Bluestreak / Streak (Masterpiece , Takara):


A G1-hez hasonlóan a Masterpiece szériában is azonos mold az alapja a Prowl / Bluestreak / Smokescreen hármasnak. A figurát már bemutattam Prowl-ként, a funkcionális rendõrautó után most következzen a sportos elegancia.

A Nissan Fairlady Z-2 felsõ része itt ébenfekete, míg a kocsi oldala sötét- ezüst festés kapott. A kontúrokat több helyen ezüst csík emeli ki a fekete részeken is, így a tetõablakoknál és a lámpák körül. Mivel az autó modelljét a Nissan auditálta, ezzel a festéssel simán elmenne élethû makettnek is. Gyönyörû. A fegyver igen elmés módon egy kis kihajtható konzol segítségével helyezhetõ a tetejére, míg a két külön kapható váll-ágyú a hátsó lökhárító oldalára pattintható.

Mint írtam, az átalakítása nem egyszerû, a gyûjtõnek meg kell fizetni a G1-hû kinézet és a remek pózolhatóság ötvözetéért, különösen a lábaknál.

A robot mód is nagyon szép, amihez még hozzáadnak a külön kapható (Amazon exclusive) G1-hû váll-ágyúk, melyek a vállakról kihajtható eredeti, és elég gyengén kidolgozott ágyúkra kerülnek rá. A feje teljesen emberszerû és fiatalos. Remek figura, még a képeket is öröm nézni róla. Erõsen ajánlott és persze várom Smokescreen-t.

A hozzá kapható Collector Coin-t és a hozzá tartozó csomagolást ismét nagyon eltalálták. Viszont ez az elsõ coin, ami nem fér bele a hozzá tartozó figura dobozába. Pedig jó helye lenne ott.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Doboz:

Collector Coin:

Prowl & Streak:

Fegyverekkel:

Tigertrack & Streak:

Méretarány:

Alt móddal:

Streak & Prowl:

Küzdõsport:

Coin:

Méretarány (katt):

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza