| Szerző |
Üzenet |
| < Belváros ~ Kocsma a teli korsóhoz |
|
|
|
Elküldve:
2006-1-21, 0:17:38
|
|
|
|
|
-Semmi! - dunyogtem magam ele. Lassan enyhult a szoritasom, tehat ha akrat volna siman elmehett volna. Mondom, nem akartam eroszakot tenni rajta. Csak ha megker ra. Na akkor aztan....
Megint nem ertettem mit akar. Hazudjak neki? Minek? Egyebb esetekben lehazudtam volna a csillagokat az egrol, de jelen tortenetben nem szerettem volna tiszteletlen lenni vele.
- Semmi... - mondtam mar csak ugy magamban. Hat nem erti , hogy ele tennem a varost, szepen kifilezve, hogy neki ne kelljen bibelodni semmivel? Feldobni ot? Ugyan mit adhatna a mostani vezetes nekem? Akirol csak most tudtam meg, hogy letezik egyaltaln?
Elbizonytalanodtam. Van nem kell neki? Nem kellek neki? Mert ha mag azt kerdezte volna, hogy mi a biztositek arra, hogy nem erek tobbe mas nohoz, akkor akar azt is kerdezheti, hogy mi az eselye annak, hogy tobbe mar nem fog fujni a szel. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-21, 0:40:54
|
|
|
III Öreg Vámpír
|
|
-Mindjárt felkel a Nap!
*Aggodalmasan néz még mindig Carlos felé, jelenleg ez az, ami legjobban aggasztja. A válaszra számíthatott volna, mégis valami jóval csöpögősebbre számított ezek szerint. Talán halndóként nem kellett volna annyi romantikus regényt olvasnia, vagy azokat az írásokat, amelyket az öltöztetőnője jegyzett le barátnéja meséjiből... Igen azok lehettel volna az igazi ponyvák, nem azok a klisés szörnyedvények, amiket manapság ezen értenek. Lényegtelen. Mégis valahogy egész halandó életét úgy képzelte el még fiatalon, mint egy igazi tündérmese, s vámpírrá válásaával még inkább elmerült volna ebben. Valahol méllyen még mindig nem szabadult meg ettől a világnézettől. Talán ezen elfogultsága miatt is olyan rossz "ember"ismerő... De elég a kalandozásból. Lassan kibontja magát a férfi öleléséből. Végignéz rajta, ám most igyekszik elméjében élő előitéleteitől mentesen gondolkozni. ~Realitás?!~ Oldalra biccenti fejét. ~Hideg vér, mérlegelj!~ Határoz. ~De mintjárt felkel a Nap!~ Elbizonytalanodik, ösztöne mást súg, mint elméje. ~Ha ő nem aggódik, én miért tegyem?~ Újból visszatér elképzeléséhez. Odasímul Carloshoz, átkarolja.*
-Akkor játsszunk rendesen! Mintent vagy semmit.
*Megdönti fejét és hevsen visszacsókol, a óvatosan vámpír száját harapdálja* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-21, 7:12:50
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*miután megitta a teáját, és minden aznapi teendőt gondosan megtervezett, kifzette a számlát, és meni készült*
~vajon mikor jön a másik pultos?~
*gondolkozott egy kicsit, majd elindult a bejárati ajtó felé*
*mielőtt kilépett volna, összehuzta a kabátján lévő ezüstövet, és ettől a kabát teljesen elzárta a hideg levegőtől a testét*
~elég hideg lehet kint~
*azzal kinyitotta az ajtót, és kilépet az utcára* |
_________________ Még az is kinek szive tiszta,
és imáihoz hű,
farkassá válhat, ha nyilik a farkasfű.
Ha kikerekedik a Hold,
veszett vére emberi vér után űzi,
s benne fenevad születik... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-21, 21:27:29
|
|
|
|
|
Es akkor megmozdult bennem a fenevad. Reccsent az anyag es Sarah szemebe felem koltozott egy pillanatra. Nem ebben a ruhaban fog hazamenni, az mar biztos. A szemfogaim par centit nottek egy pillanat alatt. Akartam!
Akartam vert! Akartam vert adni, akartam harapni, akartam, hogy engem harapjanak, gyozni akartam, de ugy , hogy kozben engem gyozzenek le. Akartam kejt, akartam, hogy fajjon, akartam benne lenni, akartam korulotte lenni. Az egeszet akartam, es meg sokkal tobbet. Es el akartam venni.
A nap elso sugarai mar a latohatar veget cirogattak, en megsem torodtem vele. Az ajto zarva, kulcs nelkul csak robbantva lehetett bejutni. Az iroda ablakat mar nappokkal ezelott befalaztattam. A nap is csak robbantva jutott volna be. Nem hallottam a kopogtatast sem az ajton, es nem feleltem a telefonra sem. Az amugy is szomoruan bugta a foglalt jelzest a szonyegen. Mintha a kozelben fekvo asztalinaptart akarta volna megnyugtatni, fel fognak meg kerulni a helyukre.
Az asztalra Sarah-at dontottem, mikozben morogva imitaltam, hogy meg elek. A meztelensegunket a sapadtsagunk megjobban kiemelte. A hajat felrehajtva haraptam a nyakat, az egyik kezem csuklojanal meg o csapolta belolem a gyonyort. A masik kezemmel a csipojet iranyitottam, hogy a ritmusbol semmikepp ne tudjon kiesni. A fenevad mar megnyugodott, es kejesen dorombolt bennem. Megkapta ami kellett neki.
Fel oraval kesobb es jonehany elvezettel kesobb a borkanape oleleseben ultunk. Sarah az olembe hajtotta a fejet es lehunyt szemmel varta a hajnalt. Megbeszeltuk, hogy a napot itt fogjuk eltolteni, addig a Kover szerez valami ruhat nekunk. Mikozben a kezemmel gyengeden jatszottam a keblei csodas halmaival feltettem egy kerdest: - Mit szeretnel, hogy tegyek?
Felpattantak a szemei es elmosolyodott. Szerintem erre a kerdesre vart. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-22, 18:08:55
|
|
|
III Öreg Vámpír
|
|
*Maga sem gondolta, hogy ennyire élvezni fogja azt, ha hajlandó lesz kedvére tenni Carlosnak. Csalódott -de még mennyire-, és milyen jól érezték magukat! Olyan élvezetet élt át újból és megint, amelyekről már lemondott, mikor teremtője elhagyta. Élvezettel adta át magát a helyzetnek, a vámpírnak, aki nem csak fogadta azt, amivel Sarah megajándékozta, még örömet is adott, nem is keveset... Lassan kezdett csak múlni a hév, amit sa bőrkanapén egymás cirógatásával próbáltak levezetni.
Ám mikor Carlos további terveiről kérzedte, mitha egy idilli világból zuhant volna a puszta valóságba. Egy pillanat alatt felnyitja szemeit, úgy fordítva fejét, hogy lássa szeretője arcát.*
-Hogy mit tegyél?
*Széles mosolyra húzta száját, szemében a puszta gondolattól is megcsillant a bujaság.*
-Amit az előbb is!
*Elkuncogja magát, felegyensedik, hogy lábaira ülhessen. Végül kezeivel lágyan átkarolja a vámpír nyakát, és megcsókolja ajkait. Aztán hankan szólal csak meg mély alt hangján búgva.*
-Azt szeretném, hogy támogass! Minél több szövetségesre lesz szükségem, szeretném ha figyelnéd a többieket... A többi vámpírt, ki az akit mellénk állithatnánk. Akinek érdeke lehetne hogy megingassuk a Herceget!
*Egyik kezével lágyan cirógatni kezdi Carlos tarkóját, nyakát, majd állát, végül ujjai gyengésen simítanak végig ajkain.Egyik lábával Carlos távolabbik lába mellé térdel, hozzásímul a férfi testéhez és újból megcsókolja.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-22, 18:24:43
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A kocsmába egy nő lépett be.Mostmár egy barna kabátot is viselt.De alatta a fekete ruhája.Haja száradtan és kis kamilla illatott árasztott magából.Körbetekintve leűlt a púlthoz és rendelt valami innivalót.A csapos furán nézett rá.Karolina sóhajtott,mert bort nem mindenhol adnak.
Majd kicsit megropogtatva nyakát figyelte a közeledő borát,és ki is fizette.
A benti meleg jólesettneki.Kesztyűs kezeit mozgatta,hogy ne fegyjanak le,mert kint nagyon hideg eltt.
~Hülye tél.Mindíg utáltam.~gondólta mérgesen és belekortyólt a borba.Kabátja alatt ottlapúlt egyetlen hüséges barátja a fegyvere. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-22, 22:28:25
|
|
|
|
|
Remeltem nem vesztegetek el tul sok vert, amikor abba a szervembe pumpaltam, amit elokent is vert kovetelt tolem. Sokszor. Most is.
Ujabb fertajora gyengedseg utan mar mindketten erzetuk, odakint kozeleg a hajnal. A masik szobaban egy francia agyon a szaten alatt osszebujva vartuk a kenyszeru pihenot. Arra gondoltam, hogy nem csak vampirokat kerdezek meg a puccs miatt. Ha kaki kerul a ventillatorba akkor jol johet az izom. Vagy a tomeg. Ezert fel fogom keresni a regi kapcsolataimat. Ezt elmondtam Sarahnak is, de termeszetesen kihagytam, hogy van kozottuk egy igen csinos is. Meg Maximilian is, az embereivel. Tenyleg, napok ota nem beszeltem vele. Be kell potolni.
Amikorra vegiggondoltam a dolgokat mar el is nyomott az alom.
Mikor felkeltunk az uj ruhaink mar ott volt a szobank elott egy nagy szatyorban. Miutan feloltoztunk megkertem Frankyt, hogy vigye el barhova ahova csak keri Sarah-t. Elotte azonban arra kertem Sarah-t : tanitson engem meg mindenre , amit a Vampirsaggal kapcsolatban meg tud tanitani. Vagy ha nem tud akkor ajanljon valakit aki meg tud, mert tudnom kell mit lehet, es mit tudok megtenni. Itt nem csak a viselkedesi dolgokra gondoltam, hanem az uj erommel valo banasmodra is. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 10:52:21
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*mikor belépett, látta, hogy a pultnál nincs hely, ezért kiszemelt egy magányos asztalt az egyik sarokban, mikor...*
-a franc....
*a kinti szél iszonyatos robajjal csapta be mögötte az ajtót...*
~ugy látszik ez már szokásommá vált...~
*egy pillanatra csönd lett, és az összes fej felé fordult.*
~most megint mikndenki engem néz, remek....~
*páran bolintottak neki a fejével, amit viszonozott, mások folytatták a beszélgetést...*
*várt egy pillanatot, majd leült az üres asztalhoz amit kinézett magának*
*mikor a pincérnő, odament hozzá, csak a szokásos forró teáját kérte*
*kis idő mulva meg is kapta, és lassan elkezdte kortyolni a forró innivalót* |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 14:37:19
|
|
|
|
|
| *Kinyitotta az ajtót, majd a már lassan tömve lévő kocsmában elindult apult felé, ahol látott még pár szabad bárszéket árválkodni. Az emberek többsége csak nézett rá, mint borjú az új kapura, és ebben nemcsak faji mássága játszhatott szerepet, hanem hatalmas termete is,melyet csak még jobban kihangsúlyozott a pufi, rapperszerű dzseki. Odalépett az egyik szélen álló székhez,levette kabátját, és letette az ölébe, amikor leült. Majd várt a csaposra. Mikor az észre vette őt, és megkérdezte mit kér, biccentett neki, és kért egy pohár narancslevet, és valami ropogtatnivalót.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 14:45:48
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Nem éppen nagy kedvel végezte munkáját. Akik már ismerték egy kicsit, kifejezetten unott vonásokat láthattak rajta.
A helységbe egy igen ijesztő alka lépett be. Még jó hogy befért a kocsmába. Az asztalok, és a körülötte ülők szinte eltörpütek mellette, ahogy elhalad a sorok között. A pulhoz érve leült, és rendelt. Ragnar kézséggel szolgálta ki, és utána mintha mi sem történt volna folytatta munkáját. A verekedés nyomait nem csak arcán hagyott nyomott a lelkében is. Eddig bár egyike volt az legközvetlenebb csaposoknak, és mindig volt a vendégekhez egy két jó szava, ma úgy tűnt, ez igen nyomatékosan megváltozott.
Csak végezte a munkáját, és rá nem jellemző módon, elővette cigiét és rágyújtott. A vendég már szinte teljesen elfogyasztotta megrendelt italát és ropiát, amikor Ragnar végül megszólította:
-Valami mást parancsol még esetleg-
Teljesen komor arcal várta a választ,még csak a szemébe sem nézett a vendégnek a kérdés után, csak akkor amikor azt feltette.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 14:54:18
|
|
|
|
|
*Malcolm, mikor megkapta italát és ropogtatnivalóját, figyelni kezdte az ifjú csapost. Friss verekedés nyomai látszódtak arcán, és kedvéből ítélve azért mély nyomokat hagyhatott benne. Eljátszott a gondolattal, hogy amikor még fiatal volt, és bandázott, az ilyen sérülésekért imádkoztak minden este...náluk a halál sokkal közvetlenebb dolognak számított. Igaz, akkor még a társadalmi létra másik végéről bámulta és átkozta az életet.Most a felsőbb vége felé kacsingat, bár még attól messze van, hogy felérjen a tetejére. Mikor megitta maradék italát, a fiatal csapos megszólította, bár látszott rajta, sokkal inkább máshova kívánja az egész helyet most, úgy ahogy van. Ránézett, és halványan elmosolyodott*
-Kérek még egy pohár narancslevet. És még egy csomag ropit-*mondta,majd amikor a fiú kihozta neki, megszólította*:
-Ki hagyott így helyben? Tán nem tudtad megvédeni magad?-*nem volt cinikusság hangjában,csupán kiváncsiság. Csak kiváncsiság,és ettől talán még hidegebben csengett hangja, mintha belevegyült volna még bármilyen érzelem. Olyan érzése lehetett az embernek, amikor ezt hallotta,mint amikor a kígyó bűvöli az áldozatát.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 15:03:59
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Még egy kör akkor-húzott tettetett mosolyt az arcára-
~Csak meg ne ártson kisember~tette hozzá gondolatban. Nem a figurával volt baja, egyszerűen mindennel. Egy jött ment kis valószínűséggel szépreményű karierjét törte derékba és ennek valahogy nem igazán tudott örvendeni.
*Amikor a kérdést meghallotta, felhúzott szemekkel mérte végig a tekintélyes termetű beszélő partnerét.*
-Ha tudnám ki volt, most nem itt lennék-válaszolta- Próbáltam megvédeni magam, és rendben, hogy nem vagyok nagy darab, eddig ilyenekkel nem volt gondom. Az arc, valahogy erősebb volt, de nem csak nálam, valahogy-tartott egy kisebb szünetet, és látszott rajta, hogy őszinte értetelenséggel szól- Komolyan nem értem, mai napig. Egyszerűen magához képest sokkal..mindegy hagyjuk-
A végére már jókedélyűen beszélt. Valahogy lételeme volt a kapcsolatteremtés, és oké hogy ránézésre ijesztő arc volt ez az idegen, szívesen kezdett beszélgetni vele.
-Amúgy Ragnar vagyok, ha már igy szóba elegyedtünk-nyújtott kezet az idegennek. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 15:10:03
|
|
|
|
|
*A kocsma ajtaja kinyílt, és egy elég szépnek mondható idegen, hosszú fekete hajú, fekete szövetkabátos nő lép be rajta. Fiatal, alig lehet 20 éves. Arca kissé pirospozsgás a kinti hidegtől, szeme sötét és rideg. Lassú léptekkel a pult felé veszi az irányt, közben kesztűit hámozza le az ujjairól.*
- Jó napot!
*Köszön, és felúzódzkodik egy magas bárszékre. Ő maga nem túl magas, 168 cm körül lehet. A pultra támaszkodva várja, hogy a csapos rá figyeljen.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 15:14:56
|
|
|
|
|
*Elfogadta a narancslevet, és afelét egy hajtásra meg is itta. Majd kibontotta a zacskó ropit, és elkezdett ropogtatni, miközben a csapos srác belekezdett a sztorijába. Látszott rajta, hogy az elején igen kedvetlenül teszi, de minél többet mond,annál inkább megered a nyelve. Elmesélte,hogy valami tag betámadta az utcán, és jól megagyalta, bár ezekkel eddig nem volt gondja. Malcolm hallgatta, és egy kis terv kezdett körvonalazódni fejében. Mikor az a kezét nyújtotta felé,és bemutatkozott, Malcolm egy széles, amolyan tipikus laza feka vigyort nyomott a srác felé, elkapta a kezét, és megszorította:*
-Szeva tesó, én Malcolm vagyok. Én is bunyóztam már kis nyálheringekkel, és elég tapasztalatom van már, elhiheted.-*kezdett bele széles mosoly kíséretében, majd kissé közelebb hajolt a bárpulton Ragnar felé, és úgy folytatta*:
-Ha érdekel kölyök,mutathatok pár fogást, mikor mit alkalmazz,meg ilyenek. Na, érdekel a dolog?-*kérdezte, és kezét nyújtotta a csapos felé, várva, hogy az belecsap-e, hogy részéről benne van, avagy kimagyarázza magát.*
~Ha benne vagy, kölyök, nekem cserébe segíthetsz. Te biztos sokat tudsz a helyi viszonyokrtól, vagy emberekről. Nekem ez többet ér, mintha fizetnél a tanításomért~*gondolta magában Malcolm* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 16:17:59
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Egész könnyed beszélgetés alakult ki a két férfi között, mármint Ragnarra inkábbi ilett még a kölyök kifejezés amit most szerzett ismerőse használt, mivel még csak nem rég múlt 20 éves. Igaz korához képest már komoly személyiséggel, elvekkel rendelkezett.
Mikor a férfi közel hajolt hozzá, Ragnar is hasonlóan tesz, majd mikor a hapsi végig mondta ajánlatát, ravaszan felcsillanó szemekkel elvigyorodott. Tetszett neki a dolog, és mikor Malcolm a kezét felemelte Ragnar mintegy igent jelentő válasz csapott bele kezébe.
Ekkor lépett be az ajtón egy fiatalka forma. Kedves arc, nem túl magas, e*gyszóval~aranyos teremtés~
*Ragnar mosolyogva fordul oda a leányzóhoz, a beszélgetést megszakítva, és válaszol neki:*
-Szia, miben segíthetek?-
*A lány válasza után visszafordult a férfihez és halkan, hogy más ne nagyon halja, bár azért nem sejtelmesen folytatja a beszélgetést*
-No, és cserébe mit kérsz?Nem hiszem hogy ingyé csak ugy segítesz-húzta félvigyorra száját-Nem úgy nézel ki, már nehogy sértésnek vedd- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 16:28:30
|
|
|
|
|
*Malcolm,mikor elmondta tervét a csapos arcnak, ránézett és várta amaz reakcióját. Magában örült,mikor Ragnar szemei felcsillantak, és belecsapott kezébe. Majd látta, amint Ragnar felfigyel valakire. Ő is hallotta a nyíló ajtó zaját, érezte a hűvös huzatot,amit az eredményezett, de miután a csapos megnézte magának a jövevényt, ő is így tett. Kicsi, vékonyka fehér csaj volt. Nem az esete, így nem is bámulta meg nagyon,bár azért a hátsó fertályát gyorsan felmérte, mikor az leült egy közeli bárszékre. Ekkor visszajött hozzá a csapos srác, és megkérdezte, Malcolm vajon mit vár tőle cserébe ezért.*
~Nem vagy hülye, fiam, tetszel. Okos, ravasz, még jó kapcsolat lehet belőled~*döntötte el gyorsan a kérdést magában és válaszolt neki:*
-Nos, cserébe csak annyit kérek, hogy a pletykákat szépen elmeséled nekem. Nem érdekelnek a részegek képzelgései, sem a nagyágyú emberek üzleti tervei, csak a pletykák, hírek, információk kellenek. Látom rajtad, éles eszű kölyök vagy, ezt be is bizonyítottad, és még vér is van a pucádban. Ha jól hozol nekem infókat, még fizetek is értük. Megegyeztünk?-*kérdezte, ám ekkor már szintén az előző előrehajolt állapotban társalogtak. Malcolm figyelte Ragnar arcvonásait, esetleges vívódását, és várt. Remélte,a srác jól fog dönteni. Jól mindkettőjük számára...* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 16:40:11
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Elgondolkodva nézett vissza a hozzá beszélő arcra. Akármilyen felhőtlennek is tűnt a helyzet, azért akarva akaratlanul eszébe ötlött egy pillanatra, hogyha valami hihetetlen véletlen folytán azt mondja, hogy bocsika, nem érdekel, akkor mégegy monoklival gazdagabb lesz. Viszont tetszett neki az ötlet, attól elfüggetlenítve is, hogy egy ilyen figyelemre méltó nagyságú valaki mondja. Mikor Malcolm a végére ért, Ragnar egy kissé összeráncolta szemöldökét, egy két másodpercig gondolkodott, majd válaszolt:*
-Én mesélek neked bármit haver, valahogy sejtettem is, hogy hasonlót fogsz kérni.-mondta könnyed hangnemben, majd egy pillanat alatt vált hangja komollyá, határozottá-Viszont, a pénzed nem kell, és semmi egyéb szolgáltatás sem. Ami itt elhangzik, semmibe nem fáj, hogy neked továbbítsam. Pénz semmi esetre nem kell-nyomatékosította mondandóját-
*Tekintete újra ravaszan csillogó lett, és könnyeden folytatta a beszélgetést:*
-Viszont, mivel gondolom az infók többet érnek, némi box oktatásnál, kiegyezhetünk abban, hogy jösz eggyel..Na??-kérdezte gonosz vigyorral* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 16:45:58
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*Miközben a teáját iszogatta, és gondolataiban, otthon a szamurájfaluban volt, egy nagydarab fickó lépett be a kocsmába*
*a pulthoz ment, és rendelt*
~ugy látszik a kedvenc pultosom van itt~
*felállt, és mivel ugy is elfogyott a teája, a pulthoz ment* |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 16:55:33
|
|
|
|
|
*Malcolm hallgatta Ragnar mondandóját,figyelte a kis sunyi csillanást a fehér kölyök szemeiben,és magában hangosan nevetett, mikor a csapossrác közölte vele, nem kell a pénze, de az információkért nem érzi elegendőnek a box-oktatást, hanem még egy szivességet is ki akar csikarni Malcolm-ból. Lassan ingatta a fejét, kezei a ropi csomagolópapírjával játszottak, majd vidám szemekkel felnézett a fiúra, és halkan elnevette magát.*
-Tudod, szerintem az, ha én tanítalak meg bunyózni,már szivességnek számít. Én nem arra foglak megtanítani, hogyan blokkolj és támadj vissza, hanem arra, kölyök, hogyan éld túl az utcát. És hidd el nekem, ez nem lebecsülendő képesség. Nézz csak magadra...ha én tanítalak, nincs ember, aki ennyire összeverjen majd téged.-*sötétbarna, vidáman csillanó szemeivel a srácra nézett, és kiváncsian méregette*
-Na, áll az alku, Ragnar?-*kérdezte, és hallatszott hangján, ennél messzebb nem hajlandó elmenni az alkudozásban.*
~Nekem pénzt és időt megér, de szivességet nem a kölyök infója...~*gondolta, és reménykedett, a srác jól fog dönteni.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:05:13
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*mivel nem volt máshol hely, és mert a csapossal is beszélni akart odament a nagydarab ember mellé, és végigmérte gyorsan*
~nem sokkal nagyobb tőlem, de azért sulyban biztos több~
*mivel nem volt sok ismerőse errefelé, nem akart kötekedni, de mivel apját ebben a városban ölték meg nemrég, nem szivesen barátkozott*
~hátha a pultos srác látta itt az apámat~
~hátha atyám is teát renedelt, és azóta van itt tea egyáltalán...~ |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:05:57
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Ragnar megcsóválta fejét mikor meghallgatta a választ. A beszélgetést kicsit halkabbra vette, mikor látta, hogy a kínai hagyományörző megérkezett.*
-No, nekem csak annyi kérésem van ezzel kapcsolatban, hogy-sóhajtott egyett- de én ezzel bármikor meguthetem a bokám, és ezt te is jol tudod. Nem akarom hogy alig egy honapos állásom veszélybe kerüljön. Nem szivességet akarok kérni, hanem hogy ezeket tarsd tiszteletben.-
*Ekkor látta, hogymegérkezett a kínai hagyományörző, aki pár napja segített rajta. Széles vigyorral üdvözölte és kezet nyújtott neki*
-Mit parancsolsz?A szokásos lesz?
*Megvárta a választ majd hozzátette:*
--Még egyszer köszi, hogy akkor nem sétáltál el mellettem, és segítettél. Komolyan- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:13:17
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*mikor a csapos srác odafordult hozzá, és kezet nyujtott neki, akkor ő is nyujtotta a kezét...*
-örvendek, még be sem mutatkoztam...
-Gordon Exuel, szolits Gordonnak
-hogy van a sérülésed?
-majd ha ráérsz volna pár bizalmas jellegü kérdésem...
*oldalra forditotta a fejét, és ránézett a nagydarabra*
~végül is nem baj ha hallja~
-a bizalmast felejtsd el...
-arról lenne szo, hogy pár nappal ezelőt megőölték itt az apámat...
*várt egy kicsit*
-és arról érdeklödnék nem e láttad errefelé?
-és a forró tea jó lesz...
-nem tudsz itt vmi normális asztalos mühelyt ahol fejfát tudnák késziteni?
-a papok helyettem temették el az öreget, de a fejfát nem engedem át nekik
*mivel furcsán nézett rá, kiegészitette*
-én szamuráj vagyok, és a szamurájok maguk temtetik el a halottaiakat... |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:19:39
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Mikor meghallja a kérdés, egy kicsit előre dől, szemöldökét felúzza, és mélyen Gordon szemébe néz.*
-Hogy mi van?!!-mondja talán túl hangosan is, majd halkan folytatja-Mármint bocs. Mi van?Megölték?Nem igazán tűnsz megviseltnek. Hogy nézett ki?Abból, hogy a te apád nem tudom,hogy járt e ide. Én csak egy hónapja jöttem vissza ide, és dolgozok itt. Bár ha tudok, igyekszek segíteni neked.
*Mondja igen meglepett hangnemben, közben kitekint Malcom-re, hogy megnézze, hogy hallotta e miről beszélgetnek. Utána visszafordul Gordonhoz.*
-Neharagudj. Ragnar Lutortisz vagyok, lehet még én sem mutatkoztam be neked. Honnan tudod, veszed hogy megölték. Csak nem bosszúra szomjazol?-Kérdi igen komolyan, és érdeklődve* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:26:54
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*mikor látta hogy Ragnar, mennyire meglepődött, megértette, hogy még tisztázni kell egy pár dolgot...*
-mivel én szamuráj vagyok, máshogy fogom fel a halált....
-mi a halál másik, jó oldalát nézzük, és a buslakodásnak nincs sok értelme..
-ez minden embert megvisel, engem is de már nem nagyon bánkodom...
-annál is inkább mert inkább a bosszu hajt...
*majd mikor látta megcsillani a fényt Ragnar szemében folytatta*
-harapás volt a nyakán és karo a szivében...
-ez nem a természetes modja a halálnak...
-ezért vagyok itt...
ezért szereltem le a seregből, hogy kideritsem mi történt, az utolsó élő családtagommal... |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:33:58
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*A pultra könyökölve hallgatta a történetet. ~Szamuráj, apagyilkosság, bosszú, nem egy egyszerű élet~gondolta közben.
Nem igazán tudott mit reagálni. A leírás amit mondott illett az egyik vendégre, aki csak néha néha járt le, és ugyanolyan szótlan volt, mint amilyen Gordon volt eleinte. Nem sokat tudott mondani róla, nem figyelte sosem a társaságát. Így nem sok támpontot adhatott a beszélgetés során Gordonnak, szinte csak azt hogy meghallgatta élete történetét.*
-Hogy lettél te szamuráj??Ebben a világban ez nem egy gyakori foglalkozás-jelentette ki furcsálva, és a választ még meghallgatta, de miután igen sok vendég volt, a későbbiekben csak elvétve maradt ideje Gordonra figyelni. A kocsma mint mindig, ahogy egyre telt az idő lett egyre jobban megtöltve.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:46:44
|
|
|
|
|
*Malcolm komoly arccal nézett rá a csaposra,majd keményen bólintott.*
-Legyen, ahogy akarod akkor,fiú. Te adod az információkat, én meg megtanítalak bunyózni, plussz ha egyszer nagy kakiba kerülsz,az öreg Malcolm kihúz a nyakig érő szarból. De csak egyszer.-*mondta, majd mikor az idegen arc leült melléjük, és üdvözölte Ragnart, abbahagyta a beszélgetést, és mikor a pacák végigmérte, keményen visszanézett. Nem szerette, ha benézik, de érezte, hogy ez a fickó azért tudhat valamit. Látszott a járásán, ahogy idejött, a hangján, ahogy beszélt, és a tartásán,ahogy ült. Elkezdett a csapossal beszélgetni, és Malcolm úgy tett, mint aki nem annyira figyel, de azért minden egyes szót jó mélyen elraktározott későbbi elemzésre.*
~Megvan az első információmorzsa, heh...hogy mi a re**es fa**??Karó a szívben, és harapás a nyakon? Mint valami olcsó szaros fehér filmben,ahol pudingarcú fehérek gyilkolásznak nyamvadtseggű fehéreket! Mik vannak.Mindig mondtam, a fehérek nem normálisak~*szajkózta magában, majd egy gyors imát mormolt a bosszú Szelleméhez, és folytatta narancslevének elpusztítását. Mikor végzett, rágyújtott egy cigire, aztán nézelődött egy sort. Majd pár perc múlva, amikor Ragnar újra feléje járt, rendelt még egy adagot.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:54:51
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
-szamuráj vagyok, a születésemtől, apám is az volt, és egy szamurájfaluban nevelkedtem, amig harcossá értem.
-utána elhagytam a falut és beálltam a seregbe mint minden harcos.
-mikor nemrég megtudtam hogy apám eltünt, leszereltem és utána mentem.
-a nyomok eddig vezettek ,de már csak holtan találtam rá..
-ki akarom deriteni hogy mi történt vele...
ő volt az utolsó élő családtagom... |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 17:55:45
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*mikor látta hogy egyre több a vendég nem huzta tovább, és szolt Ragnarnak*
-menj nyugodtan és szolgáld ki őket,
*biccentett a fejével az emberek felé...*
-én megiszom a teám...
*azzal kortyolni kezdte a forró innivalot, és érezte hogy megkönnyebbült egy kicsit*
~muszáj volt elmondani vkinek...~
~és még talán segithet is~
~ha egy hónapja dolgozik itt az megfelel~
~atyám egy hónapja tünt el, de csak a napokban halt meg...~
*miközben gondolatok százai suhantak át az agyán, lassan iszogatta a teáját* |
és imáihoz hű,
Ha kikerekedik a Hold,
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 22:25:28
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Figyelmesen hallgatta Gordon beszámolóját, ami egy kissé elvontnak hangzott, de ki tudja..vannak még ilyen emberek, és ezért kijár a tisztelet. Ugyan hangosan a beszélgetés során azt mondta, sajnos nem igazán emlékszik, és bár szeretne segíteni, nem tud, mikor távozott a többi vendéghez igen halkan, épp hogy csak Gordon hallja, és ő is csak úgy ha nagyon fülel, odasúgta neki:*
-Ha érdekelnek a biztonsági felvételek szólj majd-
*Ezután visszatért vendégeihez és kiszolgálta őket. Mikorra a vendégek száma jócskán megcsappant, látta Malcolm még ott gubaszt. Így hát odalépett hozzá*
-Esetleg még egy kört?- Igenlő válasza után kiszolgálta, majd percekkel ezelőtt megszakitott csevejuket ismételten folytatták*
-Nem hangzik rosszul-mondta, közben egy pillanatra megemelte szemöldökét és hanygul elmosolyodott- Ennek még lemerem fogadni hogy hasznát veszem. No megaztán, úgy érzem egy igen virágzó kapcsolat elé nézünk- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 22:32:29
|
|
|
|
|
*Malcolm szürcsölgette narancslevét, ropogtatta a ropiját, majd mikor Ragnar jött oda hozzá, és azt mondta, benne van,biccentett, és elmosolyodott.*
-Helyes! Akkor mondjuk kezd te.Miket hallottál,amiről úgy gondolod, érdekelhet engem? Milyen információkat tudsz megosztani velem? És mond meg, melyik nap tudsz ráérni arra, hogy elkezdjük az edzésedet?-*kérdezte, majd figyelmesen hallgatta a fiú válaszát. Közben körbenézett a kocsmában,és látta,hogy a tagok száma szépen megcsappant,így zárórához közeledvén.*
~Legalább ez nincs másképpen,mint régen. Akkoriban is gyorsan hazasprinteltek az emberek, mihelyst kezdett leszállni az éj...vajon ennek mi lehet az oka?~*filózott magában, ám a csapos válaszaki zökkentette.* |
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|