Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hallucinogének :)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 11:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tudom miért mondja mindenki ezt a JK halott dolgot. Szerintem most tökre pezseg az élet Smile Gyertek szépen vissza dzsedizni Twisted Evil
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 11:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 26, 2007 10:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nemtom én erre a Lineage-re vagyok kíváncsi, csak nem tudok róla sokat. Még régebben volt róla szó, hogy ilyen jó olyan király, meg tört szerver.
Szal valaki tudna segíteni, hogyisvanez?

Egyébként nemtom halott e a JK rég voltam már, és nem is hiányzik.
Akkor volt még jó játszani, mikor megvolt a hangulata a fénykardnak, a csatáknak, aztán később a fénykard csak "munkaeszköz" lett, a csaták meg unaloműzők, nem jó kis ízes ütközetek.
Egyébként mindig ámulattal néztem az olyan embereket, akik évek óta játszanak egy játékkal, és nem unják meg, és még mindig hajtja őket valami. Nálam évekig egyetlen játék sem tart ki (kivéve a Thief 1-2 az örök kedvencek, fejenként 8-10 végigjátszással).

Na jóéjt mára, és azért örülök hogy ti még itt vagytok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wick Adj egy email címet és oda leírok neked mindent, amire csak kíváncsi vagy.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

wick! l2-ről kérdezed mambáékat! www.m-klan.atw.hu
a jk egész más game, mint a többi. én sem tudtam mással játszani 1 évig, (nálam kivétel a vampire: redemption) de itt a kardozás van olyan összetett, hogy lekössön elég sok embert huzamosabb időre, nem beszélve a beszélgetésekről.
egy cod-ban nem lehet olyan közvetlen cseverészni, hiszen megy a pörgés állandóan, ráadásul nagyon ritka az 1vs1 küzdelem. jk-ban meg ugye ez dominál. ennek következtében (is) jönnek a barátok-de legalábbis ismerősök, ezáltal pedig a csupasz játék (ami önmagában is kuriózum sztem) kitágul egy játszható chat szobává Razz

persze ezt is meg lehet unni, de lényegesen tovább tart, mint a játékok 90%-a
Cool
-bandaror
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na látod Bandaror ebben egyet értek.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 28, 2007 9:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most játszom pontosan 2 éve Smile
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 28, 2007 2:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gondolom te se folyamatosan nyomtad Wink vagy igen? Shocked én másfél évnél járok, de az első "szülinap" előtt már bejöttek a szünetek is. persze lehet , hogy a wow miatt van nem tudom Cool
-bandaror
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 8:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát azokat az emberek csodálom akik már két éve játszanak, nekem sajna csak 1 éve van netem, de amióta van azóta játszom én is és még fogok is egy darabig.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 9:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nemtom mi számít folyamatosnak. Nekem 2004 nyara óta van netem, 2005 januárjában kezdtem a single playert, és pont február végére merészkedtem fel először akkor még amcsi szerverekre, mert nem értettem az ilyen szerverkeresős dolgokhoz Smile
De persze nem játszom a hét 168 órájában folyamatosan,eleinte megvolt a napi 8 óra néha Shocked Very Happy , most max heti 3-4 óra, de a 4 már nem mindig jön össze. Játszottam mással is ezalatt az idő alatt:
Harry Potter 3-4 Smile , KOTOR 2-1, Starcraft, Warcraft (3), minimanó Quake, Age Of Empires III, SW Battlefront 2...
Többnyire ezekkel. Nemtom már kitől olvastam, de valamelyikőtök jól megfogalmazta a JK lényegét. Játszható Chat. Lehet beszólogatni, eljátszani Teréz Anyát, Yoda Mestert, akármit Smile - és ezen még a gagyi cfg-k sem nagyon tudnak mit rontani, meg az ilyen olyan lámakezdemények sem.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32
32 / 32 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban