| Szerző |
Üzenet |
| < Belváros ~ Kocsma a teli korsóhoz |
|
|
|
Elküldve:
2006-2-13, 18:02:54
|
|
|
Halandó
|
|
*A pohár még mindig a szájánál volt, szemeit Karolinára mozgatta, aki már válaszolt is neki, és Ő letette a borospoharat az asztalra.*
-Ohh, bocsi. Ha akarod igen, elmegyek. Nekem nem kell semmit vennem most, talán majd veszek valami fél literes üditőt, de nem biztos...
*A kérdés után lekönyökölt az asztalra, és várta, hogy Karolina most elakar-e vele menni, vagy nem. Még úgy sem ismerte olyan jól a várost, szóval nem ártott volna neki egy kicsit megismernie jobban is, ha már itt lakik.* ~Jajj Elizát is majd felkell keresnem. De csak majd valamikor máskor.~
-Véletlen nem ismersz egy Eliza nevű lányt, aki ebben az esetben a hugom? Mert nem tudom merre lakik, és megkéne tudnom, mégis a hugom, és már egy jó ideje nem láttam. Úgyhallottam nemrég költözött ide, Te véletlen nem hallottál róla valamit? *Reménykedett, hogy valaki, és az a valaki Karolina tudja hugának hollétét, de csak reménykedett, túl sokat nem tehetett az ügyben, mivel összeveszve váltak el egymástól, és így nem biztos, hogy látni is akarja Őt. Selena felsóhajtott, mert igen sajnálta, hogy hugával ilyen csúnyán összeveszett.* ~Ha esetleg megtalálnám, az is lehet, hogy leordítaná a fejemet, és elrohanna, vagy elküldene, és végig sem hallgatna... Igen szomorú lenne.~ *Gondolkozott a hugával kapcsolatos összeveszésén, de azért Karolinára is odafigyelt, mert azért nem volt tapintatlan fajta, azt leszámítva, hogy a családva, főleg nagyapja igen goromba volt minden emberrel, akit csak meglátott az utcán járni-kelni...* ~Na inkább figyeljünk Karolinára.~
*Gondolta magában, és megpróbálta elhesegetni a kósza gondolatokat a fejéből, kissebb-nagyobb sikerrel, végbe is vitte.* |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-13, 18:13:05
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina megitta a borát,és lerakva a poharat az asztalra felállt.Megigazította a szép fekete kabátját,és kicsit elgondolkodott a neven.Ismételgette párszor,majd beugrott neki.
-Találkoztam vele párszor.De nemtudom,hogy hol lakik.Nem kérdeztem rá,amert nem mondta.De az biztos,hogy nagyon kedves,és ügyes lány.-felete,de látva Selena aggodó arcát megnyugtatta.
-Biztos összefogtok valahol találkozni.Nagyon talpra esett kislány,és találékony is.-felvéve a táskáját baloldalára az ajtóhoz lépett.
-Rendben.Tudod én egy kis ásványvizet,és egy kis csokit akartam venni,mivel elfogyott otthonról.Gyorsan fogubnk végezni.-kicsit még kotorászott a táskájában,utánna megfogta a kilincset és gyengéden lenyomta.Az ajtó kinyílt lassan,és beengedte a kellemes enyhe szelet,ami uralta a várost.Elköszönve indúltak tovább a sétáló utca felé.ahol megejthetik a szükséges dolgok megvételét,és még az is lehet,hogy egy kis rövid időrebemnnek egy büfébe,mert Karolinának még egy kis beszereznivaló is kell onann.Kilépve az utcára körbetekintettek.A csillagos ég felűről mintha figyelte volna őket.
-Na akkor menjünk.Kissé csípős az idő.Nincsen szándékom megfagyni.-és rámosolyodott Selenára. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-13, 18:36:42
|
|
|
Halandó
|
|
*Karolina felvette a kabátját, és szerencsére már látta Elizát.*
-Az eléggé kár, hogy nem említette, a lakcímét. Ha gyorsan fogunk végezni, akkor jó, mondjuk nincs egyéb dolgom. *Feláll ő is, a táskát, ami a szék támláján elhelyezkedő kabáton volt leakaszotta, és lerakta a székre. Felvette a fekete bőrkabátját úgy mint Karolina, és a táskát ráakaszotta a nyakára, és oldalára forgatta, és kezét áttette a pántján.*
-Szerintem mehetünk.
-Szerintem is. *Mondta Karolina és elindultak volna, de Selena megszólalt.*
-Jajj, várj, ezt még megiszom! *És lehajtotta az asztalon helyetfoglaló maradék bort.*
-Na mostmár mehetünk. ~Na megyünk vásárolni, megnézem, hogy megvan-e a pénztárcám...~ *Kinyitotta a táskáját, belenézett, és egy fekete pénztárcám emelt ki belőle.*
-Ezaz, megvan a pénztárcám! Hát nagyszerű, nem? *Próbálta viccesre fogni a dolgot, de nem tudta, Karolinának, hogy fog jönni. Miközben mentek kifelé még kérdezett tőle egyet.*
-Hova mész bevásárlás után? *Kíváncsiskodott Selena barátnőjétől.* ~Jajj, ezt lehet, hogy nem kellett volna.~
-Vagy esetleg ez személyes dolog, és ne szóljak bele? *Próbálta menteni a helyzetét, ha esetleg felmerül, hogy megsértődik, de nem ismerte túl sértődős típusnak a lányt.* ~Jajj, ugye nem voltam tolakodó vele szemben?~ *Aggódott magában, és egy kicsit aggódó arcot vágott, és várta, hogy Karolina mit lép a kérdésére, és szembefordult Karolinával, aki már készült is válaszolni a kérdésre, de így látásra igen nyugodtnak tűnt.* ~Talán nincs veszély?~ |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 17:17:10
|
|
|
|
|
Cesar arácra mosoly jelent meg.
- Nagyon hálás vagyok érte. És meglásd, hogy mint tanár sem fogsz bennem csalódni.
*Zsebéből elővette pénztárcáját, és kivett belőle egy adag papír pénzt. Lerakott belőle egy keveset az asztalra, és felállt. Kabátjáért nyúlt, hogy felvegye, és közben a lányra nézett.
- Mennyünk. Kezdek komolyan éhes lenni.
*Majd megvárta, hogy a lány is elkészüljön, és kisétáltak az ajtón... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 18:00:02
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Milan elmosolyodott,és izgatottan felállt Cesarral,és megnézte még kicsit a letett papírokat.Majd megigazította a ruháját,és elindúlt Cesar utánn.
-Annyira kíváncsi vagyok,hohy hogyan főzől.-vallota be. |
_________________ vigyázat mert jövök |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 18:28:48
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Nemsokára a kocsma előtti térben Alister megállt,és Ketrin majdnem orra esett.
-Vámpírok meg farkasok.Nemcsípik egymást.Ha ketten vannak,és te lennél a vacsi,összekapnának rajtad.-mondta lihegve,és megkapaskodott Alister bal karjában,így elkerűlte,hogy elessen.Majd benyitottak,és a benti melegben kezdtek megnyugodni teljesen.Helyetfoglaltak egy üres asztalnál ismét.
-Biztos nem a farkasvolt,hanem cica.-mondta és körbetekintett.
-Van egy szép cicám,de az nemszokott ennyire megijeszteni. |
_________________ Minden ember egy másik világ. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 18:41:27
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister meglepődve tapasztalta, hogy a lány igen jártas a témában.*
~Nagyszerű végre valaki, aki talán választ ad a kérdéseimre. Nem hiába találkoztam vele, ennek így kellet lennie.~
*Leintette az egyik pincért és rendelt egy korsó sört. ~A nagy izgalomra jól fog esni egy pohár ital.~
-Szóval… Mennyit tudsz? Úgy értem, hallottál már ezekről a lényekről, de mit tudsz róluk pontosan?
*Közben kihozták az italt, a kocsma vendégeinek hangos tivornyája betöltötte a teret.* |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 18:47:47
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin kicsit elmosolyodott és felete.
-Nagyon keveset.Eztis csak olvastam.-felete fülentve,mert nem lenne jó,ha megtudnák,hogy vadász.Most is elszólta magát nagyban.Majd kicsit hozátette.
-Vannak könyvek,amik elmondják ezeknek az életüket,és a neten is utánnuk olvashatsz.De én nemtoksokat róluk. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 19:11:42
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Igen, valóban vannak ilyen feljegyzések, én is innen tudok róluk.
*Úgy érezte a lány többet tud, de nem akarja elmondani neki. Úgy döntött, nem faggatja tovább. Gondolataiba mélyedt, egy merőben új feltételezés kezdett megformálódni benne.*
~Érdekes, ha ezek a lények itt vannak, szabadon garázdálkodnak és gyilkolnak, vagyis ők a negatív a pólus. A negatív pusztító erő, akkor kell lenni egy másik, egy pozitív erőnek is. Hisz ez a természet rendje, minden egyensúlyra törekszik, hogy a káosz csak a lehető legrövidebb ideig legyen jelen. Talán most pont egy olyan ciklusban vagyunk, amikor a káosz a dominánsabb és az egyensúly még nem tudott helyreállni. Vagy az is lehet, hogy a vámpírok és a farkasok egymást leöldösve fogják visszaállítani a harmóniát. Hmm, ezzel csak az a probléma, hogy akkor melyikük a pozitív, és melyikük a negatív pólus?~ |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 19:32:06
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Hát… csak azon gondolkodtam, hogy itt vannak a vámpírok és a farkasok, de… ki az, aki kordában tartja őket? Talán egy harmadik fél?
~Talán rosszul közelítettem meg a dolgot. Nem biztos, hogy az, aki ezeket a lényeket megfékezi feltétlenül jobb náluk. A világban nem mindig ilyen éles a határ jó és rossz között. Néha ezek a fogalmak érvényüket veszítik, és akkor nem létezik jó és rossz, csak másfajta rossz.~
*Belekortyolt az italába.* |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 19:35:10
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin elgondolkodott,majd megvonta a két vállát.
-Lehetséges,hogy létezik.Látod erre nem is gondólta.-mondta,és egy kis félmosoly jelent meg arcán.
~Mennyire igazadvan kedves Alister.De ne rajtam múljék,hogy megtudja vagy nem.Tartom a titkot,ha eztkívánják.De hol a süti?~és a pincéreket vizsgálta.
-Nemhozták ki a rendelt süteményemet.-szörnyűlködött el. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 20:17:11
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Arcátlanság! *ráncolta össze a homlokát, majd elmosolyodott. Rápillantott az órájára.*
-Lassan mennem kell. *Szólt a pincérnek, hogy hozza a számlát.* Ha esetleg többet is megtudnál ezekről a... dolgokról hívj fel. *Tollat vett elő és fölírta egy szalvétára a mobil számát.* Ezen bármikor elérsz. *Közben a pincér megérkezett a számlával, Alister kifüzette, fölállt és távozott*
-Viszlát. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-14, 20:23:50
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin tudta,hogy Alister nagyon kíváncsi,és nagyon ráférne egy kis igazság is,de majd minden a maga idejében.-suttogta amikor a férfi elment.Intett neki és a telefonszámát megnézte.
~Rendben ~majd felállt,és fizetett.Elindult kifelé,mert neki is vissza kell térnie-. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-15, 11:21:52
|
|
|
|
|
*Elizát a kocsma felé vezető úton, nem érte semmi izgalmas dolog. A kocsma ajtaján betolta, és belépett a kis helységbe, amiben két-három ember már helyet foglalt. Odament a pulthoz, leült a pult előtti székek egyikére, és várt a csaposra, aki körübelül két perc mulva már szolgálatára állt.*
-Szia, egy pohár bort szeretnék. *Mondta a csaposnak, aki kitöltötte és oda is adta neki. Felemelte, ivott belőle egy kortyot, és visszatette a pultra a poharat. A látogatók sorra jöttek be a kocsmába. Eliza meg csak a poharat forgatgatta ide-oda a pulton, mint aki nagyon elvan kenődve, viszont semmi baja nem volt. Levette a kabátját, és az ölébe rakta.* ~Ülök... milyen szép dolog... Hoztam én magammal lakáskulcsot???~ *Kérdezte magától, gyorsan felkapta a földről a táskáját, és elkezdett benne kutakodni a kulcs után.* ~Mobil, Szemceruza, papír????~ *És buzgón kereste tovább a kulcsot, mire egyik kissebb zsebében megtalálta. Visszapakolta a táskájába a holmit amit kiszedett, és visszatette a földre, ahol annak helye van.* ~Ezaz, megvan... jajj de jó, ha elhagytam volna, megfolytottam volna magam. A többi szükséges dolgom legalább ittvan, mint ahogy kulcskeresés közben kiderült. Remélem mást már nem fogok elhagyni. Ha meghalok, a síromra rakjanak egy kulcsot...sose fogok boldogulni a kulcsokkal.~ *Gondolokodott e fontos kulcstémáról Eliza. Felemelte a borospoharat, és még egy kicsit ivott belőle, és viszatette az asztalra. Szemével körbefutott a kocsmán, hogy vajon Ki érkezett, de új jövevénynek nem volt nyoma sehol.* ~Mindek foglalkozok Én ilyen jelentéktelen dolgokkal, minthogy Ki jött, és Ki ment?~ *Kérdezte magától.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-16, 9:39:27
|
|
|
|
|
*Megitta az italát, lerakta az asztalra a poharat.*
-Fizetek. *Mondta kellemes hangján a csaposnak, aki egyből odajött, mikor kimondta a szavakat. Elővette fekete színű pénztárcáját kabájta jobb zsebéből, kivett belőle nem publikus összegű pénzt, és odaadta a csaposnak, aki pedig betette a kasszába, ami a pult belső részénél volt.*
-Köszi. *Mondta a csapos Elizának, aki csak mosolyogva bólintott a szavakra. Felállt, rátette a székre a kabátját, amit utána felvett. Miután rendbeszedte magát, és a táskáját is felvette a földről elindult az ajtó felé, de még előtte világos zöld szeme körbefutott a kicsi, hangulatos helységen. Kilépett az ajtón, észrevette a nővérét, aki sietősen közeledett a kocsma irányába, de Ő gyorsan befordult az egyik sarkon, mert nem nagyon akarta, hogy meglássa, mert szégyelte magát, amiatt, hogy mikor Ő elment a családi háztól, olyan bunkó volt vele.* ~Most így álljak elé? Eléggé szemét voltam vele, és nem hiszem, hogy szívesen találkozna most velem. Az Én hibám ez is, mint minden más!~ *Szidta magát a múltban történtek miatt, amiről nem csak Ő, hanem mindketten tehettek. Sietős léptekkel ment az utcán, bakancsának tompa hangja hallattszódott csak az utcákon. Megállt az egyik utcasarkon, megpihent, mert saját nővére elöl menekült.* ~Na most kicsit kifújom magam, és már tiszta nyugodtan folytatom az utam hazafelé.~ *Gondolta kicsit nyugtatgatva magát. Hosszú válligérő fekete haját néhánként a füle mögé akasztotta, a pár ember furcsán nézett rá, hogy vajon mi elöl is rohanhat ilyen észveszejtve a lány.*
-Jól van? *Kérdezte egy férfi.*
-Igen köszönöm. *Válaszolta Eliza Corvin, majd a férfi továbbment, Eliza szemével még egy kicsit követte, s utána haggyta, hadd mennyen.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-16, 15:47:25
|
|
|
Halandó
|
|
*Selena végre valahára odaért a kocsmához, és egy bőrkabátos nő rohant el előtte.* ~Hát ezt meg mi lelte?~ *Kérdezte magától, majd megrázta a fejét, és bement a kocsma ajtaján. Már majdnem teltház volt, ezért inkább a pult előtti székek egyikére ült le, nem pedig egy asztalhoz, mert túl sokan voltak. Levette a kabátját, mobilját és a pénztárcáját kivette a zsebéből, és lerakta a pultra. Majd a határidőnaplójáról kérdezett.*
-Szia, innen hívtak, hogy elvileg megtaláltátok a határidőnaplómat az egyik asztalon. Selena Corvin vagyok. *Mondta a csaposnak, majd azon kezdett elmélkedni, hogy vajon mit rendeljen, hisz a város másik feléből rohant ide.* ~Bort, üdítőt?~ *Kérdezte magától, miköben a csapos válaszolt neki.*
-Igen, találtunk egyet. Mindjárt idehozom. *Majd hátrament, és egy fekete színű közepes méretű határidőnaplóval a kezében tért vissza.*
-Ez az? *Kérdezte a csapos.*
-Igen ez, és köszönöm, hogy elraktátok. *És elvette a naplót, majd ismét megszólalt.*
-És még egy bort szeretnék rendelni. *Mondta, és kettő-három perc mulva már ki is adták neki. Kicsit hátrafordult, hogy megnézze mennyien vannak. Visszafordult, felemelte a borospoharat, ivott egy kicsit, majd visszatette a pultra. Derékig érő fekete haját néha megigazította, és fejében a lányt kezdte elemezgetni, aki rémesen hasonlított a hugára.* ~Fekete haja volt...~ *Gondolta majd hirtelenjében rájött, hogy tényleg a huga volt, csak Ő nem vette észre.* ~Eliza... a fenébe...~ *Szidkozódott magában Selena, majd ismét ivott egy kicsit a pulton hejetfoglaló borból. Fejét lehajtotta, és kicsit bánkódott, hogy nem tudott beszélni hugával, mert elrohant.* ~Vajon Ő sem vett észre? Vagy igen, csak nem akart velem már találkozni se?~ *Kérdezte magától. Arca kicsit összerezzent, majd igen bússá vált az.* ~Mondjuk már nagylány, csinálhattja azt, amit akar, lehet, hogy nem kéne beleavatkoznom abba, hogy mikor, mit, és hogy csinál. Még az is lehetséges, hogy ezzel mentem az agyára, és azért nem akart hozzám szólni.~ *Gondolkodott Selena. Miközben lábát lóbálta bakancsainak orra néha összekoccant, igen mély, koppanó hangot kiadva. Arca kezdett visszaállni normális és kedvesre, amien szokott lenni. Már igen-igen eltudta feledni Elizát, és más dolgokra is koncentrálni.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-17, 17:56:54
|
|
|
Halandó
|
|
*Megitta a bort, és az üres poharat letette a pultra.*
-Fizetek! *Mondta a csaposnak, aki elvette a pénzt és betette a kasszába.*
-Köszi. *Mondta, majd Selena felállt kabátját levette a másik székről, amit aztán felvett, és elindult kifelé az ajtón.* ~Na ennyi volt a mai kocsmai látogatásom.~ *Gondolta, majd elindult az ajtó felé. Két kezét zsebre tette, majd mikor az ajtóhoz ért, a jobbat kihúzta a zsebéből, és kinyitotta az ajtót. Semmi jó nem jutott az eszébe az utcán, így nekidőlt a falnak, s csukjáját a fejébe húzta.* ~Ismét itt az utcán, mint mindig.~ *Gondolta, majd a másik kezét is belerakta a zsebébe, majd egy cigarettásdobozt emelt ki belőle. Kihúzott egy szálat, majd az öngyújtót is kivette a zsebéből. Meg gyújtotta, majd felemelte a fejét. Az utcán pár ember lépkedett, lassan kezdett sötétedni.* ~Vajon hány óra lehet?~ *Kérdezte magától, majd eszébe jutott, hogy nincs nála se óra, se mobiltelefon, mivel még otthon hagyta a töltőn.* ~A francba... Marhajó...~ *Szidkozódott magában, majd lenyugodott. Továbbra is a falnak támaszkodva nézte az embereket az utcán, s elgondolta, milyen undórító is néhányuk. Mintha Ő maga nem lenne ember.* ~A sátán elképedve állt, és érezte, milyen ocsmány a jóság...~ *Gondolta egy filmből kivéve egy szöveget. Ismét előtört a nagy sátánistája, de megőrizte hidegvérét, és nem nagyon mutatta.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-21, 20:37:28
|
|
|
|
|
* Miután áttanulmányozta a térképet, észrevette a kocsmát melybe hamar be is tért. Odasétált a pulthoz, zsákját maga mellé téve leült egy bárszékre*
- mit adhatok?
*kérdezte a csapos.*
- Valami jó erőset!
- Nem idevalósi ugye?
*Mérte végig miguellt*
- Nem. Pár órája érkeztem egy hajóval. Még ismerkedem a várossal.
- milyen céllal érkezett? Valakit meglátogat tán?
- Olyasmi.
*Vágta rá Miguell, hogy rövidrezárja a csevegést, majd a bárszéken hátat fordított a pultnak, és a kocsma vendégeit kezdte nézni. Az emberek annyira mások voltak, mint otthon. Mielőtt melépett egy kapucnis, kabátos lányt látott távozni. mikor az szétnézett az utcára lépve, tekintete találkozott Miguelléval. Miguellt akkor valami borzongás töltötte el. És egyfajta borzongás lett rajta úrrá azóta, mióta ebbe a hideg északi városba érkezett. Reményvesztetten nézett szét hátha megszólítja valaki. szeretett volna rájönni mi vonzotta erre a baljós helyre.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-22, 20:08:47
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*A kocsmában szokás szerint nyüzsgött a tömeg ilyentájt. A helyiségben késsel lehetett volna vágni a sűrű cigaretta füstöt. Mikor beléptek Alister levetette a kabátját és fölakasztotta a fogasra Karolináéval együtt. Leültek egy üresen álló asztalhoz, kisvártatva megjelent egy pincér, hogy kiszolgálja őket.*
-Én valamilyen likőrt kérnék. És te? *Fordult a lányhoz.* |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-22, 20:13:18
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina is levetette a kabátját,és Alister utánn ment.Leűlve körbetekintett.Sokan voltak.nagyon sokan.Majd a pincér odalépett hozzájuk.
-Hát én egy kis csoki likőrt szeretnék.-mondta mosolygva.
-Remélem van ojan ital.-és Alisterre tekintett.
Nemnagyontudta elképzelni,hogy hol tarthat a férfi a lények kutatásában.
-És hogy állz a kutatással? |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-22, 20:20:09
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Nos… *elgondolkozott.* Most éppen elakadtam. Nem tudom, hogyan juthatnék előrébb. Találkoztam egy David nevű fickóval, aki valami olyasmit mondott, hogy három faj van. Ott vannak ugye a vámpírok, aztán a farkasok, de… melyik a harmadik. Lövésem sincs.
*Közben a pincér kihozta a kért italokat. A férfi jóízűen kortyolta a likőrt, majd ismét a lány felé fordult.*
-És te? Te megtudtál valami újat? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-22, 20:26:29
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina is megkapta az italát,majd elgondolkodott.
-Szerintem tekinthetnénk a fajokra mint vad.És kell egy vadász.Szerintem vadászok is vannak,akik levadásszák őket.Nem?-kérdezte ártatlan,és kíváncsi arcal,hiosz csak tipelget. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 18:38:21
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Hmm, lehetséges.
*A háttérben az egyik asztal felől hangos kurjantás hallatszott. Alister odafordult, csak néhány részeg, semmi különös. Visszafordult Karolinához.*
~Vadászok… Érdekes feltételezés. Bár nem tudom elképzelni, hogy van egy ilyen egyesület, vagy hasonló, ahol a tagok azzal dicsekednek, hogy ki milyen nagy trófeát gyűjtött be. És ha létezik is ilyen szervezet, akkor hogy toborozhatják az új tagokat? *ivott még egy kicsit az italból.*
-És szerinted tényleg léteznek ilyen… ”vadászok”? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 18:43:39
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina a részegeket figyelte,akik nagyban dúdoltak,és énekeltek is néha.Kezdett a lány idegeire menni az egész,de ez nem látszott meg.Majd Alisterhez fordúlt és megvonta vállait.
-Nemtudom.Lehet,de nem biztos.Nem ártana utánna nézni.Biztos sokat megtudnál rólluk.Bár ahogy tartja a mondás légy az akit meg akarsz ismerni.-mndta és köhintett egyett.
~Nagy igasság szerintem.De nem az én döntésem.~töprengett el ezen,és nem vette észre,hogy meglöki a csészéjét,vagy pohart,ami a főldre esett,de szerencsére nem tőrt el,mert Alister elkapta.
-Pardon.-mondta kissé mosolyogva,és zavarban.Nemszokott ijet tenni.Csak mostanában ijen elhagyatott. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 18:53:41
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Karolina meglökte a poharát, ami majdnem a földön landolt, de szerencsére Alister elkapta.*
-Hát igen, a gravitáció nagy úr. *mondta és fölnevetett.* Kicsit szétszórtnak tűnsz, sokat dolgozol?
*Alister visszatette a poharat a lány elé és teletöltötte.*
-Talán nem ártana kivenned néhány szabad napot, hogy ki tudd magad pihenni.
*A hátuk mögött ülő asztaltársoság ismét hangos megnyilvánulással adta tudtára a világnak, hogy jól érzik magukat. A csapos próbálta fékezni őket, hiába.* |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 19:00:02
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina kicsit lesütötte a szemeit,és mondta.
-A főnök nem enged,mert nem rég lelepleztem a sztriptízbárban két nőcsivel.-mondta szomorúan.-M?ajd utánna ekiabáltam a főnökömet,amikor le akart szidni.Szóval ez elástam.-mondta és felállve a két részeghez ment.
-Kérem uraim.Menjenek haza,mert nem lesz ennek jó vége.Zavarnak más vendéseket,és felfrgtaják a helységgel.-mondta komoly hanggal.
A két férfi rábámúlt azokkal a kát értelemtől sugárzó szemekkel,de ekkor megkérdezte az egyik.
-Most?-és kutyus szemeket meresztettek.
-KIFELÉ!-ordította Karolina,mert igen dühös völt rájuk,és kifelé mutatott.A két férfi ijedten iszkoltak kifelé.Majd ahogy eltüntek Karolina vissza űlt és felelt.
-Sokat dolgozom.Keveset pihenek. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 19:10:30
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Karolina nem tűrte tovább a részegek ordítozását. Fölállt, majd odament hozzájuk. Kis közjáték után a két férfi távozott a kocsmából. Mikor a lány visszaült, Alister halkan megtapsolta.*
-Bravó! Nos, ez sajnálatos.
~Ciki, ha az ember leleplezi a főnökét. De mit lehet tenni?~ |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 19:14:09
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina elmosolyodott,és mondta.
-Elgondolkodtál,azon,hogy mijen lehet,egy fajhoz tartozni?Ha megakarnád ismerni a farkasokat te azzá válnál?Képes lennélrá?Válalnád a hallhatatlanságot?-kérdezte és elgondolkodott.
~Nagyon fura dolgok.Vámpírok létezhetnek,denem láttam egyet sem.Na jó,biztos nem fogaz utcán odajönni,és mondani,hogyvámpírvagyok és menekülj.~erre a képteln gondolatra elmosolyodott. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 19:22:57
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*A férfit ledöbbentettet a lány kérdése.*
-Hogy őszinte legyek még soha nem gondoltam erre. Talán egyszer megfordult a fejemben, de ennyi. *Alister elgondolkodott.* Tudod, inkább lennék farkas, mert a napfény nélkül nem tudnék létezni. Egyébként szerintem a farkasok valamilyen szinten skizofrének, amolyan deviáns személyiségek lehetnek. Hisz, ott van bennük a vadállat, és ha az előtör, elvesztik a kontrollt. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-23, 19:27:53
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Nem retten nél vissza a gyilkolástól?Vagy attól sem,hogy megölnéd egyik ismerősödöt,vagy báratodat?-kérdete sutogva,és látszott rajta,hogy tud valamit a farkasokról,de halványan dereng neki.Majd ivott egy kicsit.Nem rudott egy álom foszélánnyal elvboldogúlni.A véres víz,és a lebegés a sötétség vizében.Nemtudta értel,ezni.Majd sóhajtott egy nagyot.
-Tudod én a vp-ket valahogy misztikusanbanak képzelem.Hisz rejtéjesek,és vaahogy nem változnak semmivé.-mondta. |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|