Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Adadémia tagjai részére
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> War csapat
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 16, 2006 12:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én pl máris tok embert ajánlani ott van PL Zsombibá ollé tesóm a kombo mester aki ráadásúl nem is a harc tudásával fegyverez le hanem a szövegével ollé szóval ő percek alatt kinyír engem mer már harc közepén fetrengek a röhögéstől no csak ennyit akartam ollé mindenkine !!!!
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 18, 2006 10:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wolfi kedves.
Amikor rámész a topicka fent irja Akadémia Tagjai Részére......
szóval no comment
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 18, 2006 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

tod no comment aksi tagjai részére na és bárki megnézheti én csak kérdeztem de hát úgyebár tőled nem lehet mást várni
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 10:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wolfi !! Kész meguntam az állandó szövegelést én bírtalak, de már ez nekem is sok ezért tiltani foglak az egész fórumból sajnálom and ollé.
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 1:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Álljon ez az eset minden galád gonosztevő előtt példaként, miszerint a gonosz (Wolfi) elnyeri méltó büntetését aljas cselekedetei miatt.
Egyébként Koppnak igaza van, minek olyanban keresni a hibát, ami tökéletes?
Vissza az elejére
[OD]Renamon

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 5:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Álljon ez az eset minden galád gonosztevő előtt példaként, miszerint a gonosz (Wolfi) elnyeri méltó büntetését aljas cselekedetei miatt.

Szerintem a probléma az esztelen spammaléssel van. Amint én láttam szinte mindenhova ahova beítrál (mert ha jól látom te vagy az Wolfi) mást nem írtál csak Off topic dolgokat meg egy csomo hasztalan rizsát. Confused Egy fórumon kell egy kis vidámság, de ha valaki teljesen nem felnőtt a feladathoz, hogy komolyan viselkedjen akkor baj van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
akacsan
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[OD]Renamon írta:
Anonymous írta:

Szerintem a probléma az esztelen spammaléssel van. Amint én láttam szinte mindenhova ahova beítrál (mert ha jól látom te vagy az Wolfi) mást nem írtál csak Off topic dolgokat meg egy csomo hasztalan rizsát. Confused Egy fórumon kell egy kis vidámság, de ha valaki teljesen nem felnőtt a feladathoz, hogy komolyan viselkedjen akkor baj van.

Bocsi, én voltam, csak nem jelentkeztem be. Szóval, továbbiakban az ide kapcsolódó kérdéseket szívesebben olvasnám itt!
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 7:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kérdés Akacsan . mikor inditasz ?
akacsan
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igyekszem már most gyakorolgatni az emberemmel, de a warokat nyárnál előbb nem fogjuk elkezdeni!
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akacsan Uj oldal van a weben Rangok Címmel . Látod a jelzéseket és szeretném ha az akadémia war csapatának egy Kék vagy olyan csillagot választanál ami szín még nem foglalt.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 22, 2006 12:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"Az Akadémia tagjai részére"---ebben a vendégek (pl.én) is beletartoznak?Vagy én mi vagyok egyáltalán? Laughing Azon kívül hogy operatőr meg régi klántag Very Happy Szóval irhatok ide?

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
akacsan
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 6:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja, sztem a sötétkék csillag beleférne, vagy mondjuk egy fekete ¤ <- ilyen jel. Smile
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 11:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hiya Minden Jedi & Sith barátomnak!

Azt hiszem nem értem nagyon ezt az egészet de ha jól vázoltam fel magam előtt akacsan választja ki a tagokat...de eddig kik a tagok? Rolling Eyes Embarassed A War csapat feladata Warozni klánokkal nem? de a klánok többsége soha nem Warozik csak szövegel...már nem azért.

De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Öhm asszem pontosan azért van a HWT hogy ne hagyja punnyadni a magyar népet Laughing Na persze ez nemtom mennyire válik be.Ja amugy lenne egy kérdésem: Csak tanitványok és tanárok lehetnek benne ebben a war csapatban?

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 25, 2006 10:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nyárra szívesen jelentkezem a War csapatba. Jómóka, persze, ha nem fullad esztelen kombózásba...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> War csapat Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
2 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban