|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom miért mondja mindenki ezt a JK halott dolgot. Szerintem most tökre pezseg az élet Gyertek szépen vissza dzsedizni  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 11:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 26, 2007 10:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nemtom én erre a Lineage-re vagyok kíváncsi, csak nem tudok róla sokat. Még régebben volt róla szó, hogy ilyen jó olyan király, meg tört szerver.
Szal valaki tudna segíteni, hogyisvanez?
Egyébként nemtom halott e a JK rég voltam már, és nem is hiányzik.
Akkor volt még jó játszani, mikor megvolt a hangulata a fénykardnak, a csatáknak, aztán később a fénykard csak "munkaeszköz" lett, a csaták meg unaloműzők, nem jó kis ízes ütközetek.
Egyébként mindig ámulattal néztem az olyan embereket, akik évek óta játszanak egy játékkal, és nem unják meg, és még mindig hajtja őket valami. Nálam évekig egyetlen játék sem tart ki (kivéve a Thief 1-2 az örök kedvencek, fejenként 8-10 végigjátszással).
Na jóéjt mára, és azért örülök hogy ti még itt vagytok. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Wick Adj egy email címet és oda leírok neked mindent, amire csak kíváncsi vagy. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
wick! l2-ről kérdezed mambáékat! www.m-klan.atw.hu
a jk egész más game, mint a többi. én sem tudtam mással játszani 1 évig, (nálam kivétel a vampire: redemption) de itt a kardozás van olyan összetett, hogy lekössön elég sok embert huzamosabb időre, nem beszélve a beszélgetésekről.
egy cod-ban nem lehet olyan közvetlen cseverészni, hiszen megy a pörgés állandóan, ráadásul nagyon ritka az 1vs1 küzdelem. jk-ban meg ugye ez dominál. ennek következtében (is) jönnek a barátok-de legalábbis ismerősök, ezáltal pedig a csupasz játék (ami önmagában is kuriózum sztem) kitágul egy játszható chat szobává
persze ezt is meg lehet unni, de lényegesen tovább tart, mint a játékok 90%-a
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na látod Bandaror ebben egyet értek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Feb. 28, 2007 9:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Most játszom pontosan 2 éve  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Feb. 28, 2007 2:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gondolom te se folyamatosan nyomtad vagy igen? én másfél évnél járok, de az első "szülinap" előtt már bejöttek a szünetek is. persze lehet , hogy a wow miatt van nem tudom
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 8:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát azokat az emberek csodálom akik már két éve játszanak, nekem sajna csak 1 éve van netem, de amióta van azóta játszom én is és még fogok is egy darabig. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 9:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nemtom mi számít folyamatosnak. Nekem 2004 nyara óta van netem, 2005 januárjában kezdtem a single playert, és pont február végére merészkedtem fel először akkor még amcsi szerverekre, mert nem értettem az ilyen szerverkeresős dolgokhoz
De persze nem játszom a hét 168 órájában folyamatosan,eleinte megvolt a napi 8 óra néha , most max heti 3-4 óra, de a 4 már nem mindig jön össze. Játszottam mással is ezalatt az idő alatt:
Harry Potter 3-4 , KOTOR 2-1, Starcraft, Warcraft (3), minimanó Quake, Age Of Empires III, SW Battlefront 2...
Többnyire ezekkel. Nemtom már kitől olvastam, de valamelyikőtök jól megfogalmazta a JK lényegét. Játszható Chat. Lehet beszólogatni, eljátszani Teréz Anyát, Yoda Mestert, akármit - és ezen még a gagyi cfg-k sem nagyon tudnak mit rontani, meg az ilyen olyan lámakezdemények sem. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|