| Szerző |
Üzenet |
| < Mesélői topikok ~ OOC - Mesélés kérése |
|
|
|
Elküldve:
2006-4-18, 19:45:32
|
|
|
II Árnyvadász
|
|
Itt kérj mesét |
_________________ A kegyetlenség a gonoszok ereje |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-19, 19:13:38
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
| Ket kér mesét! |
_________________ vigyázat mert jövök |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-20, 16:02:29
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Én még ugyancsak lennék a "múltból" egy mesére várva,mint hamupipőke az ébresztő csókra várva,jaaa,nem,az csipkerózsika volt... na mind1,én is várok.
Vagy esetleg egy mesélést is bevállalok... (komolyan) |
_________________ Sötét falak közé zárva még egyszer felvirrad az alkony,mely aranyhidat emel majd a lelkek folyója felett... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-20, 19:04:02
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Most rendezzük:
Egy vadász elkapott egy fiatal farkast (a Kölyköt), és miután kihallgatta, meg is ölte. A falka tehát logikusan meg akarja bosszulni a veszteséget, ezért felvonul a vadászok ellen.
A mesélő Tyara Von Mortalis lesz (független karakter, és igen-igen hálásak vagyunk neki érte )
Eddig a játékba jelentkezett karakterek (többé-kevésbé a reagolás sorrendjében):
Farkasok:
Shira Volden
Balazar
Milan Netrina
Alister
Gastrol
Christer Grip
Asariel Larson
Vadászok:
Gordon Exuel
Emma Shadow
Buster Hellrider
Ketrin Hausme
Teresa Kleist
(Akik a Dorka által szervezett mesére jelentkeztek legyenek kedvesek szólni megint, és beirom öket is!) |
Legutóbb Teresa Kleist szerkesztette (2006-4-27, 17:17:05), összesen 6 alkalommal _________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-23, 15:56:46
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Üdv!
Mellékesen ha esetleg még valakinek igénye lenne mesére,akkor azt is szívesen bevállalom,persze csk ha ennek nincs akadálya,és akadnak rá jelentkezők...  |
_________________ Sötét falak közé zárva még egyszer felvirrad az alkony,mely aranyhidat emel majd a lelkek folyója felett... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-24, 20:14:48
|
|
|
|
|
| Ciao!Én egy kis mesét szeretnék kérni Tyara von Mortalis kisasszonytól. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-24, 20:21:22
|
|
|
|
|
Jelentkeznék a farkas vadász összecsapásra
szeretnék részt venni benne és hűségemről bizonyságot adni a falkának  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-24, 20:24:21
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Oh,akadnak még játékos kedvű egyének!Ennek örülök,minden tekintetben
Christen,megfelel,ha Gas után beraklak a reag sorba? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-24, 20:26:25
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
bocs hogy ezzel a karival írok csak lusta vok...
természetesen megfelel ha gas után beteszed Christert  |
_________________ a sötétséget a csend nem töri félbe... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-26, 9:36:36
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
halihó!
Ha még nem késő akkor szeretnék én is belépni a körbe ( mármint a farkasos vérbosszúsba ). A helyzet viszont az, hogy én csak hétköznap tudok játszani. Ha úgy gondoljátok hogy ezzel kicsit feltartom a sort és megtöröm a történet lendületét, akkor inkább kimaradok belőle.
Azonban tőlem úgy is mehetne hogy a hétvégi sorból kimaradok. Tudok alkalmazkodi, és hétköznap majd írok a történethez, persze semmi időben visszanyúlás, hanem követve a folytonosságot. Előre is köszi. |
_________________ Lélegzek, de már érzem halott vagyok.
Megtiportak az elmúlt hónapok.
Szívem még él, de szemeimnek fénye,
Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-26, 10:56:05
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Nincs gond Asariel, a lényeg hogy minél több farkas jöjjön Szóval pont be is állhatsz Christer mögé a sorba, és akkor csak utána reagolok. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-13, 18:42:35
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Üdv!
Az egyéb mesék topicot lezártam,mivel nagyon nem tolonganak,talán majd egyszer megnyitom,ha majd a farkas-vadász mese után,közben akadnak majd jelentkezők...ha mégsem,akkor idővel törlöm,mert úgysem lesz értelme...
Más:
Esetleg a vámpíroknak is összehozhatnék valamit,ha gondoljátok...csakhogy ti se maradjatok ki a jóból! Ide várom az ötleteket vagy jelentkezést vagy bármi mást!  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 9:03:40
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
Remek ötlet Tyara.
Nem úgy volt, hogy csatlakozunk a vadászokhoz? |
_________________ Nem éget úgy semmi, mint az örök fagy,
Minden éjjel, ha az alvó nap magamra hagy.
Itt bolyongok, mert sorsom örök kárhozat,
Rettegsz tőlem, de én vagyok az áldozat. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 10:15:22
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
Őszintén szólva én nem sajnálnám, mert lehet, h baromságot mondok, de mintha egy kicsit túlerőben lennének a farkasok.
Tyra: én majd kérnék egy mesélést Emmának. |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 10:56:26
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Hm...erről én még nem hallottam,hogy szövetség is lenne a vadászok és vámpírok között,ez nekem most új,de majd megérdeklődöm
Rendben Emma,esetleg van valami elképzelésed,mit szeretnél(njk-s harc,valami régi emlék üldözése,titkos társaság vagy valami )vagy rám bízod a dolgot?  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 12:12:57
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
nos ,ez már egy lerágott csont...
nem szövetkeznek a vadászok a vámpirokkal!
legalábbis a 'vérbosszú' játékban ,tudomásom szerint
lehet ,hogy kevesen vagyunk ,de elegen ahhoz ,hogy szembe szálljunk farkasokkal! |
_________________ Még az is kinek szive tiszta,
és imáihoz hű,
farkassá válhat, ha nyilik a farkasfű.
Ha kikerekedik a Hold,
veszett vére emberi vér után űzi,
s benne fenevad születik... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 13:14:53
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
Tyra: titkos társaság+harc legyen.  |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 13:46:02
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| Ebben a mesében a vámpírok nem szerepelnek, pont ezért vámpír a mesélő, hogy független legyen. Senkinek nem nyújtanak szövetséget. De egy külön mesére majd biztosan Ők is kaphatók leszenek, de ez még a jövő. Előbb érjen véget ez. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-14, 16:25:11
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Tessék,akkor a kérdés megválaszolva!
Emma,rendben,akkor legyen...  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-21, 15:31:49
|
|
|
|
|
szép napot!
látom, itt lehet mesélést kérni, akkor meg is ragadnám a lehetőséget, és szeretnék egy bevezető mesélést kérni.
köszönöm |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-21, 17:08:27
|
|
|
|
|
| Üdv mindenkinek! Szeretnék kérni egy mesélést habár még uj vagyok ebben a játékkörben föleg neten keresztül! élöben játszotam már szerepjátékot ismerösökkel ! nehéz élöben összehozni a társaságot meg nemis nagyon érnek rá ezért csatlakoztam! Kösszi! Sziasztok! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-22, 12:14:05
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Strahd,milyen bevezető mesére gondolsz?Itt ált.ban a kinti játékoktól függetlenül zajlanak a cselekmények.De szívesen mesélek,és ez vonatkozik neked is Tiger.Van valami külön kívánságotok,vagy rám bízzátok a dolgot?  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-22, 12:18:59
|
|
|
|
|
szia!
rádbízom a dolgot, annyi, hogy majd vámpír akarok lenni, de alapvetően most még bármilyen mese szóba kerülhet. pár szó segítségképpen Strahd-ról:ex-katona, főnemes, hulla sok pénze van, és egyre gátlástalanabb az évek múlásával(amúgy 42 éves) |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-22, 14:53:33
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| Tyara, átjönnénk mi is a mesélésbe ha nem probléma, szeretnék veled erről beszélni, ok? Majd keressük már egymást msn-en |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-23, 17:54:09
|
|
|
|
|
Szia Tyara!
Rád bizom nincs semmi különleges kivánságom csak talán annyi hogy szeretnék majd a farkasokhoz tartozni mert közelebb állok hozzájuk mint a másik két csoporthoz! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-23, 18:12:27
|
|
|
|
|
Üdv Tyara!
egykis segitség hogy könnyitsek az személyemen!
22 éves , középnemes , kedveli a fegyvereket és a természetet , kitartoegyéniség és ritkán beszél szüleiröl!
Ha kell még segitség csak szólj!
Kösszi szia ! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 15:52:41
|
|
|
Halandó
|
|
Hello Tyara!
Most léptem be nemrég és szeretnélek megkérni hogy írj be a történetbe.
Már megékeztem Topolyába.
A karakterem nemtúl magas volt katona aki menekűl a katonaság emberei elől mert megtudott valamit amit nem kellett volna.
Most épp valami munkát keres és lakást.
Nem túl gazdag de apja révén van egy kisseb vagyona.
A vámpírokhoz szeretnék kerűlni./36 éves/
Szereti a harcművészeteket és az éjszakai életet. |
_________________ Nem az a fontos hogy honnan jöttél hanem az számít hogy bárhonnan ki lehet tőrni. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 16:01:30
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Hello Nestor,és az újonnan érkezőknek is írom!
Itt lényegében a külső fórumtól függetlenül zajlanak a mesék,és ide inkább a kicsit extrább jellegű meséléskéréseket várnám.Persze,szívesen mesélek le egyszerű kis "megérkeztem Topolyába és ismerkedem a várossal"történeteket,de jobb szeretnék valami különlegeset átadni nektek,mint pl amit elkezdtem Emmával,vagy ami soron fog következni Vanchával.Értem ezek alatt a titkos társaságokat,üldözéseket,rejtélyes eseményeket,kutatásokat,fogságbaesést,kalandokat vagy netán ketrecesharcokat.Akinek van hasonló ötlete,szívesen várom,de akár én is gyárthatok nektek valami izgalmasat,hiszen ezért lennék én itt,ugyanis úgy vélem a felfedezést és megérkezést jobb kinti fórumon kijátszani,hiszen az arra való.Megértéseteket előre is köszönöm!És várom a további kéréseket ezúton is!  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 16:33:06
|
|
|
Halandó
|
|
| Azért köszi.Majd akkor intézem. |
_________________ Nem az a fontos hogy honnan jöttél hanem az számít hogy bárhonnan ki lehet tőrni. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 22:46:54
|
|
|
|
|
Tyara, nem is vártam szokványos mesét
remélem izgalmas lesz, én se csak trécselni akarok azzal a barna kis nőcivel
nekem elvileg bármi jöhet, amihez csak kedved van, nyugodtan ereszd szabadon a fantáziád velem kapcsolatban  |
|
|
|
|
 |
|