Néhány gondolat...

Frissítés: - -

Változik a világ, bizony változik…. Ha elfogadjuk, ha nem, az a kijelentés, hogy egyre inkább nõ az amatõr erotika kibontakozása, bizony igaz. Egyre inkább háttérbe szorul, a „profi” szex, az elõre megrendezett, sok-sok idõt, pénzt, energiát felemésztõ anyagok (képek-videók) rögzítése.
Elég egy digitális fényképezõ és már készülhetnek is a kitárulkozó, akcióban gazdag képek.
Tapasztalataink is azt igazolják, hogy az „erotikus igény” is az amatõr (home) szex felé centralizálódik. És mi az, ami e mögött áll? A válasz roppant egyszerû, a dolgok mögött pusztán az emberi kíváncsiság (mások hogyan s mint, kivel, mikor, ……) rejtõzik.
Kórtól és alkattól függetlenül egyre többen tárulkoznak ki, avatnak be másokat szexuális életükbe. Van akit ez felháborít, erkölcstelennek tartja. Õk a maradi kategóriába tartoznak, ha Te így érzed, már léphetsz is tovább egy másik oldalra. :)
Ha pedig érdekel a téma, akkor tessék, lehet nézelõdni!
Oldalunk nagy része ezzel a témával igyekszik képekben foglalatoskodni, ám egy kis teret is szeretnénk engedni olyan Hölgyeknek, akik az amator szexet profi szinten ûzik. Õk az elérheto lányok menüpont alatt találhatóak (elsõsórban urak számára). :)

Ha képeidet szeretnéd oldalunkon viszontlátni, akkor csak küld el, az alábbi e-mail címre:
tutiamator@atw.hu
Arckitakarást megoldjuk, csak jelezd leveledben ilyen jellegû igényed.

Jó szórakozást kívánunk minden amatõr szexet kedvelõnek!


Szerkesztõség