Cybertronian Optimus Prime (Generations- WFC, Rage Over Cybertron, deluxe):


A Toy'R' Us játékáruház piacra dobott még a War For Cybertron számítógépes játék kapcsán egy tripla pakkot, melyben Optimus, Megarton és Bumblebee a játékhoz kiadott figurájának újrafestett változata kapott helyet. Sajnos Soundwave ebbõl kimaradt. Ezek közül elõször Optimust vegyük górcsõ alá... tehát Optimus-tra következik.

Magát a figurát már bemutattam korábban, így most koncentráljunk inkább az új festésre.

A figura egyes részeit áttetszõ mûanyagból öntötték ki, és a játék motívumaihoz illeszkedõ sárga nonfiguratív motívumokkal látták el. A kamion orrán látható sárga színátmenettel együtt ez nagyon ütõs hatást kelt. Mindezt még némi "battle damage" karcolódással is kiegészítették a járgány tetején. Úgy gondolom, hogy sikerült ezzel a festéssel fokozni az alap verzió kinézetén.

Robot módban talán kicsit kevesebb az eltérés, bár az áttetszõ mellkas és az alapszíntõl jobban elütõ sárga panelek itt sem rontják el az összhatást. A figura hátán van egy Autobot insigniára emlékeztetõ ábra, mely egyébként sem kamion, sem robot módban nem látszik, csak az átalakítás során mutatkozik meg. Ennél a verziónál ez is szép ezüst festést kapott (kép alább). Összességében úgy gondolom, hogy egy nagyon jó figura kinézetét sikerült az újrafestéssel tovább fokozni. Várom a Fall Of Cybertron figurát, de attól tartok, hogy ennek a moldnak a nyomába sem ér majd.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 9/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 7/10

2012.07.04.:

Dobozban:

Mintázat:

Oldalnézetek:

Méretarány:

Elrejtett insignia:

Alt móddal:

Cybertroni Optimusok:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza