|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 6:45 am Hozzászólás témája: Mese cím: Akadémia |
|
|
Akadémia
Hol volt,hol nem volt,volt néhány kóbor Jedi,Sith akik elégedetlenek voltak a Galaxisban uralkodó ellentétekkel,gyűlölettel.Elegük volt az olyan Sithekből,akik ha látják,hátbatámadják őket,úton útfélen mindezt csak azért,hogy önnön brutális vágyaikat kiélhessék.Ezek a kóbor lovagok egy szép nap találkoztak,és miután harcoltak,tisztességesen,rájöttek a nézeteik oly hasonlóak,hogy elhatározták,alapítanak egy olyan helyet,ahol nem uralkodik sem gőg,sem brutalitás,sem semmi gúny mindazokkal szemben,akik odautaznak,és csak egy tisztességes,felszabadult harcot szeretnének.
Így alakult meg, az Akadémia,ami nagyon kevés emberből állt.Nagyon kevés emberből állt,de nagyon jó társasággá alakult.Az idő telt,és a Galaxis minden pontjáról jöttek a jelentkezők,akik beakartak kerülni az Akadémiára.Szigorú szűrőn kellett átmenniük voltak akik elbuktak,voltak akik természete,kedvessége,kivételes egyénisége feltűnt a megfigyelőknek,így ők biztosan bekerülek.Az idő telt,és egyre többen lettek.Kialakították saját kis birodalmuk,ahol önfeledten tudtak szórakozni.Kitaláltak rengeteg érdekes ,szórakoztató dolgot,alapítottak csoportokat akik minnd minnd más dologért voltak felelősek.Egy idő után azon vették észre magukat,hogy sok olyan jelentkező akad,akit már egyszer valamiért elutasítottak.Felröppentek pletykák,rosszindulatú dolgok is történtek.Valami......megváltozott.Már nem volt az a felszabadult kis csoport akik kivételes módon tudtak egymással szórakozni,mert valóban egy húron pendültek,értették egymás vicceit,kivülállónak bizony néha érthetetlen dolgokon nevettek.
Hirtelen mindez eltűnt.Elveszett a semmibe....
Elrendelték a nyáriszünetet.
A szívük mélyén tudták,hogy az Akadémia az első veszekedésnél eltünt.
Azért,mert nem arra teremtették,hogy néhány Sith,vagy Jedi akinek nem tetszik a közösen kialakított néhány dolog elkezdjen kötekedni ha szabad így mondanom.
Az akadémia tehát megszűnt annak lenni,aminek megteremtették.
A próbálkozás,hogy újra elkezdjék olyan dolgok miatt hiúsult meg,mint például a bolygók látogatásánál olyan Jedik vádaskodása,akik nem is ismerték azt akit megántottak.De vehetjük a türelmetlenkedést is.A lényegen mindez nem változtat.Az Akadémia megszűnt.Soha nem lesz már olyan mint régen volt azért,mert sokan vannak olyanok akik miatt nem csinálják néhányan.Aki azt gondolja neki ez rossz téved.Ez az alapítóknak rossz,és mindazoknak,akiknek fejében az Akadémia eleje van.Akik ott voltak az elején is.
Vége
Írta: Lady Fekete Mamba _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hm. hm. Én azért nem gondolom, hogy az Aksi ilyen korcs dolog lenne. Több, mint a fele a JK-társadalomnak ide akar tartozni. Miért okoznánk nekik csalódást? Végülis pont ez a lényeg, hogy ez nem egy klán volt, hanem egy hatalmas társaság, és minél többen vannak benne, annál jobb, hiszen akik tudják magukról, hogy ebbe a körbe tartoznak, a különböző szervereken sem bántják egymást. Egy eszme, közös akarat élteti őket, a szervertulajdonos Akadémiások banolják az ilyenolyan lámulókat.
Épp ez az a társaság, ami megtisztíthatja a JK-t! És, ha nem is fér fel 80 ember egy szerverre, még akkor is bennük, bennünk van a hit, az összetartás!
A nyári szünet után nagyon sokan várták, hogy végre újrainduljon az Akadémia, de csak ködösítés, elmaradt reformgyűlések követték a szünetet.
Igenis, hogy legyen Akadémia, mert jó ötlet, sokan szeretnének beletartozni, és ha nem is javít a JK helyzetén, de legalább konzervál. Konzervál egy kicsiny csoportot, akik még tudják, hogy a játék szeretete fontosabb a győzelemnél, de azt is tudják, hogy a győzelem fokozza a játékélményt, ezért keményen megdolgoznak azért, hogy magasabb szintekre jussanak!
Legyen Akadémia! És pont ránk hárul a feladat, régebbi játékosokra, ránk, akik tudjuk, már nem olyan a játék, mint fél éve. De saját, és játszótársaink érdeke is, hogy ne hagyjuk a lomtárba veszni ezt a játékot! Tegyünk érte! Fogjunk össze!
Még nem késő, akkor sem késő, ha azok, akik elkezdték, akik reménnyel töltötték eddig el szívünket, már ráuntak a játékra, visszarettentek a nehézségek ijesztő forgatagától!
Utolsó mese az Akadémiáról? Mese, amiből árad a sértettség, ahol felszakadt sebekből felbuzog a megannyi értelmetlen harc, amit az Akadémiáért egykoron elviseltünk.
A viták csak rámutatnak a hiányosságokra, nem azért születnek, hogy szétromboljanak valamit. Természetes velejárója mindennek. Meghitt szerelmi kapcsolatoknak, örökkétartó barátságoknak, összetartó családoknak, így az Akadémiának is.
Hiszen mi volt az Aksi? Tanoda, klán, team, állatkerti lámasimogató? Nem, csupán egy nagy család, ahol valami miatt a tisztelet természetes volt..
Ne legyen vége!
Csináljuk, nem késtünk el semmivel. Ez csak egy játék. Akinek nincs már kedve hozzá, ne csinálja, rettenjen vissza a feladattól, de akikben van még kitartás, játékszenvedély, erő, némi idő, azok fogjanak össze, és karöltve hozzák létre nem a múlt Akadémiáját, hanem egy jobb, erősebb, összefogottab Akadémiát, a jövő Aksiját!
(szóval Akadémia: Next gen )
HAJRÁ! _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valahogy gondoltam,hogy abban a pillanatban kimondom,nem csinálom jön majd,mennyire fontos volt az Akadémia,milyen sokan akarják.Érdekes.Ahhoz képest a szerverre nem nagyon jár/járt fel néhány kivételtől eltekintve az a Jk-társadalom fele akikről te írsz.
Abban tévedsz,hogy a játékot untam meg.Nem.Azokat untam meg,akik beszólnak,belekötnek dolgokba stb stb.Nem hiszem,legalábbis én nem érzem,hogy áradna a sértettség.Ezt azért irod mert beleirtam,megsértettek?Volt már rá példa máskor is.Mégis talpra álltam,mentem tovább,csináltam tovább.Az,hogy azt mondom nem csinálom,nem azt jelenti visszarettenek.Tévedésben vagy.Sokmindent mi ketten másképp gondolunk Cer ugye ezt mindketten tudjuk.Súlyos,és komoly veszekedések is voltak köztünk,ezt is tudjuk.Valahogy mindig külömbözik a véleményünk. De nem ez a lényeg.
Aki akarja,és érez magában erőt az mindenképp csinálja,ettől még nem fogok én senkit gyávának tartani aki azt mondja ő nem.
Mamba voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm...erről a topicról egy dolog jutott az eszembe.Még nagyon régen az Aksi "fénykorában" beszélgettünk Koppal az egykori M-klánról.Talán azt kérdezhette tőlem hogy nem hiányzik-e a klán és azt mondtam hogy jó lett volna ha tovább él, és akkor azt mondta Kopp hogy "semmi sem tart örökké, még az Aksi sem".Hát azthiszem talán most jött el az a pillanat amiről szó volt... akkor arra gondoltam hogy az biztos nagyon nagyon soká lesz...... repül az idő
A másik dolog: Cere én meguntam a játékot mégis nagyon szeretnék vele egy jót játszani.Ez hülyén hangzik tudom... talán egy nagyon jó ötleten alapuló mod újra visszaültetne a jk elé, ami felváltja a JA+ -t vagy kiegészíti vmi újjal.Jó nem egészen azt akarom mondani hogy húú akkor most csináljunk egy modot ami újra feléleszti a játékot, mert ugye ahoz egy nagyon jó ötlet kéne, és akkor még a megvalósításhoz szükséges programozók, talán még grafikusok is.De én bármilyen jó ötletben benne vagyok, és segítek ha tudok...már ha 1általán kell a segítségem  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem hiszem hogy fel kellene adni!Végülis én ugyan nem játszom(de talán majd fogok még valaha)de biztatlak titeket hogy vigyetek tovább az akadémiát..Lehet hogy nagyon sok ember szemét szúrta hogy egyaltalán van egy olyan csapat akik a JK-keretein belül összetartanak és jókat játszanak és az is lehet hogy rosszindulatú megjegyzéseket/ocsmányságokat hordtak össze!De mind ez csak azért van mert nyilván ők is vágynának egy tiszta harcra sweep,gp és lámulás nélkül!? Egyszóval irigyek...Ahogy én értelmeztem az olvasottakat itt a fórumban,arra következtetésre jutottam hogy Mamba belefáradt ebbe az egészbe.Ettől függetlenül nem kell feladni a reményt hogy újjászülethessen az akadémia!  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem akarok senkit megbántani, ahogy sosem tettem, de egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy most mire ez a nagy elhivatotság, hogy igenis életre tudjuk kelteni az aksit?
Mikor a nyári szünet után újra beindult maga a szerver egyántalán, hogy is mondjam, hát le se szartátok. Nem hogy még tervezgettetek volna, hogy mit is lehetne most kezdeni ezzel az egésszel. A forumon szinte mindenki már csak arra várt hogy kijelentsék hogy vége, hogy ne reméljenek már, pedig a reményt már rég elvesztették, csak írtak hátha csoda történik.
Miután be lett írva hogy kész vége, nincs tovább, érdekes modon mindenki föleg Cere bizonygatja hogy igenis meg tudnánk csinálni.
Igen meg tudnánk csinálni, de az már nem ez az Aksi lenne. Meg azt se felejtsük, hogy az utobbi időkben már jk-s társadalomról se lehet beszélni, mert össz vissz van 30 esetleg 40 játékos, aminek az egyik fele heti 1x max 2x-szer megy fel egyet játszani. A másikfele meg viselkedési problémákkal küzd, a harmadik fele meg csak a statra megy. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 2:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja... én sem az aksi újjáélesztéséről írtam, mert az majdhogynem utánozhatatlan, az eredeti pedig már bezárta kapuit.Sokan próbálták már utánozni az aksit, most is látok servereket akadémia névvel, de ezek elbuknak 1-2 hónap alatt.
Én a játék újjáélesztéséről írtam.Ugye hogy akármi is lehessen, előbb magát a játékot kéne beizzítani, aztán akár újfajta aksit is lehet csinálni, vagy kinek mi tetszik. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 2:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
AC voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem tom:S
Tény és való hogy senki nem járt fel az aksira:S
Néha Malart lehetett fent látni, de akkor is oylan map ami a a JK-sok 80%-nak nincs meg szal...:S
Mi voltunk fent pierrel, de lehet azé nem jöttek:S erről meg nem tehetek:S
Lehet a HJH zavarta egypár ember szemét.. Lehet az hogy MoMmi...de ez van!
Itt csak aza poén, hogy én és pierr nem hittünk abba hogy az aksi valaha is lábra fog álllni, és mégis mi voltunk ott talán a legtöbbet:S És nem azok akiknek állitolag nagyon sokat jelent az Akadémia:S
Azt meg még egy másik topicba olvastam, hogy L2 vel jáccanak mambáék és elhanyagolják az aksit!
Könyörgöm már..., had döntse már el ő, hogy mivel jáccik:S Eddig nem ment senki aksira akkor ezekután is kibirják gondolom én....!
Ennyi a véleményem!
Lehet hülyeségeket mondtam, mert nem olvastam el a hozzászolásokat!
Csak ennyi akartam!
By: Mommi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
JSETSith Vadász Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ijen gyorsan felis adjátok?EZT NEM ENGEDEM! Nem adhatjátok föl a reményt! Ahogy Nagyapám mondta egyszer(Sose adfel azt amit elkedztél és ez a végzeted)Nektek aza végzetete hogy a legjobb Jedi akademiát hozzatok.NEM NEMENGEDEM HOGY AZ AKSI MEGSZÜNJÖN!FEL A FEJJEL JEDIK VAGYUNK!ÉS HARCOLUNK AZ IGASSÁGÉRT SZAL FOGJÁTOK AZTA MARHA NAGY SEGGETEKET ÉS FOLYTASSÁTOK!
----------------------------------------------------------------------
A harag a düh és a gyülölet ez midn a sötét oldalé.Sok Ex
harcolt értünk mégis élünk.Sose adfel a reményt(Grapulihon) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
darktouch
Csatlakozott: 2006.08.19., Szombat, 17:32 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: MÓVÁR
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnálattal olvasom e-sorokat, hogy vége az AKSI-nak. Igaz én voltam ott a legkevesebbet, bár tag sem voltam, de jó volt látni azt, amit anno KOPP és MAMBA megálmodott az működött, élt és virult. Persze minden végetér egyszer...in memorian (M) ohh a legjobb klán volt.
Most pedig az AKSI. Háát ez van. Még sokáig fogunk eme nagyszerű dologra emlékezni amit KOPP-ék véghezvittek. Már ezért megérte, és őszintén remélem nem volt hiába, azok akik egy kicsit is odatartoztak,megváltoztatták a JK-szemléletvilágát, hogy igenis lehet így is játszani és élvezni egy kitűnő játékot! Minden jót, sziasztok!
-DARKTOUCH- |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudom üres mentegetőzés amit írok de én néha fenn voltam.
1szer felmentem amikor üres volt a szerver hogy hátha csak az kell hogy lássanak vkit aki fenn van oszt majd jönnek.
De ugráltam,skint váltogattam npc-ztem oszt semmi.
Ezek után ha azt láttam a szerver üres akkor rögtön mentem is tovább.
De érdekes hogy itt mindenki nyáron akarta az aksit mint állat most meg....
Aki újra akarja anak leharapják a fejét és azt vágják a fejéhez hogy miért nem tettél vmit érte?
Én spec tettem volna de csak tétlen várakozás volt.
Amikor még az volt hogy lehet nagygyűlés volt akkor tanúsíthatja több ember hogy azon kérleltem mambát hogy had menjek hátha segíthetek.....
Mint életemben eddig megannyi dolog ez is elcsesződőtt
Na szóval 1 szó mint száz nekem vki mondja hogy tesz 1 kísérletet az aksi feltámasztására és segítek-e neki én megyek!!!!!
Tudom most engem fogtok ócsárolni ahogy most eddig majdnem mindenkit de alapelvem:Ha te tudod hogy igazad van és nem 1 nagyon fontos dolog és támadnak mert nem hsiznek,bocs a kifejezésért de szard le őket!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
-RayRay- Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én Ceremonynak és Banderasnak is osztom a véleményét!! mindkettőben ott lapul az igazság!!
Az egyik hozzászólásban nevezetesen Cere hsz-ben az az igazság hogy egy jó ideje a "ködösítés" megy, és nem szabad ilyen könnyen feladni, csalódást okozni annak aki még aktív játékos és már régóta szeretne az aksi "társadalmába" tartozni!!
Banderas pedig ismét mint mindig, rávilágít arra a dologra hogy ez az egész folyamat nem most kezdődött és senki nem tett érte semmit most pedig mindenki a homlokát csapkodva próbálja menteni az aksit!! Igen én sem tettem semmit az aksi lábraállítása érdekében, de hogy őszinte legyek nem biztos hogy az én tisztem lett volna ez a feledat......
Én "csak" vendégként voltam az aksi tagja, én utólag úgy látom május tájékán még minden rendben volt, de utána már érezhető volt egy kis feszűltség a szerveren......és ez ide vezetne??? Nem hiszem.......
Már utólag én is úgy látom hogy inkább sose kerültem volna be az aksira!!!!! De nem azért mert nem szerettem volna közétek tartozni, örültem hogy "aksis" lettem!! Hanem azért mert én is csak a létszámot növeltem, ami szerintem az egyik gyenge pontja lett az Akadémiának!!!
Az eredeti alapötlet hogy legyenek tanárok-tanitványok irnokok stb. az jó volt, de el lett árasztva a taglista a vendégekkel, Jedikkel, Sithekkel......igen több ember = több konfliktushelyzet ez igy természetes!!
És ha valaki szeretné újraéleszteni az aksit annak azt üzenem: HAJRÁ!! Csak előtte gondolkozzon el az előző aksi hibáin.......
Én még mindig csak annyit tudok tenni hogy sok sikert kívánok a folytatáshoz.......
RayRay voltam egy exvendég!!
Hali!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért nem szóltam eddig semmit az Aksi érdekében, mert azt hittem, hogy amíg azt mondjátok folyamatban vannak a tárgyalások, tényleg folyamatban vannak. Azt hittem, hogy nem csak teszetosza ködösítés L2-zés lesz a dologból...
Mamba, Te meg egyszerűen ráuntál a Jk-ra, elmentél L2-zni, aztán azt játszod. Nem nagy ügy, jó játékot hozzá... Komoly vitákra nem emlékszem, max túl jól ment minden, és bele kellett kötnöd valamibe. Mint ahogy most sem tudod elviselni, hogy valaki tenne valamit az Akadémiáért. Attól, hogy Te megunod, még érdekelhet embereket a dolog. Mamba, Te azt hiszed, hogy Te magad vagy az Akadémia. Természetesen most sem teszed meg azt a szivességet, hogy szó nélkül hagyod a dolgot. Nem, neked demoralizálni kell az embereket, sulykolni, hogy nem valósulhat meg az, amit igenis sokan akarnak!
A szerverre meg azért nem ment senki, mert mindenki várta, hogy mi lesz. Nomeg igaza van Momminak... Csomóan írtátok, hogy L2-ztök... Könyörgöm, annak mi köze a JK-hoz? Semmi. Mint ahogy neked sincs már. Mert eluntad... Megértem.
SZóval még egy próba. Tegye fel a kezét, aki akar Aksit, akik meg unják, nem játszanak, azok menjenek Isten hírével. ÉS akkor mindenki boldog... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Banderas, a jéká társadalommal kapcsolatban tévedésben élsz... Csupán suli van, ilyenkor mindenkinek kevesebb az ideje. Csak Te már vagy nem emlékszel egy évvel ezelőttre, vagy pedig még nem is játszottál.
Ezért mondom, hogy itt a régi játékosok elhivatottságára van szükség, nem pedig demoralizálásra. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|