Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 18, 2006 10:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És arra csak egy mód van: PÁRBAJ Very Happy nekem úgy néz ki hogy windows reinstall lesz úgyhogy amint felvan téve, és a jk-t is elkértem havertól (mivel az én cd-m tönkrement) első dolgom lesz hogy kihívjalak egy duelre Very Happy nekem is fel kell eleveníteni azt a keveset amit tudtam valaha Very Happy jájj mien rég nem jk-ztam.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 18, 2006 4:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na skacok a napokban beszéltem mambával és azt mondta folytatni akarja!!!! Very Happy 1et nem értek hogy ha ilyen sokan akarják hogy legyen aksi akkor miért van ez az egész tárgyalás a vezetőknek sok vezető és mi is az aksit akarjuk!!!!!akkor nekem az a reális hogy aki nem akarja az aksit az ki a többiek meg maradnak. Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy
RiM
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 8:32 pm    Hozzászólás témája: jeelntkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

szeretnék jelentkezni az akadémiára

a nevem: RiM az R az fekete az i az fehér az M az fekete

email címem: rimjk3@vipmail.hu

msn címem: rimjk3@hotmail.com

skype címem: rimjk3
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia RiM, ugye te is és mindenki átvészelte a vihart??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Piro a megbeszélés 3 dologból fog állni,
1. folytatodjon e az aksi.
2. milyen változtatásokat vezessünk be hogy mégegyszer esünk bele ugyanazokba a hibákba.
3. mindeg más.
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kiegészítés!
A második pontból kimaradt egy szó méghozzá a NE
és mégvalami az előbbi hsz-t én írtam mármint Banderas csak elfelejtettem bejelentkezni.
RiM

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 8:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
Szia RiM, ugye te is és mindenki átvészelte a vihart??

Szia Wick
Hát fogjuk rá, testileg semmi bajom/bajunk nem lett, de a kocsink szélvédője betört, egy cserép esett rá...
RiM

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 23, 2006 9:04 pm    Hozzászólás témája: Re: jeelntkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

RiM írta:
szeretnék jelentkezni az akadémiára

a nevem: RiM az R az fekete az i az fehér az M az fekete

email címem: rimjk3@vipmail.hu

msn címem: rimjk3@hotmail.com

skype címem: rimjk3

Szeretnék javítani, időközbe beléptem a MOL klánba, így a nevem: *|MoL|*RiM lett. a többi maradt
Sith-Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 3:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZIASZTOK HIÁNYOZTAM vagy utáltok már nagyon? Sad
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 01, 2006 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ehh Laughing Laughing miért utálnánk?

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 01, 2006 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

pláne koppány az Elton idézeteivel...
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is szeretnék jelentkzni az akadémiába!
nevem: IAKIIstaryu-R
e-mail cim szabo11@vipmail.hu
msn rockerke13@hotmail.com
választ lehetőleg e-mailben vagy msnen kérnék, de néha azért felnézek ide is Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

amugy már nyár elején kezdtem, akkor jelentkeztem de semmi... mostmár nem vagyok annyira kezdő, de rámfér még a tanítás Smile
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 06, 2006 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csak azért semmi mert akkor éppen az Akadémia szünetelt...
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 07, 2006 8:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hátt már nemnagyon tudtam válogatni, hoghy melyik topikba írjak, de azzal a bizonyos 27-edikei megbeszéléssel mi lett? Volt esőnap vagy valami? Vagy még várat magára? MErt úgy lassan bele kéne csapni, hogyha akarunk csinálni valamit...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Következő
9 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban