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó tudom, de én aggódós vagyok. Jézus bölcs ember volt, azt mondta, hogy amiért tudsz valamit tenni, azért nem érdemes aggódni, amiért nem tudsz tenni semmit, azért meg szintén nem érdemes aggódni. Igaz, igaz dehát ez nem ilyen egyszerű.
Egyébként nosztalgiáztam kicsit, hátha nektek is hasonló élményt nyújt újra elolvasni:
Mamba névnapja
Hosszú távollétem után, épp a legjobbkor érkeztem vissza, Mamba névnapjára.
Űrhajómtól eltávolodva nem találtam senkit, ezért a Ceremónia terem felé vettem az irányt, ahol már javában folyt a készülődés.
Rengetegen voltunk, sokan más bolygókról tértek vissza, hogy a napot megünnepeljük. Pár perc múlva a tömeg lecsillapodott, komlinken értesítést kaptunk Mamba érzekéséről. Mindenki vigyázba állt, a susmorgás is abbamaradt, mire a kapu hangos szisszenéssel kinyílt, és a lift felől Mamba és Koppány közeledett.
Igyekeztünk kihúzni magunkat, mikor az ünnepelt közelebb ért. Mamba mindenkinek külön köszönt, és mosolygott. Rég láttuk ilyen vidámnak, pedig még el sem kezdődött az ünnepség.
Lassan felsétált a lépcsőn az emelvényre, feszültségéről egyedül ökölbe szorított keze árulkodott. A teremben csend uralkodott, minden lépését elégedett izgalmunk kísérte.
Aztán elkezdődött az ünnepség.
Remek idő volt, a csarnok oszlopain keresztül ragyogóan sütött le ránk a nap zsibbasztó fénye.
A beszédet KZS kezdte, majd Hair folytatta. Mindketten mézesmázos beszédet mondtak, kiemelve Mamba fontosságát az Akadémia életében. Valaki még verset is mondott.
De nem is ez volt a lényeg.
Mamba a Szigorú arcvonásai megenyhültek, először mosolyogni kezdett, majd a beszédek előre haladtával, egy öröm könnycsepp csurgott végig az arcán, ami száját már remegve találta a visszafojtott sírástól.
Mindenki elérzékenyült. Mindenki ezt akarta.
A beszédek végeztével, átszellemülve ünnepeltük Mambát, akit talán még soha egyik lakó sem látott ilyennek.
Ekkora már visszhangzó zsivaj töltötte be a fakó csarnok minden zugát, mind Mambát éltette.
Nevetgélve indultunk a lifthez, hogy Mamba egyik kedvenc helyénél a sírnál folytassuk tovább ezt a rendkívüli napot.
WiCK 2006-05-05 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
a gond az h kleserűséggel gondolok vissza ezekre a npokra nemtommiért... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem szép emlékeket ébresztet bennem, de úgyanakkor elszomorít, mert a névnap az jó volt meg minden más is ami anno történt, de az elszomorító az volt benne, hogy nyáron hiányoltam ezt a részt és most eszembe jutott hogy mennyire is hiányoznak ezek.
De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Ja és Wick máshol már írtam de ide is beírom hogy Mambáéknak nincs semmi bajuk és csak azért nem voltak mert Koncerten voltak, és telo nem volt náluk, azt otthon hagyták. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát rock koncerten ne is beszélgetéssel töltsed az időd  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|