|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Rav Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 19, 2007 6:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
üdv! nem hagyom abba a jkt:D,nem is fogom még,na de Mamba ti még visszatértek? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rav Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 19, 2007 7:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hm Hair:),jo a link,röhögtem rajta pár sort,nos álkoppány van volt is de nem értem mivel jo ez nekik.....azzal hogy egy 2 honapos kezdöt átvágjanak(én vagyok)erre jo volt nekik.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jan. 23, 2007 11:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon rég nincs álmamba és álkoppány... Játékban legalábbis nincs, a honlap is sztem régebbi. Lejárt téma már nagyon.
Ceremony |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Jan. 25, 2007 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bakker...én hogyhogy nem vettem észre hogy még picit gyengén, de él a fórum???? bár... lehet már nem olvassa senki. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 12:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
én még olvasgatom.. bár már nem igazán van mit.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 8:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tiszteletem! hát mikről le nem maradtam, én meg már azt hittem hogy rég kihalt az egész decemberben.
hát azért jó látni hogy nem.
Ja Banderas voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát pedig már sztem már rég kihalt 2 hetente 1 hozzászólás nem valami sok
na jó nem halt meg, csak kómában van, és drótokon küszködik.
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap felmentem a MOL-ra, láttam hogy vannak új emberkék akik játszanak.De sajnos már nem olyan nagy a nyüzsgés a szervereken mint régen.Viszont a viselkedés a régi.Mindenhol DFA-zó jawákat látok
Meg az a gáz hogy már minden mozdulat ismerős, senki nem újított egy fél év alatt.Legalábbis én nem vettem észre.
Találtam egy jó tutorialos oldalt, le van írva minden ami kellhet egy modhoz a jk-ra ... csak ötletem nincs  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
AC voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
pedig az őszi "szezonhoz" képest most egész népes a tábor. a dfa-s arcok meg ugye velejárói a dolognak sajnos...
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jhajha, ilyenkor kevesebben voltak tavaly, csak nem ez a slepp népség )
MOD - ötlet:
Ha én jékát csinálnék elsősorban azt változtatnám meg a mostanihoz képest, hogy lennének több beállások (stance). Merthogy a filmekben is, van mindenkinek saját stílusa. És ez nem csak abban nyilvánulna meg, hogy más a kezdő beállás, hanem ittis meglenne mindennek az előnye, hátránya. Így csomó új dolog bontakozna ki, lenne lehetőség új teknikák kidolgozására. Manapság azért nincsenek új mozdualtok, mert nincs rá szükség.
Viszont ha lenne egy olyan mod, ahol ez a lényeg, nha az jó lenne. És mongyuk kicsit wow-os lehetne, hogy gyakorlásokkal lehetne elsajátítani az újabb mozdulatokat, erőket, ilyesmiket, a neten is (ez már inkább jk4 ötlet).
Lényeg, hogy én csinálnék három-négy beállást, azon belül is meglenne, single, dual, staff; piros, sárga, kék. Sokkal jobb lenne. A hookot kivenném, lökés lenne, ami nem sebez. Lenne erőlökés, húzás, mindig, de jobban működő, mint a mostani. A filmekben is folyton ezt használják. Erőből meg lenne többféle, hogy a jediségnek ezt a részét is kiélvezhessük, mert pl Kotort én jobbára erők miatt játszom. Ott nagyon jól meg van csinálva, el van osztva. Főleg a kettőben. (Egyben inkább a tájak jöttek be, meg a sztori.)
Nha kezdetnek ennyi:) _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm.... a mozdulatokkal nem lenne akkora gond..... de mégis van egy nagy, mégpedig nincs olyan progim amivel a GLA fájlokat meg tudnám nyitni És azokban vannak az animációk... valamint kellene egy programozó aki ért a C++ hoz.Asszem ehez kevés leszek egyedül Sajnos aki meg tudná csinálni nem akarja vagy lusta.Úgy néz ki már tényleg csak a jk4 maradt.... de jó ötletet adtál! a kotor2-t csak egyszer játszottam végig :O leszedem, és nekiállok megint  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nagy meló, és még 5 ember is kevés lenne hozzá sztem, és minimum személyes kontaktus kéne hozzá. Uh. télleg jk4, írok a lucasartsnak, mit újítsanak
Télleg nagyon jó a kotor 2, én a szintlépésekkel többet játszottam, mint a sztorival  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy normális modolo team nélkül nem sok esély van rá.. amugy szerintem 1-2ember elég lenne.. elvégre nem az egész progit kéne megírni csak bizonyos alapdolgokat átírni.. Csak szerintem senki se veszi a fáradságot hogy most nekiálljon honapokon keresztül, tervezni , programozni, debugolni, tesztelni.. :S azért hogy utána 5ember játszogasson rajta.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet, hogy bejönne a népnek. Nem csak magyarok jediznek, hanem külföldön rengetegen. De valahogy a modokkal nem naon tudok megbarátkozni. Mindig van benne valami nevetséges. Mindegyikben. Talán épp azért, mert vannak keretek, amiken belül mozogni kell. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|