Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Okt. 05, 2006 1:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igencsak eltűnt, hogy még ide sem ír, pedig ő az egyik "törzsvendég" a merengőben  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Okt. 05, 2006 8:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
még a mailemre se válaszolt... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Okt. 06, 2006 7:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm lehet hogy nem önszántából távozott közülünk, lehet hogy csak internet problémái vannak, de remélem nincs semmi komoly gond. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Okt. 08, 2006 8:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is nagyon... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 10, 2006 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm ahogy elnézem, ha nincs téma, nincs forum, és szépen lassan kihalunk, ami remélem nem fog bekövetkezni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Okt. 10, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bandaror? Hmm téma kell... Bocs hosszú napom volt hulla vagyok nincs kedvem gondolkodni se... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Okt. 11, 2006 7:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros, majdnem eltaláltad, de nem Bandador hanem Banderas, csak elfelejtettem bejelentkezni.
Az hogy téma kéne ebben igazad van, de mégis mi? oly sok megbeszélni való van, és mi már annyi mindent megbeszéltünk, kiderül ez a topic hsz-einek mennyiségeiből. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Okt. 11, 2006 7:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egész nap nagymamám lakását pakoltuk, ne kérd, hogy most gondolkozzak, vagy bármi... És egy csomó dolgot halogatok amit nem kéne.... Bocs most nem tudok téma után nézni pillanatnyilag magamra vagyok dühös... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 7:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ne légy magadra dühös, az nem tesz jót az egészségnek, inkább rendszerezd magad és szép lassan kezd el nem halogatni az elmaradt dolgokat, nem egyszerre hanem csak szépen lassan. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 7:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja igen megint Banderas voltam, csak valamiért nem műkszik az automatikus belépés, ami eddig jó volt, így mindig elfelejtek bejelentkezni. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én meg most bandaror
akadémiát kéne beindítani, akkor megint felröppen a fórum is. sajnos erre egyre kevesebb esély van (de lehet, hogy én tévedek-úgy legyen). mindenesetre mostantól megpróbálok minél több időt a szerveren tölteni, hátha jönnek az emberek is, ha látják van ott valaki. mambinátornak már irtam is adminért, remélem az is összejön, de ha nem szavaznak bizalmat, akkor is megpróbálom. jó lenne ha ismét lenne egy kellemes hely ahová "elmenekülhetünk" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 7:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
oké holnap reggel elhalasztott dolog egyes számm hétfő délután elalasztott dolog kettes szám, aztán meg lassan karácsonyx és az ajéndokzgatással leszek elfolgalva meg a közelgő félévi dogarohammal szal tanulok, mint a hülye... most is oda meek. hello mindenkinek... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Okt. 13, 2006 7:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem összejön Bandador! _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Okt. 13, 2006 6:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
fordult a sorrend a kettes számút most oldottam meg egy fél órája aztán még hétfőre van egy kis dolgom nah enekmértelme nem volt de most meek egyszerű dl gitárt tanulni bye mindenkinek _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 13, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Banderas írta: | Remélem összejön Bandador! |
hát én is
-bandaror |