|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azér volt oan ismerős
A kettő se rossz de a hármat már várom... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 03, 2006 5:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah beleszólok énis.Megint több gondolatot ébresztettetek bennem így a munka előtti korai órákban.
A kislányhoz annyit,hogy én eddig a részleteket nem hallottam,csak azt tudtam,hogy felgyujtották.Nos.Eleve az,hogy kikötözték megerőszakolták egy olyan kegyetlen dolog amit mi szerencsére nem tudunk mosolyogva végighallgatni,és azt mondani hű de fasza legények voltak. *bocs* Ezért mi mások vagyunk,szóval ha valakinek megfordul a fejében az,hogy egy bosszú vagy bűntetés amit ezekre az emberekre adnánk,olyanná tenne minket,téved mert ha olyanok lennénk mint őt nem háborodnánk fel,és ha emiatt megbüntetnénk őket ,akkorsem lennénk olyanok,mert valószinü egész életünk hátralevő részét a lelkiismeretünk nyugtatásával töltenénk,mert nem hagyna nyugodni a dolog.Ezzel szemben ők otthon egy ilyen tett után most fiatalok ne olvassatok.. szóval megkinozzák a kislányt,élvezettel és brutálisan,majd hazamennek és erre verik a farkukat. Ez ami miatt mi soha nem leszünk hozzájuk hasonló,még ha a mi álláspotunk és elveink miatt megis büntetjük őket.Így tehát a másságunk az,hogy ha megis tesszük vagy teszünk megtorlásból olyan tettet amit ők,a gondolkodásunk örökké megkülömböztet tőlük. Nem vagyunk,leszünk olyanok mint ők,ameddig másképp gondolkodunk.Ez minden témára igaz pl állatkínzókra.
Nah ennyit akartam. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Aug. 03, 2006 7:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Örömmel látom hogy azért még nem tűntél el teljesen a virtuális élet eme teréről.
Gondolom sok dolgod van és ezért szoktál ritkán írógatni.
Az hogy mi mások vagyunk, igazad van, de gondolj bele abba hogy a gonosz magja mindenkiben ott van csak valaki hagyja kicsírázni. Az hogy minket győtőrne a lelkiismeret ha olyat tennénk mint sok brutális ember ez tényszerű, de képes lennél egyántalán olyan mértékű bosszúra amit elkővettek?
Én nem mivel a lelkem megakadályozza, lehet hogy ezzel csak én vagyok így, de Istenem ez vagyok én. Emiatt nem kellett verekednem, pedig igen sokszor lehet hogy kellett volna, de nem vitt rá a lélek hogy egy nálam kisebb vagy teszem fel gyengébb embert összeverjek.
Életembe egyszer verekedtem, de akkor a kölök a kórházba kötött ki, össze kellett varni a száját, dehát minek akarta annyira kipróbáltatni velem a dzsóját?
Na ennyit fűznék hozzá mára, megyek dolgozni!
Ja és Mamba remélem többet leszel velünk itt a forumon, mert ahogy elnézem akik eddig itt voltak azok most szépen lassan eltűntek, amit nagyon sajnálok, de gondolom ez így természetes, kik jönnek azok el is mennek egyszer.
Na legyetek jók vagy rosszak ezt döntsétek el ti magatok, egy a lényeg hogy éljétek az életeteket ahogy tudjátok és közben legyetek boldogok. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Aug. 03, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Valószínűleg szeptemberre beindul az aksi...remélem legalábbis hogy így lesz.És a fórum is majd tele lesz naponta új HSZ-ekkel
Az erőszakolós dologhoz nem nagyon tennék hozzá újat, azthiszem én már kifejtettem a véleményemet erről.
Ami az eltűnést illeti én még nem tűntem el, ugyanis lusta voltam még a processzort belevarázsolni a gépbe Mert ugye kihuzogatni a kábeleket, szétszedni a gépet, benne is kihuzni egy pár kábelt, aztán leszedni a hűtőt, kiszedni a régi procit,berakni az újat, vissza a hűtőt, vissza a benti kábeleket, vissza a gép oldalát, vissza a gépet, vissza a kinti kábeleket, elindítani a gépet aztán rájönni hogy valamit rosszul állítottam be, és akkor megint előlröl, kihúzogatni a kábeleket........ stb Na de ma vagy holnap megcsinálom már mert kiváncsi vagyok, aztán majd vagy eltűnök egy időre, és pár hónap múlva talán ujra láttok vagy minden marad a régi csak nekem gyorsabb lesz a gépem  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Aug. 04, 2006 7:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem nem rontazs el semmi és minnél hamarabb visszatérsz a gyorsabb gépeddel . _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Aug. 07, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na igen who can give me two correct and operationing jedi knight jedi academy cd?
Magyarul
Hú ken giv mí tú korrekt end operásöning dzsedáj nájt dzsedáj akademi szídí?
tök magyarul
Ki tud adni nekem kettő korrekt és működő dzsedi akademy kompakt lemezt?-t? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Rena írta: | Na igen who can give me two correct and operationing jedi knight jedi academy cd?
Magyarul
Hú ken giv mí tú korrekt end operásöning dzsedáj nájt dzsedáj akademi szídí?
tök magyarul
Ki tud adni nekem kettő korrekt és működő dzsedi akademy kompakt lemezt?-t? |
Csä Terros. Kellenek meg a cd-k? Ha igen küldd el a cimed e-mailban. moltom71@freemail.hu oszt postäzom(hülye nemet billentyüzet)  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
moltom Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.06., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah, moltom voltam, csak elfelejtettem bejelentkeni. Bocsi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi most már nem kell  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Betta papa
Csatlakozott: 2006.07.28., Péntek, 20:33 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap este megnéztem a videot de csak ma volt időm vmit írni is rá.Nos, szánalmas aki egy a szerencsétlen tehetetlen állatot kínoz de a "pénz beszél" .De van még nagyon sok brutális dolog amit az ember elkövet: pl a különös táplálkozási szokások az ÁZsiaknál,a kutya evés amikor szerencsétlen kutyákat élve sütik meg mert a szervezete termeli az adrenalint a stressz miatt és úgy állítólag ízletesebb a húsa.Vagy a szadista horgászok amikor úgymond "gereblyéznek",hogy hátha valamilyen hal bele akad a horogba.Vagy a különös szórakozások : a kutyaharcok ,a felkészítés még borzalmasabb:nehéz láncon tartják a kutyákat nehezékeket téve a lánrca ,hogy a nyaka izmosodjon vagy amikor idegbeteget nevelnek a kutyából ,hogy letakarva egy sötét ketrecbe csak hússal és vérel etetik az állatot.És a kakasviadalok is amikor a "küzdőfelek" sarkantyúit kihegyezik és pengéket erősítenek a lábukra ,hogy "darálják" a másik kakast.Vagy amikor a bettákat nevelik a harcra, egy tükröt téve a halak elé és azt támadják mintha az egymásik hím hal lenne,és szegény halak anyira neki mennek a tükörnek,hogy bele is halhatnak(mintha fejjel mennénk a falnak).Ritka egy sz*r faj az ember....
by:Betta
Ui:Tisztelet a kivételnek és sry a helyesírási hibákért. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 12:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen sajnos ilyen az emberiség 1ikrésze. Sajnos ezellen nem tudunk semmit tenni... . De legbelül arra vágyom h ezek a dolgok eltűnjenek és tejjesen igazzá váljon az a mondás h a kutya az ember legjobb baráttya. Ha már megszelídítettük őket felelősek vagyunk értük! <-ezt nem szabadna elfelejteni 1ik embernek sem
Az h megeszik őket...az undorító... de ezellen hamarabb tudnának tennik a "fejesek". Meg lehetne tiltani a kutyák/mácskák.. fogyasztását és máris 1el kevesebb szörnyűség van... csak az a baj h a fejesek nagyrésze is egy ilyen "szívtelen állat" és sz*rik az egészre.
By RiM |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem épp szívtelen eé tudom képzelni h ő is sajnálja az állatokat csak a pénz töbet számít meg a cég nem engedi h megszakítson egy több száz éves "hagyományt". Amugy hajhaj ha a szerelmem beszabadulna ebbe a topikba, Ő egy igazi állatvédő és kész állatkertet tartz otthon. (főleg degukat meg anoliszt, de van két-három teknőse is, meg egy macskája) Amúgy meg nem kutyákon kéne tesztelni a kozmetikai szereket SEM. Inkább nem mosok hajat mert tudom h egy kutya miatta egy negyed évet vagy többet szenvedett rajta, és sminkelni sose fogom magam ( nem csak ebből az okból kifolyolag. na egyenlőre ennyit. Hellosztok. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
most meg leszedtem mert ujra akartam rakni oszt a 2-es cd nem mükszik _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó reggelt Terros, látom te is itt vagy reggel 8:50-kor hétfőn, kettőezerhat augusztus huszonnyolcadikán
(Mindezt nemtom mér az " egy dolog a sok közül ami mélyen elszomorít" topicba írom, esküszöm nincs semmi hátsó gondolatom, csak így alakult ) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
elhiszem én nem vok olyan aggódos mint te:P amugy amikor ide feljössz MSN-be mért nem szoktál? Csak nincs kedved v vmi probléma van ennek a lehetőségével? nem szidásként mondtam. csupán érdekel. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|