Hound (Movie 5, voyager):


Befutott az 5. élõszereplõs film a mozikba, és le is szerepelt gyorsan. És persze érkeztek vele a figurák is, melyek szerencsére nem feltétlenül követik a film színvonalát. Elsõként mindjárt itt egy nagyon jól sikerült darab, voyager Hound. A 2. hullámban érkezõ figura itthon még nem kapható.

Hound az elõzõ filmhez képest alt módot váltott, nyilván megfizették érte. Az új alt módja egy Mercedes katonai teherautó, valamiféle légvédelmi ágyúval a platóján. Nagyon szépen kidolgozott, és bár a festése lehetne részletesebb (illene a filmes figurákra jellemzõ kidolgozottsághoz), a sáros kerekek és a mókás áthúzott Decepticon insigniák sokat dobnak rajta.

Az átalakítása ötletes és nem túl bonyolult.

A robot mód, nos szerintem az egyik leghangulatosabb filmes figura, sokkal jobb, mint a 4. filmhez kiadott verzió volt. A feje szép nagy, amitõl egészen emberi arányai vannak, ahogy az ember nézi, eszébe jut gyermekkora nagy kedvence, Bud Spencer. Az õrületes mennyiségû fegyver, amit az elõzõ verzióhoz adtak itt elmarad, "csak" 4 puskát kapunk, valamint egy konzolt, melyre alt módban tehetjük õket. A pózolhatósága nagyon jó, a stabilitása viszont nem az igazi, hátrafelé kicsit borulékony, persze azért ki lehet egyensúlyozni, ez nem von le az értékébõl. Elõre nem is tudtam, de a sisakja is levehetõ. A robot mód is nagyon kidolgozott, ezért a festés kapcsán itt is lehet némi hiányérzetünk, de sajnos a hivatalos Hasbro figuráknál nem ritkán érezhetjük ezt.

Hihetetlenül hangulatos, nagyon ajánlott figura.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

8... egyelõre:

Hound-ok:

Méretarány:

Bud Spencer:

I'm a fat ballerina who takes scalps and slits throats!

Sisak nélkül:

Hú, de meghíztam vénségemre...:

Movie Hound-ok:

Méretarány:

Movie 5- The Last Knight bemutatók:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza