Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem felesleges túl sok energiát belefektetni egy honlapba.
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 2:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miért? ha valakinek van kedve, ideje , energiája.. csak tanul belőle.. legalább nem csak játszik.. szerintem több értelme van weblapokat készítgetni mint pl egész nap gamelni.. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 4:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Smile sztem is. Aki csak Gémel az vegyen konzolt oszt slussz! PC sokmindenre jó, és egy szép kidolgozott weboldalra joggal büszke tulajdonosa, amit örömmel mutogat ismerőseinek. Egy "összecsapott" pedig háát ...mind1 ez az én véleményem. Sokszor 5-6 órát is ültem egy grafiaki elem megvalósításán, de nem bántam. Most is csinálnék, csak nincsen téma...Smile A klánlapokból meg elegem van.
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 9:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kicsit hiányos volt a hsz-em, de amióta sz*rozik a net azóta sietek hogy elküldjem mielőtt megszakadok Very Happy Szóval klán honlapokra gondoltam.Ha olyan honlapok akarsz ami az egész idődet elveszi, akkor a klánoddal nem tudsz foglalkozni. szal inaktív leszel.Mire pedig megcsinálod teljesen olyanra amilyenre szeretnéd, feloszlik a klán Very Happy Najó, nem minden esetben, de ha pl a CL csinálja ezt akkor nagyobb a valószínűsége.Ha egy CL inaktív akkor ott gond van.
Persze ezt annyival meg lehet oldani hogy nem egész nap a honlapot csinálod.
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 2:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vagy pedig először megcsinálod a honlapot, és utána megalapítod a klánt.
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amúgy meg téma lehet egy kedvenc játékod is. Én pl ez után csinálk egy prince of persiásat, mert az a jedi academy után a kedvencem, nagyon jó. Maj itt lesz: http://daggeroftime.atw.hu . A wolf klánoldalon meg remélem ma be tom fejezni alinkek, tudnivalók menüpontokat, a tgaokat majd ha meglesznek a tagok, galériát, meg a letöltéseket ha lesz feltöltenialó cucc, meg szedek le néhány scriptet.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://mol-clan.extra.hu
Két havonta frissítem, és fejlesztek vmit mindig a két hónap alatt, közben nagyon jó működik a klán, a célját beteljesíti, szal azért egy honlap, ha már meg van a rendszere, nem vesz el sok időt.
Az én "fejlesztői környezetem": macromedia dreamweaver és fireworks, valamint Swishmax a flash-dolgokhoz, HTML Pad little. Van Photoshopom is, de még nem értek hozzá. (ezekhez mind jó, ha könyvtárból kivesz az ember hozzájuk egy-egy könyvet, mert amúgy kezdőknek nehéz)
Nem fizettem ezekért egy fillért sem. Én úgy szoktam, hogy letöltöm a trial verziót a hivatalos honlapról és crackelem ( http://www.crackspider.net -aktív vírusvédelem kell a keresgéléshez), vagy torrenten szedem le. A torrent szimpibb az utóbbi időben, mert minden benne van egy helyen. Torrentezni meg sztem mindenki tud. ( http://www.isohunt.com , http://www.mininova.org ) innen mindent be lehet szerezni, ami szoftver, játékoktól a progikig. Sokan lassúnak tartják, pedig, nem az, csak bele kell kicsit tanulni a torrent működésének lényegébe Smile

Honlapozni Jó! Mindenkit bíztatok rá, jó szórakozás, és maradandó, ha nem pakolja az ember tele illegális cuccokkal:)
http://www.ceremony.atw.hu (kis reklám még)

Ui: a HtML Pad nem írja át a linket Very Happy , csak mikor a linkkészítő panelban megadod az útvonalat, a legördülőben válaszd a http:// -t Wink
Szerintem nem a programmal van a baj Confused Smile
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 4:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valahonnan ismerősek ezek a grafikai elemek az avatrodból, Cere!
Csak nem Ulead Cool 3d??? Laughing Nahh például azt is használom, bár mostanság mind ritkábban. Amúgy meg tényleg jó szórakozás honlapot "építeni".
-Darktouch-
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 11, 2007 5:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja, abban csináltam. Bár nem annyira szeretem azt a progit, ilyen kis szarságokra jó Very Happy Amúgy a buborékok véletlen vannak benne Razz Csak már nem volt kedvem átjavítani Twisted Evil
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 12, 2007 11:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

AZ AKADÉMIA, II. Felvonás.

Mielőtt belefognék egy kis előszót mondanék:

Nos akkor gondolom sokak találgattak már, hogy "Mi ez az {M} Klán?" "Biztos valami gagyi kamu paródizálók és fikázós emberek!". Na meg olyan is volt aki nem hallott még erről a klánról. Rengetegen tartanak most minket kamusoknak, Mamba & Koppány ellenségének valamint arcoskodó "az eszüket játszó" 5 éves kis gyerekeknek. Nos szeretnkék biztosítani minket a félreértés elkerülése végett, hogy MI az {M} Klánt azért alapítottuk újra hogy kifejezzük tiszteletünket Koppánynak & Mambának. Azoknak akik létrehoztak egyszer egy olyan helyet a magyar JK-ban ahol nincsenek lámák se nagyképű emberek (bár volt egy kettő de ők se maradtak sokáig) csak igaz, és őszinte emberek. És örülök hogy részese lehettem ennek a kis közösségnek.

A másik ok amiért létrehoztuk az {M} Klánt az az hogy úgy alakult az Akadémia, hogy előtte volt egy {M} Klán nevű kis közösség akik valóban az igazat és az őszintét adták egymásnak és semmi ellentét nem volt köztük. Jó biztos volt de jól megvoltak és a mai napig barátok maradtak. Így én is arra gondoltam újraalapítom az {M} -et és csinálok egy Új Akadémiát ahol ismét béke honol majd és nem lesz tele olyan beképzelt 12-16 éves emberekkel akiknek csak a szája jár. Sőt még olyan 20-24 éves emberrel is találkoztam akikről úgy gondoltam rendesek de ehelyett ha kikaptak AKÁRKITŐL adminhoz szaladtak és lelámultak mondván: "De ő volt!". Az {M} Klán amit újraalapítottam nem volt valami hosszú életű de nem is az volt a célom vele, hanem, hogy az emberek felfigyeljenek ránk és sejtsék azt, amit már emlegettek itt páran. A töreténelem megismétli magát. Nos mára már olyan JK-ban, sőt, világban élünk ahol az ember Virtuális vagy kézzelfogható dolgok mögé bújik. Így szólok azokhoz akiknek akkora szája van JK-ban (anyázás lámulás) hogy az hihhetetlen. Persze egyikük se merne megszólalni ha odaállnék elé azzal hogy "Mit is mondtál?".

Ezekre gondolva és életem egy nagy irányadójaként akartam megalapítani a II. Akadémiát. Mert ott megtanultam tisztelni, őszintének lenni és másokat szeretni. Olyanokat akikkel nem találkoztam soha életemben de mégis többet tettek értem mint azok akik elvileg a barátaim. Mert ők meghallgattak és megértettk azt amin keresztül mentem. És ez oda-vissza így van. Illetve nem tudom én megértettem e azt ami velük történt de minden egyes történetük valamelyest hatással volt rám. Nem tudom mért. De Az Akadémia a rögeszmémmé vált. Muszály volt egy olyan helynek lennie a magyar JK-ban ahol nem a fertő, szenny és szemét árasztja el az emberek szívét.

Szóval megalakult a II. Akadémia. Ezt már az {M} előtt fontolgattam. Sőt már akkor tudtam, hogy létrehozom a II. Akadémiát amikor Koppány megkért rá és rámbízta. És mint Mamba kitanított diákja úgy érzem tanultam annyit, hogy továbbadjam azoknak akik nem profik akarnak lenni hanem csak tartozni egy jó közösségbe. Csak megtanítani nekik annyit, hogy hiába ül gép előtt ő vagy egy másik egyén, elvégre élő és érző emberek vagyunk a monitor előtt. Szóval hogy tiszteljük egymást. Na meg hgoy valami kis harci tapasztalata legyen az egyénnek. De nem profit csinálunk belőle az Akadémián hanem csak elindítjuk egy bizonyos út felé.

Nyílván sejtitek, SŐT... tudjátok ki vagyok. Mivel akkora betűkkel olvasható kikre bízták az Akadémiát a főoldalon amekkora maga a monitor. Smile Szóval e módon kérem meg az olvasókat, hogy NE mondják el senkinek hogy én ki vagyok vagy, az Akadémia jelenlegi tagjait. Ez nem álnevezés, csak egy újrakezdés mivel ha egy embert több mint fél éve ismernek vagy 3-4 hónapja JK-ban és ismerik is akkor kialakul egy pletyka róla. De a pletyka vége MINDÍG MINDEN ESETBEN rossz lesz. Szóval hogy a legnagyobb... stb. Nem írom most le.

Amennyiben TI ismét tartozni akartok egy olyan közösséghez ahol normálisak az emberek és tisztelet övezi nevüket valamint képesek tiszteni titeket akkor bátran jelentkezzetek. De amúgy is... Akit ismerünk azt beengedjük szó nélkül. Hisz tudjuk ki ő. Nem is fecsérlem tovább a szót.

www.jkakademia.extra.hu
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 12, 2007 2:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez szép volt Pheta Crying or Very sad Very Happy

Másik téma: Én sajnos nem élvezem/tem a honlapszerkesztést ennyire mint ti.Viszont most a modellezésbe kezdtem bele, és igyekszem minél többet tanulni, meg is van a 3D Studio MAX 8, csak kellene egy plugin amivel XSI fájlokat tudok importálni.Ha valaki tud ilyen plugint plz linkelje... valamint jöhet bármilyen oldal ami a modellezéssel kapcsolatos, köszi!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 12, 2007 3:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi Dee. Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 12, 2007 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mivel is kezdjem...GRAT! Aztán folytatnám...GRAT! Tudom hogy nem voltam Akadémia aktív tagja, "csak" olykor -olykor néztem fel, de tényleg a béke szigete volt. (ahh réges -régen....) Felnéznék hozzátok is majd párszor, talán összefutok régi kedves ismerősökkel.Bízom hogy azér Kopp és Mamba is idepislant néha, csak úgy:) Ha már egyszer MSN-en (nálam legalábbis) már nem aktívak.
Mindent bele, és kívánom hogy legyen az Új Akadémiátok legalább annyira sikeres és hosszú életű, mint az előd volt!

-Darktouch-
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 13, 2007 1:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tisztelt Akadémia újraalapító Smile A muszáj az pontos j, nem pedig ly. Az az uszály, amire gondolsz Smile !!
Hát itt nagyon erőltetetten ismétli magát a történelem, remélem az új Aksi nem lesz szintén az. Az a gond alapjában már a felvezető szöveggel is, hogy felsőbbrendűség jön le az egészből. A játék egyik meghatározó része az értelmetlen vita- és lámulás. Senki nem gondolja komolyan, szó sincs arról, hogy az életben kellene találkozni Veled valakinek, és ott is megmondani a magáét... Amúgy csak feltételezés, hogy nem mernének neked beszólni Smile (ha csak nem vagy vmi 200 kilós nagyágyú)No de mind1 Very Happy
Meg ezt a névtelenséges dolgot sem értem. Ha valaki valaki, akkor azt vállalja is fel. Az embert nem a pletyka határozza meg, hanem önmaga, Akik ismerik, tudják milyen, akik meg nem azok nem érdekesek. Szóval, ha már nagy béke, szeretet, halleluja és társai, akkor ne legyenek álneves emberkék, akik pont hogy elbújnak a névtelenség mögé... Gondolom ti sem vennétek jó néven ha 6 álnéven felvetetném magam hozzátok...

Na nem megbántani akarlak, csak ellentmondásos vagy.
Azért csak hajrá, szerintem is jó ötlet egy ilyen béke szigete szeró, még akkor is, ha télleg ismétli önmagát a történelem, és most gyorsabban, akkor gyorsabban is lesz vége a dolognak... Smile

Más: (AC)
Modellezés? Nem is tudom mi az így hirtelen. Írhatnál róla pár sort. Olvastam már róla fórumokon, főleg a Swift nevű progit emlegették ilyen vonatkozásban. Szerintem, ha a http://www.swf.hu fórumán körbenézel találsz neked való topikot, jó kis linkekkel Wink
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 13, 2007 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Háát nem hiszem el hogy nem ért le a "modellezés" szó Cere. Hmm bár a link amit ide írtál egy flash-el foglalkozónak lerágott csont és messze nem kapcsolódik a témához. a 3D studió max -al AC elárulta asszem mi is érdekli. Ettől függetlenül a Swish cuccok jók, ( SWISHmax -ot én is rendszeresen használom) de sztem te nem próbáltad még a Glanda -t.Smile
Persze ízlések és pofonok...
Az akadémi -dolgot elég pesszimistán fogod fel. Bár én tényleg nem voltam ott az Akadémia mindennapjaiban, csak inkább távolról figyeltem és a fórumot böngészve értesültem dolgokról, mégis örülök hogy létrejött.
Ezzel nem védeni akarom atz alapítókat,és nem a te hozzászólásodat akarom minősíteni, de nem lehet hogy te már egy pöttyet belehülyültél ebbe a JEDIs dologba???
Remélem hosszú életű és eredményes lesz az AkadémiaII bár tényleg sok melóval járna a régit "folytatni" és talán nem is fog sikerülni...

-Darktouch-
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Következő
15 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban