Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Szórakozónegyed  ~  Sztriptíz bár
6 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Következő
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-24, 19:40:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Kár hogy menned kell.De biztos fontos.Szia Lucky
~Mindig így végződik,de úgy érzem,hogy szükségem van,egy kis magányra.
*Megitta az italát,felvette fekete kalapját,dzsekijét,kesztyűjét,és elment.*
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-25, 20:32:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Lucky belépett a sztriptíz bárba, hogy kiszórakozza magát.*
~Szép az a lány ott középen.~
-Egy korsó sört legyen szives.
-Tessék itt van.-mondta a koszolgáló
-Köszönöm.
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-25, 20:39:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Loachlan belépett a striptise bárba ,ahol nők vetkőztek.Kért egy sört .Kihozták,miután letette kabátját.Észrevette Luckyt.Odament és leült mellé.*
-Szia Lucky.Hogy vagy? Mi történt veled mostanában?
*Közben nagyokat kortyolt a söréből*
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-25, 20:46:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Szia Loachlan.Jól vagyok és te???Nem sok megint táplálkoztam és te???
*Lucky miután megitta a sört rendelt mégegyet. Levette a kék, fekete kabátját, mert melege volt.Majd a pulcsiját is, mert még mindig melege volt.*
~Már nincs meleg szerintem.~
-Szerinted meleg van???-kérdezte Lucky Loachlant
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-25, 20:53:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Én megöltem a kertvárosban egy tanárt göndör hajjal.Jól vagyok.
~Kár hogy nincs itt Ginger~
-De.Szerintem is meleg van.
*Mondta és levette a kabátját.Megitta a sörét,majd újat rendelt.Fizetett.*
//Majd holnap folytatjuk,ne írj addig máshova legfeljebb a chatba.Maradjon elmentve//
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 9:22:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Lucky kilépett, mert Loachlan nem szólalt meg egy ideig.*
~Remélem még itt lesz, amikor visszjövök.~
-Hello Loachlan, bocsi, hogy elmegyek, de muszáj.
~Sajnálom, hogy el kell mennem, de remélem itt lesz, amikor én visszajövök.~
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 10:32:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Loachlan nem várt többet Luckyra.Megitta italát.Rosszul érezte magát és el akart menni úszni.Fizetett felvette a kabátját.Kilépett az utcára,majd egyenesen be az uszodába.*
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:33:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Lucky belépett a sztriptít bárba és el akarta mondani valakinek a Ketrinnel való találkozást.*
~Lehet, hogy Loachlan itt lesz vagy esetleg Vancha.~
*Leüllt egy székre és nézte a vetkőző lányokat.*
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:37:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Loachlan ismét feketében belépett a striptise bárba,és rendelt egy italt.Fizetett.*
~Remélem itt lesz Ginger~
*megpillantotta Luckyt
-Szia Lucky.Mi történt veled mostanában?
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:42:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Hello Loachlan!-mondta boldogan Lucky-Megismertem Ketrint, Vancha exbarátnőjét.Tök jó fej, de sajnálom hogy szakítottak, ami az ősatya miatt történt.És kösz, hohy elmentél az uszodábol, így jól el tudtam beszélgetni cele.
*Majd Lucky is rendelt egy sört és közbe Loachlan leüllt mellé.*
~Na végre elmondhatom valakinek, nagyon jól esik.~
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:45:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Igen ,lehet hogy jó a kapcsolat,de a Lyconthrope végetvethet neki,vagy Honovere.
~Az enyémről nem is beszélve.Bár az enyém,még nem mondható kapcsolatnak~
-Velem semmi érdekes nem történik mostanában.
Vissza az elejére
'"^˘3%!!%!%"+
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:48:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Rajtam se ezen kívül semmi, ja de még is nem volt pénzem ezért az egyik embert kiraboltam.
*Ezen még Lucky is elnevette magát.Azt hitte, hogy Loachlan is el fogja.*
~Éhes vagyok, ennem kell.Nem ellen tudok állni még egy ideig.~
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-11-26, 14:50:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Loachlannak bevillant,hogy még van pár elintézetlen dolga*
-Bocs Lucky de majd máskor.Addig is Szia!
~Kár ,hogy mennem kell~
*Megitta italát,majd kiment a bárból*
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-1, 19:22:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Beléptek a bárba és Furia Sathez simult.*
-Ó, Sat, de akkor hol maradna a meglepetés?-
*Egy sunyi mosolyt villantott meg és úgy tett mint aki felfalja a szemével. Bár ez volt a célja, csak nem úgy ahogy a fiú azt képzelte.*
-Azt hiszem először irány a pult. Nem gondolod?-
*A választ meg se várva magával vitte a fiút a pulthoz.*
-Te rendelj magadnak valamit és én mindjárt itt is vagyok.-
*Azzal elment egy pincér lányhoz aki pár szóváltás után nevetgélve átadott neki egy kulcsot, és közben Satet tanulmányozta mohó kiváncsisággal. Furia sarkon fordult és riszálva magát arcán mosojjal a fiú elé lépett.*
-Rendeltél már? Jöhet a meglepi?-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-1, 19:30:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat vigyorogva lépett a pulthoz és így szólt.
-Nem szeretem a váratlan dolgokat.de sosem árthat egy kis izgalom...
Mondja sunyi tekintettel majd a lány tanácsát megfogadva míg az elsuhant egy pincérlányhoz rendelt egy Martit és felhajtotta.Ezután Fúria visszasétált de előtte még valamit elrakott amit a pincérlánytól kapott.sat szemei csillogva fürkészték mi lehet az de sehogysem tudta megállapítani.
-Felőlem jöhet a maglepi.
Mondja mosolyogva mikor a lány visszaér.

Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 18:08:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia mosolygott amikor a fiú készen állt a meglepire. Megfogta a kezét és maga után vezette egy hátsó helységbe ahol magánszámokat szoktak előadni a táncos lányok. Útközben igyekezett minnél feltünőbben rázni hátsófelét a fiú előtt hogy elszáljanak kétségei a dologgal kapcsolatosan. Nem akarta hogy megrémüljön túlzott kezdeményezésétől. Hiszen akkor oda lenne a vacsija. Az első ajtó elé léptek és Furia kinyitotta az ajtót a pincérlánytól kapott kulcsal és betessékelte a fiút. A szobában sötét volt, csak egy kis zöld lávalámpa égett a sarokban az asztalon. Éppen annyi fényt adott hogy a padlót és a bőrkanapét bevilágítja. Viszont ez csak a szoba egyik fele volt, a másik sötétségbe burkolózott. Odalépett Sathez és a fülébe súgta.*
-Foglalj helyet. Egy pillanat és jövök.-
*A lány elsétált a szoba másik végébe és elünt a sötétségben.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 18:19:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat némán mosojogva követte Furiát egy folyosóra majd végülis kiderült mit kapott a pincérlánytól.Egy kulcs.Beléptek egy vaksötét hejségbe ahol a csekéj fény éppen ennyit borított be a hejségből hogy a bőrkanapét látni lehetett.Majd Furia kérésére leült és izgatottan várta a fejleményeket.
~Azta nemmindennapi jószagú úristenit...ennél jobb lehetne még?...
Kérdezte magától szinte kinevetve a munkát.Ezt nem lehet elmulasztani...

Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 18:39:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A sötétség hirtelen eltünt vörös és zöld fény árasztotta el a szobát. A falak sötétek voltak és színes neon minták voltak rajta. Egy vörös hosszú hajú lány tünt fel Furia mellet lenge ötözetben. A lány egy magnót kapcsolt be a sarokban és felcsendült egy dübörgő ritmusos zene. Furia kikerülte a csövet, ami a szoba közepén helyezkedett el és a fiúhoz lépett, majd leült mellé. Odasugta a fiúnak.*
-Akkor kezdőthet a buli?-
*Mosolyogva intett a lánynak, aki mintha csak erre a jelre várt volna. Odament a csőhöz és elkezdett lassan tekergőzni a csövön. Mozdulatai érzékiek voltak és a fiúnak szóltak. Furia Sat hajába fúrta arcát.*
-Remélem tetszik amit látsz.-
Vissza az elejére
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 18:47:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat csillogó tekintettel csodálta a lány érzékien csábító táncát.Úgy lengett a csövön mintha pehejkönnyű lenne.Mintha csak a levegő kapná fel.Mozdulatai hol lassú vonzó koreográfiát hol pedig vadabb sokkal érzékibb mozzanatokat kevertek egy csodálatos táncot kreálva.Sat le se vette szemét a táncosról aki szinte megigézte.Közben Furia is mellette ült és mindketten némán figyeltek.Illetve sat biztosan figyelt de Furiára nem figyelt most annyira.nem gondolkodott el mit akar ezzel elérni a lány csupán élvezte a helyzetet.

Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 19:11:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Amikor látta hogy mennyire lekötötte Sat figyelmét a lány tánca, huncutul elmosolyodott és odabújt a fiúhoz. Nem volt benne biztos hogy elég lessz e ez a figyelemelterelés hogy beleharapjon, ezért még ő is dobott egyett a helyzeten. Simogatni kezdte a fiú combját és lágyan a fiú arcához hajolt. Sat érezhette a lány száját az arcbőrén. Éppen hogy hozzá ért az arcához. Végighúzta a száját az arcáról a nyakára és a kezével már a melkasát simogatta. Közben a lábát a fiú combjára tette és várta hogy minnél jobban ellazuljon. Közben a nyakába súgta.*
-Remélem élvezed a műsort.-
*Közben a lány már a ruháit vetette le lassan a háttérben. Furia érezte a fiú egyre gyorsabban lüktető pulzusát és tudta hamarosan eljön az ő ideje.*
Vissza az elejére
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 19:26:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Hevesen vert a szíve már szinte a torkában érezte és a táncos már csak egy szál bugyiban folytatja a táncot kecses mozdulatokkal.Közben Furia is egyre közelebb kerül hozzá amit mégnagyobb lelkesedéssel fogad.Ő maga csupán figyel majd Furia kérdésére választ ad.
-Igen.Borzasztóan tetszik.
Mondja egy pillanatig furia felé fordulva de a táncos ismét egy hevesebb mozdulattal magára vonta Sat figyelmét.Furia ekkor a mellkasát símogatta amire Sat úgy reagált hogy egyik kezével a lányt magához húzva könnyed csókot lehelt nyakának alsóbb területére de szemei közben a táncoson függtek.elméje cafatokban volt a gondolatai megsemmisültek.A táncos érzéki és rabulejtő mozdulatai és Furia magávalragadó magatartása elvette józan eszét.nem gondolkodott.Csak létezett abban a világban ami most csak ez a szoba volt számára.

Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 19:43:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

* Érezte a fiú kábulatát és kibontotta magát a karjaiból, aki erre egy kissé meglepődött. De a mikor az ölébe ült megkönnyebült vigyor terült szét az arcán. Lassan elkezdte levenni Sat pólóját és közben mozgatta csípőjét az ölében. Amikor lehámozta a pólót a fiúról ledobta a sarokba és végigsimította a melkasát, majd könnyed csókokat lehelt a bőrére. Közben kezét lassan hátranyújtotta a lánynak hogy jöjjön közelebb. Amikor megfogta a lány kezét lassan lecsúszott a fiú öléből és mellé ült. Most a vörös hajú táncos foglalta el Furia helyét. Alacsonyabb volt nála ezért még ő is könnyen hozzáfért oldalról a fiúhoz. Elkezdte cirógatni a vállát és megcsókolta.*
Vissza az elejére
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 19:53:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat azt se tudta hova nézzen amikor a táncos az ölében ült de hamar útbaigazították.A vöröske arcát gyengéden elfordította kecsesen ringatózva ölében és a fiu tekintetét a sajátjáéval ütköztette.Sat nemsokára már mást figyelt a táncoson akinek csodás és ebben a hejzetben tökéletesnek és hibátlannak látszó alakja volt.De Furia se volt rest.Újra és újra megcsókolta Sat vállát Sat a táncos derekát átfogta egyik kezével másikkal pedig Furiáét közben a táncos keblét elborította több apró csókocskával majd kicsit feljebb mígnem a nyakához ért.Szinte ugyanabban az ütemben haladt Furia is egyre feljebb Sat nyaka felé aminek hatására a fiu teljesen kábulatba esett.A táncos eközben lágyan ringott lábát,kezeit és csípőjét folyamatosan mozgásban tartva.A két női test érintése és látványa megbolondította a fiút.

Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 19:58:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ginger lép be a neonfényes épületbe. Az élet a megszokott volt, rengeteg törzsvendég, pár új arc, a csajok helyükön, csak a főnök még úgy tűnik mindig nincs itt.*
~Talán ma nekem is kéne már táncolnom, mert már kezdek ellustulni.~ *Elmosolyodik, mert ma jól érzi magát.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:03:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Vancha belép a bárba.Egész nagy a nyüzsgés.Körülnéz és meglátja Gingerr*~Király.Itt van Ginger.Szinte nem is beszéltem vele mióta vámpír lettem.Mindig közbejött valami.~
*Odalépett Gingerhez és megszólította.*
-Hello Ginger.*Mondta mosolyogva.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:11:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A lány meghallja Vancha köszönését, és kedves mosollyal fogadja az úriembert. Szemfogai éppenhogy kilátszanak a vörösre rúzsozott ajkai közül.*
-Szia Vancha, rég láttalak, vagyis régen beszéltünk. *Javítja ki magát Ginger.*
-Hogy'smint? *Hangja vidám. Majd a bár egy nyugodtabb szegletébe hívja Vancha-t, és helyet foglalnak egy üres asztalnál.*
-Ettél már mostanában? *kérdezi nagyon halkan Ginger, nehogy más is meghallja. Csak hogy tudja, szükség lesz-e egy kis tasakos vérre.*
~Végszükség esetére már nekem is van zacsis kiszerelésben, bár a friss vérrel össze sem mérhető.~
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:17:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*A helyiség egyik csendesebb sarkába vonultak félre.Féltéve,hogy itt bármelyik sarok mondható csendesnek.*
-Igen.Most beszéltem egy vámpírférfivel és azelőtt táplálkoztam.Már nagyon kellett,mert egyébként régóta nem ettem.És te?
~Most kimondottan jól néz ki.Biztos munkába készül.Nagyon szép.~
*Vancha figyelt,hogy arcán ne nagyon lehhessen látni mit gondol.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:21:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia látta ahogy a lány is akcióba ledül. Amikor Sat elkezdte csókolgatni a lányt, lassan felkúszott szájával a fiú nyakához először csak csókolgatta, aztán kivillantotta fogait, amit a fiú nem láthatott. KIssé erőteljesebben elkezdte szivogatni a nyakát hogy ne tünjön fel majd a harapás aztán megnyalta a nyakát és gyengéden belemélyeztette fogait a bőrébe. Keze a fiú hasára siklott és elkezdte maszírozni a bőrét ugyan abban a ritmusban mint ahogy a nyakából szívta a vért. Ahogy szája megtelt a vér édes ízéve eufórikus érzés lett urrá rajta, amitől felnyögött és erős energiahullám csapott ki belőle. A levegőben érezni lehetett a feszültséget és ettől a lány is felnyögött a fiú ölében. Furia mély kábulatba esett és érezte a fiú dobogó szívének ritmusát. Amikor gyorsabban kezdett verni a szíve, elszakította magát a fiútól és lenyalta a vért a szájáról, aztán a fiú nyakáról. Apró csókokkal halmozta el és átadta a terepet a vörös hajú lánynak. Sat aléltan hevert alatta és Furia még egy darabig nézte őket. Aztán amikor komolyabban elkezdődött a jelenet közöttük lassan óvatosan felállt és kiment a helységből.*
~Had élvezzék egymást.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:35:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Hát itt sincs nagyobb csönd, de azért jó lesz. *Mondja nevetve Ginger, mivel rájön hogy eg ilyen bárban nem nagyon lehet elvonulni sehova.*
-Örülök hogy ismerkedsz vámpírokkal, és már táplálkoztál is. A napokban én is ugyanezt tettem. Ismerkedtem Vértestvérekkel, és ettem is. Nagyszerű ez a nyugalom, amikor a testem nem kíván semmit, amit nem lehetne kielégíteni. *Ginger úgy érzi kicsit ködösen kezd el fogalmazni, ezért, gyorsan témát vált.*
-Ma nagyon jó kedvem van, úgyhogy tartok neked egy rövid műsort, csak várj meg itt. *Mosolya némi bujaságot rejt, a lány megindul hátulra az öltözők felé. A színpadon éppen végzett egy trió, hangos taps követte produkciójukat. Gingeré volt a terep. Magára vesz egy vörös fűzőt, amit egy kolléganője segít befűzni neki hátul. Majd jön ehhez egy ugyanolyan színű tanga és tűsarkú és egy csábos harisnyatartó. Felken magára erősebb sminket, majd fellép a színpadra. A csöndet és a tömeg morajlását felváltja a zene, és Ginger táncolni kezd. Közben szinte végig Vancha-t nézi.*
~Ez a fűző nagyon szexi, de borzasztó kényelmetlen!~ *Ez jár a fejében. Közben töbször kimegy a színpad széléhez ahol a féfiakat próbálja felélénkíteni. Végígsimítja testét többször is, haját megrázza és hasonló dolgokat művel. A zene ritmusát helyenként pár részeg fickó lelkesen tapsolja, miközben a vámpír le-föl járkál a színpadon és megpróbálja minden férfi figyelmét magára vonni. Aztán vége a műsornak, nagy taps és Ginger se szó se beszéd az öltöző ajtaja mögött el is tűnik. Nincs ideje átöltözni, csak egy fekete-bordó köntöst vesz magára, és visszasurran az asztalhoz ahol Vancha ült, majd rámosolyog.*
Vissza az elejére
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:40:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat érezte a szívó érzést és ezzel egyidőben Furia gyengéd érintését a hasán.Közben a vöröske ajkait csókolta majd amikor Furia kiment észre sem véve hiányát folytatta a táncossal aki valószínűleg már nem a munkakörébe tartozó szolgáltatást nyújtotta neki.Sat ölében a lánnyal megfogva annak két combját és felált vele éppen csak annyira hogy a lány kerüljön alulra aki ezután lehámozta Sat ruháit és a két test egybefort a hideg bőrön mint két szál virág.Sat csókokkal borította el a lány egész testét a fehérnemű szegletéig majd ugyanígy haladva vissza a lány ajkaira.Csodálatos este volt mindkettejük részéről.kisvártatva halk sóhaj és apró nyögés hallatszott a szbából sejtelmes jelet adva az arrajáróknak a szoba foglaltságára...

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
6 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Szórakozónegyed

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban