| Szerző |
Üzenet |
| < Közlemények, Tudnivalók, Hírek ~ Avatar galéria frissítések |
|
|
|
Elküldve:
2005-10-29, 19:27:28
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Újból frissült a galériánk, ezúttal inkább manga-képekkel és kicsit visszafogottabb női fotókkal...
Véleményeket, ötleteket ezúttal is ide kérjük!
Köszi VF team |
Legutóbb Teresa Kleist szerkesztette (2006-1-12, 23:03:05), összesen 1 alkalommal _________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-11, 17:05:03
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Figyelem!
Új avatár képeket találhattok a http://fantasyx.atw.hu galériájában! Ezeket a képeket linkelve tudjátok a profilotokban beállítani, vagyis a kiválasztott kép alatti link feliratra kattintva megjelenik egy új ablakban és annak a címét kell bemásolni itt a fórumon a profilba...
Valószínű ezentúl oda kerülnek majd az újabb képek, s meglehet hogy szép lassan a galériából is átszivárognak majd az eddigiek is...
Esetleges problémákat, véleményeket ide tessék intézni...
További kellemes játékot!
VF team |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 21:06:03
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves játékosok!
A mai napon ismét újabb képekkel lett gazdagabb a jól ismert avatárgalériánk. Lassan de biztosan egyre jobban sikerül kielégíteni elképzeléseiteket, igyekszünk minden igénynek eleget tenni, remélhetőleg mindenki örömére.
Kellemes szemezgetést és élvezetes játékokat!
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-12, 22:44:20
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves játékosok!
Újabb képekkel frissült az oldal avatarválasztéka! Kellemes szemezgetést és további játékot!
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-19, 23:23:19
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Újabb avatargaléria frissítés (új képek és egy-két törlés), ám ezúttal alaposan belekeverve a "régebbi" képek közé.
további kellemes játékot!
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-31, 22:11:58
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Újabb avatarképek...
vf team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-30, 23:05:43
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Új képekkel frissült a galéria, régieket töröltünk, remélhetőleg örömet szerezve nektek.
Az avatarok legnagyobb mérete is megnőtt: ezentúl a 100x100 pixeles kép a határ. A régebbi, max. 80x80 pixeleseket pedig igyekszünk majd kicserélni ugyan azon kép nagyobbjára.
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-14, 13:18:37
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves játékosok!
A tegnapi nap folyamán újabb képek kerültek fel az avatargalériába, illetve (már egy ideje) több galériára osztottuk a mostmár meglehetősen nagy méretű két kategóriát.
Akinek problémája van az avatarjával, vagyis a többiek arra panaszkodnak, hogy nem jelenik meg -vagy esetleg saját maga nem látja-, az ennek a változtatásnak tudható be. Ez esetben az a megoldás, hogy a galériákból újból ki kell választania a képet.
További kellemes játékot, és élménydús nyarat!
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-8-1, 0:46:27
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves játékosok!
Az avatárgalériát folyton rendezgetjük, mostmár lassan rendben is lesz. Ez uttal pár ujabb női képpel lett gazdagabb a csomag, illetve ezeket ötvenesével raktuk mappákba, 100x100as méretben. Nem minden női képet tudtunk még átméretezni, sajnos ezeket ideiglenesen töröltök a palettánról. (Persze igyekeztünk arra, hogy ezek közül egyik se a már használt avatar legyen. Amennyiben valakinek mégis hiányzik, nem található a galériában a képe, szóljon, megoldjuk!
A férfi képek hamarosan ugyan erre a sorsra jutnak...
(Akinek problémája van az avatarjával, vagyis a többiek arra panaszkodnak, hogy nem jelenik meg -vagy esetleg saját maga nem látja-, az ennek a változtatásnak tudható be. Ez esetben az a megoldás, hogy a galériákból újból ki kell választania a képet. )
További kellemes játékot!
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-8-13, 1:07:55
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves Játékosok!
Mint már említettem, a változás végül elérte a férfi avatárgalériákat is! Ezentúl azokban is ötvenesével pihennek a képek, szép egyforma 100x100as méretekben.
Új képekkel is bővitettük mindkét nemhez tartozó mappáinkat.
Sajnos most sem sikerült az eddigi összes avatárt újra méretezni, ezért akadhatnak benne hiányok, s ha valakinek pont olyan képe volt, legyen kedves egy privát üzenetben jelezni ezt, és igyekszünk megoldani a problémát!
(Akinek problémája van az avatarjával, vagyis a többiek arra panaszkodnak, hogy nem jelenik meg -vagy esetleg saját maga nem látja-, az ennek a változtatásnak tudható be. Ez esetben az a megoldás, hogy a galériákból újból ki kell választania a képet. )
Minden jót, kellemes játékot továbbra is:
VF team |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-8-23, 20:26:30
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Kedves Játékosok
Sok munkaóra árán az avatargaléria immáron mind női, mind férfi oldalról 500-500 képpel képviselteti magát, a választék igényes és szerteágazó. Ennek okán az avatarok külső belinkelése megszűnt, remélhetőleg mindenki megtalálja a karakterének legmegfelelőbb az oldalon belül.
Köszönettel: VF Team |
_________________ Once upon a time... |
|
|
|
 |
|