Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Kocsma a teli korsóhoz
24 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 27, 28, 29  Következő
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-30, 14:17:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*A férfihez fordult, mivel azt állította nem ismeri a professzort. Selena válaszolt is neki a kérdésére, amit ezek után tett fel.*
-Igen, egyetemen tanít.
-Hát mint aszisztens... néha bejárok vele az egyetemre, és általában kutatási dolgok ereményét gépelem be, a nála lévő számítógépbe. *Ezek után Karolina válaszolt neki: Úgymond őr vagyok egy kutatáson itt a vásosban.*
-Kutató? Izgalmas élete lehet. *Utána Abra lépett be az ajtón, meglátta Őt és Karolinát, odajött, köszönt Nekik.*
-Szia Abra. *Mondta mosolyogva a lány. Damien beszélgetett kicsit Abrával, de hirtelen mennie kellett.*
-Üdv Damien. *Köszönt el a férfitól udvariasan.*

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-30, 19:44:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

~Ideje lenne már nekem is elindulnom hazafelé. Legalább is jó lenne ha nem akarom részegen végezni...~ *Intett a pincérnek, hogy hozzon egy üveg whisky-t és szódát. Körübelül két óra elteltével felállt, és az asztalt majdnem felborítva felvette a kabátját. Odament a pulthoz fizetni holt részegen, és csak úgy odadobta a pénzt.*
-Tessék. A többi a magáé. Hükk. *És kiballagott az utcára.*

Erica Draven
HozzászólásElküldve: 2006-2-1, 18:47:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Erica belépett az ajtón. Lassú léptekkel odamnet a pulthoz, leült a pult előtti kis székre, lekönyökölt a pultra, és szólt a csaposnak.*
-Egy martinit kérek. *Mondta igen lágy hangon.* ~Mocskos egy hely, de azért hangulatos. Milyen jó lenne ez a hely, ha nem lenne ilyen igénytelen, és felújítanák. Csak úgy özönlenének ide az emberek.~ *És várta, hogy kihozzák az italát.*
Vissza az elejére
Erica Draven
HozzászólásElküldve: 2006-2-1, 20:00:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Erica már egy ideje várt az italára, de nem hozták. Ideges lett.*
-Milyen bunkók már maguk? Na ide nem jövök többet, bocs. *Felállt, és kivágtázott a nyitott ajtón, és jó erőteljesen becsapta maga után.* ~Ilyen egy faragatlan állatok vannak itt. Ehh, kiborító... Nem való ez az én ízlésemhez. De mind1 ilyen a sors.~ *És elindult a csatornák felé.*
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2006-2-2, 19:48:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A kávézó messze volt, viszont talált egy komát, mi eddig nem nagyon volt itt, ahogy kutatott az emlékezetében. Mikor belépett, nem tapasztalt semmi különlegeset. Körülnézett, és nyugtázta, hogy nincsenek vérszívók az ivóban. Az egyetlen fura alak egy lány volt egy hollóval a vállán. Odasétált mellé, és a pultosra nézett.
- Egy meleg teát kérnék. Márha van... *És végignézett az tömény kínálaton... A lány felé fordult, és ránézett a madárra. Megszólította a lányt:
- Nagyon szép madár. Sokáig elélnek. Akár 100 évet is. Remélem én is megélem ezt a kort * MAjd halovány mosoly futott végig az arcán...
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2006-2-2, 20:47:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Vancha belépett a kocsmába.Úgy gondolta itt talál magán való embert.Remélte,hogy csak nagykedvű vagy izmos lesz.Esetleg valaki akinek rossz kedve van.Úgy könnyű verekedni vagy verekedést kezdeni valakivel.*
~Persze nem itt.Azz túl nyilvános.Főleg ha a harc kimenetelét nézzük.~
*Halván mosoly futott át az arcán.Kinézett magának egy sötét sarkot és leült.Az ilyen helyeket szerette.Mármint ami sötétbe burkolózik,de mégis belátni a helyiséget.Erősen pásztázta népességet és egy érdekes lány hívta fel magára a vámpír figyelmét.Ennek a lánynak holló ült a vállán.Átterelődött a tekintete egy sokkal jobb áldozatra.Izmosabb volt és mégis nem túl izompacsirta.Részeg se volt.Egyszóval kiváló préda.Halkan ült és várt a további fejleményekre.*
~Remélem nemsokára akad valami más dolga és elmegy.Biztos,hogy ő lesz az áldozatjelölt.Illetve már az tehát megpróbálkozok azzal,hogy az áldozatjelöltből vacsora legyen tehát áldozat.~
*A várakozása közben rágyújtott egy cigarettára és csendben füstölve a sarokba ülve várt.Ő volt a ragadozó és remélhetőleg a másik férfi az áldozat.*

Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2006-2-2, 20:55:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Miután megkapta a teáját lassan kortyolni kezdte. Mint mindíg, most is elegáns volt. Nem nagyon volt oda a lezserségért. Fötétkék farmert, bordó inget, és Dallas-i nyakkendőt viselt, Mindezt egy félhosszú bőrkabáttal fedte. Banyúlt kabátja alá, és nyugtázta, hogy a pisztoly még mindíg a helyén van, és a sequor is. Szerette ezt a kést. A pengélye alig volt harminc centi, a markolat kissé giccses volt, de művészi alkotás.
~ Milyen régen is volt. Amikor azzal a ...~
* Elakadt a szava. Beleszagolt a levegőbe, és felismerte ezt az illatot.
~ Vámpír ~
*Elővette a cigarettát, és bevette a szájába, óvatosan a zsebébe nyúlt, és kilökte belőle az öngyújtót a padlóra. Mikor felállt a székből és lehajolt felvenni ellenőrozte a vérszívót. Ott ült, ahol a szag alapján gondolta. Csak ült, és dohányzott.
~Nagyszerű~
*Rágyújtott, és kifújta a füstöt. Kortyolt még egyet a teába, és és az árát lerakta a pultra.
~ Ha most követ rám vadászik~
* Kisétált az ajtón, és elindult a sikátorok felé...
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2006-2-2, 21:14:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Egy kisit még várt azután miután elment az ember.Követte kifelé az ajtón.*
~Ez érdekes lesz.Szeretném élvezni egy kicsit.Beszélni vele.Felmérni a tudását.És egyéb dolgokat csinálni.~
Kicipzározta a bőrdzsekiét,hogy jobban tudjon mopzogni.Mint mindig most is feketébe volt.Fekete póló nadrág dzseki.Így tudott rejtőzni.Lehet,hogy egyeseknek feltünő volt,de ez nemigazán zavarta.*
~Valyon az a hollós nő miért hordja magánál azt az állatot.Valamire biztos jó lehet.Ezen az estén egészen csendes a kocsmaBár sokszor volt ilyen.Mikor is volt olyan,hogy nagyon felkapott volt?Bár rég volt amikor legutóbb voltam itt.Mióta is.Vámpírként is látogattam ezt a helyez,bár az utóbbi időben nem sokszor.Nem rég szinte teljesen vámpírrá lettem.Olyan értelemben,hogy nem lélegzek,alig érzek valamit és másképp gondolkodok.Még egy kicsit kell "érnem".Vagy nem is.Tulajdonképpen honnan tudjam,hogy mikor lettem vámpír.Teljesen.Beletörődéssel nem sok hiány van.Csak meg kell szoknom.De most koncentráljak a jelenre.Úgy se fog menni tökéletesen.Néha valószínüleg lehetséges,hogy elkalandozok.~
*Vancha ilyen gondolatokkal hagyta el a halandókkal teli helyet.*

Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2006-2-2, 21:29:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

* Kanyart kanyar után követett a sikátorokban, és nem nézett hátra.... Érezte az illatát. A halál illatát. Gyűlölte ezt a szagot....
~ Nah jó.~ *Gondolta ~Ebből elég~ * Vett még egy kanyart, és megállt. Nyugodtan elővette a pisztolyát, és a kanyar felől érkező vámpír felé tartotta. Hiába hallgatózott, egy vámpírnál nem lehet hallani, ahogy lép... Gyűlölte ezeket a tulajdonságokat.... Amikor a vámpír hirtelen kifordult a sarkon egyenesen a cső elé, Cesar közelebb lépett, és a fegyvert közvetlen a homlokához nyomta, majd így szólt hozzá:
- Nah jó. Nem szeretek kérdezősködni. Sőt. Alapjáraton már régen halott lennél, de ma jöttem vissza Topolyába. Ezért adok egy esélyt. Elmondhatod, hogy mit akarsz, megtámadhadsz, vagy akár haza is mehetsz, és ihatsz valamit. Rajtad áll....
*A Pisztolyt elrakta a kabátjába, amit ledobott egy falnak támasztott ládára. Hátralépett párat, és figyelte a vámpírt. Készült a támadásra... Tudta, hogy sokkal erősebb mint ő. De semmit nem bízott a véletlenre. Várt...
Vissza az elejére
Razor
HozzászólásElküldve: 2006-2-3, 13:32:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Az utcai barangolás után a kocsma hüvős levegője jótékonyan fogatta a két szomjas vándort. Razor rumot, Mortimer, pedig sört rendelt magának egy pinttel.
"Nos elégedett vagy a túravezetéssel?"- kérdezte Mortimer.
"Persze, hogyne. Nélküled elvesztem volna ebben a városban."- felelte Razor.
"Hát igen Topolya elég nagy a méretéhez képest. A rengeteg utca, meg sikátor. Bele se gondolna az ember. És azokat a helyeket, amelyeket mondtam kerüld el. Nem jó, ha az embert pár nap után kirabolják vagy megölik"- mondta Morti.
"Hát egy kés a hátamba tényleg nem hiányzik. Ja és még mielőtt el nem felejteném. Tessék itt van a honoráriumod- s ezzel egy köteg bankót adott át Mortimernek- "Nélkülözhetetlen információkat mondtál el nekem. Nélküled már biztosan holtan feküdnék v.melyik sikátor alján".
"Nem kellett volna. Igaz így egy ideig lesz mit ennem és innom. Köszönöm"- s ezzel elrakta a pénzt. Közben pedig lehajtotta az utolsó kortyot a poharából Mortimer.
"Köszönöm neked a pénzt barátom. Ha keresnél tudod, hogy hol találsz meg. A szerencse legyen veled!".
"Veled is!"- válaszolta Razor, s ezzel kezet fogtak és Mortimer ki ballagott a kocsma ajtaján, Razor, pedig rendelt magának, még egy italt.
Vissza az elejére
Razor
HozzászólásElküldve: 2006-2-3, 14:02:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Ám alig hogy elkezdte élvezni az újabb adag rumát Razor, egy furcsa, pityókás hang szólalt meg a háta mögül.
"Hé haver! Aggy mán egy kis tüzzet!"- szólalt a meg részeg a Razor háta mögül.
"Tessék!"- és ezzel egy doboz gyufát hajított neki, az elkapta, s rágyújtott.
"Haver! Láttom neked sok suskád van! Aggy mán egy keveset, legalább egy piára valót!"
"Nem adok. És most tűnj el!"- szólalt meg indulatasan Razor.
"Aggy mán. Ne jáccd má itt a fejed. Vagy acc vagy megdöglesz!"- szólalt meg a részeg.
"Tűnj el te senkiházi, vagy azt a napot is megbánnod, hogy megszülettél!"- válaszolt vissza egyre idegesebben Razor.
"Mi?! Te kis ganéjtúró! Akkó megdöglesz!". ordította a részeg ember.
Razor az utoló pillanatban ugrott oldalra a bárszékéről, így a részeg csak a pultot tudta ledöfni késével, ám nagy pechére az beszorult a vastag falemezek közé.
"Na sebaj, így is megdöglesz!"- dühöngött magában a részeg, s ezzel Razor felé rontot, aki eközben feltápászkodott, s egy gyomrossal fogadta "új barátját", aki ennek hatására kis híján összecsuklott. Ám ekkor a részeg barátja hátulról egy lánccal támadt rá, s Razor nyaka közé tekerte ,ám ő időben észnél volt, s lábával egy hátsó rúgást végzett, ami a segítőt pont azon a bizonyos helyen találta el, így az összesett fájdalmában. Ám eközben a másik kiherverte az ütést, s egy állast adott le Razornak, aki felordított fájdalmában. Án nem sokáig maradt a fájdalom hatása alatt és egy jól irányzott rúgással ismét gyomron találta a részeget, s az ennek hatására berepült az asztalok közé, s ájultan terült el. A segítő látva barátja vereségét, inkább olajra lépett.
"Hmm.. ez gyors volt. - jegyezte meg Razor.
Ekkor pedig kihúzta a pillangó kést, átadta a kidóbnak, s őmaga is inkább hazatért szállására. Nem akart több bajt magának. Legalább is mára nem.
Vissza az elejére
Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 13:19:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Kocsmárosunk miután betért a füstös, mégis hangulatos helységbe újult erővel állt neki, és folytatta munkáját. Sorban szolgálta ki a vendégeket, néha el-el csevegett velük. Láthatóan nagy élet folyt a helységben, Ragnar csak egy széles vigyorral tudta elkönyvelni, hogy végre megy a bolt. Főnökével viszont, még mindig nem találkozott, pedig már ideje lenne végre. Kover Franky-nél ugyan többször is szóba hozta a dolgot, de a találkozó egyre csak tolódott. Dehát talán ez nem is szükség szerű, a lényeg hogy vigye a boltot. Ettől függetlenül, neki számított, hogy ismerje a munkaadót.
Egyenlőre viszont, most akadtak dolgok amik jobban lekötötték a figyelmét. Elsősorban az, hogy akárhogy is latolgatjuk, valamennyire parázott az estére. A vére vitte igaz, mégis nem volt otthon ebben a világban, és összeugrott a gyomra mikor belegondolt, hogy most komolyan vág bele...Selena is eszébe jutott, a bájos és kedves, még is szélsőséges természettel megáldott kishölgy. Szívesen találkozott volna vele, és várta is hogy mikor tér be hozzá ismét.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 13:23:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Belépve a kocsmába egy üres asztalt kerestek.Addig is Karolina körbetekintett.Alig voltak.Nemsokára egy üres asztalt is megláttak.Leűlve bólintott.
-Ha egy teát rendelsz megfelel.Úgy is sokatkell beszélnünk.-és a pincért kereste tekintete.~Remélem nemfogom Selenát bajba keverni.Nincsen szándékomban.~és megszólallt.
-Elhiszed e azt,ha aztmondom,hogy megőltem egy kémet,aki ma megtámadott engem a templomban?-érdeklődött,mert nembiztos,hogy hisz neki a lány.

Malcolm Webster
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 13:38:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Malcolm este fél 9-kor érkezett meg a kocsma elé. Leparkolt, és belépett a füstös, zsúfolt helységbe Intett a kidobónak, aki majdnem akkor volt mint ő, de a karjai viszont Malcolm combjaival vetekedtek. Odalépett a bárpulthoz, és köszönt Ragnarnak. Levette pufi, kapucnis dzsekijét, felakasztotta egy fogasra, így most csak egy fehér-fekete nike edzőcipő, egy bő, sötétkék farmer, és egy New York-os fekete hosszú ujjú póló volt rajta. Ennek ujjait egyből felis húzta, így újra láthatóvá váltak tetoválásai. Kért Ragnartól egy nagy adag narancslevet, és ropit, majd megvárta, míg mindenki mást kiszolgál, és odajön hozzá.Akkor elvigyorodott, és kezet fogott vele.*
-Na tesóarc, mehetünk akkor? Ne parázz, én is ott leszek, Ragnar öcsém. És ha én ott vagyok, neked bajod nem lehet. Meg különben is, ma nem lesz meccs, csak beszélgetünk. Na induljunk-*mondta, avvalmegitta maradék italát, a ropit otthagyta, letette a pénzt a bárpultra, és felvéve kabátját, biccentett a csaposnak, jelezvén, ő odakint megvárja a kocsiban, amíg elrendezi adolgokat. Kifelé menet még intett újra a kidobónak, aki már visszabiccentett.*
~Haladás, ba*d meg, haladás~röhögött magában, majd kilépve, odament a kocsijához, és beült. Bekapcsolta a cd-lejátszót, és hallgatta a nyugtató kis reggie-dallamokat.*
Vissza az elejére
Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 13:57:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Az egyik vendég rendelt, és ugyan megkapta martiniát, ügyet sem vetett rá. Ragnar vállat vonva folytatta munkáját, majd később látta, a lány ott sincs már. Igen kedélyes emberek is járnak kelnek itten, no, ez nem mintha gondot jelentene.
Megérkezett cimborája is időközben, váltottak néhányszót, és amíg befejezte teendőit, társa kinn várt rá. Nem sok idő kellett, fél óra alatt elintézte ügyeit, kiszolgált minenkit, zárta a kasszát, és áttadta a másiknak a munkát. Felkapta zöld nagykabátját, és mint aki jól végezte dolgát távozott is a kiskocsmából. A parkolóban ott várakozott Malcolm, széles vigyorral üdvözölték egymást, majd beszálltak a kocsiba, és neki indultak az éjszakának. Verekedés nem lesz, hallgatta Malcolmot, de hogy verekedés lesz vagy nem az izgatottságán mit sem változtatott. Hallgatva a jó kis reggiet távoztak az emberektől nyüzsgő belvárosból.*
-Hogy gondoltad a felkészítést?Nekem semmit nem kell tennem, csak megtanulnom verekedni?-tette fel kérdését
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 18:10:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Karolinával beléptek a helységbe. Igen kihalt volt. Odamentek egy asztalhoz, Selena a kabátját a szék támlájára. Leültek. Karolina megszólalt:
-Ha egy teát rendelsz megfelel.Úgy is sokatkell beszélnünk.
Ezután egy igen furcsa kérdést tett fel:
-Elhiszed e azt,ha aztmondom,hogy megőltem egy kémet,aki ma megtámadott engem a templomban?*
-Hát... Furcsa, de elhiszem. Milyen kém? *Érdeklődött az ügyről.*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-4, 19:17:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Régebben amikor Angliában voltam egy küldetésen Noa mindíg utánam járt.Úgymont kémkedett a csoportom felőll.És egyszer egy összezörrenésben egy golyó találta el a szívét,vagyis azthittem.Egyszerűen lelőttem.Véletlen volt.És most ma összefutottam vele.Nagyon ijesztő és bizar volt.Igen erőslett,és gyors.-mond és látszott rajta,hogy nem találta ki.Majd sajgó karjára tette bal kezét.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 7:10:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Selena kiábrádultan, sőt, inkább meglepődve nézett Karolinára. Mivel a sztori, amit most elmondott, igen hihetőnek bizonyult. Kicsit elgondolkozott...*
-Hát hallod... Ez igen...durva. *Mondta kissé nyugtalan hangon. Karolina a kezét rátette a karjára.* ~Biztos valami baja lehet... na megkérdezem...~
-Fáj a karod? *Érdeklődött.*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 11:17:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina bólintott.És megszólallt.
-A templomban a kém kiakasztotta a helyéről.De sikeresen visszaraktam a helyére,de nagyon fáj.Megvárom,míg a fájdalom alábhagy,és a duzzanatot lekenem valami kenőccsel.-nemsokára úgy is minden kiderűl,mert karlina elvette a pupliról a kezét.
-Látod.Ez nagy butaság volt tőllem,hogy bementem a templomba.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 12:29:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Selena csak mosolygott.*
-Hát, ez nagyon nagyszerű élmény lehetett neked. *És eleresztett egy halk kacajt.* ~Vajon mire akarhat kilyukadni Karolina? Igen kíváncsi vagyok már, de nem tudom, mit szóljak. Megkérdezzem-e? De inkább hallgatok.~ *És belekortyolt a teájába, utáne elővett egy új cigarettát.*
-Kérsz cigit? Vagy nem dohányzol? *Kérdezte Karolinától.*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 12:56:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina intett,hog nem kell neki cigi.
-Köszönöm nem kell cigi.-móndta,és folytatta.
-Topolyában találtak egy fura táblát,amit nem ember írt.És ideküldtek egy kutató csoportott,akikre vigyázni kell nekünkCsak az osztagom néhány tagja eltűnt,vagy meghalt.Valakik vadásznak ránk.Összezavarodtam kicsit,mert a halottnak hitt kém,és társaim eltünése felzaklatott.De az a legrosszabb,hogy titkolóznak a feleteseim előttem.Valamit titkólank.Te mit tennél ekkor?-kérdezte.Kezeit összekulcsólta és reménykedve nézett az asztaltársára.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 14:21:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Hát, igazság szerint jól behúznék mindegyiknek egyet. De ha komoly akarok lenni, akkor inkább megmondom nekik, hogy előttem ne titkolózzanak, mert kihe**lem őket. Nem vagyok finom kislány. *És továbbra is mosolygott.*
-És kik vadásznának rátok? Miért? Kell, hogy valami nyomós oka legyen. A semmiért nem támadnak meg embereket. Legalább is szerintem. ~Eltüntek? Ez eléggé furcsa lehet. Szegény Karolina...~

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 14:28:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Sajnos sok feletesem nembízik meg bennem,mert én nemvagyok politázólós fajta.Én fügetlenvagyok benne.De a modernfegyverek miatt tudod sokan vadásznak ránk.Mivel komandósok is vagyunk egyben.Tudod ez sok bűnözőnek nemtetszik.És nem cska a kormány akarja a tudósokeredményeit.-mondta és sóhajtott.
-Az eltünésel váratlanúl éártek minket.Erről aligha szabad tudniuk a profeszoroknak.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 14:38:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Kicsit furcsálta amiket Karolina mondott, de már kezdett beletörödni a dologba. Mivel hitt a természetfeletti erőkben.*
-Professzorok? Milyen professzorok? Gondolom kutatók, vagy ilyesmi, nem? *Érdeklődött Selena.* ~Professzorok... hmn.....~
-Tényleg, Te mióta vagy, itt, Topolyán? én nem olyan rég óta. Meggyőződésem szerint, itt igen sok furcsa dolog történik. De nem értem, mi folyik ebben a városban. Különben tetszik! Jobb, mint az előző hely, ahol laktam, az egész falu utált. Szörnyű volt. *Emlékezett vissza régi lakóhelyére, nem túl sok szép emlék fűződik neki ahhoz a helyhez. Mivel a volt barátja, is ott halt meg motorbalesetben...*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 14:47:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Pár hónapja élek itt Topolyában.-felete és megkapták a rendelt italokat.Kifizették,és Karolina beleivott teájába.Majd folytatta a beszélgetést.
-A tudósok között van régész,és történész.Nemrég egy civil talált a város ligetében egy fura nyakéket.És a tudósok nem csak azt vizsgálják,hanem a város úgymond történelmét.Sok fura dolog történt a kutatások közben.De azok sajnos titkosak.De csak annyit tudunk,hogy valamijen éjjeli lények után kutatunk.Mi cak őket jöttünk védeni,és pár alvilági srácot is kiírtottunk.-befejezve a mondandóját Selenára tekintett.
Balábára helyezve a jobot várta a lány gondolatait.
-Szerinted helyes?-kérdezte utalva arra amiket elmondott.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 14:56:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Karolina a bal lábát rátette a jobbra. Közben kihozták a teát.*
-Hát az biztosan nem helyes, hogy ártatlan embereket kinyirtok. Mi van, ha azok az alvilági emberek, egyszerüen csak darkok? Meg gondolás nélkül nem szabad cselekedni. *Mondta nyugodt hangon Karolniának. Selena ismét belekortyolt a teájába, és beleszívott a cigarettájába, és várta Karolina többi reakcióját, mivel igen furcsálta az ügyet.*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 15:03:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Lehet,hogy igazad van kedves Selena.De akkor is nyugtalanít a többiek titkolózása,és a kém visszatérése.-szemeiből elsöpőrte a hajtincseket és folytatta.
-Tudod az alvilág nagy hatalmú,és erős.És nekünk nemszabad haboznunk,hogy kit ölünk le beőllük.Lehet,hogy nem a vezéreket öltükmeg,hanem pár csatlósát,de akkor is kevesebben lettek annyival.
~Igaza van.Lehet,hogy ártatlan embereket öltünk meg.Nem tehetek rólla.Nem rajtam múlik.~ahogy letette a poharát egy kérédés fogalmazódott meg benne.
-Van kedved eljönni a ligetbe?Egy kis sétára?Vagy inkább ,maradjunk?
~Legalább megmutatnék neki egy szép nyakéket,amit a ligetben megtaláltunk egy szikla alatt.~gondólta.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-5, 15:10:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Ha akarod, tőlem mehetünk, nekem mindegy, így őszintén. Én olyan típus vagyok, aki nem tud semmit sem eldönteni. Szóval tőlem mehetünk, de te döntesz Karolina. *Mondta kifejezően a lány, és ki itta az italát.* ~Volt, nincs. Elveszett bennem. Ehhehhhehhh... Na most, megyünk, vagy nem megyünk, ez itt a marha nagy kérdés.~
-Sok fura dolog történik itt. *Mondta sokadszorra Selena.*

Eliza Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-6, 19:30:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Eliza belépett a kicsi, sötét helységbe, ami nem volt túl nagy. Odament
a pulthoz, leült a pult előtt helyetfoglaló székek egyikére. És megszólította
a csapost.*
-Szia, egy kólát kérek. *Mondta Eliza igen finom, nőies hangján.*
-Máris adom. Tessék. *És a csapos odatolta Eliza elé azt az egy pohár
kólát, amit rendelt. A lány belekortyolt, és várt valami életjelet a világtól,
amit nem sokat szokott kapni. Nagyon lenézik az emberek.*
~Itt se érdekel senkit, hogy itt vagyok.~
Vissza az elejére
Razor
HozzászólásElküldve: 2006-2-6, 20:26:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Razor az egész napot a kocsmában töltötte, már alig várta a tegnapi események után a találkozást....
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
24 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 27, 28, 29  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban