|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szomb. Okt. 14, 2006 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem mindenki _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 2:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Rég írtam, meg már annyi a topik, hogy nem is tudom, mit hova kéne. Ráférne a fórumra egy nagytakarítás. Amúgy, hogy merengjek is, ha már itt vagyok, nemtom én untam-e rá a jékára, vagy az van nagyon kihalófélben, de már nagyon lapos az egész... Hiányzik belőle az a dinamizmus, ami mondjuk még tavaly megvolt. Március óta hanyatlik az egész. Ezért kéne végre egy JK 4... Bár szerintem nem lesz, a jéká téma is lecseng lassan, ahogy a filmeket is rongyosra néztük, már sok újat nem hoznak. Nekem legalábbis nem.
Szal a jéká társadalom nálam úgy néz ki, hogy vannak a régiek, tavasziak, vagy az előttiek, akik viszont azóta új arcok, nemigazán tudnak... Aksi ide, aksi oda, valahogy egyik tanítványból sem lett olyan fénykardos, hogy eldobjam a pengéim és fussak vissza starcraftozni. Jaja, rámtört ilyen retro hangulat, uh. most starcraftozom
Szóval olybá tűnik, hogy a kardozás taníthatósága kétségbe vonható. Az Aksi is inkább csapatot hozott össze. Lehet, hogy több tag volt, mint átlagos klánokban, de azért azoknak a száma akik jóban vannak, klikkenként mindig alap klánlétszám felé közelítenek. Mondjuk ez az életben sincs máshogy.
Nomeg ezt az Aksi restartot is csak húzza, halasztgatja mindenki... Szerintem nem tud újat hozni, a régi rendszernek meg láttuk a sorsát.
Nah szóval valami olyasmi kérdés van bennem, hogy a tímbildingen kívül van más értelme az Aksinak? _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kell más értelmének lennie?
talán nem... bár mikor koppal meg mambinátorral kitaláltuk, nem ez volt a cél, hanem hogy csak az alapokat tanulják meg az emberek, (max 1 hónap) és menjenek isten hirével tanulni klánba, vagy ahova akarnak. magyarul lássanak világot, mert ha csak egy helyre jársz, egyrészt megunod a kardozást azzal a tíz emberrel, másrészt nem is fejlődsz annyira. arról ne mis beszélve, hogy ha túltanitasz valakit megölöd a kreativitást-így csak betanult mozdulatok lesznek(a többségnél), és ez nem elég. na mind1; ez lett belőle (szinte senki nem ment sehova), de önmagában nem csak ez volt a baj(márha ez baj)... én mindenesetre pár napja elhatároztam, hogy még utoljára megpróbálom hátha összejön- és mindennap (ha nem vidéken dolgozom)felmegyek a szerverre kicsit -és jönnek is az emberek. de hát be kell látni, hogy egy ember kevés...anno is szűkös volt az a három fő. így meg... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 7:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mikor én odakerültem, nem tudtam sokat a kard művészetéről, de nem is tanítattam magam, hisz magamtól akartam rájönni a dolgokra, hisz én a tapasztalat alapján tanultam, most sem vagyok egy hű de nagy játékos, de azért néhol helyt állok én is, és mindig örömmel tölt el az a tudat hogy igen magamtól értem el idáig, azaz ez csak félig igaz, hisz az aksisokkal gyakoroltam a legtöbbet.
Az hogy megunná valaki az aksit?(mármint ha mindig oda járna) Hát nem tudom én szinte csak oda jártam és nem untam meg. Igazából a társaság miatt jártam oda, persze az már csak emelte a hangulatot, hogy lehetet játszani is.
Abban igaza van Cerének hogy haldoklik a jk3, amit sajnálattal de el kell fogadni, de megnyugtatásként közlöm hogy kihalni teljesen még egy jó ideig nem fog. Lásd JK2 még mindig vannak olyanok akik arra esküsznek, pedig elég régen műkszik már, így lesz a jk3-mal is, igaz nagyon megcsappan a szerverek száma ill a játékosok száma, de mindig marad egy kis mag.
Na legyetek jók.
Ja Banderas voltam csak megint elfelejtettem bejelentkezni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 11:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
A haldoklást nem csupán az emberkékre értem. Amikor én elkezdtem, akkor még ilyen szvípelésféle nemigen volt, vagy nem találkoztam vele. Ha láttam volna ilyet, egyből elment volna a kedvem az egésztől. Mostanra meg már inkább az az elsődleges, hogy találnak valamit a játékban, amivel tutira nyerni tudnak. Pl. fasza szvípelés, ugrálgatós kardakasztgatás szinglinél, falról emberre ugrálgatás. Ezek általában bejönnek, csakhát hol a jó kis vívófíling?
Meglátok egy staffost, már énis csak szvípelek végig.. Mert máshogy nem lehet leverni, főleg duallal nem, ha valaki nagyon ügyesen keni. Szerintem amúgy a staff a leghatékonyabb fegyó a játékban. Csakhát elég egyhangú.
Az Aksinak meg teccik ez a népösszehozó elve, csak az volt vele szerintem a baj, hogy akit bevettek, az folyton oda járt, mert nem volt lámulás, nyugi volt, nem volt szüntelen vita. Node egyszer kikerülnek onnan az emberek, ha nem is maguktól, hanem úgy, hogy szünetel a dolog, vagy esetlegesen végképp megszűnik.
No és akkor más szerverekre kikerülve a népek megutálják az egészet, mert a sok bunkó levagdossa őket, meg szövegel.
Lassan majd a megmaradtak fejlődgetnek, és mikor már tudnak valamennyire, akkor azok is elkezdenek szívózni...
Jk2-ben nincs ilyen lámafertőzés. Akik ott vannak, azok tudnak, kezdő már nincs is, vagy ha van, nem bánnak így velük.
A tanításban meg nemhiszek. Hiába mutogatok mozdulatokat egy kezdőnek, úgysem tudja mikor használja, meg nem is tudja elég gyorsan kivitelezni. Úgy a jó, ha télleg mindenre magától, fokozatosan jön rá az ember. Ahogy pl. Banderas is magától fejlődött az elmúlt hónapok alatt. Már rég jáccottunk, lehet el is kenné a számat  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen, tényleg elég sokat változott a jk az elmúlt 1 évben...a mindenható poke , falról ugrálós késleltetett vágások, meg a dara sweep...
a sweepelő ellen megtényleg nem naon tudsz mást csak ugyanazt (talán mixxi kezdtett rájönni, de ráhagyta) viszont az ne migaz hoyg a staff sweep erősebb a kétardúnál. láttam oan dualsweepet ami ellen esélyem sem volt. amugy meg akkor unalmas astaff ha csak sweepelni tudsz (és ott is csak egyfélét).
banderas, hidd el sokan ráuntak... kell ez a hely, de nem folyamatosan.
na csá:
-bandaror
ui.: cere tényleg vigyázz banderassal, sokat fejlődött  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 11:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na ja, le lehet nyomni a staffszvípet, csak nagyobb odafigyelés, elővigyázatosság kell hozzá, mint a staffolónak. Nomeg engem nem dob fel az a játék, ha duelt duel követ egymás után, és hol egyik, hol másik szvípeli le a másikat. Húha.. nagy teljesítmény. Legizgalmasabbak sztem a szinglivel vívott harcok. Szinte minden párosítás jó. Bár szegény szingli naon lassú, a sárga szvípje meg beüt,ha nem vigyáz az ember, dehát az megint csak dara.
Szóval lehetne ezt művészien csinálni, csakhát ritka. Pont az rontja el, hogy gyorsan megtanítjuk valakinek a szvípet, az meg folyton azt fogja használni, mert néha nyer vele. Pont ilyen a kombó is. Csinálják, mert nyertek vele párszor.
Akik mostanság kezdik, már nemhiszem, hogy túl jók lennének majdan... Sajnálom is őket egy kicsit, mert majd jól átpártolnak ilyen lövöldözős izémizé játékokhoz.  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 2:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Áh örülök hogy Cere ismét megszólaltál
Én asszem pont akkor kezdtem el a játékot amikor az a fénykorát élte.Persze jk2-vel kezdtem de ott állandóan csak CTF CTF CTF (bár nemmondom, azt is nagyon birtam.) A jk3 teljesen új volt, bámultam hogy milyen jól kenik a prók, aztán kihívtam őket és nyomtam 2 percenként a katát már ha addig bírtam.Azok voltak a legszebb duelek amikor végighaladtunk a pályán, nem csak 1 helyszínen harcoltunk monoton módon (lol) élveztem hogy egy csomó új dolog van számomra a játékban.Élveztem azt is hogy nem buta, program alapján működő botok az ellenfeleim hanem (általában ) gondolkodó,értelmes lények.Az is jó volt amikor megismerkedtem azzal a dologgal hogy láma Sajnos ma már a jk haldoklik.Azt kihangsúlyoznám hogy nem az aksi haldoklik!Az aksi akármelyik jó játékban tudna élni.A lineage-ben ugyanolyan jól elvagyunk, jó a kedvünk mint valaha a jk-ban volt.Igaz a jk bizonyos szempontokból szabadabb,és ha még élne akkor nem lineage-eznék, vagy ha már lenne jk4 és jó lenne akkor valószínű azzal játszanék. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Okt. 18, 2006 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
cere megkérdezhetem h honnan veszed h nem lesz jk4? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Okt. 20, 2006 7:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Miért lenne? Ami a napokban felröppent hír, hogy Star Wars: Next Gen lenne az új JK, azaz a JK4, több, mint valószínű, hogy Jedi Knight, mivel a címében rohadtul nincs benne, plusz nem az eddig sztorit követi, hanem a harmadik és negyedik EP közti szakaszt öleli fel.
Nomeg ugye a cím sem Star Wars: JEdi Knight, Next Gen. Jha, és ez a játék még csak konzolra készül. Lehet, Pc-re sose.
Azért gondolom, hogy nem lesz Jk4, mivel a modokkal már elég sokmindent kihoztak a JK3-ból, így a készítők vélhetik úgy, hogy nincs is már szükség erre a játékra. Plusz sok újat nem hozna, max a sztoriban, grafikában, új irányításban. És az utóbbinak naon nem örülnék...
No csak ezekből gondolom. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Okt. 20, 2006 1:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ööö itt nézd meg: http://www.gamekapocs.hu/hir/5139
Itt van hogy PC-re xbox360ra nintendo wii -re PS3-ra.
A másik meg hogy a next gen nem a játék igazi neve, csak mivel nem tudták hogy hívják az emberek (mert az eredeti címet még nem tudjuk) ezért elnevezték a next gen-nek.
Mellesleg még ha nem is jedi knight lesz az engem nem érdekel...kit érdekel a neve? a lényeg hogy jó legyen és lehessen multiban játszani. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt találtam a link alatt:
"Nem tudom mások, hogy vannak vele, de jelenleg egy játékra tudok gondolni, melynek méltó folytatása lehetne ez a játék:
Star Wars Jedi Knight 4"
Maga a cikk írója is csak gondolja...
A Jedi Knight 4-nek valszín Jedi Council lesz a neve, ha lesz. Ne Jk4-ezzük le szerintem, mert engem nem győz meg. Az eddigi részek követtek egy történetet, fura volna, ha újra visszatérnénk a harmadik és negyedik rész közé. Épp azért szeretem a Jk sorozatot, mert végre nem az elnyűtt karaktereken van a hangsúly.
De majd úgyis meglátjuk. 3 év múlva  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Okt. 22, 2006 7:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha singleplayer részről nézzük akkor jó, tényleg számít hogy honnan és melyik történet folytatódik.De engem inkább a multiplayer érdekelne.Mert a single már amikor tudod kivülről hogy melyik ajtó mögül ki ugrik elő hogy levágjon, meg melyik pályán hány stormtrooper van, akkor már elég uncsi.A multinak sokkal nagyobb a "szavatossága" Persze csak akkor ha jó. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát, ha kicsit okosabbak lennének a klónok, akkor lehet, nem az lenne, hogy jéé itt egy klóncsapat, jól megszivatom, kínzom, széterőzöm, lelökdösöm őket
Szóval azért meg lehetne a single playert is nagyobb kihívásnak csinálni. Nomeg akkor is. Ha Jk4, akkor az elsősorban a történet miatt JK4, és nem a multi miatt. Persze, hogy örülök minden új SW játéknak, de azért én egy igazi Jaden - Kyle visszatérős sztorira vágyom, nem pedig elnyűtt SW filmekben ezerszer látott sztori folytatását, kiegészítését. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 1:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ceremony írta: | Hát, ha kicsit okosabbak lennének a klónok, akkor lehet, nem az lenne, hogy jéé itt egy klóncsapat, jól megszivatom, kínzom, széterőzöm, lelökdösöm őket
|
Pedig azt nagyon bírom  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|