| Szerző |
Üzenet |
| < Külváros/Iparnegyed ~ Sikátorok és utcák |
|
|
|
Elküldve:
2005-11-28, 16:20:28
|
|
|
IV Arcilla

|
|
| *A tetőket járva egyszercsak egy embert látott meg a sikátorban.Úgy vette észre,hogy senki nincs a közelben.Egy alacsony házon volt és úgy érezte,hogy nem lesz baja ha leugrik.Leugrott.Gyorsan akarta elintézni ezért egyből a nyakát célozta meg.Szerencsétlenségére éppen felnézett és a meglepődéstől becsukta a száját és ráesett a fickóra.Gyorsan felállt és rávetette magát a földönfekvő emberre.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 16:30:10
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Amikor a süti illatának forrását kereste, észrevett egy manust aki tátott szájjal zuhan lefele de nem ordít. Gyorsan megfordúl, de a férfi ráesik. Ledobja magáról, majd feláll. Megdöben és ült ki az arcára.*
-Mit csinál maga? - kérdezi döbenten, semmit nem sejtve a férfi szándékáról.
-Agyon is csaphatott volna!
~Bár most már ami vagyok, nem hinném.
*Döbenten nézet a földön fekvő alakra, szemében felháborodás és kétségbe esés volt.*
~Megsérült?
*Lassan közelít hozzá.* -Jól van? |
_________________ Farkasvilág van! Farkasok vagyunk!
Farkastörvények közt élünk - vagy meghalunk! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 16:34:36
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Vancha felpattan és szó nélkül elrúgja az áldozatát.*
~Ez szerencsétlenül jött ki,de egy éhes vámpír ellen nem sokat tehet.~
*Még mielőtt amaz felállhatott volna belérugott még egyet és ütésre készüléve feltartotta a kezét.*
~Ha eszméletét veszti akkor már könnyű lesz.Meg ha valaki azt látja,hogy össze van verve lehet,hogy arra fognak gondolni,hogy a veréstől halt meg.Bár ehez hagynom kell benne egy kis vért.Ha nincs vére akkor gyanús lenne. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 16:42:23
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Lassan feláll az ipse, de kicsit be van dúrvúlva. Isaac kap két rugást, amitől megfekszik. A hóban kicsit összeszedi magát, majd gondolkodóba esik. Talán ez a legjobb pillanat.*
~Ki ez?... Hót ziher hogy vmi diliházból lépet meg.
*Amikor már kicsit jobban van és a látása is fokuszálva lesz, a férfi újra támadni készül. Isaacot már nem lepi meg a dolog. Ütés készülődött ami aztán le is sújtott a fej irányába. Kicsit arréb húzta a fejét és a kéz a betonba csapot. Oldarra gurúl nyégykézlábra, majd könyökkel a férfi arcát célozta. Nem lett szívbajos, itt bizony harcolni kell.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 16:47:27
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*A falról egy kis törmelék hull le.Az arcát ért ütést viszonozza egyy ütéssel ami a pali oldalát éri.Nem hagyja abba.Az izgalomtól még nagyobb lett az étvágya.felkap egy csövet és az ember hasát célozza.Elvéti és várja ellenfele csapását.*
~Tud valamit.Ez az ütés nem volt semmi.~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 17:02:24
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Örömére sikerült megütnie a palit.* ~Végre vki akivel elbirok.
*De gyorsan elszál a mosoly amikor válaszcsapásként kapot ő is egyet. Ütése után a férfi különböző girmaszokat sorozata után a másodperc töredéke alatt körbefordúlt és egy lendületeset bepancsolt Isaacnak. Elébb még a férfit nézte, de utána csak arra lett figyelmes hogy már a földön saját vérét vizslatja.*
~De gyors... de míg én türöm az ötéseit, ő az enyémeimet nem anyira... csak bírjam eltalálni még néhányszór.
*Gyorsan felállt amikor tudatosúlt benne a helyzet. Mikor hátra pillantot, már egy vascső süvített feléje. Megdöbenés, és a szörszálak a hátán árulkodtak arról hogy itt most nem szivesen lenne. Reflex szerüen kezét teste mellet megfeszítette és a cső oda csapott. Talán el kellet volna törnie a csontnak, de nem így történt. Csak a csont hangos koppanását lehetett hallani. Férfi leengedte a csövet.*
~Hát hagyj már végre vagy megeszlek ebédre! - gondolja az önbizalomtól dúskálva.
-Te vagy a vesztes vedd már észre!
*Fájó karját alig észrevehetően ide oda mozgatja.*
~Ez dúrva volt... nem számítottam volna hogy ezt sérülés nélkül megúszom.
*Fájlalja a karját ezért nem tudott válasz ütést mérni, inkább védekező állást vesz fel és vár.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 17:08:04
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*A férfi kijelentése felidegesítette.*
-Azt csak hiszed.*Mondta és akkorát rúgott belé,hogy amaz a falnak repült és a földre henyatlott.Még nem vesztette el az eszméletét,de nagyon fájhatott neki.*
-Még mindig úgy gondolod,hogy én vagyok a vesztes? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 17:21:17
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
~Hiszem is...
*Majd amikor kapott egy rugást, amit hasa és karjaival tompítva a falnak csapódott kétségei akadtak. Jól védte a támadást, de a talajfogás nem volt a legjobb. Fejét jócskán beütötte és megszédült. Úgy érezte mintha szögeket vernének a fejébe légkalapáccsal.*
~Mi van velem... gyors, erre kéne koncentrálnom. Ki kell találni valamit... gyöznöm kell, másra nem is gondolhatok. Nem válhatok fajtám szégyenére.
*Lassan felkell és a büszkén mosolygo férfit nézi. Arca homályban, különös misztikus érzés kerítette hatalmába.*
~Ez nem is ember... talán...
-Gőzöm sincs ki a ... vagy, de nem fogom hagyni magam...
*Izmait megfeszítette, ez nem olyan volt mint a kis edzés szerelmével. Az adrelalin dúlt a testében, fáradságot és fájdalmat nem érzett. Gyors elhatározotsággal néhány lépést jobbra tett, ahol is egy kukát támaszúl használva elurott egyenesen a férfi irányába. Kezeit behajlítja és könyökei előre mutatnak, így próbálja megütni ellenfele melkasát.*
~Kiverem a szuszt is belőled... fatyú. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 17:30:31
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Nem volt messze a reggel.Szerencsére Vancha felnézett az égre és látta ezt.Amíg az eget nézte egy nagy ütést érzett a melkasán.Elterült tőle,de elkezdett feltápászkodni.*
~Öregem.Ez nem lehet ember.Az emberek nem ütnek ilyen erősset.~
*Miután felállt egy jólirányzott,gyors ütéssel leterítette az ellenfelét.*
-Szerencséd van.Mindjárt felkel a nap.Nem maradhatok tovább.Mázlid van.
*Azzal hátat fordított és amilyen gyorsan csak tudott,futni kezdett a kstély irányába.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-28, 17:43:24
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
~Megint padlót fogtam... ez nem lehet.
*Hatalmas és félelmetes üvőltés hagyta el a száját. Szeme piroslott és örült tekintettel nézet a férfira. Méltóság teljesen elmondta mondandóját, majd felvette a nyúlcipőt.*
-Hova mész? - üvőlti utánna, kissé csalódottan.
~Talán ha trófeát szerzek, elismernek... mind egy.
*Zakatoló zihálása alább hagyot, majd felkelt a hóbol. Kabátja egyik kezét a vasdorong felszakította. Szerzett kisebb zúzódásokat, a fájdalom gyorsan alábhagyom, majd meg is szünt.*
~Félelmetes hatalom... és gondolom én vagyok a leggyengébb. Kiváncs vagyok a többiek mire képesek. Ez volt első találkozásom egy vámpirral... elég jó lett, bár nem tudom hogy a fajtájában milyen erőt képvisel... talán szerencsém, talán én voltam a jó...
*Mosolyt csalt arcára eme találkozás, egy jó nap kezdetének tekinti.*
~Talán jobb lenne vissza mennem... nem biztonságos míg ilyen béna vagyok.
*Elegánsan igazított egyet öltözékén, ami inkább egy csövesére hasonlított és vissza ugrott a csatornába és meg sem állt a nagyteremig.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 19:06:18
|
|
|
|
|
*Az utolsó vérszívása óta már eltelt nem kevés idő, és Ginger megint megéhezett, így egy kis vacsorára megint betér egy szűk sikátorba. Egy árva lélek sincs erre, milyen kiábrándító. Úgy gondolja, kipróbálja a tetőn mászkálást, azt hallotta hogy a vámpírok gyakran csinálják ezt vadászat közben.*
~Na mindegy, kell egy is testmozgás.~ *Egy ház oldalán futó keskeny vaslétrát vesz észre, mely egyenesen a tetőre vezet. Ginger is meglepődött hogy milyen könnyedén tudott rajta felszaladni. A tetőn eléggé huzat volt, a szél fütyült a különböző épitészeti elemek közt a tetőn. A vámpír még sosem látta innen a várost, a folyóra is rá lehetett kicsit látni. Egy pillanatra eszébe jutottak az ősatya szavai, és az hogy a vámpírlét tulajdonképpen céltalan, hisz' mi is a célja? A kérdések válasz nélkül maradtak a lány számára. Eközben járkál végig a tető szélén, hangtalanul, akárcsak egy macska. Kis idő múlva észrevesz lent egy fiatal nőt, akinek az útja pont erre vezetett.*
~Biztos levágja az utat, vagy mittudomén, nem érdekel, csak az hogy elkaphassam.~ *Gondolatai közömbözek, lassan semmiféle érzést nem táplál áldozatai iránt. A nő egy pillanara megáll, a táskájában matat majd mobilozni kezd valakivel.*
~Itt van a pillanat!~ *Látja hogy a háztető és a beton között nincs hajmeresztő távolság, így egy kecses mozdulattal leugrik, pont az áldozata orra elé. A nő szava elakad és elhúzza fülétől a telefont meglepetésében.*
-Szép estét hölgyem! *Szemében gonosz tűz ég, fogai már harapni akarnak, szemeivel már látja is az ütőeret. Egy szívdobbanásnyi idő alatt befogja a nő száját, mielőtt az felfogná hogy mi van és sikítani kezdene, kezei az acél erejével szorítják bilincsbe az idegen nő csuklóját és a vámpír már harap is. Most talán vadabbul mint eddig. Mintha csak a felgyülemlett feszültséget is ki akarná ereszteni. Majdhogynem ki nem harapja a falfehérré sápadt lány gégéjét... Aztán hamarosan ismét a síri csönd, a forró vér megtölti a vámpír kimerült testét, és miközben még egy kis ideig nézi a földön fekvő holttestet, megvárja hogy a rózsaszín köd kicsit eloszoljon az agyáról.*
~Micsoda érzés újra és újra átélni a felfrissülést! Ha avalmiért érdemes élni ezt az életet, akkor ezért biztosan.~ *Szája gonosz vigyorrá görbül, többé nem tanusít együttérzést áldozatai iránt, ez a vadászat fontos fordulópont volt élőhalott létében.*
-Mesterségem a gyilkolás. *Veti oda halkan az addigra már biztosan halott nőnek. Aztán elhagyja a tett színhelyét és mintha mi sem történt volna, visszamegy a belvárosba.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-3, 22:28:39
|
|
|
|
|
*Riadtan éz körül,valami sötét helyre tévedett,soha nem járt még itt.*Valami fényes tárgy csillog nem messze tőle.*Felveszi.*~Egy lánc.De vajon kié lehet?~*Újra körül néz,de nem lát senkit.Végre megszólal:
-Hahó!Van itt valaki?Találtam egy láncot...Van gazdája?
Senki nem felel.~Úgy látszik nincs itt senki.~*És a láncot zsebre rakja* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-16, 19:40:07
|
|
|
|
|
| *Ginger ingerült és dühös. Sőt ami rosszabb: ölni akar. Az utcáról hirtelen kanyarodik le egy kanyargós sikátorba. Percekig csak lohol it, amikor észrevesz egy fiatalembert, aki a sikátorban kialudt világítást próbálja megjavítani egy elektromos elosztónál vagy minél. A dühös vámpír hirtelen átalakul precíz ragadozóvá. Hangtalanul lopódzik a férfihez, akit teljesen lekötnek a falból kiálló drótok. Aztán Ginger már ott is van a babráló alak mögött és lecsap... A szokásos mozdulatokkal hatástalanítja a férfit, aki minden erejével próbálja magát kiszabadítani. Ginger ma nem lesz kegyes. Beleharap a fiatalember nyaki ütőerébe, de csak annyira hogy ébppencsak kiserkenjen a vér. Úgy dönt ma nem végez olyan gyorsan áldozatával, hadd szenvedjen. A férfi már magatehetetlen, a falhoz szorítja, ám az áldozat még él. A félelem megbénítja és elnémítja őt. A vámpír szemében a pokoli düh és kéj fényei égnek. A halandó utolsó erejét összeszedve a jobb karját lendíti a nő teste felé hogy megmarkolja, ám Ginger elkapja azt és egy mozdulattal eltöri a szerencsétlen csuklóját. Egy halk nyüszítés hallatszik csak. A férfi bal kezével kezd el védekezni. A megvadult lány azt is elkapja majd beleharap a remegő kézfejbe, állati erővel. Az áldozat térdencsúszva próbál valahogy elmenekülni, de a vérszopó oldalbarúgja az illetőt, aki ettől összeesik. Mielőtt még kihúnyna a krapekből az élet utolsó szikrája is, Ginger nekiesik a halandó nyakának és addig szívja a vért amíg azt lehet. Utána megkönnyebültség és mámor lesz úrrá a lányon. A fenevad ki lett elégítve, mostmár elmehet aludni, a problémák meg majd idővel megoldódnak. A halott testet egy fészerféleségben rejti el, majd távozik.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 16:38:27
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Vancha a discozás után úgy döntött,hogy "megvacsorázik".Befordult az egyik sikátorba.A másik vége felé egy ember ment.*
~Ő pont jó lesz.~*Gondolta és megszaporázta lépteit.Mikor mögé ért megkocogtatta a vállát és amikor amaz megfordult egy erős jobbhorgot kezdeményezett a hasa felé.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 16:43:17
|
|
|
Halandó
|
|
Sat lépteket hallott a háta mögött de igyekezett nem törődni vele.Majd valaki a vállához ért mire hirtelen megfordult.Meglepetésében védekezni se tudott és az ütéstől térdre rogyott.
-A francba...Mi a bajod ember?!
Kiáltott rá és hirtelen felpattant.Szeme dühtől izzott keze ökölbe szorult.A fickó csak vigyorog mire Sat egy igen erő ütést mér a vámpír állára... |
_________________ A Fiatal Kocsmáros akinek bejött az üzlet.Laza és vagány természete minden félelmet elnyom csak attól fél hogy egyszer félni kezd... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 16:48:30
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Az állát ért ütéstől megtántorodott,de miután visszanyerte egyensúlyát ő is rugott egyet a férfi hasába.Hogy ne csak a hasát üsse visszakézből egy erős ütést indított a halandó feje felé.*
~Úgy látszik nem lesz túl könnyű dolgom.Nem is baj.Egy kis izgalom mindig jól jön~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 16:57:49
|
|
|
Halandó
|
|
Sat jól visszakapta egy nagy rúgással ami igen gyors válasz volt és meglepte.Még fel sem eszmélt azonnal kapott mégegyet a pasas kezétől amitől a földre került.
~A francba.Ki van ám gyúrva a szávó.De hogy a fenébe üt ekkorát...
Majd jobb oldalán észrevett egy sörösüveget.Felkapta és a férfi felé hajította hogy elterelje a figyelmét és közben elmenekülhessen.Nem akarta pont ma agyonveretni magát.Főleg a zsebében dagadő pénzköteg miatt sem... |
_________________ A Fiatal Kocsmáros akinek bejött az üzlet.Laza és vagány természete minden félelmet elnyom csak attól fél hogy egyszer félni kezd... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:01:13
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*A sörösüveg elterelte a figyelmét,de volt annyira gyors,hogy utolérje a pasast.Amikor elkapta akkor elgáncsolta és kitörte a kezét.*
~Most már nem fog elmenekülni. ~
*Felállt és várta,hogy a földön fetrengő pasi mit fog most csinálni.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:08:32
|
|
|
Halandó
|
|
Sat futott ahogy csak tudott de hiába.Kisvártatva felbotlott valamiben és két erős kéz ragadta meg jobb karját majd egy mozdulattal hátracsavarta és roppant erejével eltörte a csontot.Sat fájdalmas kiáltással esett e és hátára fordulva fogait összeszorítva szorongatta törött karját.Szemei a fölé magasodó alakot nézték.A támadó nem mozdult.Sat még ép karjával a zsbébe nyúlt és kivette a köteg pénzt és a támadó elé dobta.
-Tessék fogd!És hagyj békén!
Mondta de már félelem csirázott szívében.Lassan megpróbált négykézlábra állni törött karja azonban annyira sajgott hogy hasraesés lett a dolog vége de megpróbált elkúszni az alak elől. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:17:20
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*A pasas egy köteg pénzt dobott elé.*
-Nem kell a pénzed.*Mondta és ekkor a férfi megpróbált elkúszni,mert a fájdalomtól nem tudott felállni.Vancha könnyedén odasétált,rálépett áldozata térdhajlatára és nagyot taposott rajta.*
~Ennyi ideig még egy halandó sem bírta.~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:23:08
|
|
|
Halandó
|
|
| Sat térdhajlatába nyilalló fálydalom hasított és teste elernyedt.Nem gondolkodott nagyot kiáltott és feje tehetetlenül csapódott vissza a talajra.Érzékelte még a külvilágot de már csak részeket fogott fel belőle.Teste ernyedten hevert a földön.Lélegzetvétele is hörgéssé formálódott.A holdfényben sem látott semmit.Szemei üresen meredtek előre.Ujjai ramagése nem akart megszűnni.A fálydalom elvette az eszméletét. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:31:22
|
|
|
|
|
| Mikor hazafele mentem meglattam az ex kocsmarost es az ex szeretot. Hamar levettem, hogy egy vadaszatot megelozo preda becserkeszeserol van szo. Mondanomsem kell, nem a kocsmaros volt a vadasz. Mikorra leparkoltam es a sikatorhoz ertem, mar elegge elorehaladott alapotban volt a dolog. Nekitamaszkodtam a sikator falanak, es neztem az esemenyeket. Nem az en dolgom volt, de az en penzem. Ok nem vetek eszre, de mikor azt mondta Vancha, hogy nem kell a penzem, elegedetten bolintottam. Talan megsem olyan rossz ez a gyerek. Ha a Ginger fele ugy lecsillapodik, talan ... de errol talan kesobb. Megvartam, mi lesz a vege. Nem volt egeten negy szuksegem a penzre, de ami az enyem, ahhoz altalaban ragaszkodom. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:32:19
|
|
|
IV Arcilla

|
|
| *Vancha látta,hogy a férfi már nem tud többé küzdeni az életéért ezért úgy döntött megadja neki a kegyelemdőfést.Legugolt hozzá és megragadta a haját.Hátrarántotta az áldozata fejét és fogait a nyakába mélyesztette.Friss vér ömlött a szájába.Érezte,hogy átjárja az energia.Visszanyerte éberségét és érzékei újra tökéletesen élesek voltak.Nagy kortyokba itta a vért és érezte,hogy a férfiben egyre kevesebb az élet.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:39:26
|
|
|
Halandó
|
|
| Sat még érezte ahogy a fickó beléharap.Nem is értette volna a dolgot de nem is tudta.Nem érzékelte már a világot.Érezte ahogy minden ereje lassan elszáll.Hirtelen minden sötét lett.Nem volt fálydalom,nem volt kín.Bevégeztetett... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 17:45:06
|
|
|
IV Arcilla

|
|
| *Amikor már nem volt mit inni,felállt és letörölte a vért a szájáról.Lenézett a hullára,majd körülnézett a sikátorban.Meglátta a pénzt és odasétált.Felvette a földről.Rengeteg volt.A vámpíroknak nemigazán van szükségük pénzre,de azért zsebretette.Végül még egyszer visszanézett,majd elindult kifelé a sikátorból.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-23, 18:03:49
|
|
|
|
|
Halkan kohintettem, amikor Vancha felkapta a penzemet. Mintha a dolog megsem annyira kozombos lenne neki. Fel kellett, hogy tunjon, a sztriptizbar jelevel ellatott papirba volt beleszoritva. Nem vettem el a predajat. En sem szeretem , ha valakivel elintezni valom van, beleszolnak. Mint ahogyan azt sem szeretem, ha mas viszi el a penzem. Ez olyan tisztesseg beli dolog.
- Mint lathatod, ez a penz par oraval ezelott meg nalam volt. Szeretne visszajonni hozzam. Nyilvan a megtalalonak odaadom a tizedet. Vancha, te okos gyereknek tunsz. Hogyan dontesz?
Nem tettem semmi fenyegetot. Tenyleg o dont. Jol vagy rosszul, ez is az o dolga. Megis, lassan a kesem fele csusztattam a kezem, a pancelkabatom alatt. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-2, 16:58:06
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
| * Nem volt az a félős fajta hiszen a légióban volt, már szorultabb helyzetben is, és egy- két fős huligán bandával akármikor elbírt, de most valahogy a hátán futkosott a hideg ettől a helytől. Ismerős szagot hozott a szél. A harcmezőkről ismert vér szagát mely keveredett a sikátor mocskával. Már nem hallot semmit. Valami viszont mozdult a sötétben. Morgás.* ~ mi a franc van itt. ~ * gondolta, kiáltani szeretett volna, hátha a nő meghallja de visszafogta magát. Ösztönei azt súgták legyen csendben. Egyszer csak egy erős ütést érzett a vállán. Elvesztette az egyensúlyát, és a falnak vetődött. Mire föltápázkodott volna a támadója mellé ért. Egy fickó volt az. Asariel abban a pillantban kirúgta a lábát, és fölállt. Már ütni készült de nem volt kit.* - Mi a rossz folyik itt!? -Gyere elő szétrúgom a segged! *ordította, és abban pillanatban a háta mögött termett támadója. Asariel gyorsan felé ütött, de támadását könnyedén kivédte az idegen, majd egy akkora ütést kapott a melkasára, hogy Asariel métereket repült. Fölköhögött nyála vérrel volt telve. Az agya elborult és vadul a támadójának rontott. Nem érzett már fájdalmat csak a gyilkos ösztön hajtotta amit beléjükvertek a légióban. Támadása sikeres volt és kiütötte ellen felét. Azomban az ismét felszívódot. Mire agya felfogta a helyzetett vad morgással egy Istenverte "nagy kutya" rontott feléje. Mélyen az oldalába harpott, de reflekszeinek köszönhetően ki tudott fordulni a támadója alól. ~ Tünés innen a francba~ * Gondolta, és gyorsan előkapta fegyverét, és az ismét rárontó állatra irányította. Két hatalmasat ordított a Wildey. A Lövedékek becsapódtak az " áldozatba", és hatalmas erejük, hátravetette a támadót. ~ Dögölj meg ~ gondolta Asariel, és hátra sem nézve minden erejét össze szedve a kocsija felé rohant. Hallotta a mögötte felboruló kukák zaját, és tudta nemsokára utólérik. A sikátor végénél már érezte lehelettét a támadójánk, ezért megfordult, és kész volt beleereszteni az egész tárat. De nem volt mögötte senki. A sikátor ugyanolyan üres és sötét volt mint amikor befelé igyekezett. Nem gondolkodot egy pillanatig sem tovább. Beült a kocsijába és elhajtott.-* |
_________________ Lélegzek, de már érzem halott vagyok.
Megtiportak az elmúlt hónapok.
Szívem még él, de szemeimnek fénye,
Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-7, 14:52:01
|
|
|
Halandó
|
|
*Anders megpróbált kitörni az erős karok szorításából, de nem sikerült.
-jólvan, Andrej. ölj meg. azt hittem, jó helyem lesz Topolyában, mert nincs kikötő. a főnök mondta, hogy ittvagy, ezért ma akartam elmenni. mostmár tudom, hogy Bumbawaföldnél nincs biztonságosabb hely. ha elengedsz, hamisítok neked beutazási engedélyt. a mostani útleveledet is én szereztem. ezért hajítanak ki minden kikötőből. olcsón felvásárlok minden személyazonossági igazolványt a sorozatgyilkosoktól, és a kikötőben méregdrágán eladom. lécci ne szoríts ennyire, mert megfulladok.-*aztán feljajdult, mert Andrej tiszta erőből hasba rúgta.* |
_________________ van élet az agyhalál után. Anders létezése bizonyitja  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-13, 13:22:06
|
|
|
|
|
- Só - lyom köz... * betűzte ki a kislány lassan az utcatáblát.
~ Ez sem az... ~ *gondolta csüggedten, majd elszántan indult tovább. Kis lépteinek koppanása szinte visszhangzott a sötét sikátorokban. Egy fekete macskát látott átfutni az úton. Egy pillanatra megtorpant.*
~ Butaság...~ * Éppen továbbindult volna, de ekkor lövések zajára lett figyelmes. Szíve egyre gyorsabban dobogott, ahogy a pocsolyákat átugrálva besietett egy kapualjba, és várt...* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-13, 19:22:32
|
|
|
|
|
| * Az sikátor egy idő után elcsöndesedett. Abra lassan kimerészkedett a kapualjból, aztán árnyékról árnyékra, kapualjról kapualjra surranva meg sem állt az első forgalmasabb utcáig.* |
|
|
|
|
 |
|