Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Szórakozónegyed  ~  Sztriptíz bár
7 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Következő
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 20:52:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia kilépett a szobából és elégedetten mosolygott.*
~Na ezzel is meg volnánk.~
*Nézelődött a bárban és odalépett a pincérhez akitől a kulcsokat kérte. Megköszönte a lehetőséget és kifizette a hely és a lány díját. Ennyit megért neki egy kellemes étkezés. Teste energiával telt meg és arca kipirosodott. Olyan frissnek érezte magát mint még soha.*
-Na azt hiszem akkor irány a kastély.-
*Elindult az kijárat felé és mielőtt kilépett volna az utcára visszanézett a bárba. A hely megtelt emberekkel és mindenki a műsort figyelte. Szája széles mosolyra húzódott. Megfogta a kilincset és távozott.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-2, 22:21:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat egy jó háromnegyed óra múlva nyúzottan lépett ki de arcán boldogság tükröződött.Az elmúlt percek csodálatosak voltak számára.Furia hollétéről semmit sem tudott de mivel pontosan tudta hogy egy kalandnál több úgyse lessz de azért sajnálta hogy pont akkor ment el...nemtudta miért lépett le olyan hamar...
~Na mindegy ez akkoris jó este volt....Hú de fájy a fejem...
Mondja magában és abban a pillanatban összeesik a folyosón.Ilyenkor a műsorok alatt senki sem jár arra tehát ott fekszik mintha csak a fáradságtól ájult volna el.Pedig sokkal nagyobb oka volt annak...

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 11:18:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Ginger elment az öltözők felé majd a színpadra lépett és táncolni kezdett.Szinte minden férfi tekintete rászegeződött.*
~Eszméletlen jól csinálja.Jól áll neki ez a munka.Azthiszem szerelmes vagyok.Szerencsére mindketten vámpírok vagyunk tehát valószínüleg semmi nem állhat közénk.~
*Mikoözbe ezeken töprengett Ginger visszajött az asztalhoz.*
-Nagyon jó voltál.Jól all neked ez a munka.*Mondja Vancha és az utolsók között hagyja abba a tapsolást.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 14:44:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ginger füleinek jól esnek Vancha dicsérő szavai, hiszen mint minden munkában, itt is fontos az elismerés, bár tény hogy nem egy polgári munkáról van szó.*
-Köszönöm, köszönöm. *Mondja mosolyogva, vagy inkább már vigyorogva a lány.*
~Úgy érzem egyre közelebb kerülök Vancha-hoz, számomra mindig is szimpatikus volt. És most már ő is vámpír, ez meggyugtató mert egymás előtt már nem kell titkolózni az életvitelünk miatt. Ez amúgyis nehezen ment eddig. Nem tudom hogy még fűzik-e érzelmi szálak Ketrinhez, mert ha igen jobb ha ő nem látta ezt a kis produkciót.~
-Nem tudom, lehet hogy azért jöttél mert komolyabb dolgokról is szeretnél velem beszélni, most rátérhetünk erre, de ha csak úgy betértél ide, akkor az más. *Aztán megint elhalkul, hogy más ne halja amit mond.*
-És hogy megy az új életed? Sikerült beilleszkedned, feldolgoznod a történteket? Először nehéz lesz, az Ősatya nagyon szigorú, és be kell tartani bizonyos szabályokat. *Ezeket olyan komolysággal mondja, mintha az előbb nem lejtett volna egy laza és provokáló táncot.*
~Lehet hogy már nagyon unja az ilyen okoskodásokat, de én csak segíteni szeretnék neki.~
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 14:54:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*A lány helyet foglalt és komolyabb témára terelte a szót.*
-Akivel az utcán beszéltem azzal összebarátkoztam tehát elkezdtem beilleszkedni.A történteket már feldolgoztam.kezdek hozzászokni az új életemhez.Neked vannak barátaid?Úgyértem vámpírok.És egyáltalán mióta vagy az ami?
~Jó,hogy végre tudok valakivel akit ismerek,olyan dolgokról beszélni amik az új eletemhez kapcsolódnak.~
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:04:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Én is fiatal vámpír vagyok, csak pár hónapos. Így nekem is van még mit tanulnom rendesen. *Sóhajt fel, mert nem tudja hogy egyáltalán fog-e majd vele foglalkozni a Herceg.*
-Vannak már vámpír barátaim, nem sok, de hát nem is vagyunk sokan ebben a vársoban. Egy tapasztaltabb vámpírtól hallottam, hogy az idősebb vérszívókat régebben kiírtották a vérfarkasok, így szinte csak fiatal vámpírok vannak itt az Ősatyán kívül. *Nehéz halkan beszélgetni, mert elég nagy a ricsaj, a zene még csak a kisebbik gond, de a sok lerészegedett hapi...*
-Egyébként a bár tulajdonosa, Carlos is vámpír. Engem próbált volna megmenteni az Ősatya fogai közül, de elkapta és őt is élőholttá tette. Persze a diszkrécióra ügyelni kell, így rólam sem sejti itt senki hogy mi vagyok. ~Csak azok akiknek az a munkájuk hogy leleplezzék és kiírtsák a természetfeletti lényeket.~ *Toldja meg magában a mondatot, de nem mondja ki.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:09:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Én alig több mint egy hete vagyok vámpír.Egyszer majd megismerkedem Carlossal.Mellesleg miért akart megmenteni a Hercegtől ha egyszer ő is vámpír.Csak neki jobb ha az egyik "beosztottja" is vámpír.
*Vancha értetlenkedve nézett,de közbe a feltett kérdésre válaszán gondolkodott.Úgy gondolta,hogy Ginger jobban meg tudja válaszolni a kérdést,de azért még törte a fejét rajta*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:18:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Ja nem! Nem, Carlos akkor még halandó volt, amikor az Ősatya vámpírrá tett engem. Egy barátjával vették észre hogy mi folyik az egyik mellékutcában, és elkezdtek lövöldözni. Nagy hiba volt, bennem már alig volt akkor erő, de azt láttam hogy a Hercegnek jóformán fel sem tűnik a dolog, csak játék volt neki az egész. Aztán miután új bőrömben magamhoz tértem, akkor következett Carlos, aki reménytelenül próbálta leállítani a vámpírt. Így pár percel utánam ő is belépett a halhatalanok körébe. Ám mindketten úgy jöttünk id evissza dolgozni másnap, mint ha mi sem történt volna. *Felyti ki részletesen a dolgot Ginger, bízik abba hogy amiket mond, azok nem kuszák és érthetetlenek.*
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:20:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Loachlan belépett a striptise bárba.Leült szokásos helyére.
Körülnézett.Nem látott ismerőst.rendelt egy italat,majd nézte a vetkőző nőket.
~Remélem találkozok valakivel.~
*Meglát egy eldobott kabátot.Mivel félpucér. felveszi.*
~Nem akarom,hogy hülyének nézzenek.~
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:24:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Értem.Ő mit szólt ahhoz,hogy vámpírrá változott.Elfogadta vagy nem.
~Furcsa.A megmentő is az lett amiől meg akarta menteni az áldozatot.A sors iróniája.De ami történt megtörtént.~
*Vancha rágyujtott egy cigarettára.*
-Remélem nem zavar.*Mondta Gingernek,de ezt egyben egy kérdésnek is szánta,hogy elnyomja-e.*
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:25:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Kár,hogy Ginger vámpír.Jól együtt lehettünk volna.Le mondok róla.~
*Kortyolgat az italából.~Kevés manapság a szénsav az italokban.Ez a cola is teljesen szénsavmentes.~
*Megissza,és mivel nem talál itt senki ismerőst,kilép az utcára.*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:34:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Nem nem zavar, csak nyugodtan. *Kedvesen rámosolyog Vancha-ra, a cigifüst egy bárban a legkör része. Bár ő maga nem híve a füstölő rudacskának, de nem is kampányol ellene.
~Vancha-nak meg aztán már nem is árthat a cigi, a tüdőrákot elfelejtheti. Egy piros pont a vámpírlétnek.~
-Bizonyára ő is elfogadta azt ami történt, valahogy nem úgy tűnt hogy nagyon szenvedne tőle. Vámpírként is éli az üzletemberek életét. *Közben körbenéz párszor a bárban, és észrevesz egy ismerős arcot.*
~Á, ő az fickó aki vacsorázni hívot, Ha emlékeim nem csalnak Loachlan a neve. De most jobban szeretnék kettesebn lenni Vancha-val, Loachlan nem lehet vámpír, de hogy mi pontosan, azt nem tudom.~ *Majd újra Vancha-hoz fordul.*
-És mostanában mivel töltöd a napokat? Dolgozol, vagy bújod a könyveket, csajozol vagy ilyesmik?
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:41:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Nem sokmindent csinálok.Járom a várost,eszem és ha lehet ismerkedem más vámpírokkal.
*Vancha kifújta a füstöt és nézte ahogy felemelkedik és szertefoszlik.*
-És te mit csinálsz éjszakánként azon kívül,hogy dolgozol?
~Nicsak ott van Loachlan.Már megy is?Pedig még csak most jött.Nem is baj.Emlékszem amikor régen összehoztam Gingerrel.Valószínüleg nem venné jónéven ha együtt látna vele.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:48:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Talán Loachlan azért nem jön ide, mert látja hogy Vancha-val beszélgetek. Hát azért remélem nem féltékeny, mert elhatároztam hogy ha tehetem leginkább vámpírokkal barátkozom majd, mert ennek amúgyis így kell majd lennie...~
-A munka és a vámpírléttel járó kötelezettségeim mellett én sem sok mindent csinálok. Próbálom minnél jobban megismerni a várost, mert nem vagyok ide valósi, de azt hiszem már megszoktam Topolyát. És mostanában sokszor megyek a Káin Kastélyba ha pinehésre van szükségem.
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 15:53:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Én mostmár ott lakom.Te mág mindig itt töltöd a nappalaidat vagy aludtál már a kastélyba.Egyáltalán mien a lakásod?
*Vancha kérdések áradatát zúdította Gingerre.*
~Mi tagadás elég kiváncsi vagyok.Ez ellen nincs mit tenni.~
*Vancha cigijének végét belenyomta egy hamutartóba és várta Ginger válaszát a kérdéseire.*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:05:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Még itt lakom, a bár feletti egyik garzonban. Bár néha nem vagyok biztos benne hogy biztosnágos itt laknom, de még várok azzal hogy a Kastélyba költözzek. *Ginger még mindig nem vette le a fellépőruháját és a szoros fűző egyre kényelmetlenebb lett számára. Vancha kérdezte hogy milyen a lakása, így úgy dönt meghívja a lakására, nem kell sokat menni, csak pár lépcsőt.*
-Ha gondolod felmehetünk a lakásomba, ott nyugalom van. *Megint elmosolyodik, aztán feláll és mutatja az utat. Vancha követi. Átfurakodnak pár álldogáló alakon, felmennek az emeleti lakásokhoz.
-Itt lakik Carlos. *Mutat az egyik ajtóra Ginger, aztán kinyitja a kis lakásába vezető bejártai ajtót. Belépnek.*
-Hát ez itt az én kis odúm. Foglalj helyet. *Majd az egyik egyszemélyes fotelre mutat. Ginger egy percre eltűnik a szoba máik végéből nyíló fürdőszoba ajtó mögött, és leveszi kényelmetlenné vált fűzőjét és felvesz valami lazább szerelést. A lakásban az összes függöny be van húzva, ide sosem juthat be a napfény...*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:15:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Ginger felvezette Vanchát a szobájába.Amíg a férfi nézelődött elment átöltözni.Amikor visszajött egy láthatóan lazább,kényelmesebb ruha volt rajta.*
-Kellemesen otthonos.*Mondta Vancha és leült az egyik fotelre.*
~Jó kis hely.Itt legalább biztosan egyedül lehet.A kastélyban általában van valaki.bár itt is mindig vannak,de azon vitatkozni lehetne melyik a biztonságosabb.Ott nincsenek vadászok éls vérfarkasok,de viszont itt túl sokan vannak ahhoz,hogy bárki támadást indítsom.Maximum egyik részeg pali a másik ellen.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:27:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Úgy látom Vancha kényelmesebben érzi itt magát mint lent a ricsajban. Még így is áthallatszik a falakon a tompa dübörgés olykor.~ *Mivel mindketten jól laktak vérrel és más már nem okozhat nekik olyan nagy élvezetet, ezért nem kínálja semmivel a férfit. A vámpíroknak nem kell naponta háromszor enniük ahhoz hogy jól érezzék magukat. Egy újabb pozitívum.*
-Biztos vagyok benne hogy a bárba járnak vadászok is és vérfarkasok, de az ajtómon szerencsére még nem kopogtattak be. Néha elfog a félelem, hogy egyik nap majd rámtörik az ajtót és elhúzzák a függönyöket, míg én vígan alszom... Ezt a gondolatot leszámítva a lakás elég biztonságos, bár egyre több vámpír fordul meg a bárban, és biztos van olyan, aki ezt erősen figyeli. *Jegyzi meg Ginger, miközben felkapcsol pár lámpát melyek elsősorban a falakat/mennyezetet világítják meg és így kellemes hangulatot teremtenek.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:35:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Én is aggódnék néha emiatt.De ha nem csinálsz olyat amivel elárulod,hogy mi vagy akkor szerintem biztonságban vagy.A kastélyban ilyenektől nem kell tartani.A vámpírok többsége akivel találkoztam rajtad kívül eléggé mogorva vagy nem is tudom minek lehetne őket mondani.
~Tulajdonképpen csak őt ismerem olyannak akivel lehet úgy beszélni,hogy nem kell vigyáznunk minden szavunkra.Anon az Ősatya vagy az a vámpírnő rögtön rajtakap ha olyat mondunk ami nem tetszik neki.Ha túl emberiek vagyunk.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:43:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Igen, én is úgy veszem észre hogy a helyi vámpírok nem valami barátságosak, még a Vértestvéreikkel szemben sem. Furiával beszélgettem régebben itt a bárban, ő is kedves volt, valószínűleg velem egy idős lehet, vagyis fiatal, mert az idősebb vámpíroknak már annyira nem emberi a gondolatmenetük. *Jegyzi meg kissé szomorkásan Ginger, majd helyet foglal a férfival szemben. Ugyanis a lakásban két fotel volt egymással szembe állítva, közöttük egy üveg dohányzóasztal, amin egy-két tárgy hevert pl. egy TV távirányító meg egy fotó a lány szüleiről. Sokszor gondol rájuk, de ők küldöldön élnek és ritkán találkoznak.*
-Lehet hogy mi is ilyenek leszünk sok-sok évvel később? Ilyen komorak, pesszimisták? Rossz erre gondolni, bennem még mindig ott bújkál az emberi énem és az optimizmus, de az Ősatya és Kaoznia a titokzatos vámpírnő rávilágítottak a vámpírok jövőjére. *Sóhajt egyet.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:49:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Én is még eléggé ember vagyok.Bár már kezdek egy kicsit másképp gondolkodni,de azért még nem nagyon szakadtam el emberi énemtől.Idővel valószínüleg még jobban meg fogok változni,de egyenlőre éljünk a mának.A sok sötétség és az,hogy nem találkoznak másokkal,valószínüleg ez teszi a vámpírokat olyan komorrá.
~Miután a Hercegnek lesz ideje engem valamire megtanítani biztosan én is másképpen fogom gondolni ezeket a dolgokat,de addig még van egy kis idő.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 16:58:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Igazad lehet, erre még nem is gondoltam. Ha belegondolok hogy ha közbe nem jön valami akkor évszázadokon át élem majd ezt az életet, vagy halált, ahogy tetszik, akkor az elég nyomasztó lesz. Az Ősatya kérdete tőlem hogy mit tartok a vámpírlétben célnak, én akkor a túlélést válaszoltam, mert szerintem ezt szerette volna hallani, és én megértem ezt is. De szerintem azért az jó hogy rengeteg tapasztalatot, jellemet, tudást szedhetünk fel magunkra, ami normális esetben a halállal elvész. Az évek kemény munkája alatt megszerzett tapasztalatokat ugyanis nem tudják átadni a halandók az utódaiknak... *Kezd el filozofálgatnia jövőről Ginger, de nem tudja hogy Vancha-t ez érdekli-e egyáltalán. De erről is kell beszélni, hiszen vámpírok.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:03:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Az a gondolat nekem is tetszik,hogy örökké élünk.Igazad van abban,hogy ha valamilyen tudást megszerzünk akkor az egy jó darabig nem vész kárba.Valyon a vámpíroknak a memóriájuk is jó?Mert ha örökké élnek akkor csak kell valami plussz a fejbe,hogy emlékezzenek.
~Jó erről beszéln valakivel.Itt legalább nyugodtan megbeszélhetjük a dolgokat és nem szólnak le ha hülyeséget kérdezünk.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:10:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~tetszik hogy így kérdezgetünk és megválaszolunk dolgokat, az Ősatya biztos rosszallóan nézne most ránk ha látná az ilyen kiforratlan eszmecserét.~
-Bízom benne hogy jó marad a memóriám később is! *Felnevet.* -Bizonyos dolgokra biztos fogunk emlékezni, de talán mindenre, nem tudom. Csak abba rossz belegondolni, hogy a szeretteink, barátaink sorban meghalnak körülöttünk, mi meg ittmaradunk a halhatatlaságba zárva. *Szemében némi szomorúság látszik, mert a szüleire és gyermekkori barátaira gondol, akikkel már csak telefonon meri tartani a kapcsolatot és még a temetésükre sem mehet el nagy valószínűséggel. De erre nem akar most gondolni, gyorsan elhesegeti ezeket a sötét dolgokat.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:14:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Ez igaz,de lehet,hogy mire elmennek már olyanok leszünk mint a vámpírok többsége és nem fogjuk érezni a fájdalmat.Most legalábbis ha ezekre gondolunk szerintem ez az egyetlen amibe kapaszkodhatunk.
~Valyon mit tegyek a szüleimmel most.Ezen már régóta nem gondolkodtam.Szerencsére nem hívtak,nem szóltak semmit sem mondtak azóta amiót az vagyok ami.Jobban teszem ha várok.~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:17:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Igen, folyton kapaszkodnunk kell majd valamibe amíg olyan közömbösek nem leszünk mint a Herceg. Amikor eszembe jut valami negatívum a vámpírléttel kapcsolatban, akkor mindig keresek valamit ami eltereli erről a gondolatomat. *Majd hirtelen kicsit témát vált.*
-Te találkoztál már vérfarkassal?
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:22:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Igen kettővel is.Sőt már meg is küzdöttünk.Ja hárommal.A múltkor amikor enni akartam valakit megtámadtam és ő olyan erősseket ütött,hogy az még másnip is eléggé fájt.Loachlan is és Lucky is vérfarkasok.Loachlant egyszer megtámadtam amikor nagyon éhes voltam.Az első táplálkozásom előtt.Majdnem megölt,de szerencsére jött Lucky és véget vetett a harrcnak.
~Valyon mit fog szólni ehhez,hogy Loachlan vérfarkas?~
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:32:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Nahát, akkor azért volt olyan különös megérzésem Loachlan-al kapcsolatban. Tehát vérfarkas, akkor a románcunk amúgysem tarthatott volna sokáig, és bevallom ennek örülök.~
-Köszönöm, hogy ezeket elmondtad nekem, legalább enniyvel is többet tudok majd róluk. Loachlan még vacsorázni is meghívott, de akkor finoman elutasítottam és ezek szerint jól tettem. Bár tudom hogy veszedelmes fenevadak, de Lucky-t és Loachlan-t egyenlőre még a jó oldalukról ismertem meg.
~Viszont ami késik nem múlik... De inkább nem hívom ki magam ellen a sorsot.~ *Aztán félve nyúl a következő témához, de mégis megteszi.*
-Ketrin meg vadász, az Ősatya miatt én sem találkozhatok már vele, pedig még mindig a barátnőmnek tekintem. *Szemeit lesüti és kicsit elgondolkodik, hogy mi lehet most Ketrinnel?*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:37:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-A Herceg velem is közölte,hogy ha szóba állok Ketrinnel akkor meg fog ölni.Már rég túltettem magam ezen.Nem tudom,hogy Ketrinnel mi van,de nekem most már teljesen mindegy.
~Remélem ezzel kicsit érzékeltettem vele,hogy most már ő tetszik és nem Ketrin.Remélem sikerült.
*Lent a zene kicsit alábbhagyott és tapsvihar tört ki.Biztosan nagyon jó volt,de se Ginger se pedig Vancha nem fordítottak rá különösebben figyelmet.*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-12-3, 17:43:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Kicsit megnyugodtam, azt hittem még mindig bánt téged ez a dolog. Én is próblom magam túltenni rajtam, eddig ne nagyon szoktam meg hogy megmondják nekem kivel barátkozzak, de hát most már mások a szabályok és igyekszem betartani őket.
~Örülnék neki, ha Vancha-val továbbra is ilyen jó lenne a kapcsolatunk, egyenlőre lelki társak vagyunk, aminek nagy örülök, mert ez megnyugtatja a lelkem. Pár hete még teljesen oda voltam Carlos-ért és a szívemet csak neki tartogattam, de ő felém sem néz már hetek óta, és Vancha... egyre jobban tetszik. De nem tudom pontosan mit érez irántam. Ketrin mindenesetre már nem érdekli, ez is valami.~
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
7 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Szórakozónegyed

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban