Cégismertető
Szolgáltatások
Költöztetés
Kézi-gépi rakodás
Zongora- és pianínószállítás
Páncélszekrény szállítás
Daruzás -400 tonnáig
Gépszállítás
Kapcsolat
Képgaléria
Fuvarrendelés
  06 (30) 941-52-42
  tini-trans@atw.hu
Hasznos linkek
  Autópályadíj fizetés
  Árfolyamok
  Csomózási módszerek
  Fővárosi Szállítási Tanácsadó
  Időjárás
  Irányítószámkereső
  OMSZ
  Utcakereső
  Útvonaltervező
  Térképcentrum
  Valuta átváltás
  Világóra
További információk
  Fuvarozási szerződés
         ... a szállítás, rakodás specialistája!    

Költöztetés

KÖLTÖZKÖDJÖN OKOSAN - GOND NÉLKÜL!

Egy költözködés nem mindennapos esemény egy ember vagy egy cég életében, ezért nem árt alaposan felkészülni rá! A költöztetéshez Önnek, egy olyan költöz- tető cégre lesz szüksége, akik minden részletre kiterjedő, extra szolgáltatást tud- nak nyújtani és rendelkeznek megfelelő rutinnal a költöztetésekben. Szerénytelenség nélkül, csak a TINI-TRANS-ot tudom ajánlani! Gyakori igény, hogy a költözködés ne okozzon fennakadást a megrendelő napi munkájában.
Ezért minden folyamatot össze kell hangolni, hogy pontos költöztetési ütemter-
vet tudjuk készíteni. Ezáltal tehermentesítjük munkatársait, így Ők a saját mun- kájukra koncentrálhatnak!


A TINI-TRANS HUNGARY költöztetési ajánlata:

A helyszíni felméréskor egyeztetjük Önnel, a költöztetéssel kapcsolatos igényeit. Kiválasztjuk közösen a megfelelő költöztetési módot. Nem mindegy, hogy lakásról van-e szó, vagy egy komolyan felszerelt irodáról, mint ahogy az sem mindegy, mennyi bútor van, és azok mennyire kényesek, hogy kiférnek-e az ajtón vagy az egyéb szűk helyeken.
Megint másra van szüksége, ha kényes bútorokat, üveges szekrényeket, antik bútorokat, műalkotásokat, számítógépeket akar költöztetni, és megint másra,
ha zongoráját, pianínóját akarja új helyére szállíttatni.
Természetesen ezekben az esetekben is tudunk segíteni!
A költöztetés módját a költöztetni kívánt tárgyak súlya, mennyisége, térfogata és nagysága határozza meg.
Ezektől a méretektől függ, hogy a költözködés megúszható-e szerelések nélkül.
Amennyiben szükséges a bútorokat szét- ill. össze is szereljük.
Fontos, hogy milyen távolságról kell szállítani a bútorokat a járműhöz, hányadik emeletről van szó, ha az épületben van lift az használható-e a költöztetéskor.
Az sem mellékes, hogy milyenek a parkolási lehetőségek az egyes helyszíneknél!
A fenti adatokból, a lakás, iroda négyzetméterben megadott méretéből nagy biz- tonsággal megállapítható, hogy milyen járműre és mennyi rakodóra lesz szükség.


Amire kíváncsiak vagyunk:

Részletesen ismernünk, kell, a szállításra kerülő: bútorok, tárgyak számát, mé- reteit, vannak-e köztük különleges darabok. Vannak-e nagyméretű, törékenyebb tárgyak, hogy azokkal, megkülönböztető figyelemmel bánjunk, a legértékesebb tárgyakat - antik bútorokat, műalkotásokat, üveges szekrényeket, számítógépeket, elektromos berendezéseket - pedig légrugós autóinkon szállítjuk biztonságosan.
A kényes tárgyakat csomagolással óvjuk: A gépkocsijaink paplanokkal, pokrócok- kal, szivacsokkal, stb. vannak ellátva, ezekkel is óvni tudjuk a szállítandó bútorokat. A sérülésre érzékeny helyeket: sarkokat, éleket, pedig megfelelő védőborítással óvjuk.
Az értékes, törékeny tárgyak esetében mérlegelni kell az igényeket, hiszen költöz- tetésnél a csomagolóanyagok jelentős költséget képviselnek, és így akár meg is duplázhatják a költöztetés költségeit.
Ha igénylik a szükséges csomagolóanyagokat beszerezzük, és azokat a helyszínre díj ellenében kiszállítjuk
Kívánságára a bútorokat és egyéb tárgyakat be- ill. kicsomagoljuk.
Az átköltöztetésre kerülő bútorokról, tárgyakról jegyzéket kell készíteniük!

Minimálisra csökkentjük a kockázatot:

A biztos megoldást az jelenti, hogy az általuk használt járműre, a teljes alkalma- zotti személyzetre, valamint a szerződéses alvállalkozóinkra is kötünk biztosítást, és azt kiterjesztjük a költözés egészére.
A költözködési ido lerövidíthető, és a költöztetés költsége is nagymértékben csök- kenthető, ha Ön is részt vesz a költözködés előkészületeiben, dobozol, dobozokat megjelöli, fóliáz, bútort szerel stb., ha megfelelő embereket biztosít a gépkocsi rakodásához. Szükséges időt több rakodó bevonásával lehet csökkenteni.


A többletszolgáltatások ára:

A költöztetési időt a szerelési munkálatok is befolyásolják: nagyobb költözés le- bonyolítása elképzelhetetlen iparosok nélkül. Ezek a szakemberek is rendelkezé- sünkre állnak. Az "ablakon keresztül" történő költözés néha elkerülhetetlen. Ez
az igény különösen irodaházaknál merül föl. Az ok, pedig nem is annyira az ajtók szűk keresztmetszete, mint inkább a hosszú szállítási útvonal. Az ablaknyílásra csatlakoztatható mobilliftet 20 perc alatt tudjuk üzembe helyezni.

Az informatikai munkaállomások áttelepítését, szállítását is vállaljuk. Ilyenkor a számítógépeket az általunk megbízott informatikusok szerelik szét és dobozolják, igény szerint adatmentést is végeznek. Amikor a gépek átkerülnek az új helyre, ugyanezek a szakemberek telepítik újra a gépeket.
A költözködés befejeztével, komplett takarító brigádunk áll rendelkezésükre, az épület kitakarítására.
Az irodatechnikai berendezéseket, biztonsági széfeket és páncélszekrényeket nagy gyakorlattal, szakszerűen szállítjuk!
Ha szükséges a behajtási engedélyt is elintézzük, beszerezzük!

Hívjon minket bátran, segítünk!


Vissza a lap tetejére é


Cégismertető   Szolgáltatások   Költöztetés   Rakodás   Zongora- és pianínószállítás   Páncélszekrény szállítás   Daruzás   Gépszállítás   Kapcsolat   Galéria

                                                                                                  Webdesign © copyright 2007