| Szerző |
Üzenet |
| < Szórakozónegyed ~ Sztriptíz bár |
|
|
|
Elküldve:
2006-3-12, 15:41:03
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| * Visszasétáltam a bárba és Karolinám, meg a hitén gondolkodtam. Mikor beléptem a munkahelyemre, megcsapott az ismerős meleg. A színpad foglalt vot, de a jól ismert szám nem sokára véget fog érni, ezt tudtam. Felsétáltam a szobámba és halkan kinyitottam az ajtót, de az hangosan reccsent egyet. Anelma fordult egyet az ágyban és én halkam, mint egy macska beléptem a szobába. A szekrényhez léptem és berkatam a ruhámat, átöltöztem. Épp sétáltam volna kifelé, amikor levertem egy vázát és az hangosan apró darabokra tört. Lassan Anelma felé fordultam. |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 15:50:29
|
|
|
|
|
*Azt hittem végre fogok egy jót aludni erre felkeltem arra ,hogy Emma levert egy vázát.Rámnézett és kínos arckifejezést vágott.Én meg rámosolyogtam és mondtam ,hogy semmi baj.
-Látom készülsz valahova.Veled tarthatok?Nem ártana egy kicsit kiszellőztetni a fejemet.Egy séta jót tenne. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 15:56:21
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| *Szerencsére Anelma nem tépte le a fejemet. Felkaptam egy seprűt és lapátot, összeszedtem a váza maradványait és közben beszéltem*-Most jöttem vissza dolgozni, a főnök meg nincs itt. De le jöhetsz velem. Nos? |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:04:27
|
|
|
|
|
-Örömmel veled tartok.Kíváncsi vagyok már a műsorodra.
*Mosolyogtam és jeleztem ,hogy felőlem mehetünk.
~Hmm...Vajon milyen lesz majd a tánc?Kicsit zavarban leszek szerintem hisz elvégre Emma a barátnőm és ráadásul még lány is. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:18:39
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| - Nos rendben, gyere.*majd befejztem a takarítást. Addig Anelma felöltözött. Kisétáltunk a szobából, én bezártam az ajtót és már mentünk is lefelé. Anelma leült a pulthoz, addig én a színpadra léptem. Csak a szokásos volt: nyálcsorgató és primtív férfiak. De O'men megint nem volt itt. És csak ő tudta a telefonszámomat, nem fordítva. Sajnáltam. De Anelmának azért táncoltam, hadd lássa mit tudok. Mikor végeztem, felöltöztem és odasétáltam hozzá.*-Nos mi a véleményed? |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:28:24
|
|
|
|
|
| -Ez valami hihetetlen volt!El sem tudom képzelni ,hogy mennyire tetszett.Szegény férfiak majd megőrülnek...Hirtelen valahogy nekem is kedvem támadt ahhoz ,hogy táncoljak..Munkaként nem űzném de egyszer kipróbálnám. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:31:48
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
* Anelmának tátva maradt a szája. De a férfiak nyomába se ért. Na azokra aztán nem volt kifejezés az ámulat. Minden férfi egyszerre mozgott, mint valami robotbanda. Még a nyáluk is egyszerre csöppent le.
*Lehuppantam Anelma mellé, rendeltem egy italt kettőnknek és felébresztettem a csodálkozásból.*-Vigyázz mert olyan leszel mint azok a férfiak. |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:42:20
|
|
|
|
|
-Köszi de nem akarok szakállas férfi lenni aki nőket bámul egész nap.
*Mosolyogtam és lassan elkezdtem kortyolni az italom.5 perc csend után gondoltam beszélgethetnénk Emmával.
-Nem is olyan rég óta ismerjük egymást.Szóval nem tudok szinte semmit sem rólad.Mesélj egy kicsit nekem magadról.És egyszer említettél nekem egy O'men nevű férfit...Csak nem ő a barátod?
*Mosolyogtam és vártam a reakciót. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 16:54:47
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| * Mikor O'ment megemlítette mosolyt eröltettem az arcomra, de belül egy kicsit fájt. Válaszoltam neki.*Hogy O'men a pasim-e vagy sem azt nem tudom biztosan. Volt köztünk egy-két dolog, de, hogy komoly? Nem tudom. Szeretném, de nem akarom elszólni. Kicsit hiányzik nekem. Na és te? Van már pasid? |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 17:00:08
|
|
|
|
|
| -Látszik rajtad ,hogy ez az O'mene ügy kicsit érzékenyen érint.És mivel én új vagyok a városban ezért nincs senkim.Csak te vagy.Senkit sem ismerek nemhogy még valami jó pasit.Elég kényes vagyok fiúk terén.Sajnos a rosszfiúkat szeretem.Nagy bánatomra.Ma elmehetnénk valahova szórakozni...Fiúzni hátha sikerül elfelejtened O'ment.Vagy nem akarod? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 17:04:37
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| - Kösz nem hűséges típus vagyok. Rosszfiúból pedig itt van bőven. Mellesleg én is itt találkoztam O'mennel. Nekem maradnom kell dogozni.* a számnak vége lett ami épp ment és én felálltam.*-Újra én jövök. Addig nézz szét, hátha talász magadnak valakit. |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 17:18:02
|
|
|
|
|
*Bólintottam Emmának ,hogy menjen nyugodtan boldogulni fogok.Azt tanácsolta ,hogy nézzek körül férfiak terén.
~Sajnos nem találtam senkit sem aki az én ízlésemnek megfelelő lett volna.Nem akartam feltartani szegény Emmát de kíváncsi lettem volna ,hogy mi lenne ha O'men csak játszott volna vele.Deh remélem ez nem fog bekövetkezni hisz nagyon kedvelem Emmát.Ha ezt tette O'men velem gyűlik majd meg a baja.De egyenlőre még nem tudunk semi biztosat így nyugalom. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:02:25
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister úgy döntött ma este kirúg kicsit a hámból. Már kezdte unni a melankolikus sétákat a Ligetben, szórakozásra vágyott. Kilépett az utcára és a Sztriptíz bár felé vette az irányt, talán ez volt a város egyetlen helye, ahol még nem járt.*
~Egyszer minden ki kell próbálni.~
*Befordult a sarkon és már ott is állt a bár ajtajával szemben. Az épületből halk, andalító zeneszó hallatszott ki, belépett. Odabent nagy volt a nyüzsgés, Alister végignézett az épp föllépő táncos lányokon. Legnagyobb megdöbbenésére Emma is köztük volt. ~Pedig direkt nem említettem neki ezt a helyet. Féltem hogy zokon venné, de úgy látom tévedtem.~ Leült a bárpulthoz, egy fiatal nő mellé, majd rendelt egy italt és élvezte az előadást.* |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:06:33
|
|
|
|
|
*Hirtelen leüllt mellém egy helyes férfi.Amint hallottam italt is rendelt.Végigmértem.
~Hmmm...Milyen jól néz ki.Nem merem megszólítani.Össze kéne szednem magam.
*Megszólítottam:
-Szia.Új vagyok a városban.Nincs kedved ismerkedni?A nevem Anelma.
*És egy kedves mosolyt villantottam felé remélve ,hogy válaszol. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:17:02
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Újabb megdöbbenés érte mikor a mellette ülő nő megszólította.*
-Az én nevem Alister, Alister Athemus. *mutatkozott be.* Te is új vagy errefelé? Egyre többen választják ezt a várost. És te miért jöttél, iskola, karrier, munka… férfi?
*Miközben beszélgettek új táncosok foglalták el a színpadot, a régiek pedig a közönség soraiban ülőket szórakoztatták tovább.* |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:27:27
|
|
|
|
|
-Hát lényegében az összes miatt érkeztem ide.Új életet akartam.Elmenekülni az előzőből.És te miért érkeztél ide?amúgy szerintem egész kellemes város nem olyan régóta vagyok itt és nagyon kedves emberekkel találkoztam már.Az egyik táncoslány nagyon jó barátnőm lett most eggyütt is lakunk.Így nagyon tetszik a város.
*Mosolyt villantottam ismét felé remélve ,hogy új barátra találtam.VAgy taalán többre is mint barát. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:31:15
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| * Miközben táncoltam félszemmel Anelmát figyeltem. Nem akarom, hogy baja essen. Váltáskor a köznöség köreiben tevéknykedtem igen nagy sikerrrel és ekkor belépett egy ismrős férfi a bárba. Elsőzör sehova nem tudtam tenni az arcát, de aztán beugrott. Alister aki még érkezésemkor segített! És pont Anelma mellé ült. Nem is tudja a lány milyen szerencsés is.* |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:38:10
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
| -Valóban, nem rossz hely. Tudod, én itt tanulok, orvostanhallgató vagyok. Nem mindig kellemes, de meg lehet szokni. *A háttérben elhalkult a zene, egy új számot tettem fel, sokkal pörgősebb volt az előzőnél.* Szóval itt dolgozik a barátnőd, az enyém is, csak nem rég ismertem meg. Emma, így hívják, most éppen ott táncol. *Mutatott a bár egyik szeglete felé.* Ha a lakótársad itt dolgozik, biztos ismeri. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:43:05
|
|
|
|
|
*Hirtelen annyira meglepődtem ,hogy nyitva felejtettem a szám.Egy fél perc után észbekaptam és megszólaltam:
-Ismered Emmát?Emma az én lakótársam!!!Nagyon aranyos és kedves lány.De te honnan ismered?És miért pont orvos lettél?
*Most kellemes meglepetés ért.Helyes,okos és még Emmát is ismeri.KÍváncsi vagyok még milyen meglepetéseket tartogathat számomra ez a fiú.Remélem még sok jó dolgot. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 18:58:44
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Emmával még a Ligetben találkoztunk, pár napja, útbaigazítást kért. Akkor még munkát keresett, nem tudtam, hogy azóta már itt dolgozik. *közben kihozzák a kért italt. Alister belekortyol, majd Anelma -hoz fordul.* Hogy miért lettem orvos? Na, látod ez nehéz kérdés. *fölsóhajt, kicsit elgondolkodik, aztán folytatja.* A családom nőtagjai mindig fiatalon haltak meg, leukémiában. Talán ezért akarok mindenáron orvos lenni… nem tudom.
*Elérzékenyült, a múlt, az emlékek, kissé elszomorították. Fölnézett a lányra és mosolyt erőltetett az arcára.*
-No, de hagyjuk a múltat, ami történt, megtörtént. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:02:58
|
|
|
|
|
*Hirtelen megöleltem és csókot lehelltem a homlokára vígasztalásképpen.
-Remélem mostmár jobban érzed magad.Kicsit zavarban vagyok.Nem tudom miért tettem de megtettem ha nem haragszol.Akkor sok sikert kívánok ahhoz ,hogy orvos lehessél és menthess mg életeket.Akkor ezek szerint anyukád sem él már?
*Remélem nem kotorászzok fájó emlékek között.. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:13:10
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alistert meglepte a lány közvetlensége, de nem zavarta.*
-Igen, még egészen fiatal voltam, mikor elvesztettem őt. *újra belekortyolt az italába.*
-Nem szeretnélek a saját problémáimmal traktálni, elvégre nem ezért vagyunk itt. Tudod mit, meghívlak egy italra. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:16:44
|
|
|
|
|
-Örömmel elfogadom a meghívást egy ilyen helyes sráctól.
*Mosolyogtam.Kíváncsi voltam ennek az egésznek mi lesz a vége.Talán meg kéne próbálnom Emmát kirakni a mai estére a szobából.Így odakiáltottam:
-Emma kérlek gyere ide egy percre! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:21:51
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| * Mikor épp végeztem a felöltözéssel Anelma odahívott magához. Odasétáltam és köszöntem.*-Szia Alister. Rég láttalak.*majd Anelmához fordultam* Mindjárt megyek vissza. Mit szeretnél? |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:24:04
|
|
|
|
|
*Közelhajoltam hozzá és suttogtam:
-Nem tudnál ma valahol máshol aludni?Még nem akarok semmit sem elkiabálni de szeretném Alistert felhívni magunkhoz.Ha nem látod akadályát ennek...Nagyon megköszönném.
*Ezzel visszavettem a rendes pozícióm és ismét Alisterre mosolyogtam. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:29:37
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| *Elmosolyodtam és szándékosan nem néztem Alisterre. Súgtogva mondtam*-Látom szeretnél bepasizni. Nyugodtan, úgyis egész éjszaka dolgozni fogok. Majd megpróbálok a bárban aludni. De ezért jössz nekem eggyel. Sok szerencsét*majd ismért normális hangerőn elköszöntem* - Remélem még találkozunk Alister. Nekem most dolgom van. Sziasztok. |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:33:46
|
|
|
|
|
-Örökre leköteleztél Emma.
*Kacsintottam és Alister felé fordultam.Ismét elővettem a legjbájosabb mosolyomat.
-Nincs kedved valahol máshol folytatni a beszélgetést?Kicsit zajos ez a hely és zavar a sok ember...Ha van kedved felmehetünk hozzánk.Nos? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:50:42
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
~Hmm, kicsit gyors a tempó, de miért is ne.~
-Persze örömmel.
*Intett a csaposnak, hogy szeretne fizetni. Közben az utolsó vendég is távozott, a pincérek elkezdték letörölni az asztalokat, fölpakolni a székeket. Egy percbe sem telt bele és a csapos máris kihozta a számlát. Miután kifizette Alister fölállt és kérdőn nézett a lányra.*
-Akkor mehetünk? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 19:58:59
|
|
|
|
|
-Menjünk.
*Kicsit zavarban voltam ezért hosszan bénáztam a szoba kinyitásával.Mikor beértünk rögtön megkérdeztem:
-Nos akkor mit szeretnél csinálni?Beszélgessünk vagy csináljunk valami mást?
*És hirtelen az ágy felé kacsintottam. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-13, 19:22:18
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
* Anelma hosszan bajlódott a zárral, de végül bejutottak. A szoba mindennemű eleganciát nélkülözött, de ennek ellenére látszott rajta, hogy az itt lakók megpróbálták minél otthonosabbá tenni. Mikor beléptek a helyiségbe Anelma nem habozott, kérdésével mondhatni letámadta Alistert. Ő közelebb lépett majd végig simította a lány arcát és megcsókolta, eközben szorosan magához ölelte. A csók után Alister a lány fülébe kezdett sugdosni. Anelma minden egyes szavánál érezte a férfi forró leheletét a nyakán.*
-Te mit szeretnél? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|