Goldfire (Generations-30 , deluxe):


A Generations 30 deluxe figuraszériában kiadott Bumblebee moldot már bemutattam itt, és azért nem tudtam teljes elragadtatással beszélni róla. Ennek az "evolúciós továbbgondolása Goldbug, vagy éppen Goldfire, hiszen Bumblebee-t megkeményítette az élet.

A festés itt jóval sötétebb arany szín, mint az eredeti verzió "ipari tojásból készült rántotta" színû haloványsárga festése. Ez a szín a markánsabb fekete oldalfestéssel sokkal jobban áll ennek az autó formának. A kerekekre viszont már nem jutott festék. A fegyverek két oldalra az autóra kerülhetnek. Itt viszont jobban tetszett Bumblebee, ahol a fegyverek oldala az autóval megegyezõ színû lévén olyan hatást keltett, mintha a karosszéria kinyitott részei lennének. Külön jó pont jár a kék ablakokért, nem szeretem, ha egy olyan figurának átlátszó az ablaka, melynek a belsõ tere nem került kialakításra. Persze a kidolgozott belsõ térrel rendelkezõ Human Alliance figurák szélvédõjét sok esetben sötétítették.

A robot módnak is jobban áll ez a sötétebb, fenyegetõbb színárnyalat, fõleg, hogy a mûanyagszürkét is királykékre cserélték. Goldfire új fejet is kapott, mely sokkal jobb, mint Bumblebee ábrázata, igaz itt világító szem effektusról nem beszélhetünk. Összességében úgy gondolom, hogy az új festés és fej sokat dobott az eredeti figurán. Érdemes beszerezni, fõleg, hogy a Bumblebee figurákkal gazdagon megáldott movie toyline-ban eddig nem jutottak el Goldbug / Goldfire átfestésig.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 3/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Goldfire fegyverrel:

Bumblebee fegyverrel:

GF & BB:

Méretarány:

Alt móddal:

GF & BB:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza