Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 6:58 pm Hozzászólás témája: Segítségek ki tudna vmit megcsinálni az Akadémiáért |
|
|
Ide olyan dolgokat szeretnék hogy ki az aki szeretne segíteni és amit tud megcsinál ha rábízzák a legjobb tudása szerint.
Kérlek titeket!!!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Basses - <KNRK>Self Vendég
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 7:18 pm Hozzászólás témája: segitség |
|
|
Ez jó ötlet, támogatom, és amit kell, és tudom is, megteszem
Basses -- <KNRK>Self<P> |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
attól függ mit akartok
lássuk csak: felderítő, warteam, tanársegéd, meg heti 3 nap esténként ennyit tudok. - ha beindulna, ezeket vállalnám(persze ne megyszerre mindet .
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én az étkeztetést vállalom    _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy weboldalt vállalnék  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 6:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnálom ,de ezzel elkéstetek.De ezt majd egy új topicban ecsetelem miért. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem késtünk el semmivel. Ugyanabban a topikban kontráztam! _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én szintén ugyanabba a topicba írtam egy rövidke véleményt, tippet, ötletet vegyétek aminek akarjátok  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nm akarok 1 új Aksi vezetője lenni ne engem kérdezgessetek hanem csak írjátok hogy ha pl vki a vezetőségből mégis vállalna minket akkor,ha leoszt feladatokat akkor kikre számíthat.remélem nem lesz "új" Aksi hanem marad ez csak plusz erőbedobással  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én még csak a bizonyos 10 ember egyike sem akarok lenni, csak kellett valaki, aki leírja a feladatot, amit el kellene végezni, ahhoz, hogy legyen Aksi.
Csak sajna pont a volt Aksis népség ágál az újraindulás ellen. Nyilván nekik már tök mindegy, ott a L2.. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Úgylátom szélmalomharot vívok mert csak nekem kell aksi.
Nen vok 1 nagyon meghatározó ember a jk-ban csak néha szókimondóan hallatom hangom.
Igaza van vkinek aki leírta hogy,mamba egyeduralkodóként bejelentette nincs aksi oszt ne....
Én a klánomon belül igyekezek demokráciát alkalmazni,nem erültetek semmit senkire,döntsön a nép.
De itt diktatúra volt mert 1 ember kijelentette hogy vége oszt mennyetek niggerek amerre láttok.
Szeretnék aksit mert itt lehet(ett) tanulni.Igen képezni akarom magam mert,jó is akarok lenni.
Meg mostanában elég xarok a dolgok körülöttem amik bár vmenyire jaulnak de vmi mindig xar.
Közeledik szülinapom.
15....
Másnak ez már csak a múlt nekem a jövő!!!
És ti "felnőttek és nagyobbak" már nem annyira tudtok úgy gondolkodni mint a korombeliek normális része...
Tudom most jön az előtted az élet majd csdak jobb lesz duma de nekem elegem a szenvedésből,elnyomásból.
Meg abból hogy leszólnak meg pfffff-ögnek a hüle emberek duel után.
Ez eddig nem zavar de most miután látom hogy a jk társadalom darabokban rájövök hogy ezzel is teszek vmit.
Megváltoztam mióta regeltem ide.
Nem csak abban hogy alapítottam 1 másik klánt meg mégnagyobb hülyének tart a jk társadalom 90%-a.....
Sokat tanultam de most nincs időm mindent leíerni mert megpróbálom a kezembe venni az irányítást életem több terén is.
Pl barátnő téren  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem 17 évesen volt először barátnőm. De olyan szép volt, hogy megérte rá várni, nagyon is. És már nem járunk, de nagyon jó barátom! Ne búsulj sose, főleg csajok miatt, mindenkinek eljön az ideje.
Hát igen, pár ember kimondta, hogy nincs Aksi, és akkor nekünk meg bele kéne törődni. Pedig csak annyi, hogy ráuntak a játékra... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skandar Graun

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Killer, barátnő ügyében ne te vedd kézbe a dolgot...  _________________ Yvorl lehellete zörgesse a csontjaid!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 10:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sikerült estére elvenni Mambának a kedvem az egésztől... Gratula neki.
Ha valakinek lesz ötlete, és meggyőző, ha tudok, segítek neki. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
N skacok nem vok 1 vezető típus hogy itt nálamnál tapasztaltabb idősebb emnbereket irányítsak,mert a klánocskám elirányítom de ennyi embert
De nem azt mondom hogy soha csak,ÉN bevállalnám hogy lennék 1 új aksi vezetője vagy vmi másnak,csak kénének az ötletekkel tapasztalatokkal teli bölcs emberek!!!
Segíni nekem mert én megpróbálom a lehetetlent,de egyszer megpróbáltam.
Mikor kijelentettem hogy a KNRK itt van,és kész a csodákra is mert 1 nem meghatározó játékos irányítja.
Mára már támogatnak minket és ezt köszönöm.
NA bandát körém és én vezetem a népet csak tanárok is kénének meg minden szóval,
BEVÁLLALOM AMIT SENKI ELVEZETEK 1 ÚJ AKSIT IS CSAK KELLENEK EMBEREK!!!!
(meg a régi aksiról is kénének mert hasonlóan akarom megcsinálni csak,a no bind szabályok nélkül
, meg 1 picit máshogy...) _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|