Red Alert / Alert (Masterpiece , Takara):


Ahogy a G1-es figuráknál, a Masterpiece szériában is érkezett Sideswipe átfestéseként Red Alert, a "Fire Chief". A részletesebb festés miatt talán ez a Masterpiece öntvény legszebb megjelenési formája, bár a tûzoltósági Lamborghini Countach azért elég valószínûtlennek tûnik. Szerencsére a villogó azért levehetõ.

A robot mód is remekül néz ki, alapvetõen G1 hû. Új fejet kapott, de nem csak a fejét tervezték újra, hanem a vállaira is kapott egy-egy mû- kereket. Érdekes, hogy Sideswipe esetében ez nem zavarta a tervezõket, hiszen a G1 szériában mindkét figuránál a vállakra kerültek a kerekek. Én nem vagyok híve az ilyen mû alkatrészeknek, így az én szememben ez nem jó pont. Az arca viszont Red Alertnek is kimondottan emberszerû, engem emlékeztet :-) . Két fegyvert (pisztoly, váll-ágyú) kapunk hozzá egy furcsa "koronát" is, mely a fejébõl kicsapó elektromosságot szimbolizálja, így visszatekintés egy G1 epizódra.

Természetesen nagyon ajánlom beszerzésre, bár a megjelenése óta jócskán felment az ára. Hogy miért ajánlom? Lássuk a képeket.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozok:

Oda nem illõ fegyverekkel:

Villogó nélkül:

Sideswipe & Red Alert:

Megkülönböztetõ jelzés: :

Méretarány:

Red Alert & Sideswipe:

Edzés:

Tigertrack & Red Alert & Sideswipe:

Van akinek van érméje és van, akinek nincs:

Coin:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza