Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Lineage 2
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 4:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pontosan!Én is így váltottam C5-re.Meg volt a C4, feltelepítve + minden, aztán átírtam a hostot, elindítottam a lineage-t és akkor az update ablakot hagytam hagy végezze a dolgát Smile pár óra múlva megvolt a C5, aztán katt a start gombra és kockulás Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 5:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm már csak egy kérdésem lenne, az eredetit upgradelted vagy a már felpatchelt játékot.
Szól ami most fent van c4 elég azt, vagy teljesen újra kell rakni a játékot már ami megvan és azt kell.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nemhiszem hogy ujra kellene rakni azért mert már van egy kis módosítás rajta.Szerény elméletem szerint az upgrader annyit csinál hogy leellenőrzi a fájlok méretét meg dátumait hogy rájöjjön hogy melyik verzióhoz tartozó fájl az és ha nem c5-ös akkor azt letölti és felülírja.Ezért ha patchelted nem gáz mert ha nem stimmel a c5 fájlokkal akkor azt úgyis törölni fogja és a helyére a frissebbet tölti le.

Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nálunk a törlés az abyss szerver miatt volt.Ha neked az nincs,szerintem nem is kell törölni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

No Band itt válaszolok,hogy ha valamit nem irok jól,van aki helyesbítsen.
Bemásolom a kérdést is így mások is értik majd.
1.Az egyik az hogy mint a c4-hez is kellett egy host fálj ehhez is kell vagy ehhez
nem kell külön leszedni/megszerezni?

Válaszom: Nekünk kellett,ezt Kzs / Angel adták meg.

2. Másik az hogy C5-höz is kell újra reggizni vagy jó az a reggi amit a
lineage2-höz kellett?

Válaszom: ami oldalt belinkeltem ott kell regizni.
http://mysticworld.myip.hu/index.php?page=reg

3.A különböző questeket
szűkséges teljesíteni, vagy egyszerűen elhanyagolahtó, és csak a kasztváltási
questet kell teljesíteni.

Válaszom: Nem kötelező,de én szeretem,mert így lesz igazán szerepjátékos a dolog.Megis éri néha.

4.És lenne még egy kérdésem, ahol fegyverelet tudsz vásárolni annál az emberkénél
van egy olyan választási lehetőség hogy exchange ..... ahol a fegyvered ill a
felszerelést lehet becserélni eggyel jobb szintűre természetesen adenáért
cserébe, hogy azt miért nem lehet 25 szint felett csinálni? Pedig jó kis cucc
lenne mert így sokkal olcsóbban meg lehet szerezni bizonyos dolgokat.

Válasz: Mert amelyikeket tudod fejleszteni ott,az már d-s elvileg mire eléred a 25.-öt.Onnantól pedig már van pénzed is Smile vásárolni újakat.Költeni kell,nincs mese. :(Vagy pedig keresel egy törpöt.Nem bizti,hogy megéri neked ,ha csináltatsz,szerintem jobb megvenni a fegyvert boltban.

5.Ha a karakternek van egy d grades fegyója ahhoz d grades soulshot kell? vagy jó
hozzá a sima non-grades soulshot.

Válaszom:Minden fegyvernek,ruhának van igen: d,c,,b,a,s es még nem tudom milyenek.Ha van rajtad no grade-s is meg mondjuk d-s akkor hordj magaddal mindkettőből.Mert az erőtíti az ütéseket pl. Megéri megvenni.Amennyiben, varázsló vagy,spiritshot kell.Ha harcos,akkor soulshot.Nem érdemes mindkettőből venni.

Remélem nem baj,hogy így adtam választ,de hátha valamit nem tudok jól,a többiek tudnak segíteni.Ha nem örülsz neki,előre is bocsánatot kérek.Enyhe fenntartásaim vannak az ilyen válaszadásokkal,saját magam sem szeretem,ha bemásolják a levelem,de úgy gondoltam,ez itt most mindenképp csak hasznos lehet.Remélem tudtam segíteni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 7:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen sokat segítettél köszönöm szépen.
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 7:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja mellesleg hozzátenném hogy sajnos nekem is törölnöm kell a gamem mert nekem is fent volt az Abyss és külöünben is az lesz a legbiztosabb.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ezek szerint besült a szerény elméletem Very Happy bár kitudja.... mind1 megyek mert a törpém még csak 13mas Smile

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dee az elméleted helyt álló, de mert én is most csak újra felraktam a sima l2-t és automaitukas felajánlotta hogy frissiti magát.
Most jelen pillanatban az megy már elég rég óta és szerintem még el fog tartani egy darabig, sőt ha joban megnézem ez még nagyos sokáig el og tartani. Sad

Nem baj türelmes vagyok és alig várom hogy végre csatlakozhassam a kis közösségetekhez.

Remélem ez lassan de biztosan sikerül is.
Ha már csatlakoztam gyorsan megprobálok felfejlődni hozzátok.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 29, 2006 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dee az elméleted helyt álló, de mert én is most csak újra felraktam a sima l2-t és automaitukas felajánlotta hogy frissiti magát.
Most jelen pillanatban az megy már elég rég óta és szerintem még el fog tartani egy darabig, sőt ha joban megnézem ez még nagyos sokáig el og tartani. Sad

Nem baj türelmes vagyok és alig várom hogy végre csatlakozhassam a kis közösségetekhez.

Remélem ez lassan de biztosan sikerül is.
Ha már csatlakoztam gyorsan megprobálok felfejlődni hozzátok.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 7:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm akkor ezekszerint ha minden jól ment akkor ma már tudsz jönni.
És nekem pedig már biztos lejárt a büntim Very Happy Very Happy De max 6 vagy fél hétig tudok ma lineage-ezni mert megyünk a haverokkal metallica koncertre Very Happy persze csak tribute és nem az igazi metallica játszik mer akkor azt valószínűleg nem Debrecenben lenne Very Happy

Megint túl sokat beszélek.... offkirály Very Happy

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 8:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Band!

A fejlődéssel nem kell sietni!Akkor ha igazán rpg-s ne múljon el az élet egy pillanat alatt ez kb olyan nekem,mint jk-ban a statmánia.
Szóval csak azt akarom mondani,hogy azért mert mi kicsit régebb óta vagyunk ezen a szerveren,még nem kell őrült gyilkolászásba kezdened,hogy te is felzárkózz.Én sem vagyok olyan hatalmas bent.3o és 32 esek a karaktareim.A lényeg,hogy betudj lépni! Nem fgounk kiutálni,ha nem leszel másnapra 28 as. Smile Sőt mi nem is vagyunk oda annyira ezekért a partyzgatásokért,mármint,hogy állandóan.Persze jöjjön össze a társaság,legyen party is de ne csak az legyen.Tervezem,hogy összeszedem a tagokat,és leendő tagokat amennyiben még büntis(Very Happy) aztán egy kis gyűlést tartunk.Ki hova tart,mi szeretne lenni,kb milyen elvárások vannak,mit szabad mit nem.Szóval egy kis duma.

Még egy dolog Band!

Ne sírj,mert ha addig eljutottál,hogy tölti le,az már király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nah,remélhetőleg mindenkinek minden bünti letelik,minden letöltődik és összeáll a banda.Smile Jók legyetek.Várunk mindenkit.Szioka:)

Látod Dee, így kell sokat dumálni nemám az a 5 sor Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 8:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nemkéne...NEMKÉNE célozgatni azzal a büntis dologgal!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy mára már biztos lejárt Rolling Eyes csak most nem megy a szerver Very Happy Confused

Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 9:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az addig rendben hogy megy a letöltés azaz megy az upgrade de valami oknál fogva mindig kiírja azt hogy ellenőrizzem a winyom hogy egyántalán van e elég helyem, és mikor ezt kiírja simán leáll az egész. Pedig van a ewinyomön még 15 Giga és nem tudom hogy mit tegyek.
Kérlek bennetek lássatok el ötletekkel mert én mindjárt kiborulok.
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 12:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na jó kérnék egy kis segítséget tőletek.

Lenne egy egy kisebb problémám, méghozzá az hogy végre befejeződött az upgradelés, módósítottam a host fájlt, ez mind szép és jó de még mindig nem tudom elindítani a gamet. Sőt Regiztem is már ez mind simán ment, de valaki árulja el nekem hogy az upgradelés után kell e még valamit csinálni hogy elinduljon a játék, vagy csak az én gépem szar ehhez?
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
3 / 5 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban