Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nyugi, nem kell kombinálni Evil or Very Mad Mindenkinek jól jön ha egy kicsit kikapcsolódik.És az a 8 hét erős túlzás, ugyanis az azt jelentené hogy augusztus óta fel sem ment, és ezt elég sokan meg tudják cáfolni.Főleg hogy az aksi megnyitója szeptember tizen-akárhanyadika fele volt amin ott volt.

Mellesleg nem lehet csak úgy hiphop beindítani vmit amibe rengeteg energiát kell befektetni.Türelem aksit terem.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 6:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nézd nem tudom hogy miből gondolod ezt de egyenlőre semmi gond nincs semmivel ahogy Dee is mondta idő kell hpgy újra beinduljon
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mc!
Ne kombinálj, semmi vész nincs.Megvagyok,sokan tudják hol vagyok,mit csinálok,mit nem,van-e adenám vagy nincs. Szóval nem kell aggódni ifjuság.Te csak menj arra a pár szerverre játszani.Az Akadémia és Mamba köszöni jól van,még nem találták meg egymást tökéletesen,de dolgoznak az ügyön.Először mindennnek összekell állni fejben,hogy aztán összeállítsuk olyan formában,hogy azt mindenki lássa,és erezze.Egy akadémia mininmum 1o kissebb dologból áll össze.Ha ez nincs rendben,lőttek az egésznek.Tehát megint csak azt tudom mondani,türelem.
Az meg a másik,hogy az Akadémia újboli működése nem csak belőlem áll.Nagyon sokan vagyunk,akik törjük a fejünket.Az Akadémia soha nem egy emberből állt,hanem egy kis csoportból akik megértik egymást, és ami a legfontosabb értik egymás szavait is,nem csak mondják egymásnak a dolgokat.Szerintem sok sok dolog van ami miatt elkezdtük ezt előről.Rengeteg jó poén,a sok üldögélés,a tanítás menetének kialakulása,sőt az egész egész akadémia kialakulása minnd azon a néhány emberen múlt akik feljöttek,jól viselkedtek.A Januári Akadémiát fogjuk megvalósítani,mert mindeggyikünk abban érezte jól magát.Ez sokaknak nem fog tetszeni,mivel az az Aksi,nem mondhatni ,hogy túl népes volt.Na megint sokat dumáltam. Smile

A lényeg az,hogy attól még,hogy a háttérben alakulnak a dolgok,még nincs bűz ahogy te mondtad MC.Na jók legyetek,türelem,és kitartás.

UI.: Látom máshova is irtad a 8-as számot.Ez a kedvenced?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem vagyok MC hanem Ex Sith Vadász Very Happy
Vissza az elejére
Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és reklivát szeretnék beküldeni az akademiára ha nem gond 2is beküldenék.Majd várom a választ.
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 01, 2006 8:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem a 8 az az Én kedvenc számom.... Nemhiába vagyok Eightless, és a Terros- az nyolcat jelent Tarris-i nyelven a Rena pedig pengét jelent ugyanezen a nyelven (Terros Rena- Nyolcadik Penge (nyolc nagy Jedi/kardvívó született Tarrisen az egyik én voltam)(az utolsó)), és Tarris városbolygót elpusztították és én vagyok az utolsó túlélő és a Nyolcadik Vívásstílust alakalmazom fénykardban. És célom Tarris bolygó becsületét visszaállítani!
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 01, 2006 8:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Persze ez az egész hülyeség az igazi történetben Tarris pusztulását senki nem élte túl, és nem voltak ott nagy fénykardvívók illettve voltak csak nem nyolcan asszem, és nem is létezik Terros Rena nevű egyén az egész (valós és nem valós) Univerzumban. Illettve mi nem tudunk róla, de ha létezik akkor az Végtelenül Valószínűtlen, hogy én pont ezt találtam ki, és hogyha ez az élettötrténete, akkor az már végtelen az 5˙10 a NYOLCadikon( Smile ) szorozva a Végtelennel (ez a Valószínűtlenségi Tényező)! ( Na jó nem kéne keverni George Lucast és Douglas Adamst de a hecc kedvéért legyen már szabad most az egyszer Smile )
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 1:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah, Tarist a Régi Köztársaság idején kilyukasztották a csúnya sithek Very Happy De Darth Revan megmenekült az Ebon Hawk hajóval Very Happy kotor.....

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 6:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

két R! Tiszteld a szülőhelyem, Jedi! Megvakítlak a pengéimmel! Tarris! nem Taris! Szörnyű vagy ha nem tiszteled mások szülőhelyét! Kihívlak egy igazi párviadalara a hazám becsületének érdekében! Amint újra lesz hiperhajtóművem (JK3 cd2-m) Lejátszhatjuk és Véged! A Nyolcadik Tarrisi kardforgatót haragítottad magadra Jedi!
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm én ugy emlékeztem hogy R -el van írva Confused

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 7:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Rosszul emlékeztél! Ezért meglakolsz! ÉS ne merj velem ilyen flegmán beszélni, mert meghalsz! Nem mintha amugy nem halnál meg...
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm Terros egyenlőre szerezz be egy hiperhajtóművet (jk 2 cd) majd utána lehet dobálozni a szavakkal, majd jöhet a párbaj. Kimeneteltől függetlenül én Tiszteletben tartom szülöhazád, hisz azt se tudom hol volt vagy hol nem volt Very Happy
De ha Dee nem válalkozik a párbajra akkor majd én kiállok az Ő becsületéért. Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 2:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnálom utánanéztem a Zinterneten és egy csomó helyen egy R-el van írva Very Happy de felőlem mehet a párbaj amint megvan a hiperhajtómű.

http://www.google.hu/search?hs=9AP&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&q=kotor+taris&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah és nézd meg a hivatalos weboldalon is egy R:

http://www.lucasarts.com/products/swkotor/W_taris.html

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 2:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hoppá terros ezt bebuktad
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő
13 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban