Shadow Strike & Night Shadow Bumblebee(Prime- RID, Beast Hunters, deluxe):


Ha megjelenik egy Bumblebee figura, akkor garantált, hogy hamarosan követi a Hasbro részérõl valami invertált színû sötét tónusú átfestés, melynek nevében ott lesz a Shadow szó. A Prime kapcsán sem történt másként. Én általában már unom a fekete-sárgát, így csak a repaint-eket veszem.

Shadow Strike:

Még a Prime RID szériában jelent meg, az eredeti figura átfestéseként. Magát a moldot már bemutattam itt, igaz a Takara fére verzió azért jóval ádázabbra sikerült. Ez a szürke / sárga festés sokkal kevésbé kemény, valószínûleg nem szerzem be, ha nem sikerül volna nagyon olcsón. Egyébként nem rossz ez a szürke árnyalat.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 6/10

Night Shadow:

No itt már a Prime Beast Hunter szériában elmutálódott Bumblebee figura átfestésérõl van szó, melyhez sokkal jobban is illi a sötét szín, fõleg a króm tüskékkel, amik borítják. Autó módban olyan, mint egy tarajos sül. Úgy látszik, hogy sárkány ellen ez válik be. Egyébként teljesen jól néz ki. Ha rátesszük az összes fegyverét, ki sem látszik alóla. A már ismert két kézifegyver mellet egy jókora összecsukható nyilat kapunk hozzá, valamint hat kilõhetõ nyilat. Ezekbõl kettõt a nyil tetején lehet rögzíteni, négyet pedig a kocsi ajtaján. Szerencsére a kék tartókonzol is könnyen eltávolítható.

Az átalakítása gyakorlatilag megegyezik az eredeti verzióval, itt is mûködik a jópofa fogaskerekes automatika.

A robot mód leginkább olyan, mint egy harcban edzett törp katona a Vasdombokról. Ebbõl következõen az eredeti sárgában nem néz ki túl jól, de ebben a fekete-arany színben nem rossz. Még a feje is, mintha egy nagy sisakot kapott volna. A világító szem viszont így nem mûködik. A mindenféle tüskék szerencsére nem csökkentik a pózolhatóságot. Hangulatos figura.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Bee-k:

Méretarány:

Alt móddal:

Méretarány:

Bee-k:

Méretarány:

Seibertron galéria- Shadow Strike

Seibertron galéria- Night Shadow- nem elérhetõ

Vissza