Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
AC/DC
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 10:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem úgy mint a polinomok.... nemtom melyik kocka találta ki, és aztsem hogy melyik másik tette kötelezővé, de lenne egy-két szavam hozzájuk. Twisted Evil
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Addig örülj amig nincsenek olyan tantárgyaid hogy : analézis, numerikus matek, diszkrét matek, lineáris algebra, az informatika logikai és algebrai alapjai.. na ezek után már csak röhögni fogsz a polinomokon.. az órákon meg sírni... /ezek a tárgyak minden mérnök szakon vannak szoval nem úszod meg őket.. max ha bölcsésznek mész Razz/

Band én is közgáz suliba jártam, utána meg felsőfoku gazdinfo okj-st is elvégeztem és igazad van, jóformán be se kellett járni közgáz/markenting/pénzügy órákra..mert azokat ugye középsuliba tanultad.. de attol még ott volt pl könyvitel meg statisztika.. (ha rájuk gondolok még mindig kiráz a hideg..) pedig visszagondolva egyáltalán nem nehéz tárgyak, csak hát ha nem foglalkozik vele az ember akkor gond van mert ezek a tárgyak gyakorlást igényelnek (igényeltek volna.. Very Happy). Ráadásul pl azokra amikre be se nagyon jártam, azokat is magasabb szinten vették, mint pl középsuliba, ugyhogy vizsga elött csak lestem, hogy mennyi tétel van Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 3:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na itt látszik meg hogy ember és ember között mekkora külömség van.
Én a könyviteli és a statisztikai órákat hagytam ki előszeretettel mert nekem azok mentek jobban.
Ahol számolni kellett ott nem volt gondom, visszont a pénzügy száraz beseggelni való anyaga nem ment.
bár az is igaz hogy a gazdinfó szak meg a Pénzügyi és számviteli szak két eltérő tudomány.
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 3:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na itt látszik meg hogy ember és ember között mekkora külömség van.
Én a könyviteli és a statisztikai órákat hagytam ki előszeretettel mert nekem azok mentek jobban.
Ahol számolni kellett ott nem volt gondom, visszont a pénzügy száraz beseggelni való anyaga nem ment.
bár az is igaz hogy a gazdinfó szak meg a Pénzügyi és számviteli szak két eltérő tudomány.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 5:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Statisztika még csak csak .. ott tanár volt inkább a gond.. de nekem számvitel annyira robotmunkának tünt.. nem szerettem.. egyik számláról márikra irkálni a dolgokat.. Utána vissza megint.. Inkább algoritmizálok, integrálok, deriválok..
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elöző én voltam bár hozzászolásból kiderült Smile
Vissza az elejére
AC/DC
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én a szabványírás túlzott gyakorlását nem szeretem... a számolásokat helyből gyűlölöm Very Happy Meg azt sem komálom hogy nálunk van biosz, a többi suli nagy részében nincs... Meg kémiából olyan dolgokat kell tanulni ami már csak egy hiperkémikusnak kellhet, nekem biztos nem.Szerencsére még 1 év és az ilyen tárgyaknak lőttek.De helyette jön a statika meg egyéb hasonló finomságok Very Happy
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 10:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hehe .. mint mondtam matektől nem fogsz megszabadulni .. épp ellenkezőleg.. Smile amiket felsoroltam elözőleg az mind matek és legtöbb első féléves tárgy.. tehát erre épül majd a 2. rész is pl analézis 2 stb.. és ezeket minden fősulin/egyetemen tanítják kivéve persze ha bölcsésznek mész.. asszem dokiknak meg jogászoknak se kell.. de amugy.. nem uszod meg Smile
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 16, 2007 8:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát igen szóval aki nem szereti a matekot és abszolut nem megy neki az menjen bölcsésznek/orvosnak Very Happy
Ezért lehet belőlük Dunát rekeszteni Very Happy
Ja igen visszatérve hogy egyik számlát a másikra könyvelünk hát ez egy kicsit másképp fest a valóságban Very Happy
A valóságban le van egyszerűsődve az egész, a felét nem használjuk/használják a könyvelők mint amit megtanítanak a főiskolán/egyetemen.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 16, 2007 11:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én spec szerettem a matekot, de csak bizonyos részeit... bár szerintem nincs ember aki a matematikát mindenestül szeretné Wink és élveztem is a szöszölést velük+ ráadásul ment is (amik érdekeltek persze Cool ). mégis bölcsésznek(magyat tanár powa) mentem, mert az jobban tetszett... az orvosokból pedig nem hogy a dunát, de még egy patakot sem lehetne rekeszteni Very Happy
amúgy egyetlen dolog miatt mennék valami mérnöki szakra, az pedig a zsé... (pedig jobban szeretek könyvek fölött görnyedni)
illetve mégvalamiért: a humánosokat állandóan lenézik, mert csórók, pedig végigszopták a fősulit-egyetemet ugyanúgy(hanem jobban), mint reálos társaik Very Happy (irány az eu Razz )

-bandaror
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 17, 2007 11:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem is tudtam hogy magyar tanár vagy Very Happy Én már rég eldöntöttem hogy tanár soha nem akarok lenni mert ha nem vagy szimpatikus a tanítványoknak akkor elkezdenek szivatni, természetesen én is visszaszivatnék akkor, de nem bírnám ezt minden nap Confused

Persze ez attól függ hogy hány éveseket tanítasz.
Vissza az elejére
Betta papa

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos,hát igen,hogy is kezdhetném.Betta vagyok Wink ,kb 2006 februárjától jkztam vagy január végétől,kb augusztusig jól is ment talán az egész játék,3-om klánba voltam az elsőbe még februárba vettek fel Cere szavait idézve korcs-ként,azt se tudtam mi azhogy klán?!ez volt vmi MJnemtommi,utána a TP ami nevet váltott TPS-re,utána pedig a JLR.A jk-t énis meguntam,de most valahogy már hiányzik Shocked .mintha csak tegnap kezdtem volna...de valamit tennei kellene...csak ugye 8-adik ba vagyok,felvételik stb,.......de valamit tenni fogok.............
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Betta papa

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jah majdnem elfelejtettem^^.Valakinek nincs meg a jk3 cd1 és a jk3 cd2???mert újra jk-znék Razz Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 9:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ööö még nem vagyok tanár, hiányzik 1 tantárgyam, amit remélhetőleg még ebben a félévben abszolválok Cool
betta, sztem jobban jársz ha megveszed, de legalábbis gyorsabban jutsz hozzá, mint így. meg ugye ott van a net is...(még az se tartana addig, amíg megszerveznéd, hogy az itt pötyögő 3-4 ember valamelyike által megkapd a cuccot)
amúgy hajrá Cool
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a cdgalaxisban nincs csak az 1,de ha valaki tud egy online boltot írja le pls Wink
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Következő
8 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban