|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
AC/DC Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 10:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem úgy mint a polinomok.... nemtom melyik kocka találta ki, és aztsem hogy melyik másik tette kötelezővé, de lenne egy-két szavam hozzájuk.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 11:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
Addig örülj amig nincsenek olyan tantárgyaid hogy : analézis, numerikus matek, diszkrét matek, lineáris algebra, az informatika logikai és algebrai alapjai.. na ezek után már csak röhögni fogsz a polinomokon.. az órákon meg sírni... /ezek a tárgyak minden mérnök szakon vannak szoval nem úszod meg őket.. max ha bölcsésznek mész /
Band én is közgáz suliba jártam, utána meg felsőfoku gazdinfo okj-st is elvégeztem és igazad van, jóformán be se kellett járni közgáz/markenting/pénzügy órákra..mert azokat ugye középsuliba tanultad.. de attol még ott volt pl könyvitel meg statisztika.. (ha rájuk gondolok még mindig kiráz a hideg..) pedig visszagondolva egyáltalán nem nehéz tárgyak, csak hát ha nem foglalkozik vele az ember akkor gond van mert ezek a tárgyak gyakorlást igényelnek (igényeltek volna.. ). Ráadásul pl azokra amikre be se nagyon jártam, azokat is magasabb szinten vették, mint pl középsuliba, ugyhogy vizsga elött csak lestem, hogy mennyi tétel van  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 3:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na itt látszik meg hogy ember és ember között mekkora külömség van.
Én a könyviteli és a statisztikai órákat hagytam ki előszeretettel mert nekem azok mentek jobban.
Ahol számolni kellett ott nem volt gondom, visszont a pénzügy száraz beseggelni való anyaga nem ment.
bár az is igaz hogy a gazdinfó szak meg a Pénzügyi és számviteli szak két eltérő tudomány. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 3:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na itt látszik meg hogy ember és ember között mekkora külömség van.
Én a könyviteli és a statisztikai órákat hagytam ki előszeretettel mert nekem azok mentek jobban.
Ahol számolni kellett ott nem volt gondom, visszont a pénzügy száraz beseggelni való anyaga nem ment.
bár az is igaz hogy a gazdinfó szak meg a Pénzügyi és számviteli szak két eltérő tudomány. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Statisztika még csak csak .. ott tanár volt inkább a gond.. de nekem számvitel annyira robotmunkának tünt.. nem szerettem.. egyik számláról márikra irkálni a dolgokat.. Utána vissza megint.. Inkább algoritmizálok, integrálok, deriválok.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 5:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elöző én voltam bár hozzászolásból kiderült  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC/DC Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én a szabványírás túlzott gyakorlását nem szeretem... a számolásokat helyből gyűlölöm Meg azt sem komálom hogy nálunk van biosz, a többi suli nagy részében nincs... Meg kémiából olyan dolgokat kell tanulni ami már csak egy hiperkémikusnak kellhet, nekem biztos nem.Szerencsére még 1 év és az ilyen tárgyaknak lőttek.De helyette jön a statika meg egyéb hasonló finomságok  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hehe .. mint mondtam matektől nem fogsz megszabadulni .. épp ellenkezőleg.. amiket felsoroltam elözőleg az mind matek és legtöbb első féléves tárgy.. tehát erre épül majd a 2. rész is pl analézis 2 stb.. és ezeket minden fősulin/egyetemen tanítják kivéve persze ha bölcsésznek mész.. asszem dokiknak meg jogászoknak se kell.. de amugy.. nem uszod meg  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 16, 2007 8:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen szóval aki nem szereti a matekot és abszolut nem megy neki az menjen bölcsésznek/orvosnak
Ezért lehet belőlük Dunát rekeszteni
Ja igen visszatérve hogy egyik számlát a másikra könyvelünk hát ez egy kicsit másképp fest a valóságban
A valóságban le van egyszerűsődve az egész, a felét nem használjuk/használják a könyvelők mint amit megtanítanak a főiskolán/egyetemen. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 16, 2007 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
én spec szerettem a matekot, de csak bizonyos részeit... bár szerintem nincs ember aki a matematikát mindenestül szeretné és élveztem is a szöszölést velük+ ráadásul ment is (amik érdekeltek persze ). mégis bölcsésznek(magyat tanár powa) mentem, mert az jobban tetszett... az orvosokból pedig nem hogy a dunát, de még egy patakot sem lehetne rekeszteni
amúgy egyetlen dolog miatt mennék valami mérnöki szakra, az pedig a zsé... (pedig jobban szeretek könyvek fölött görnyedni)
illetve mégvalamiért: a humánosokat állandóan lenézik, mert csórók, pedig végigszopták a fősulit-egyetemet ugyanúgy(hanem jobban), mint reálos társaik (irány az eu )
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Szomb. Feb. 17, 2007 11:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is tudtam hogy magyar tanár vagy Én már rég eldöntöttem hogy tanár soha nem akarok lenni mert ha nem vagy szimpatikus a tanítványoknak akkor elkezdenek szivatni, természetesen én is visszaszivatnék akkor, de nem bírnám ezt minden nap
Persze ez attól függ hogy hány éveseket tanítasz. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Betta papa
Csatlakozott: 2006.07.28., Péntek, 20:33 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nos,hát igen,hogy is kezdhetném.Betta vagyok ,kb 2006 februárjától jkztam vagy január végétől,kb augusztusig jól is ment talán az egész játék,3-om klánba voltam az elsőbe még februárba vettek fel Cere szavait idézve korcs-ként,azt se tudtam mi azhogy klán?!ez volt vmi MJnemtommi,utána a TP ami nevet váltott TPS-re,utána pedig a JLR.A jk-t énis meguntam,de most valahogy már hiányzik .mintha csak tegnap kezdtem volna...de valamit tennei kellene...csak ugye 8-adik ba vagyok,felvételik stb,.......de valamit tenni fogok............. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Betta papa
Csatlakozott: 2006.07.28., Péntek, 20:33 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
jah majdnem elfelejtettem^^.Valakinek nincs meg a jk3 cd1 és a jk3 cd2???mert újra jk-znék  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 9:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
ööö még nem vagyok tanár, hiányzik 1 tantárgyam, amit remélhetőleg még ebben a félévben abszolválok
betta, sztem jobban jársz ha megveszed, de legalábbis gyorsabban jutsz hozzá, mint így. meg ugye ott van a net is...(még az se tartana addig, amíg megszerveznéd, hogy az itt pötyögő 3-4 ember valamelyike által megkapd a cuccot)
amúgy hajrá  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
a cdgalaxisban nincs csak az 1,de ha valaki tud egy online boltot írja le pls  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|