|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
AC Vendég
|
Elküldve: Kedd. Márc. 13, 2007 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ööö okos ember a mások hibáiból tanul.Így ha okosan cselekszünk talán még hosszabb életű lesz mint az előző aksi.Persze örökké ez sem fog tartani.
Amúgy 3D modellezésre gondoltam, de azért kösz a linket Cere.Asszem nekivágok a klasszikus Joan of Arc tutorialhoz... pff vagy hogy kell ezt leírni Zsándárk a magyar törikönyvekben csak nem így van leírva  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 8:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ac szerintem nézd át a csevegő/skin csinálás topicot szerintem ott sok sok választ találsz.
Más az Aksi v2-höz gratula, eredményes műkődést kívánok. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 9:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Darktouch... Szó sem volt Swish-ről, hanem inkább Swift-ről, vagy miről, és mint említettem, csak úgy emlékszem(!), ott olvastam modellezésről is, szóval nem kell a fellengzősség megint, inkább olvasd szépen el a hozzászólást, mielőtt ugrabugrizol
A modellezést nem azért nem értem, mert hülye vagyok, hanem mert én modellezésen régebben makettek építését értettem (összerakás, festés, ilyesmi), mert egy idejig (3 évig) foglalkoztam vele, szóval megint nem lenézni kell a másikat, hanem lehet kicsit körülírni, normálisan elmagyarázni , hátha engem is érdekel.
Aksi témában meg pontosan körülírtam, hogy miért ez a véleményem, ami, nem pedig azért mert belehülyültem a JK-ba, hanem két év alatti játékomból nekem ez jön le. Ha másnak nem, akkor nem, de az nem jelenti, hogy le kell a másikat hülyézni. Ez is csak fellengzősség, és inkább téged minősít.
Az van nagyon elkábulva a JEDI témába, aki Aksit alapít... Hiszen ott aztán meg van a nagy misztikum. Az én klánomban ilyen nincsen. Nethaveri társaság.
Ha okos ember mások hibáiból tanul, akkor elmondja nekem valaki, hogy mi volt az előző Akadémiával a hiba? Mindenki szerette, mégis vége. A honlapot nézve pedig az egész ugyanaz a rendszer, szóval...
ui:
(Jeanne d'Arc)  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az aksival nem volt semmi gond, csak eljártfelette az idő. Voltak benne hibás probálkozások, ezt mindenki tudja.
Ja igen az újdonsült Akadémiának üzenem, hogy ne kövesse el ugyan azt a hibát, mint az aksi v1, tehát ne ossza fel a csapatot annyira, azaz ne legyen 25 féle rang/munkakör vagy nevezzétek aminek akarjátok. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet ez jött le a hozzászólásomból?? Tényleg az hogy fellengzős lennék veled szemben? Hmm...lehet, bár nem ezt akartam. Csak AC már régebben is ejtett szót a 3D-utáni érdeklődéséről itt a fórumban.
Swift3D-t is merem ,használtam is...nahááát...a 10-éves Pc-s múltamba belefér elég sok program középszintű ismerete. (fellengzősen) ilyen vagyok. Mert megérdemlem Nem akartam megbántani érzékeny JK-s lelkivilágod. Bocsánat érte! Puszit azért mégsem.
-Darktouch- |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet ez jött le a hozzászólásomból?? Tényleg az hogy fellengzős lennék veled szemben? Hmm...lehet, bár nem ezt akartam. Csak AC már régebben is ejtett szót a 3D-utáni érdeklődéséről itt a fórumban.
Swift3D-t is merem ,használtam is...nahááát...a 10-éves Pc-s múltamba belefér elég sok program középszintű ismerete. (fellengzősen) ilyen vagyok. Mert megérdemlem Nem akartam megbántani érzékeny JK-s lelkivilágod. Bocsánat érte! Puszit azért mégsem.
-Darktouch- |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg van bocsájtva
Az nem fellengzősség, ha ismersz programokat, csak az, ha elvárod egyből, hogy én is ismerem azokat
Hát nagyon kivi vagyok az új aksira  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 14, 2007 9:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Arra én is kíváncsi leszek, de majd meglátjuk |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 15, 2007 12:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát még én milyen kíváncsi vagyok arra,hogy ti mennyire vagytok kiváncsiak az Új Aksira
~mira~ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 15, 2007 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ceremony írta: |
Ha okos ember mások hibáiból tanul, akkor elmondja nekem valaki, hogy mi volt az előző Akadémiával a hiba? Mindenki szerette, mégis vége. A honlapot nézve pedig az egész ugyanaz a rendszer, szóval...
|
Hiba?Mivel semmi sem tökéletes (még az aksi sem volt az) tudnék mondani.Lehet hogy engem néhány nem zavart annyira mint másokat, de másokra is tekintettel kell lenni ha azt akarjuk hogy ne menjenek el... persze nem azt mondom hogy minden szélhámost az aksiban kell tartani
Pl a bindek betiltása sztem nem volt vmi jó ötlet... jó ha vki floodol a bindekkel akkor persze az zavaró, de egy good fight vagy jó harc volt duma szanaszét díszítve sztem nem olyan gáz
És ahogy olvastam az aksi II. szabályzatát találtam is vmit amit megint túlzásnak tartok, de ezt már nem ide fogom írni.
JA! és Cere... ne a honlapról ítélj  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 15, 2007 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Band írta: | Az aksival nem volt semmi gond, csak eljártfelette az idő. Voltak benne hibás probálkozások, ezt mindenki tudja.
Ja igen az újdonsült Akadémiának üzenem, hogy ne kövesse el ugyan azt a hibát, mint az aksi v1, tehát ne ossza fel a csapatot annyira, azaz ne legyen 25 féle rang/munkakör vagy nevezzétek aminek akarjátok. |
Húú hát most az a helyzet hogy nagyjából nincsenek is rangok Csak ilyen besorolás mint pl tanár, tanítvány. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Márc. 16, 2007 12:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Dehogynincs Még portás, vagy mi a görcsöm is van Meg rendfenntartót is láttam Nem ítéltem a honlapról, nekem tetszik, csak nagyon ctr+c, ctrl+v hangulata van  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Pént. Márc. 16, 2007 8:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
A portás ( amúgy gondnok ) nagyjából egyenlő a rendfenntartóval, annyi a különbség hogy ő választja ki, hogy ki lehet rendfenntartó.Amúgy ez még egyáltalán nem sok.Rendfenntartó kell hagy ne magyarázzam hogy miért, tanár is kell, gondolom ezt sem kell magyaráznom, valamint tanítvány, no comment
A honlaphoz nem tudok hozzáfűzni sokat, nemtom hogyan készült.Aviar és Pheta csinálta. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Márc. 17, 2007 1:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
legalább a képem kint van a rendfenntartóknál
~mira~ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Márc. 20, 2007 12:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na szóval! Egy-két dolgot tisztázás képpen!
1. Ez a honlap egyenlőre átmeneti kinézete. Amint beindulunk és az első (kb. 8 jelentkező van most) embereket felvesszük a honlap új design-t kap!
2. Valamint! Gondnok azért kell, hogy ha esetleg egy RendFenntartó nem egészen tudja, hogy kezelje a dolgokat legyen valaki aki elmagyarázza. És ez az illető választja ki azt aki RF-nek illik. Többi "rang"-ról nem beszélek egyértelmű.
3. A Régi aksisok jelszót kaphatnak majd csak hát... Esetleg Regisztráljanak a fórumra és dobjanak nekem egy privát üzit hgoy heyho vazze küld a jelszót vagy HALÁL! De persze csak az kap akivel tényleg nem volt semmi baj. Amúgy ha Jelentkeztek sokkal egyszerűbb!     |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|