Optimus Prime (Combiner Wars, voyager):


A Combiner Wars (CW) voyager figuráinak elsõ hullámában Silverbolt mellett Optimus Prime figurája jelent meg. Míg Silverbolt Superion központi figurája, azt még egyelõre nem tudjuk, hogy Ultra Prime, akinek Optimus adja a törzsét milyen figurákkal kombinálódik majd. Talán ránk lesz bízva. Az is elég ritka, hogy egy figura remoldja elõbb megjelenjen, mint az alap figura, melynek szánták. Nyilvánvaló, hogy ez az öntvény a második hullámban megjelenõ Motormasterhez készült, persze korrektül áttervezték, így Optimusként is megállja a helyét.

Az alt mód egy "flat nose" kamion. Meglehetõsen nagy, robosztus darab.

Az átalakítása nagyon egyszerû. A mellkason nem a kamion mód szélvédõje van, ami megintcsak abból ered, hogy tulajdonképpen Motormaster elõzetes kiadásáról van szó.

A robot mód is robosztus. Tulajdonképpen hangulatos, mert annyira kocka, mintha egy G1-es figurát forgatna az ember. Stabil és jól pózolható. A combjaiban a racsnik viszont mintha rosszul lennének beállítva. Az egyik kattanásnál túl kicsi a terpesz, a másiknál már túl nagy. Ez a kombinált mód pózolhatóságára is rossz hatással lehet. Ultra Prime nagyobb fejét a robot módnál is használhatjuk, nem úgy, mint Silverbolt esetén. A kombinált módról egyelõre csak egy kép alább. Kíváncsi vagyok, hogy milyen végtagokat és mellkas páncélt kapunk majd hozzá.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Méretarány:

Voyager Optimus méretarány:

Ultra Prime:

Seibertron galéria

Vissza