Cybertronian Jazz (Generations- FOC, deluxe):


A Fall of Cybertron játékhoz az elsõ hullámban három deluxe figura került kiadásra. Shockwave és Optimus Prime mellett Jazz jelent meg az elsõ hullámban (persze nem Magyarországon).

Az alt mód egy cybertroni sportkocsi, rendkívül áramvonalas, jól néz ki. A tetején hat kipufogó kapott helyet, energikus hatást kelt. A felületei nagyon jól kidolgozottak, de ezt festéssel csak a metálkék részen a kocsi elsõ felületén emelik ki. Sajnos a festése nem túl jó, a Takara japánban kiadja majd szebb festéssel, de a 40 dollár feletti retail ár elég riasztó. Tetszetõsek a tömör kerekek, melyeket egy kis vörös festéssel is kiemeltek a tervezõk.

Az átalakítása egyszerû, az oldalpanelek autó módban történõ helyre pattintása nehéz csak a végén.

A robot mód nagyon jó. Arányos, jó kiállású, stabil és remekül pózolható. A feje engem leginkább Mickey Rourke-ra emlékeztet, méghozzá miután ronda lett. A fejét egyébként egy olyan panel tartja, mely mellett belátni a mellkasba, nem túl nívós megoldás, de annyira nem zavaró. A robot módban hat kereke van. A valódiak a karjain és az oldalán (az utóbbit próbálták eltakarni), két nem valódi pedig a bokáján a játék-hûség jegyében. Jobb lett volna, ha ezt megoldják a valódi kerekek segítségével, láttunk már ilyet (pl: Animated Blurr). Összességében nem rossz figura.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 4/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 6/10

2012.09.01.:

Box art:

Jazz-ek:

Méretarány:

Mératarány:

Seibertron galéria

Vissza