1. nap:


Reggeli: tea, fehérjeszegény kenyér (100 g), margarin (20 g), olasz felvágott (30 g).
Tízórai: limonádé.
Ebéd: karalábéleves (karalábé 100 g, keményítő 10 g, olaj 5 g, tejföl 20 g, petrezselyemzöld, citromfű), paprikás burgonya virslivel (burgonya 200 g, virsli 60 g, olaj 20 g, vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom, fűszerpaprika, borsikafű), fejes saláta (fejes saláta 100 g, ecet, olaj).
Uzsonna: félbarna kenyér (50 g), lekvár (20 g), margarin (10 g).
Vacsora: zöldbabos tészta (száraztészta 100 g, zöldbab 100 g, olaj 30 g, tejföl 0,5 dl, reszelt sajt 50 g, fokhagyma, petrezselyemzöld).

2. nap:


Reggeli: tea, fehér kenyér (50 g), trappista sajt (20 g), margarin (10 g), paradicsom (50 g).
Tízórai: tejszínes eper (földieper 100 g, tejszín 30 g).
Ebéd: alföldi gulyásleves (sertéscomb 50 g, burgonya 100 g, sárgarépa 30 g, petrezselyemgyökér 20 g, olaj 15 g, majoránna, borsikafű, fűszerpaprika, zöldpaprika, paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma), sárgarépás rizsfelfújt (rizs 40 g, sárgarépa 150 g, tej 1dl, egy tojás fehérjéje, margarin 20 g, zsemlemorzsa, fahéj, gyömbér).
Uzsonna: almalé (2 dl).
Vacsora: töklecsó (tök 100 g, zöldpaprika 100 g, paradicsom 100 g, vöröshagyma 50 g, olaj 30 g, fűszerpaprika), fehérjeszegény kenyér (50 g)

3. nap:


Reggeli: tejeskávé (tej 1,5 dl, kávé 0,5 dl), fehérjeszegény kenyér (100 g), margarin (20 g).
Tízórai: alma (150 g).
Ebéd: szilvaleves (szilva 100 g, keményítő 10 g, tejszín 0,5 dl, citromlé, fahéj, szegfűszeg), brassói aprópecsenye (sertéstarja 60 g, burgonya 200 g, olaj 20 g, fokhagyma, majoránna, borsikafű), uborkasaláta (uborka 100 g, ecet, fokhagyma)
Uzsonna: nápolyi (30 g).
Vacsora: mexikói saláta (mexikói zöldség 100 g, főtt tojás 0,5 db, majonéz 30 g, tejföl 0,5 dl, citromlé, mustár, őrölt fehér bors), fehérjeszegény kenyér (100 g), margarin (20 g).

Lap bezárása