|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hogy miben különbözünk az állatoktól? Hát tudod hosszas gondolkodás után arra jutottam hogy semmiben nem különbözűk tőlük, úgyan azok a tulajdonságok megvannak az állatokban is mint bennün. Az egyedüli eltérés az hogy mi emberek fejlettebbek vagyunk egyes területeken, legalábbis azt hisszük.
Az ember mindig is az esze miatt volt képes túlélni sokmindent, és ehhez kapcsolodóan fejlődött tovább az agyunk és így nőtt a kapacitása, így történhetett az hogy agyilag túlfejlődtünk az állatokon, de mégsincs semmi eltérő bennünk. Legalábbis érzelmi hatások tekintetébe.
Egyébként még belső szerveink tekintetébe sincs túl nagy külömbség, max egy két eltérés de nem számottevő. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát abban különbözünk még hogy két lábunk felszabadult az evolúció során ezzel rengeteg lehetőség nyilt meg előttünk, meg kifejlődött a precíziós fogás amire egy állat sem képes.Ebben biztos különbözünk.
Ja meg abban hogy károsabb életmódot folytatunk mint akármelyik állat  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen,  _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 3:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És ezt egy rocker-gitáros mondja Hát, legalább őszinte (igen és egy rocker-dobos szólja le pontosan) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 8:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
AC, nemtom erről a lábkérdésről kérdezz egy kengurut, vagy egy Tyrannosaurus rexet.
Kedves vendég aki szerintem Bejelentkezni-sosem-Bandaror: igen az ember és még sok állat agya képes az elvont gondolkodásra, pl az orángután, a csimpánz, delfin stb, nálunk ez valóban sokkal jobban kifejlődött. Én is arra jutottam, hogy egyszerűen sokkal több minden van jelen bennünk, egy fajban, míg az állatoknál ez szétszórt. Az viszont érdekes hogy genetikailag közelebb állunk a csimpánzhoz, mint a ló a zebrához
Mennem kell dolgozni, szép napot. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 9:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt még hozzá kell tenni hogy ha már genetikai összehasaonlításokat írsz, hogy nem is tudom melyik egérfajnak a genetikai felépítés 99% megegyezik az emberével, igaz hogy a csimpáz genetikai felépítése még ennél is nagyobb százalékban hasonlít a mi felépítésünkhöz.
Tehát abből az következik hogy genetikai uton nem tudjuk visszakövetni hogy mégis honnan eredünk. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Rena írta: | És ezt egy rocker-gitáros mondja Hát, legalább őszinte (igen és egy rocker-dobos szólja le pontosan) |
ezzel nem igazán egy egyénre akartam célozni hanem úgy az egész emberiségre általában.
De legkésőbb 5milliárd év múlva úgyis megsülünk, hacsak addig nem mászunk át egy másik bolygóra.Talán az egyetlen lehetőség a Föld pusztulására amiről nem az ember tehet  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 3:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen nagyon jól tudom h gondoltad, csak viccnek gondoltam, tekintve, hogy sok rocker kinyírja magát sokfajta módszerekkel... Hmmm a vicces az hogy a fénysebességnél nem lehet gyorsabban utazni- lásd Einytein elméletei... tehát sok szerencsét, ahhoz most el kellene indulnunk nagyjából, fénysebességgel, hogy egy másik LAKHATÓ naprendszerbe kerüljünk... de biztos lesz valami alternativa... vagy nem? hmm sajnálom az akkori embereket előre is _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nézzük sorba, nem biztos hogy kell ahhoz 5 milliárd év hogy a Föld magától elpusztuljon, elég lehet neki egy két év is amíg nem jön egy nagyobb meteor, teszem fel nagyobb mint ami kipuszította a dinokat. Teszem fel átlyukasztja/ketté szakítja. De maradjunk annál hogy 5 milliárfd év kell ahhoz hogy megsemmisüljön, de azt nem hiszem hogy az a kort az ember megélné, legalábbis ezen a bolygon nem.
Terros az az állítás nem igaz hogy a fénynél gyorsabban nem lehet menni.
Pont egy hónapja láttam egy kis filmet, amiben egy tudospalánta megoldotta azt hogy a hangot részecske nagyságú részekre bontotta és egy lézeres megoldással és egy valamiféle eszköz segítségével vitte át a hangot az egyik gépről a másikra, és rájött egy kis számolás után hogy ez az anyag a másfélszer gyorsabb mint a fénysebesség. Szóval még egy 50-100 év sőt talán annyi sem kell és már utazhatunk is gyorsabban mint a fény. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tisztelt Merengősök nem akarok elkeseríteni senkit de a hozzászolások mennyiségében vissza estünk a második helyre, ismét megelőzőtt minket a Csevegő Topic, amelyet rövid időn belül felülmúltunk, de most megin beelőzőtt, nem hagyhatjuk ezt annyiba.
Szóval Hajrá. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Aki nagyon vallásos az ezt most ne olvassa el mert biztos hogy belémkötne.
Hmm ha már szóba került a Föld elhagyása és áttelepülés egy másik bolygóra, azt hadd kérdezzem már meg töletek hogy ti mit gondoltaok arról hogy létezik ezen a bolygonm kivül is élet?
Az én elképzelésem szerint, biztos hogy van mág élet ezen a bolygon kivül is, hisz ha már azt megállapították hogy az űr végtelen legalábbis a mai tudásunk szerint, akkor számomra az elképzelhetettlen hogy egy ekkor térben megannyi bolygó vagy csillag közepette csak ez az egyetlen olyan bolygó melyen kialakult az élet. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 1:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a meteoros dologra azt válaszolom hogy pontosan azért írtam azt hogy legkésőbb 5milliárd év és csáó belló
"másfélszer gyorsabb mint a fénysebesség" pont mint a millenium falcon ahogy olvastam egyből eszembejutott aza kis részlet a IV. részből amikor hangszóró rajol az ócskavassal
Igen szerintem is van még élet a Földön kívűl.De amúgy az ősrobbanásos elmélet meredek nekem egy kicsit, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy előtte nem volt semmi és akkor buummmmm és létrejött a tér az idő stb stb.Ha nem volt előtte semmi akkor mi robbant fel? Vajon milyen régóta létezik az univerzum?Vagy lehet hogy már azelőtt is volt mielőtt az idő lett volna? uhhh ez kicsit már gagyin hangzik.De mivan hogyha az idő csak számunkra létezik?durva kérdések... ember legyen a talpán aki ezekre válaszolni tud  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Einstein beizonyított valamit és gondolom azo a másik gépen/helyen is volt vmi szerkentyű amivel oda lehetett varázsolni a részecskét, meg van egy teleport elmélet, hogy egy megfelelő helyen ahol minden anyag előállítható egy szerkezettel, és egy másik helyen ahol fel tudunk venni egy dologrókl minden adatot át küldjök a másik helyre vhogy és ott ez a helyen léő szerkezet meg összerakja... Teleport. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát hogy az biztos hogy van egy teleportálásról szóló elmélet, hisz a filmekben már elég régen szerepel ez a motivum. Pl Star Trek, már az első filmekben is szerepel eme szerkezet, pedig már elég régi.
Úgyanakkor a megvalósítása egyenlőre elképzelhetettlen, hisz a tudomány mai állása szerint képtelenség megvalósítani, bár az is elképzelhetetlen volt hogy átlépjük a hangsebességét anno, szóval csak idő kérdése és esetlegesen meg is valósul a teleportálás.
Ha ez létrejönn akkot könnyebb lesz egyszer aksis találkozot rendezni, mert mindig két pillanant alatt ott lesz a megadótt helye.     _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ehh az tényleg durva lenne.Meg vmi ilyesmi: "mindjárt jövök csak leugrom hawaiira egy koktélért"
Csak akkor van cumi ha meghibásodik a szerkezet half-life módra  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|