Kezdőoldal

 
 
24
24-twentyfour
2007. 09. 30.-án nyílt meg a 24 - Twenty Four - Rajongói Portál, ami arra törekszik, hogy minél több - minden, ami 24 c. sorozattal kapcsolatos - információt juttasson el a sorozat rajongóihoz. (Epizódismertetõk, szereplõk adatai, videók, és galériák)
Mivel a sorozat hatásossága gyakran váratlan meglepetéseken alapszik, így a honlapot úgy alakítottam ki, hogy aki még nem ismeri a sorozatot, vagy még nem látta a következõ évadot/epizódot, úgy tudjon böngészni, hogy ne leplezõdjön le a titok. De továbbra sem árt az óvatosság. A honlapon található piros "SPOILER" melletti vagy annak nevezett gombra saját felelõsségére csak azok kattintsanak, akik már látták az adott részt/évadot, vagy nyilván hipertürelmetlenek. Aki erre a gombra kattint, az ne csodálkozzon, ugyanis elõre szóltam és ezért
nem vállalom a felelõséget. Ezek mellett a honlapon a még nem látott epizódokra vagy évadokra se látogassanak, akár epizódismertetõk, képgalériák vagy szereplõk ismertetésének formájában. (Az utóbbit is külön évadokba csoportosítottam, ugyanis a meglepetés garantált, ha valaki nem tudja, hogy melyik szereplõ nem fogja megélni a sorozat végét, vagy egyesek megjelenése is váratlan fordulatot okozhat.)
És végül kellemes böngészést kívánok minden olvasónak, és remélem elnyeri tetszéseteket a honlap!
UI.: Ha még nem ismered a sorozatot IDE kattints!
    Johnny [webmester]
 
hírekFrissítés
 
ÚJRA KETYEG AZ ÓRA! 24: Újratöltve
 

A történet immár Jack Bauer nélkül folytatódik. Az új főhős, egy volt amerikai tengerészgyalogos egységparancsnok, az afroamerikai Eric Carter. A formátum a régi, a szereplők újak. A történet továbbra is valós idejű, ám az évad nem 24 órát, hanem csak 12 órát mesél el. A főszál mellett több mellékszál is jelen van, így a főhős kevesebbet szerepel.

    Johnny [webmester] 2017.