Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Mese cím: Akadémia
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Vége
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen Kopp, tudjuk, hogy unod, meg azok is akik itt ágáltak az Aksi ellen. De miért kellett ócska kötekedéssel elrontani.... Confused
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere, sztem te még mindig be vagy rágva a régen történt dolgok miatt, és vmilyen szinten bosszút akarsz állni.. vagy nemtom.De minden hsz-edbe beleírod hogy a többiek mennyire utálnak, és hogy lámának tartanak stb.Lépj túl rajta, sztem már mindenki elfelejtette hogy visszavágtál ha lelámultak, vagy tűzben akartál ülni.És talán eszükbe sem jutott volna ha fel nem hozod.Sztem a hátad mögött sem beszélnek ki, lehet hogy régen ez volt, vagy mittomén, nem tom mi volt akkor mert asszem akkor pont nem jk-ztam.Már mindenki rég elfelejtette, rajtad kívűl.

Az aksi végének másik oka a sok konfliktus... mindenki kezdett összeveszni mindenkivel.Talán túl sokat voltunk együtt és egyesek kezdték unni a másikat.Hiányoztak az újdonságok.Az akadémia csak úgy működött volna mint az iskolák, a "nagyok" elballagnak és jönnek helyettük újak.Momminak igaza van, nem tett jót hogy folyton csak 1 szerveren voltunk.Persze így a végén már könnyű a hibákat sorolgatni.
Én is csak addig élveztem a jk-t amíg újat tudott nyújtani.Akkor kezdtem ráunni amikor már áttértem a lugor mod-ra mert kellett vmi új, és nem csak folyton a JA+.Kipróbáltam még a Movie Battle-s modot is.Az utolsó jk-s napok már szinte csak kényszerből mentek, nem is dueleztem már, csak ugráltam össze-vissza.Aztán csak beszélgetni mentem, aztán pedig már fel sem mentem.És ennyi volt.
Hááááátt....ennyi idő alatt pro nem lettem, főleg hogy kétszer huzamosabb ideig szüneteltettem a jk-t.Azér noob sem maradtam ( Very Happy ) de nem is azért játszottam hogy pro legyek, csak egyszerűen játszani akartam.Persze ma már ilyen nem sok van, minden második ember statra megy, aztán dicsekedik.Ha veszít szid mindent amit csak lehet, a lagra fogja, vagy a configra vagy csítel a másik, minden csak hogy tereljen.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
El Diablo
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

volt 1szer 1 galaxis,ahol mindnki faxán elvolt(jó kis "konfliktusokkal" Twisted Evil )
aztán megteremtette a zerő a lámát
a láámával megjelent az előitélet
az előitélettél a vita
a vitával a veszekedés
a veszekedéssel a gyűllölet
a gyűlölettel a sértettség
a sértettség pedig megadta a kegyelemdöfést.
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere, én bírlak téged, máramennyire megismertelek, mert okos gyerek vagy és vág az eszed is, sőt jókat is lehet veled dumálni, de most kiforgatod a szavaimat, ne úgy értelmezd azt amit az előbb írtam hogy ez csak teher a számomra, ez nem igaz. De azt lásd be hogy egy ilyen kaliberű tevékenység, bizony terhekkel jár, amiket neked kell cipelni és nem is az anyagiakra gondolok, hanem inkább a lelki vonatkoztatásban, mert lássuk be egy ilyen "intézmény" elvezetséséhez kell némi lelki erő, hogy el tud viselni a megannyi panaszt, szídást, sérelmezést, kritikát stb., én ilyen terhekre gondoltam, amit persze néha ellensúlyoz a jókedv és a vele járó hangulat. De általánosságban a mérleg mindig a negatív oldal felé dől.
Na és én ezzel be is fejeztem ezt a témát.
Azoknak meg sok sikert kívánok akik úgy gondolják hogy igenis folytatják és létre hozzák az új aksit.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

AC tudhatnád, hogy sosem beszélek levegőbe. Konkrétan fotóim vannak arról a bizonyos Aksi-reform gyűlésről, ami nemrég volt. És igenis a hátam mögött elmondtak mindenfélének, plusz, megint a februári sírraülés volt a téma, meg, hogy én mekkora láma vagyok.
Szerintem azok a lámák, akik még mindig itt tartanak...
Mindegy... Ne legyen akkor aksi, aztán kész.
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tiszta feleslegesen vágjátok itt egymáshoz a szavakat.Aki akar,csináljon Akadémiát,aki nem,az meg ne.Ennyi.Nem kell egymást szapulni ahhoz,hogy néhány ember aki akarja összefogjon.Ha pl Ceremony akar,akkor irjon mindazoknak egy levelet,akikkel megvalósítaná,hívja őket össze és kész.Megbeszélitek, ki mit hogyan vállal,szervert fizettek,szerkesztetek egy honlapot,és kész.
Na én a témát befejeztem.
Sok sikert mindazoknak,akik belevágnak.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
darktouch

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 3:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Névtelen VENDÉG, olvasd fentebb hozzászólásaimat eme témában és utána írd hogy mindenki MAMBÁT szidja kivéve Banderast...hmmm asszem teljes mértékben kiálltam KOPP és MAMBA mellett, //nem mintha rászorulnának a védelemre Smile // hisz ismerem őket személyesen is.
Gondoljatok bele, ki hozta létre az AKADÉMIÁT, és miért is lett mindenki kedvence, szive csücske. Alkottak egy nagy dolgot, mert előtte ilyen és ehhez hasonló sem létezett a JÉKÁ -s társadalomban...igaz? Akkor mi jogon szóljátok le őket?? Ők letettek valami az asztalra, és sokáig emlegetik még nevüket...Megunták. Mindennel ez történik. Na és? Ez természetes dolog.
Tisztelettel: -DARTOUCH-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ceremony írta:
AC tudhatnád, hogy sosem beszélek levegőbe. Konkrétan fotóim vannak arról a bizonyos Aksi-reform gyűlésről, ami nemrég volt. És igenis a hátam mögött elmondtak mindenfélének, plusz, megint a februári sírraülés volt a téma, meg, hogy én mekkora láma vagyok.
Szerintem azok a lámák, akik még mindig itt tartanak...
Mindegy... Ne legyen akkor aksi, aztán kész.

hát akkor bocs, ezt benéztem...erről nem tudtam, ugyanis nem voltam ott a gyűlésen.

Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Énsem Very Happy Very Happy
Erről van szó, Mamba!
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen skacok kibékülés mindenkinek aki elenségeskedik küldöm az albán bérgyilkosokat Very Happy Very Happy Very Happy
Jó az én véget nem erő vitám decade-al más Very Happy Very Happy Very Happy
JSET-Sith-Vadasz-CL
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 9:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Öcsém ezt az akademiát feladni egy nagy fasság!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 7:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

banyek ha semmi értelmeset nem tudsz benyögni akor húzzá' má' innen vazze.Te meg aztán főleg nem teszel semmit azért hogy az akadémia folytatódjon.Csak ilyeneket írsz hogy emeljük fel a nagy s*ggünket, meg hogy f*szság abbahagyni stb. Gondolkozz már egy kicsit. Evil or Very Mad

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Vége Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban