Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 3:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi! Nem igazán a Publisher az a program ami neked kell. Próbáld meg a FrontPage-t ami tényleg webszerkesztő. Az office2003-on megtalálod, bár install menüből nem érheted el (nálam nem jön elö). Cd-fájljai közt keress egy FP.exe -t...asszem...Smile Én is ezzel csináltam a weboldalakat.
Persze grafikai elemeket más és más proggyval oldottam meg. De webre szvsz naon jó!! Minden jót!
-Darktouch-
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 4:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Esetleg Macromedia Dreamweaver 8 is nagyon faxa kis webszerkesztő progi.

-Propheta
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De a legjobb honlapok is jegyzettömbel készülnek Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 9:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem az NVU-t probádm meg....
mi most azt használjuk rohatt egyszerű.....
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 08, 2007 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Köszi a sok tanácsot, elkezdtem én is keresgélni weboldalszerkesztés ügyben (scriptek, stb) és találtam leírást, hogy kell jegyzettömbbel weboldalt szerkeszteni, sztem ez a legegyszerűbb Smile . Csak azt nem tom, hogy hogyan kell azt megcsinálni, hogy a kép a szöveg mögött legyen, és hogyan lehet pontos pozíciót megadni a képnek (pl. olyanokat találtam, hogy align="right" de olyat amivel mondjuk 10 képponttal el lehet tolni jobbra, és 20-al lefele, olyat nem).

aki szintén jegyzettömbel akarna weboldalt szerkeszteni, de nem tudja hogyan kell: http://www.w3schools.com/html/default.asp
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 08, 2007 9:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mint újdonsült weblapkészítő a helyedben én inkább valami egyszerű weblapszerkeztővel megcsinálnál a webhelyem alapjait majd utána kezdenék notepaddal belepiszkálni, szépítgetni.. (ugy legalább látod hoyg mi változik ha képet kicsit arrébb teszed, igazítod) persze neki lehet rögtön esni a forráskodnak és elkezdeni írni a semmiből.. csak szerintem ahoz már gyakorlat szükséges.. ráadásul jóval lassabb (bár legalább elmondhatod hogy tényleg minden kis karakterét te írtad Smile)
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 08, 2007 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem még mindig a HTML Pad little (2.0.3) a legjobb megoldás kezdőknek, ha meg "szemetet" csinál (eldobálja a banánhéjat? Very Happy ) akkor szépen átkattint az ember forráskód nézetbe, kitörli. Ha az zavar, hogy mentésnél beleírja a program a saját nevét a html-be az elejére... hát nem tudom, azért valamit vaalmiért, de ha nem tetszik fogsz egy jegyzettömböt, és letörlöd belőle ami nem kell. Azért szerintem egy kezdő honlapnál még nem ez lesz a legnagyobb dolog ami belassíthatná az oldalbetöltést.
Azt sem hiszem, hogy nem működnének a linkek, jól kell beírni, ha <a href="valami.html"> akkor az az is lesz, ha jó helyre mutat a link...
A szerkesztőkkel az a baj, hogy különböző böngészőkben így meg úgy jelennek meg azok a dolgok, amik mondjuk egy dizájn módban szépen néztek ki. Frontpage-nél is ez a jellemző, meg Nvu-nál főleg.
Ezt már írtam Lanil a Mol-on is, de ide is belinkelem, azoknak, akiket érdekel a HTML részletesebben is:
http://www.ceremony.atw.hu/Frissletoltes/letoltes.php
És itt a html-leírásokra kattoljatok, van a rarban egy csomó jó dolog, ami segíthet honlap ügyben.
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 09, 2007 1:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Hát én pedig megcsináltam jegyzettömbben a weboldalamat, sokkal hamarabb mint HTMLpad Little-ben és egész jó lett. még nincs kész teljesen, de majd kész lesz.

http://wolfjk3.atw.hu

(a zenét a http://hitetlen.hu -ról loptam)
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 09, 2007 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem rossz, bár egy másik betűtípus nem ártana, legalább a menübe, vagy oda eleve inkább képet rakj be gombnak.Thát fogsz vmi szerkesztőt és szépen megcsinálod a gombokat.
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 09, 2007 2:34 pm    Hozzászólás témája: Lanil LightRanger Hozzászólás, az előzmény idézésével

betűípus alap times new roman, a gombokt majd paint-el megcsinálom.

Sztem meg a weboldalszerkesztő progik szarok, nem megbízhatóak, csak a baj van velük, tele lesznek szeméttel a végére. Én pl az első weboldalamat Htmlpad Little-ben csináltam, s a hajamat téptem a végére (fogta magát aztán átírta a hivatkozásokat file:// kezdetűre, stb.). Az egyetlen jó cucc a Dreamwawer, de azért meg fizetni kell. Sztem ez a lejobb megoldás, gorsan meg lehet csinálni, mégis jó weblapot lehet vele csinálni. Ezen még dolgozok jó sokat, jó kis weblap lesz belőle.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 09, 2007 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kinek ez kinak az. De hogy nem a Dreamweaver az egyetlen, az tuti.
Ahhoz képest hogy ilyen "szakértőként" kijelentetted ezt, eléggé furcsa hogy nem használsz semmilyen más programot szinte azon kívúl, így gondolom lövésed sincsen a flash és gif kifejezésekről. Egyszer próbáld ki mondjuk a RealDraw-ot (ha mondjuk gombokat szeretnél). Ez csak egy a 8-10 proggyból amit én személy szerint használok EGY weblap elkészítéséhez. Persze ezek ki is néznek valahogy. Nem akartalak ezzel leszólni, csak nem nézem jó szemmel egy laikus okoskodását.
-Darktouch-
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 09, 2007 9:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt a pont Wink , egyetértek Darktouch-al , ha különböző segéd programok nélkül akarod tovább folytatni a holnapod akkor ajánlom hogy kezd el már most tanulni a php, flash, java alapokat Smile /személy szerint én flast pl rühellem de mértékkel azért hasznos tud lenni/ De ezek megtanulása nem kis idő és egyáltalán nem olyan mint pl egy html Smile szoval ha igazán igényes lapot akarsz készíteni akkor kénytelen leszel a notepadon kivül mást használni .. esetleg netről "összelopkodni" a forráskodokat...
Sok sikert a weblap készítésében és a tanulásban (már csak azért is megéri)!
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 7:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Jah ezt asszem félreértettétek Very Happy . Csak másik HTML szerkesztő progit nem használok, amúgy meg kellékek elkészítéséhez használok néhány progit. Csak a flash-el van gondom. Múltkor megtaláltam torrenten a macromedia studio-t, de csak linuxosat találtam Sad . Jó lenne valami flash progi, és mindenféle nyalánkság, csak nemtom honnan szedjek (ahol nem kell érte fizetni). Illetve még a scripteket különböző oldalakról szedem.

És a weboldal csak kezdetleges, a végére teljesen máshogy fog kinézni.
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 11:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mi a baj a linuxos verzioval? Smile gyorsan letöltesz egy linuxot meg a progit megcsinálod rajta amit kell azt utána folytatod windowban...
ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions
ha most látsz életedben elösször linuxot ajánlom az uhut vagy az ubuntut.. esetleg suset Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mindenhez van programom, és teljes verziósak. Igaz hogy hmmm legálisak, de ha majd 5* annyit keresünk kis hazánkban akkor ígérem mindet meg fogom venni. Akár az Origó-ról is le tudod szedni, a serial kódot meg mondjuk: http://www.astalavista.ms/
vagy a : http://www.andr.net/ -ról.
Tehát /Flash programok, Gombkészítők, Slideshow, lejátszó stb/ /Gif szerkesztő, 3D animációkhoz is/ Mutatnék honlapot is, amiket készítettem, de sajna már nincsenek fent. Hozzátenném én nem írom a scripteket, nem tudok java-ban írni, mindent vizuálisan csináltam meg.
Még a www.hjh.uw.hu lenne de azt meg már átalakították részben.
a WARZ- MEMBERZ -LINKZ menu még origi.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Következő
14 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban