Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 8:18 pm Hozzászólás témája: Zenészeknek |
|
|
Ez Terros legújabb hülyesége... Annyi embernek jutott már eszébe, hogy topicot csináljunk ami a zenéről szól (McKiller Acnek is biztos járt az agyában, nekem is eszembe jutott) Szóval csak épp eszembe jutott, hogy milyen humoros lenne, ha teszem azt tíz év múlva, megcsörgetném AC-t hogy "hello, b most rugtak ki a bandából, mert a gityós elkezdett beképzelten villódzni erre bemostam neki és erre kirúgtak, szal hallom nálatok, épp családot alapított és kilépett a dobos, ahhoz mit szólnátok, ha belépnék? Nyomok basszusgitárt is ha kell ,de maradok a dobnál... Szövegírás jah igen menni fog, nah akkor? Oké? Oké! Ez zsír, köszi. Hmmm mondjuk akkor holnap délre ott leszek okés, debrecenben persze, tudtad, h mckiller is feladta a régi bandáját? nem akarunk arculatot váltani trombitással együtt, nah jo az túlzás de majd írhatunk pár trombitás cuccot is, oké a dobszolok a tieid nem kértem volna, jól van repülök...Mostanában jol megy nemtom hallottad-e a legutobbi albumunk. Nah ugye hogy jó az a dobszolo a második szám végén? oké akkor meek hello!" Nahszal miután ezt így elképzeltem lecsücsültem és megírtam ezt a témát, nahjó szórakozást! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 6:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jól tetted! _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Heheh Ami azt illeti tényleg nincs dobosunk és a basszer is csak "készülőben" van A barátom aki nyár óta gitározik már elért egy olyan szintet ami próbaképes, vagyis elmondhatja magáról hogy tud gitározni, és nem is rosszul persze még gyakorolnia kell és nekem is természetesen jajj de még mennyit Az összeszokás az alakul mert már pár számot élvezhetően, összhangban eltudunk játszani, szóval megy ez Most kb leírtam mi hogy állunk, ti jösztök  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hhmmm oké! tudjáétok, melyik az RHCPtől a Californication? nah azt tudjuk lvezhető szinten, meg Kurt Cubaintől a Come As You Aret a felállás:Egy hiperszuper gitárosleány, egy jóhangú énekes a tortkával a dobok mögött meg én, néha a kezembevéve a gitárt (őatience, egyszerű dal), meg a basszusgitárt (Don't Cry) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
patience _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És amíg basszerolsz addig nélkülözitek a dobot? _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 4:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
patienceben nincs dob de általában igen így van,. mindegyik számra ven két felállásunk egyikben dobolok másikban basszerolok _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na nálunk az van hogy a banda amit fúvószenekarnak neveznek pénteken fellép tiszalúcon vmi izé eceten.
A Tini Big Band(a név nem tőlem származik és tűröm mert nekem nem tetszik )fejlődik mint állat.
Ja terros híjáááááá vazzeeee híjjááááá,megyek előkapom a csövet oszt olyan............
skálát nyomok amit még nem hallottál.a neve c-dúr
Na itt minden szombaton helyzetjelentés lesz a sajószögedi Tini Big Band ügyben!!!
Majd ha Bp-n lesz minősítés mert hát majd ha megerősödünk megyünk arra is,akkor mindenkit várok szeretettel!!
Akinek nem tetszenek majd a tudósításaim az nekem mondja 10 mm monitortávolságból oszt lefejelem a mi samsungunkat úgy hoyg ő is megérzi  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Rena írta: | patienceben nincs dob de általában igen így van,. mindegyik számra ven két felállásunk egyikben dobolok másikban basszerolok |
ok de csak a patienceben basszerolsz? _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem, a dont cryban, a Statisfactionban (Rolling Stones féle) és általában megpróbálok mindent megtanulni basszuson is amit játszunk, de a dob marad az én igazi hangszerem fellépésen azon fogunk játszani. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A,úgy mi majd ősz végétől tavasz elejétől fogunk előzenekarkénrt fellépni a Jóka klubban aztán a főzenekart kidobjuk a nyeregből és a helyébe lépünk Ha számításaim helyesek... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 4:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na terros hamarosan sztár leszel!!!!!
Majd most a napokban küldj 1 dedikált fényképet mert ha a fellépés után kérem akkor majd mind el fog fogyni.
Ma sajnos a hüle választások miatt nem volt zenekar  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Okt. 01, 2006 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztár lennék ha lenne énekhangom, amugy PAtienceben az nem basszus hanem második gitárszólam... hathúroson mindnnel ami kell:) ezt asszem elfelejtettem mondani  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|