|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én annyit tok mondani, ha elindul az aksi akkor én tutkó nem szeretnék tag lenni, köszönöm a lehetőséget, köszönöm, hogy befogadtatok, de ennyi volt...!
És az a legnevetségesebb, hogy olyan ember akarja hogy ne legyen vége az akadémiának akit ki akartatok ugy rugni hogy ő nem is tudott róla és a háta mögött minden lámának elmondtátok
Igen, tény és való, hogy Cere szokott lámulni, de csak akkor amikor van rá oka
És ugye Cere ne legyen tanár mert lámul:S Akkor én feltettem egy oat, hogy mi lenne ha itt lenne és vele beszélnétek meg a szabályokat, ha elfogadja akkor oksa ha nem akkor végleg nem tag! erre ki állt mellém, ki gondolta hogy igy jó lenne?! Egyedül Kopp és Bandaror aszem!
Mindenki ellenezte azt hogy Cere dualt tanitson:S Hol ott még mindig ő a legjobb dualos a JK-ban és emberileg is sztem nagyon jó! Csak egyesek nem tudnak hozzá alkalmazkodni!
Mindegy! Az a lényeg, hogy ez tök rossz, hogy pont egy oan ember áll ki az akadémia mellett( ami elárulta) akit ki akartatok vágni! Az ő tudta nélkül
Meg ugy gondolom hogy ez elég gyenge indok, hogy mert lámul azé nem lehet! Enyni erővel az akadémia 95% kiesik! Mert nem igazán hiszem el azt hogy nem lámult még senki Jk s ideje alatt! lol!
Mindegy! Én csak elmondtama véleményem! Nekem semmi bajom senkivel továbbra se....csak elegem lett ebből az egészből! Én már ott a tárgyaláson se éreztem jól magam, főleg mikor ceremonyról esett szó! Az nem teccett, ahogy egyesek beszéltek róla! És azért is mert mikor cere ott van akkor meg nyali fali meg jó pofi ugye! Számomra kb ennyit jelent már az akadémia! Hogy háta mögött mindeki össze sug másról, elötte meg nyalnak! Érdekes! Az veszi magár akinek inge! nem nevezek meg senkit név szerint!
Meg más okom is van arra hogy nem akarok tag lenni! az meg személyes ügy!
Na aszem ennyi!
Mommi voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
El Diablo Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos... JK kihal... minden kihal... sivatag lesz a táj...
"Vár állott,most sírhalom..."
de a sirhalomon szentem még mindig nagyon johkat lehet duelezni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
El Diablo Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és hamár ittjárunk...
nemtom hogy Aksi jobb lenne-e ha megmaradna...
szntem inkább az EGÉSZET ujra kéne kezdeni,vagy hagyni és a sirhalmon
duelezni...
ja és a "derült égből DFA" lámáknak meg nyomatni jó kis Bachot  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
darktouch
Csatlakozott: 2006.08.19., Szombat, 17:32 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: MÓVÁR
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ceremony! Van élet a JK-után is. - Próbáltad??? -Tartsd tiszteletben Mamba döntését, és szerintem erről ne is nyissatok vitát, ki minek az elrontója---ok okazat...belefáradt megunta ... ennyi!
Üdvözlettel: DARKTOUCH |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát én nem tudom, hogy mikor láttok ti engem ártatlanokat lámulni... Valószínűleg sose. Van saját, jól működő klánom, nem blamálom ezzel. Ha kikezdenek velem, jóhogy nem hagyom annyiban, de ezt már ezerszer elmondtam.. Ha megtanulod megvédeni magad a Jk-ban, egy idő után nem fognak rád lámulni. Ennyi. Csak ezt a fiatal féléves jékások sose értik meg, én már 2 éve huzamosan játszom, szerintem jobban rálátok.
Erről a fúrásról most szólt nekem is Spidi, na szép... Bár én ezt is csak Mamba undorító gyűlölködésének tulajdonítom. Tudok róla, hogy én vagyok az Aksi bűnbakja. Na és aztán. Én legalább tennék érte, ködösítés nélkül, sértett szövizés nélkül.
Pont a lámulás miatt hagyják abba sokan a játékot, pedig két hét alatt bárki megtanulhatná megvédeni magát! És ezt igenis tanítani kell. Az Aksin, mint tanár, semmiképp sem akartam jelenlenni, úgyis csak az lenne, mint régen. Bíróság, meg egyéb hülyeségek... Nevetséges.
Pont az ilyenek rontották el az Aksit. És én nem is a régi Aksi megmaradásáról beszéltem. Ilyen Mamba-féle önkény-lázításra nincs senkinek se szüksége.
Legyen egy új Akadémia, ahol még Mommi is jól érzi magát, ahol még többen, még belsőségesebben vesznek részt a rendezvényeken. Ahol a sértettséget és lázítást a kardtudás és egymás tisztelete váltja fel!
Ilyen legyen.
(És aki nekem jön, megvagdos, megrugdos, azt természetesen továbbra is lenyírom...) _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Darktouch... Nincs szükség Mambára, nem ő az Aksi, nem is volt sose. Tiszteletben tartom a döntését, hagyja csak itt a jékát. Jobb lesz mindenkinek. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
-RayRay- Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, mi van?? Itt is kitört a forradalom vagy mi??  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ceremony!
Írjál csak rólam mindenfélét,írjál.Nem érdekel.LE VAGY SZARVA!!!!!!  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudom, Mamba. Igazi megnyilvánulás volt tőled. Így legalább mindenki látja, milyen útálatos is vagy valójában, és hogy képtelen vagy értelmes vélemény kifejtésére... (ennyi - jékás kifejezéssel élve) Minősítetted magadat.
Írjak rólad mindenfélét Megint személyes ügyet csinálsz olyanból, amihez semmi közöd. Nem rólad van szó, fogadd el, és rajtad semmi sem múlik. Amúgymeg, nem tudom ki szítja a népet a másik háta mögött... Istenem...
Beszéljünk inkább az Aksiról. Hogy legyen, mint legyen! _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ejjj de elfajult a dolog  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nekem a topic elolvasása után megváltozott a véleményem.
ennyi vita és egymás fejéhezvágás kezd a politikai "elit" hadakozásaihoz hasonlítani... és mivel sohasem akartam hasonló állapotok között lenni, ien körülmények között új akadémiában sem szeretnék részt venni. szóval visszavontam szavaim a "ki mit vállal topicban". (márha valakit érdekel)
-bandaror
ui.: egy uccsó tanács (bár lételemem a belepofázás-tudom ez is politikai feeling ): legyen egy új név, és minden vele járó nyűg! vissza a kezdetekhez, mert ez az akadémia megroppant. szóval új dolgot!
a mostaninak meg legalább az utolsó kellemes emlékmorzsáit hagyjuk meg. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 9:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
maximálisan egyetértek!
Annyit még hozzátennék hogy nagyon felfújjátok a dolgokat, ami újabb vitákat szül, senki nem mondta hogy ne is próbáljatok új aksit csinálni, csak hogy ennek már vége van.
"Szedjük a ráncokat vigyorba!"  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 10:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jólvan, akkor hagyjuk az egészet... Nekem végtére tök 8, legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam. Én azért játszom továbbra is jékát, Bandi, majd valamikor jáccunk mán egyet
Úgyis leszvippantasz, de már kén egy jó kis gém  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ohh Cere nem kell ám annyira félni Bandi barátomtól
Függő sweepet ajnálom, meg ha sweepelsz bele az arcába! Tutko nyerő!
Én már csak tudom, ugye Bandi Bácsi!
By:MoMmi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jah de hozzáteszem!
Bandi tanitott meg normálisan hatásosan sweepelni!
Köcceeee Bannddiiii!
Mommi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|