Szeretettel köszöntök mindenkit az új oldalon. Remélem nagyobb aktivitásra ösztönöz mindenkit, hiszen itt több lehetőség van az oldal közösségi alakítására. Regisztráljatok bátran! Hozzatok létre egyedi oldalakat, küldjetek képeket!
Azonban kérek mindenkit, hogy a jó ízlés határain belül kerüljenek dolgok az oldalra. Ez mindannyiunk érdeke.
Szia Főadminisztrátor Úr!
Lenne két kérdésem az oldallal kapcsolatban. Miért csak a FireFox enged bejelentkezni? Az Explorer vissza dob a kezdőoldalra. Második észrevételem, hogy az avatar feltöltésénél nem engedi a számítógépről való képfeltöltést. Itt is vissza dob az avatar beállításának az első pontjához. Mi a teendő, hogy sikerüljön a feltöltés. Talán a kép formátuma vagy a mérete lehet a hiba oka?
A választ előre is köszönöm! Üdv.:Józsi
Helló Józsi!
Az avatarral kapcsolatban kipróbáltam az enyémet, gond nélkül tölti a gépről. Talán ahogy mondtad, a mérettel lehet gond, tudomásom szerint max. 100X100-as méretű képeket lehet feltölteni. Az enyém 82X100-as és 14,3 kb méretű, jpeg formátumú.
A másik problémádat is megnéztem, valóban visszadob az IE. Azt, hogy miért, még nem tudom, de igyekszem utánanézni.
Űdv Bandi