Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
,;-''(*_*)''-;,
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 26, 2006 10:19 pm    Hozzászólás témája: ,;-''(*_*)''-;, Hozzászólás, az előzmény idézésével

Izetlenek vagytok! Izetlenek vagytok!! És azok is maradtok!!!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 27, 2006 8:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miért lennénk mi Izetlenek?
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 27, 2006 2:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mert nem vagyunk besózva Smile
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dehát a vérünk eleve sós, szóval ha még be is sóznánk magunkat akkor már túlízesítettek lennénk.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor lehet, hogy ő pont az édeset szereti Wink Razz Smile
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 1:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Látom disco barátunk is ide ért-----> Izetlenek vagytok!
az ő szava járása! Mindenkire mondja aki jobb nála:D mondjuk nála nem nehéz jobbnak lenni Very Happy
Nooobocska Very Happy A teamjával együtt Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 9:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jah igen elfelejtettem! ŁoŁ~Đisco = ecsy barátunkkal! Very Happy Alias volt álmambával!
Ugye Yet haverja meg az álkoppány! Hát igen látszik hogy ott kettőjük közt Yet hordja a nadrágot ecsy ke meg a szoknyácskát! Very Happy
Előfordul!
Szánalom! Az ő szavaikkal élve....
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 29, 2006 10:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még mindig, jobb, mintha mindketten a nadrágot hordanák Very Happy
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 8:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az még nem baj hogy ha nadrágot hordanak, sőt felőlem akár szoknyát is hordhatnának, túlzottan nem érdekel, de addig nincs semmi gond amig nem ismerük meg egymást közelebről (mínusz 10-20 cm-ről)Very Happy
Vissza az elejére
Disco
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 01, 2006 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vki szolt h megin megtaláltatok...

Nah most lehet hogy az én szójárásom, de én ilyet nem írnék be ide..
Mivel ha én ilyet irok akkor megcímzem: Pl.:Koppány te csöves...

Van 1-2ember akivel még jóba vagyok aksisok közül ezért sem irnám azt hogy itt mki izetlen csak igy a levegőbe...
Másrészt aki irta: Nov. 26, 2006 10:19 pm... Én ilyenkor épp szülinapi bulimon voltam és szerintem semmiféle gondolat nem keringett a fejembe h épp ide kéne irni vmit! Most is csak rámszolt vki h irjak már vissza 1-2 gyökérnek h vegye már észre magát!

Továbbá: Vendég gratulálok h név nélkül mersz pofázni, igazán kemény dolog...Nem hiszem h olyan sokan jobban jkznak nálam föleg nem ilyen név nélküli senkik mint te...

Megint csak továbbá: Vendég!: Nem vagyok a barátotok!!! Csak szeretnéd h az legyek! És ne csinálj ugy mintha ismernél mert nem ismersz!

LoL-Team nem csak az enyém és rajtam kivül nem csak Yet volt tag...Most amugy inaktiv a team mivel nincs nagyon időnk jkzni...
És azt hiszem hogy elég erős egy team volt...

Vendég látom amugy te buzi is vagy....

Igy a végére megsugom, a koppány és mamba nevet vagy ezren lopták...Igen én is, ez tény...De szerintem nincs sok olyan jk player akinek ne lopták volna a nevét ugyh ez csak nektek nagy dolog...

Ezek után aki akar irjon ide nekem, nem nagyon fogom elolvasni se válaszolni, nincs kedvem itt vendégekkel forumozgatni akiknek megvan az ovodás emberi szintjük...Amugy grat hozzá!
Másrészt ugyse fogod gondolom a hszemet elolvasni csak vmit benyögsz és azthiszed h jól megadtad...

Az hogy közelebbről megismerni, ez alatt nem tudom mit értesz.
Nekem van bnőm és full hetero vagyok, buzi hajlamaidat ne rajtam vezesd le plz! Amugy meg szerintem én elégszer megadtam a címem Gecconak, Koppánynak....Szoval bárki aki egy játék és a saját maga kis értelmi szintje miatt verekedni akar az jöjjön, nem vagyok félős típus...

Aki akar msnen elér: ecstasypx@easymail.hu
Legyen szó akármiről!
Nah jóéjt a jobbaknak, és bulizásban gazdag hétvégét szintén nekik!
Vissza az elejére
Disco
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 01, 2006 8:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vki szolt h megin megtaláltatok...

Nah most lehet hogy az én szójárásom, de én ilyet nem írnék be ide..
Mivel ha én ilyet irok akkor megcímzem: Pl.:Koppány te csöves...

Van 1-2ember akivel még jóba vagyok aksisok közül ezért sem irnám azt hogy itt mki izetlen csak igy a levegőbe...
Másrészt aki irta: Nov. 26, 2006 10:19 pm... Én ilyenkor épp szülinapi bulimon voltam és szerintem semmiféle gondolat nem keringett a fejembe h épp ide kéne irni vmit! Most is csak rámszolt vki h irjak már vissza 1-2 gyökérnek h vegye már észre magát!

Továbbá: Vendég gratulálok h név nélkül mersz pofázni, igazán kemény dolog...Nem hiszem h olyan sokan jobban jkznak nálam föleg nem ilyen név nélküli senkik mint te...

Megint csak továbbá: Vendég!: Nem vagyok a barátotok!!! Csak szeretnéd h az legyek! És ne csinálj ugy mintha ismernél mert nem ismersz!

LoL-Team nem csak az enyém és rajtam kivül nem csak Yet volt tag...Most amugy inaktiv a team mivel nincs nagyon időnk jkzni...
És azt hiszem hogy elég erős egy team volt...

Vendég látom amugy te buzi is vagy....

Igy a végére megsugom, a koppány és mamba nevet vagy ezren lopták...Igen én is, ez tény...De szerintem nincs sok olyan jk player akinek ne lopták volna a nevét ugyh ez csak nektek nagy dolog...

Ezek után aki akar irjon ide nekem, nem nagyon fogom elolvasni se válaszolni, nincs kedvem itt vendégekkel forumozgatni akiknek megvan az ovodás emberi szintjük...Amugy grat hozzá!
Másrészt ugyse fogod gondolom a hszemet elolvasni csak vmit benyögsz és azthiszed h jól megadtad...

Az hogy közelebbről megismerni, ez alatt nem tudom mit értesz.
Nekem van bnőm és full hetero vagyok, buzi hajlamaidat ne rajtam vezesd le plz! Amugy meg szerintem én elégszer megadtam a címem Gecconak, Koppánynak....Szoval bárki aki egy játék és a saját maga kis értelmi szintje miatt verekedni akar az jöjjön, nem vagyok félős típus...

Aki akar msnen elér: ecstasypx@easymail.hu
Legyen szó akármiről!
Nah jóéjt a jobbaknak, és bulizásban gazdag hétvégét szintén nekik!
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 03, 2006 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

l.l

Legutóbb mommika szerkesztette (Hétf. Máj. 21, 2007 9:14 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 03, 2006 1:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez a Disco idegbeteg... Very Happy
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 03, 2006 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm nem értek egyet.. szerintem meg egy igen korrekt válasz volt.
Valaki beírt a forumra.. erre rögtön mindenki elkezdi szídni, mikőzbe valszeg köze se volt az egészhez, azonkivül ő felválalta a forumban a nevét eddig mindig! Játékon belül meg hát könyörgöm nem hiszem hogy lett volna közölünk egyáltalán valaki aki nem játszott volna állnével!!!
Az hogy sokaknak nem tetszik a stílusa.. hát könyörgem szabad országban élünk, de attol még nem kell vádaskodni és ok nélkül bárkit is sértegetni! Régen ez a forum pont azért volt jo mert nem voltak anyázások , sértegetések hanem viszonylag inteligensen , felnőtek modjára meg lehetett dumálni a dolgokat... szerintem nem azon kéne lennünk hogy ez megváltozzon..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 03, 2006 4:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjelközé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Következő
2 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban