Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 6:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah tegnap mi történt  Elmesélem nektek.
Első nagyon jó hír, hogy az M klán (l2-s) bővült egy újabb taggal.SilkieSan:) Üdv nálunk! Tisztelt StormRider úr is tagunk lesz amint lejár a büntije:D Előre is üdv neked is
A második dolog,hogy "beakadtam"valahol a tengeren,szóltam az adminnak és lesitteltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így néztem.Kb ezt mondtam: Nem is csináltam semmit!Miért csuktak le?
Hamar kiengedtek.Mint utólag kiderült,másképp nem lehet kiszedni az embert ha beakad. Tök beparáztam
Úgyhogy fiuk,én már megjártam a dutyit.Szóval vigyázzatok,me kigyurtam magam ott     
Jók legyetek szioka mindenkinek és AELV   _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 7:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, megy úgy szolna hogy: véletlenül nem tudjátok hogy mégis mire jó a horágszat? _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
skacok na én már 1 másik topicban kérdeztem hogy ez 1 megvásárolható vagy letölthető játék,vagy csak 1 online kis gamecske _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 2:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát figyu ez a játék mindennek nevezhető csak kicsinek nem Nekem most 7 gigát foglal a winyómon...persze közrejátszik aza q*vasok screenshot amit csinálok Hát a beszerzés az internetről megy vagy meg is veheted, de minek ha a neten legálisan fent van.Mellesleg Mamba nem DVD-n küldte volna Malarnak ha csak egy kis játékocska lenne Persze valszleg nem olvastad azt a hsz-t így nem tudhattad de mostmár tod
Silkie mint kiderült egy szerveren játszunk, és nemtom te mire váltod a glitteringeket de én azért a cumóért 100ezret kapok (még Koppék mutatták amikor voltam kb lvl 6 )És komolyan mondom neked hogy 3 nap alatt 20as voltam.Kopp áthívot a mystic worldre akkor frissítettem c5 re, amint megvolt elkezdtem játszani, kb 3 nap múlva már a kasztváltót csináltam.Hihetetlen de az Elven Fortress csodákat tud művelni Ott max 30 perc és léptem egy szintet, amíg még 20 alatt voltam.Aztán amikor olyan 18 körül akkor annyi hogy bementem a végére ott írtottam egy kicsit és mire kijöttem megint léptem egy szintet.
" Tisztelt StormRider úr is tagunk lesz amint lejár a büntije:D Előre is üdv neked is "
azért sztem a bünti elég durva szó erre a szituációra, mer semmi rosszat nem csináltam csak kiléptem az előző klánomból
Mamba legalább csináltál shotokat a dutyiról ?? és hogy néz ki???  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tudtok 1 linket adni ahonnan letölthetem mert érdekesnek hangzik és szeretem a stratégiai játékokat.age of mythology,WARCRAFT 2 POWA!!!!  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
felmész a lineage2.comra és ott rátalálsz hogy hol is tudod letölteni.
de még le kell töltened még egy két apróságot amiben majd gondolom Mamba segít. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba ha minden jól megy akkor ma már esetlegesen találkozunk l2 c5-ön. márha sikeresen lejött este.
Ha nem akkor lehet hogy csak holnap.
De arra még mindig kiváncsi vagyok hogy mégis mire való a horgászat?
Mert kaptam az egyik quest megcsinálása után egy teljes horgászfelszerelést kaptam csak még nem sikerült kiprobálnom. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem is tudtam hogy lehet benne horgászni  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka Mindenkinek!
Nahat Band ennek igazan orulok! Remelem jo lett te is josz a klanunkba?
Dee az marpedig bunti!!!! 
Vazzzzzz ékezet nélkül.... na nc  Nem tudom ez minek a jele:DDDDDDD
No McKiller adok linkeket.Ezeken az oldalakon minden segitséget megtalálsz.
http://www.infonicum.hu/l2miracle/index.php
http://mysticworld.myip.hu/
mi a infonicumrol jöttünk át a mysticre. Nem tudom akkor ha még nincs meg a játék hogyan kell de szerintem leirnak mindent.
Banderas a horgászás...fogalmam sincs mire jó de sieghardton Kopp is megkapta..hal nem volt sehol... max a 45* os cápa(bár volt mikor végigkergetett 5 percen keresztül Gludinon,vagy Gludion? nem tom keverem őket:D A lényeg az volt,hogy a faluban volt a cápa.Azóta se láttam halat sehol:D ) de azokhoz ki a fene megy be? Kissebb vizekben meg hal egy szál se. Ezt a kérdésedet passzolom.Azt viszont tudom,hogy kell használni:D Berakod a fegyver helyére.  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm ennyire én is rájöttem köszi
Na mivel bátyám gépén nincs elég hely így valószínűleg csak holnap tudok majd menni. Én nem tudom letölteni hisz elég öreg már a gépem és a winyom sem éppen új így amit letöltök az szinte mindig hibás. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Figy Mamba ha majd olvasod vagy bárki aki tud nekem segíteni a patchet honnan tudom letölteni mert amit Mamba írt címet ott van sok szép dolog de fogalmam sincs hogy mégis mit és merre.
Ja és ha már itt tartunk nem akartok véletlenül belinkelni egy címet ahonnan esetleg le tudnám tölteni?
Előre is köszi. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 10:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na ez nalunk ugy mukodott,hogy a sieghardos c4 et ujra kellett instalalni,és akkor a friss c5 öt akarja letölteni(frissités). Ehhez kaptunk Kzs/Angeltől egy host file-t amit beraktunk a win system/nem tom mar hova Szerintem jobban jarsz ha Kzs val beszélsz. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmmm én sose szedtem hozzá patchet mindig magát patchelte.
Ja és Mamba....., az akkorse igazi bünti!!!!!!!!! az nem bűn ha kilépsz egy klánból....szerintem  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves vendég a host fálj a wnidows/system32 mappába kellett betölteni. az tudom csak a gamet nem tudtam leszedni mert hibásan jött le, ezért kértem a ti segítségeteket.
Na szóval a jól értelmeztem amit leírtatok akkor ha már letöltöttem egyszer a még c4-hez szűkséges setupot, azt mégegyszer felrakom és updatetelelm
Mert amikor még c4-re készültem akkor mikor felraktam magát az L2-öt akkor előúgrott egy kis ablak melyben felajánlotta hogy letölti a frissitéseket, amit az akkori c4-hez nem kellett megtenni, de ezek szerint a c5-höz elég ha azt futtatom úgye? és a host fájlt simán átírom annak alapján amit a mysticworld.myip.hu oldalon találok. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|